Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Maduro heitto Venezuelan kolmas USA: n konsulaatin virkamiehet, jonka Conspiracy

Julkaistu aika: 17 helmikuu 2014 10:59
Venezuelan presidentti Nicolas Maduro puhuu aikana kansallisen broadcast Miraflores Palace Caracasissa 16. helmikuuta 2014. (Reuters / Miraflores Palace)
Venezuelan presidentti Nicolas Maduro puhuu aikana kansallisen broadcast Miraflores Palace Caracasissa 16. helmikuuta 2014. (Reuters / Miraflores Palace)
Kun päivän mielenosoituksia johti opiskelijoiden ja opposition, Venezuelan presidentti Nicolas Maduro on tilannut karkottamista kolme Yhdysvaltain konsuliviranomaisten virkamiehistä, joita hän syytti salaliitosta ja täyttävät opiskelijat osallistuvat hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia.
Maduro ei yksilöinyt Yhdysvaltain viranomaiset, mutta lupasi, että Venezuelan ulkoministeri antaisi lisätietoja myöhemmin. "Se on ryhmä Yhdysvaltain virkailijat, jotka ovat yliopistoissa. Olemme tarkkailleet heiltä kokouksia yksityisten yliopistojen kaksi kuukautta. He työskentelevät viisumit, "Maduro totesi valtakunnallisesti televisioitu lähetys. Se uskoi, että karkottaminen on provosoi Obaman hallinnon tuki Harvard-koulutettu oppositiojohtaja Leopoldo Lopez, jonka Maduro syyttää johtava Yhdysvaltain tukeman "fasisti" juoni syrjäyttämään sosialistinen hallitus.Neljäkymmentäkaksi-vuotias Lopez (joka oli pormestari Chacao kunta Caracas vuodesta 2000 vuoteen 2008) on johtanut suurimman mielenosoituksen vielä vastaan ​​Maduro n 10-kuukautta vanhan hallituksen, jolloin yli 10000 ihmistä kaadetaan kaduille keskiviikkona rauhanomaisesti mieltään niiden kasvava huolia, kuten maan korkea murhien määrä ja ennätykselliset 56 prosenttia inflaation.




Oppositio mielenosoittaja vastakkain mellakkapoliisi aikana vastalauseena presidentti Nicolas Maduro hallituksen Caracasissa 15 helmikuu 2014.  (Reuters / Carlos Garcia Rawlins)
Oppositio mielenosoittaja vastakkain mellakkapoliisi aikana vastalauseena presidentti Nicolas Maduro hallituksen Caracasissa 15 helmikuu 2014. (Reuters / Carlos Garcia Rawlins)

Mukaan Maduro, Yhdysvaltain ulkoministeriö virkamies sanoi puhelimessa Venezuelan suurlähettiläs Washington-pohjainen Amerikan valtioiden järjestö, että pidätyksiä Lopez aiheuttaisi vakavia kielteisiä seurauksia kansainvälisten seurauksia, AP raportoi. " Nämä eivät ole hyväksyttäviä, röyhkeä vaatimuksiin " Maduro sanoi aikana televisioidaan osoite sunnuntai-iltana. "En ota käskyjä kukaan muu maailmassa," hän lisäsi. ei ole ollut välitöntä reaktiota Washington, joka on kiistänyt syytökset, että Yhdysvallat on ollut kiireinen piirtämistä opposition kanssa vastaan ​​Maduro. Yhdysvallat ei ole ollut suurlähettiläs Caracasissa vuodesta 2010. Maduro hallitus syytti Lopez yllyttämisestä väkivaltaan, kun lopussa opposition mielenosoituksia pääkaupungissa ryhmä opiskelijoita taisteli turvallisuusjoukkojen ja hallitusta kannattavia miliisit, jättäen kolme ihmistä. Pian tapahtumien jälkeen pidätysmääräys on annettu vastaan ​​Lopez.




