Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014


"Kylmä sota stereotypiat ': Venäjä tuomitsee NATO aikovat vahvistaa yhteistyötä Ukrainan kanssa

Julkaistu aika: 05 maaliskuu 2014 20:59
Naton pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen (Reuters / Yves Herman)
Naton pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen (Reuters / Yves Herman)
Venäjä on lyönyt NATO soveltamista "kylmän sodan" stereotypioita ja kaksinaismoralismia jälkeen liitto ilmoitti tarkastelee suhteitaan Venäjään samalla tehostaa sitoutumista Ukrainan armeijan.
"Tämä kokous osoitti, että Nato on edelleen kaksinaismoraalia politiikkaa. Ja kylmän sodan stereotypiat yhä sovelletaan Venäjää kohtaan," Venäjän Nato lähettiläs Aleksandr Grushko, kertoi.
Hänen kommentti tulee kuin Naton ja Venäjän viranomaiset kokoontuivat keskustelemaan Ukrainan tilanne.
Kokouksen jälkeen Naton pääsihteeri Anders Fogh Rasmussen ilmoitti, että liitto virkamiehet asettaisi"koko joukko Nato-Venäjä-yhteistyö tarkastelun alla."
Hän totesi, että Nato on päättänyt "ottaa useita välittömiä toimia" , koska "Venäjä rikkoo edelleen Ukrainan itsemääräämisoikeutta ja alueellista koskemattomuutta, ja oma kansainvälisiä sitoumuksia."
"Olemme myös päättäneet, ettei henkilöstö-tason siviili-tai sotilashenkilöitä kokouksia Venäjän kanssa käydään nyt," Rasmussen lisäsi.
Venäjän ja Naton olivat keskustelleet mahdollisesta yhteisestä tehtävänä on suojella Yhdysvaltain alus, joka tuhoaa Syyrian tappavin kemiallisia aseita. Kuitenkin, että suunnitelma on keskeytetty yhdeksi "välittömästi toimiin."
"Olemme keskeytettiin suunnittelu meidän ensimmäinen Nato-Venäjä yhteinen valtuuskunta.Merenkulun saattajan Yhdysvaltain aluksen Kap Ray, joka neutraloi Syyrian kemiallisia aseita. Haluan korostaa, tämä ei vaikuta kemiallisten aseiden hävittämiseen, mutta Venäjä ei osallistu escort Yhdysvaltain aluksen ", Rasmussen sanoi.
Kuitenkin Nato on valmis "pitää ovea auki poliittista vuoropuhelua. Joten olemme valmiita pitämään kokouksia suurlähettiläät Nato-Venäjä-neuvosto, kuten olemme tehneet tänään ", Rasmussen sanoi.
Nato on päättänyt "tiivistämään yhteistyötämme" ja "vahvistaa yhteistyötämme "Ukrainan kanssa, jotta"tukea demokraattisia uudistuksia."
"Tulemme tehostamaan yhteyksissämme Ukrainan siviili-ja sotilasjohto. Lujitamme pyrkimyksiä rakentaa kapasiteettia Ukrainan armeijan, myös enemmän yhteistä koulutusta ja harjoituksia. Ja teemme enemmän Ukraina mukaan monikansallisen hankkeita, joissa kehitetään valmiuksia, "Rasmussen selkeytettävä.
Miten NATO näkee sen, yhteistyön liitto ja Ukrainan "täydentää kansainvälisiä toimia, joilla tuetaan Ukrainan kansalle", kun he muodostavat tulevaisuuttaan.
"Huomenna, aion tavata pääministeri Ukrainan tehdä selväksi Naton tuen", hän painotti.
Lausunto Naton pääsihteerin tulee samana päivänä, että Ukrainan parlamentti tiettävästi rekisteröity lakiehdotuksen Ukrainan liittymisestä allianssin esittämä Batkyvshchina (Isänmaa) Party.

Ei kommentteja: