Uutiset: Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un on paljastanut hänen arkkitehtoninen maku kutsumalla Hong Kong yritys suunnitella uusi lentokenttä Pjongjangissa.
PLT suunnittelu ja arkkitehtuuri  on pyydetty tekemään ehdotuksia päivittää Pjongjangin Sunan International Airport Pohjois-Korean pääkaupunkiin,  mukaan South China Morning Post .
Pohjois-Korean johtaja suosii Hong Kong arkkitehti lentoaseman redesigns
Pääkuvakansion ja yli: Kim Jong-un on sanottu olleen vaikuttunut PTA: n ehdotus Wonsan lentokenttä
"Olimme lähestyi potentiaalinen sijoittaja, joka on hyvin lähellä Pohjois-Korean hallitus", Otto Cheng Ping-Lun PLT suunnittelu ja arkkitehtuuri kertoi kiinalainen sanomalehti.
Arkkitehti, jonka yritys on erikoistunut suurten ja infrastruktuurihankkeita, sanoi Korean johtaja näki yrityksen rumpu-vaikutteita malleja muuntamista hylätty sotilaallinen lentokenttä Wonsan, kaupunki Pohjois-Korean itärannikolla.
"Meille kerrottiin, että Kim [Jong-un] oli tyytyväinen meidän suunnittelu. Kuitenkin Kim sanoi lentokentällä pääomaa ei pitäisi katsoa pahempi kuin yksi talousvyöhykkeellä. Siksi pyydettiin myös päivittää lentokentälle Pjongjangissa . "
Pohjois-Korean johtaja suosii Hong Kong arkkitehti lentoaseman redesigns
Wonsan malleja on lasitettu julkisivut aluevaltaus pylväät ja Keski pihat
Suunnitelmat lentoaseman muuntamisen Wonsan, paljastui Pohjois-Korea News viime kuussa, osoittavat kaksi 3345 neliön donitsin muotoinen terminaalit - yksi kansainvälinen ja yksi kotimainen.
PLT suunnittelu ja arkkitehtuuri sanoo muoto rakennusten perustui rumpuja käytetään perinteisessä Korean tansseja, lasitetut julkisivut ristiin rastiin aluevaltaus pylväät ja sisäpihapuutarhoja niiden keskuksissa.
Pohjois-Korean johtaja suosii Hong Kong arkkitehti lentoaseman redesigns
Wonsan ehdotus: ensimmäisessä kerroksessa / lähdöt
Jokainen pystyy mahtuu kuusi lentokoneita ja malleja ehdottaa myös 3500 metrin siviili kiitotie kilometrin pidempi kuin nykyiset armeijan ilmavoimat kiitorata.
$ 200m kansainvälinen lentokenttä on suunniteltu palvelemaan noin miljoonaa matkustajaa vuosittain ja palvelee Kangwon maakunnassa lähellä Mount Kamgang Tourism Zone, jossa Etelä-Korean turistit ovat voineet käydä vuodesta 2002.
Pohjois-Korean johtaja suosii Hong Kong arkkitehti lentoaseman redesigns
Wonsan ehdotus: Alakerta / saapumiset