Venezuelan johtaja Leopoldo (Jorge Reuters / Silva) Lopez. Opposition
Venezuelan johtaja Leopoldo (Jorge Reuters / Silva) Lopez. Opposition

Sunnuntaina, kun Venezuelan turvallisuusjoukot tunkeutuivat koteihin oppositiojohtaja ja hänen vanhempansa, Lopez lähetetty viesti Twitterissä, ja kolmen minuutin pitkä video. "Maduro, olet pelkuri", López kirjoitti. "Olet aio pakottaa minua tai perhettäni kumartaa. " Samaan aikaan, ratsioita käärittynä toisen yön protestien aikana turvallisuusjoukot ampuivat kyynelkaasua ja kumiluoteja hajottaa ryhmä noin 500 opiskelijaa, jotka vannoi, että pysyisi kaduilla, kunnes kaikki pidätetyt hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia vapautetaan, AP raportoi. Lisää mielenosoituksia järjestettiin sunnuntaina mukaan viranomaisille 18 ihmistä loukkaantui. López sanoi videon, että hän kutsui kannattajiaan liittymään kanssaan marssin tiistaina Venezuelasta aukiolta kohti oikeusministeriön rakennuksessa, josta on tullut "symboli sorron, kidutusta ja valheita. " Hän sanoi, ettei pelkää pidätystä ja syytti viranomaisia ​​rikkomisesta hänen perustuslaillinen oikeus protestoida Maduro hallitus. "En ole syyllistyneet mihinkään rikokseen", Lopez sanoi. " Jos on päätös laillisesti heittää minut vankilaan Tulen esittämään itseäni tämä vaino ", lisäten, että tiistain jälkeen maaliskuusta ministeriö hän aikoi kävellä yksin virasto toimittaa vetoomuksen vaativa täyden tutkinnan hallituksen rooli kuolemaan.





Venezuelan opposition kannattaja aallot Venezuelan lipun aikana vastalauseena Venezuelan presidentti Nicolas Maduro hallituksen Angel de la Independencia muistomerkki Mexico Cityssä 16. helmikuuta 2014. (Reuters / Edgard Garrido)
Venezuelan opposition kannattaja aallot Venezuelan lipun aikana vastalauseena Venezuelan presidentti Nicolas Maduro hallituksen Angel de la Independencia muistomerkki Mexico Cityssä 16. helmikuuta 2014. (Reuters / Edgard Garrido)

Hänen TV-osoite, Maduro vaati myös maaliskuussa öljytyöntekijät tiistaina alkaa samaan Central Plaza Caracasissa, jossa Lopez suunnittelee ralli. Hän kehotti Lopez neuvotella luovuttamiseen oman turvallisuutensa, väittäen, että jotkin äärioikeistolaisen haluavat murhata oppositiojohtaja provosoida poliittista kriisiä. Kun pyritään vaikeuttamaan hallituksen vastaisia ​​mielenosoituksia, joita on järjestetty vuodesta keskiviikkona Maduro määräsi, metro-ja linja-autoliikenne alueella, jossa mielenosoituksia järjestetään Caracasissa. Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry antoi lausuman, jossa ilmaistiin huoli Kasvavat jännitteet Venezuelassa. "Olemme erityisen huolissaan tiedoista, joiden mukaan Venezuelan hallitus on pidättänyt tai pidätetty joukoittain hallituksen vastaisia ​​mielenosoittajia vastaan ​​ja antoi pidätysmääräyksen oppositiojohtaja Leopoldo Lopez. Näillä toimilla on hyytävä vaikutus kansalaisten oikeutta ilmaista epäkohdat rauhanomaisesti, " julkilausuman ilmoitti lauantaina.Se ei ole ensimmäinen kerta sosialistijohtaja on karkottanut American virkamiesten toimisto. Tuntia ennen kuin ilmoittaa kuoleman Hugo Chavez maaliskuussa Maduro karkotti kaksi USA: n diplomaatit, väittäen Yhdysvallat olisi ollut takana johtajan syöpä. Kuusi kuukautta myöhemmin, 30. syyskuuta, Maduro sanoi, että alkuun Yhdysvaltain diplomaatti maassa, asiainhoitaja Venezuela Kelly Keiderling, yhdessä kahden muun amerikkalaisia ​​diplomaatteja oli 48 tuntia aikaa lähteä maasta väitetään auttaa vastustajia sabotoida sähköverkossa. Sunnuntain karkotus kolmanneksella vuoteen Maduro.Venezuelan presidentti on toistuvasti väittänyt, että Yhdysvallat on päättänyt kaatua häntä. 

Ei kommentteja: