Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Selvittää kuka on pomo Kiovassa, Krimillä huolehtii itse - tasavallan parlamentin puhemies

Julkaistu aika: 02 maaliskuu 2014 10:58
Muokattu aika: 02 maaliskuu 2014 12:36
Venäjän lippujen lepatus huipulla ja edessä paikallisen parlamentin rakennus Simferopol, Krim (AFP Photo / Genya Savilov)
Venäjän lippujen lepatus huipulla ja edessä paikallisen parlamentin rakennus Simferopol, Krim (AFP Photo / Genya Savilov)
Ukrainan autonomisen tasavallan Krimin haluaa Kiovan pysyä poissa sen liiketoiminnan ja omat asiansa ensin järjestykseen, Krimin parlamentin puhemies sanoi lisäten, että paikalliset viranomaiset voivat puolestaan ​​hoitaa paikallisen yrityksen.
"Sinä Kiovassa selvittävät keskenänne, ja me käsittelemme tasavallan ongelmia", Vladimir Konstantinov kertoi lehdistötilaisuudessa.
Etusijalla Krimin viranomaisten on järjestää kansanäänestys siitä, pitäisikö olla suurempaa autonomiaa, puhuja sanoi. Tällainen kansanäänestys on suunniteltu 30. maaliskuuta.
Konstantinov sanoi itsenäiseksi julistautuneen valtion Kiovassa pilannut maineensa rikkomalla sopimuksen sen kanssa allekirjoitettiin syrjäytetty presidentti Viktor Janukovitshin. Se alkoi kaaos maassa ja on varattu äkillisesti muuttuva lainsäädäntö sijaan tilanteen rauhoittamisessa.
"Tilanne Kaakkois Ukrainassa on hyvin jännittynyt. Ihmiset yrittävät suojella itseään. Me kaikki tiedämme, mitä se natsien jengi [Kiovassa] pystyy. Olen pahoillani, että kunnioitettavan poliitikot Kiovassa päättivät asettua niiden tulokset avulla, että kauhea voima ", hän sanoi.
Suurin osa Krimin lainvalvonta-ja sotilaallinen osuus tästä näkökulmasta, Konstantinov sanoi. Ne tukevat myös paikallisia itsepuolustus voimat, jotka ovat pohjimmiltaan ihmisiä, jotka olivat peloissaan elämästään ja heidän perheidensä vanavedessä väkivallan Kiovassa ja Venäjän vastainen eleitä uusien viranomaisten.
Konstantinov sanoi Krimin antaisi turvapaikka kenellekään vainotaan muualla Ukrainassa poliittisista näkemyksistään ja uskomuksia.
Puhuja neuvoi Kiovan vastaan ​​väkisin yrittää vallata Krimin tai minkään muun alueen vastustavat sitä.Hän sanoi tällainen siirto päättyy uuden viranomaisilla ole alueen soittaa oman Ukrainassa.
Hän kiitti Venäjää suostuivat auttamaan Krimin vaikeassa tilanteessa.
"Me kääntyi Venäjälle apua varmistettaessa lakia ja järjestystä, ja tarjoamalla taloudellista tukea vaikeina aikoina. Tämä pyyntö hyväksyttiin. Nyt työryhmä Moskovassa puhuvat teknisistä yksityiskohdista tämän ongelman " Konstantinov sanoi.
Kaiutin laski tunnistaa aseistautuneet miehet univormut ilman arvomerkkejä, joka oli vartioimassa keskeisillä paikoilla Krimillä useita päiviä. Kiev väittää nämä ovat yksiköitä Venäjän armeijan hyökkääviä Ukraina.
Konstantinov sanoi, että Krimin oli osa "Venäjän maailmaa" ja ei ole tervetullut Natoon. Hän korosti myös, että vaikka tämä pro-venäläinen nojaa, ihmiset Krimin ei ole ongelmia ukrainalaisia, mutta on ongelmia radikaalien kansallismielisten ja uusnatsien, joka pelasi iso rooli syrjäyttämisen presidentti Janukovitshin.
Puhuja sanoi Krimin tarvitsee itsehallinnon by laajapohjainen hallitus, joka ottaisi huomioon kaikkien edut sen ihmiset, olivatpa ne ukrainalaisia, venäläisiä tai tataarit. Jälkimmäinen ryhmät ovat huomattava vähemmistö Krimillä, ja paikalliset venäläiset ovat vähemmistönä koko Ukrainan, voi sääliä tataarit, Konstantinov sanoi.
"Olemme valmiita tarjoamaan Krimin tataarit tason viranomaisen ettei heillä ollut koskaan ennen", hän sanoi.

Ei kommentteja: