Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

In the US Maidan style insurrectionists would be killed – Bruce Gagnon - News - VoR Interviews - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

05 maaliskuu 2014, 08:12

Yhdysvalloissa Maidan tyyli insurrectionists kuolisi - Bruce Gagnon

Yhdysvalloissa Maidan tyyli insurrectionists kuolisi - Bruce Gagnon
Play
Nykyinen aika00:00
/
Kesto Aika00:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
00:00
Mykkä
Lataa äänitiedosto

USA / NATO harjoittavat epävakautta toiminta Ukrainassa, jotta voidaan hallita niin, että öljy yhtiöt on paremmat mahdollisuudet valvoa maakaasun tulossa ulos Venäjän ja myös käyttää Ukrainan NATO pohja ja laita ohjuspuolustusjärjestelmiä Venäjän rajalla . Venezuelassa, jossa on myös valtavat öljyvarat, samat toiminnot tapahtuvat.Välineitä ovat National Endowment for Democracy, USAID keskeisenä CIA-soitin ja rahoitusta miljardöörejä kuten George Soros.

Bruce Gagnon koordinaattori Global Network Against Aseet ja ydinvoima avaruudessa puhui näistä asioista ja enemmän ja sanoi Venäjän on joutunut aggressiivisemmin kuin resurssit alkavat olla saatavilla arktisella alueella. Hän korostaa myös tekopyhyys Yhdysvaltain vedoten siihen, että jos joku yritti myrskyn taloja hallituksen ja poistaa valitun hallituksen Yhdysvalloissa he kuolisi.
bruce Gagnon
Tämä on John Robles. Puhun herra Bruce Gagnon. Hän on koordinaattori Global Network Against Aseet ja ydinvoima avaruudessa. Tämä on osa 1 pidempi haastattelu. Voit löytää loput tämän haastattelun sivuillamme osoitteessa voiceofrussia.com.
Robles: Hei, Bruce, kuinka voit tänä iltana?
Gagnon: Olen hyvä. Paljon kiitoksia.
Robles: Kiitos suostui puhumaan kanssani. Toivotan se oli parempi olosuhteissa.Haluaisin kuulla näkemyksenne siitä, mitä on tekeillä Ukrainassa. On valtava määrä väärää tietoa ja väärää tapahtuu lähes samalle tasolle, missä se on pelottavaa, mitä he ovat höylätty. Ajattelin jos voisitte kertoa meille hieman siitä Naton aikeista ja jossa näet tilanteen menossa.
Gagnon: No, te tiedätte, olen seurannut tätä Ukraina tarinan pitkään. Koska työn Organisaationi yritämme estää käsivarren rotua siirtymässä tilaa, joten olemme olleet hyvin huolissaan Yhdysvaltojen ja Naton ohjuspuolustusjärjestelmän käyttöönottoa ympäröivän Venäjällä.
Niin tämä Ukrainan tilanne on alkanut avautua viime kuukausina, Seurasin sitä hyvin tarkasti ja oppia paljon siitä lisää matkan varrella. Ja olen todella tullut johtopäätökseen, että tämä koko operaatio on selvästi USA / Naton toiminnan epävakautta, jotta vallata Ukrainan niin, että öljy yhtiöt on paremmat mahdollisuudet valvoa maakaasun tulossa pois Venäjältä, mutta myös he haluavat käyttää Ukraina ilmeisesti Naton tukikohta ajan ja laittaa sen ohjuspuolustusjärjestelmiä oikeassa, Venäjän rajoilla. Olen melko vakuuttunut, siitähän tässä on kyse.
Robles: Olit yksi ensimmäisistä henkilöistä, jotka avoimesti sanoi (tämä menee takaisin pari vuotta sitten) voit avoimesti sanonut, että ns ohjuspuolustusjärjestelmä on pohjimmiltaan heilautuksella siru on ensimmäinen lakko ydinase. Onko teillä siihen tai?
Gagnon: Joo, mutta ohjuspuolustus järjestelmät ovat avaintekijöitä Yhdysvaltain ensimmäinen lakko hyökkäys suunnitteluun. Kilpi, joita käytetään, kun Yhdysvaltain ensimmäinen lakko miekka on käynnistetty: tässä tapauksessa Yhdysvaltain yrittäisi ottaa pois Venäjän ydinaseiden ja sitten Venäjä tulipalo jäljellä vastatoimien jälkeen Yhdysvaltain ensimmäinen lakko.
Se on sitten kun ohjusten puolustus (Shield) käytetään yrittää poimia pois vastatoimien Venäjän.
Ja USA tekee sama asia Kiinaan, ympäröi Kiina heidän ohjusten puolustus perustuu maa-ja perustuvat meri, joka perustuu laivasto hävittäjää jne..
Robles: Jos katsot karttaa, miksi Ukraina on tärkeää?
Gagnon: Kuten sanotaan liiketoiminta: sijainti, sijainti, sijainti.
Ukraina on tärkeä ohjuspuolustus sijainti ja Naton tukikohta, koska se on aivan Venäjän rajalla, se rajojen Mustanmeren, ne sijaitsevat strategisesti.
Mutta mielestäni vielä tärkeämpää on maakaasuputkien käyttäjäkontekstissa Ukrainan kautta, liikkuvat Venäjän maakaasua Eurooppaan ja myös muualla.
Joten jos voisit kuvitella, että Nato yhtäkkiä vie Ukraina: Mitä vaikutuksia sitten Venäjän kykyä liikkua sen maakaasu? No, selvästi, että tulee ongelmalliseksi. Joten mielestäni tämä on todella se, mistä on kyse.
Viime yönä löysin, I kompastellut koko mielenkiintoinen video, kuuluisa Yhdysvaltain ulkoministeriön virkamies Victoria Nuland, joka on johtanut tähän koko Ukraina vallankaappaus ponnistus Yhdysvaltain ja tässä videossa, se oli viime joulukuussa Washington DC, Nuland oli juuri palannut alkaen monia matkoja Ukrainaan, hän tuli takaisin ilmoittamaan öljy-yhtiöt kuten soitan sitä ..
Robles: Olen pahoillani, Bruce, oli tämä video, jossa ... (tämä on ulkoministeriön Yhdysvaltain hallituksen virkamies) oli tämä video, jossa hän puhui kanssa Chevron logo pois jäänyt häntä?
Gagnon: Kyllä Chevron logo oli sivuun ja Exxon Mobile logo oli muille.
Robles: Oikea. Oh my ...
Gagnon: Noin seitsemän ja puoli minuuttia osaksi video, hän sanoo: "Olemme investoineet 5 miljardia dollaria näihin operaatioihin". Se on 5 "miljardi" ja "b".
Selvästi ei voi olla epäilystäkään siitä, että tämä on ollut Yhdysvaltain ja Euroopan tukema vallankaappaus alusta alkaen. En väitä, että on olemassa joitakin syytä epäillä, että jotkut ihmiset kaduilla oli Ukrainan hallituksen.
Tietenkin on olemassa, tietysti siellä on. Olkaamme rehellisiä siitä. Se ei todellakaan ole mitä ajoi tämä asia, tämä asia oli kyse Yhdysvaltojen ja Naton yrittää hallita.
Robles: Näen. Mutta se on yksi väri vallankumouksen välineitä tai keinoja, he ottavat normaali sosiaalinen kysymys ja sitten liioitella sitä ja kehittää sitä, kunnes se räjähtää, mitä näimme Maidan Square, periaatteessa.
Gagnon: Juuri nyt Venezuelan jossa myös, kuten tiedätte, on suuria määriä öljyä, Yhdysvaltain aiheuttaa epävakautta Venezuelassa tänään ja yksi keinoista, että he käyttävät on National Endowment for Democracy. Joka on sama National Endowment for Democracy luin oli 65 projekteja meneillään Ukrainassa.
Niin selvästi Yhdysvaltain veronmaksajat rahoittaa tätä ns National Endowment for Democracy - sillä ei ole mitään tekemistä demokratian kanssa, se on kaikkea tekemistä vallanvaihdos. Ja sitähän se on kyse.
Ja kun katsot hallituksissa National Endowment for Democracy, löydät joitakin melko varjoisassa merkkejä ovat mukana tässä, ihmiset hyvin äärimmäisiä elementtejä Yhdysvaltain republikaanien ja demokraattisen puolueen. Tämä on todellisuus.
Robles: Olen lukenut raportteja, että USAID oli mukana ja tämä on jatkunut jo noin vähintään 10 vuotta. Neo natsit harjoitellut Länsi-Ukrainassa noin 10 vuotta juuri tällaisessa tilanteessa. Ilmeisesti siellä on julkaisu, en tiedä, jos tiedät, se oli sivuston nimeltä Pando, jossa he julkaisivat USAID asiakirjoja kuulemma George Sorros ", eBay perustaja Pierre Omidyar päässä Omidyar Network säätiö ja tietenkin National Endowment Demokratiaa jonka juuri mainitsit jota rahoittaa Yhdysvaltain kongressille.Voitteko laajentaa tätä? Tiedätkö mitään niistä yhteyksiä, joissa näitä kansalaisjärjestöjä?
Gagnon: En tiedä niin paljon USAID mutta tiedän, että se on tunnettu CIA edessä ryhmä. Tiedän, että. Joten olen varma, että ne osallistuvat samoin.
Tänään olen myös nähnyt tarina tulee ulos Turkki. Se raportoi noin MIT - Turkin tiedustelupalvelun kanssa lähettämällä osuuskunnat osaksi Krimin työskennellä Krimin Turks toimia vastaan ​​etnisten venäläisten enemmistön ja auttaa horjuttaa tilannetta. Ja raportti sanoi, että tämä oli sovitetaan yhteen Yhdysvaltojen ja EU: n ja Naton tietenkin.
Joten tämä on mielestäni aiotaan tapahtuu tiellä: Yhdysvaltojen ja Naton tulee työskentelemään kaikenlaisia ​​eri toimijoista andsend vuonna epävakautta joukkueet kuten mitä tapahtuu Syyriassa tänään. Ne lähettää epävakautta joukkueista Krimin istuttaa väkivalta, terrorismi ja kaikkea muuta.
Yhdysvallat on tehnyt tätä jo pitkään. Olen oppinut tästä, kun olin ilmavoimien vuonna 1970 Vietnamin sodan aikana. Ja luin kirjan nimeltä Pentagon Papers, Pentagonin salainen historia siitä, miten he horjutti Vietnamin ja loi varjolla Vietnamin sotaa.
Tämä toimintatapa tai MO, on tapa Yhdysvaltain toimii aina. Se on tapa he työskentelivät Irakissa, se on, miten ne on työskennellyt Afganistanissa, se on tapa he työskentelivät Syyriassa, he ovat työskennelleet niin Iranissa nyt he tuovat sen Ukrainaan. Minulla ei ole epäilystäkään.
Olen pitkään lukenut, että yksi tavoitteista on Yhdysvalloissa rikkoa Venäjälle vielä enemmän kappaletta ja yksi syy on tietenkin lisäksi se, että Venäjä on suurin maakaasun maailmassa, on arktisella alueella. Ilmastonmuutoksen takia he ennustavat siellä ei tule olemaan mitään Arktisen jään vuoteen 2015.
Robles: Oikea.
Gagnon: Ja kaikki sinun tarvitsee vain katsoa karttaa arktisen ja näet, että Venäjällä on pitkä raja puolet Arktisen. Kun tarkastellaan eri maiden pitkin Arctic - Venäjä on puolet siitä. Selvästi USA on menossa Kanadaan, Norjaan, Ruotsiin ja saada ne asentaa ja laajentaa niiden merivoimien sekä sotilaallisen ja työskentelemään Naton kautta luoda sotilaallinen kyky hallita arktisella alueella. Ja niin uskon, että tämä on myös osa pidemmän aikavälin strategia, joka Yhdysvalloilla on tänään.
Robles: Näen. Voitteko kommentoida pari asiaa täällä? Ensinnäkin oli joitakin raportteja nuori mies, hän oli ilmeisesti Venäjän kansalainen, hän oli palaamassa Maidan, hän jäi kiinni rajalla ja hän oli osa mielenosoituksia ja hän sanoi ... (Hän oli kyseenalaistettu viranomaisten ja hän puhui kaiken hän oli nähnyt siellä) ... miten joku epäiltiin vastaan ​​vallankaappauksen vietiin kellariin ja ammuttiin päähän, hän puhui siitä, miten he käyttivät poliiseja backrooms ja tappaa heidät, hän sanoi että oli 50 amerikkalaista Maidan Square, kun he hakkasivat poliisin kanssa teräsputkia ja kaikkea. Voitteko kommentoida tätä? Tiedätkö siitä mitään?
Gagnon: Minulla ei ole aavistustakaan, onko se totta vai ei, mutta haluaisin sanoa teille, että se ei lainkaan yllätä minua, koska tämä on sellainen asia, että taas historiallisesti, Yhdysvallat ei. Ne lähettää erityinen toiminta voimia, he lähettävät erilaisten ihmisten ovatko ne sotilas vai ovatko ne yksityisiä palkkasoturi tyyppejä, ja ne lähettää niitä kouluttaa, ohjata, lietsoa paljon nämä väkivaltaiset terrori-tilanteissa.
Joten tiedämme, että Syyriassa USA on tehnyt juuri niin hyvin asia. Tiedämme, että Iranissa, USA vuosia, se on raportoitu New Yorker-lehden mukaanSeymour M. Hersh, Suuri toimittaja, että Yhdysvallat on lähettänyt terrori-osuuskunnat Iraniin vuosia, räjäyttämällä asioita, tappaa ihmisiä. Selvästi se on toimintatavan puolustusteollinen ja omistajaohjauksessa liittolaisia.
Robles: Näen. He todella ovat tallenteet tehdään aikana korkeus eniten väkivaltaisia ​​yhteenottoja on Maidan siellä oli ihmisiä huutaa toisilleen, ohjeet Englanti. Ajattelin, että oli aika vähän järkyttävä.
Miten Yhdysvaltain viranomaiset (En tiedä, jos on ollut täydellinen median sähkökatkos Yhdysvalloissa) mutta miten Yhdysvaltain viranomaiset tukemaan näitä ihmisiä? Kuinka he voivat sanoa, että nämä ovat rauhanomaisia ​​mielenosoittajia?Miten he voivat soittaa heille oikeutettua, kun mitä he tekivät oli myrsky talot hallituksen, laittaa itsensä istuimet hallintoelinten ja kutsuvat itseään hallitus? Ei ollut kansanäänestystä, ei ollut äänestystä ..
Gagnon: Minun täytyy sanoa, että olin osa Occupy-liikkeen täällä Yhdysvalloissa pari vuotta sitten, kun se oli voimissaan ja näimme, että Obaman hallinto Valkoisesta talosta antoi direktiivin poliisilaitoksille ympäri Amerikkaa sammuta Occupy-liikkeen ja he menivät sisään ja he hakkasivat ihmisiä, he katerpillarilla leirejä, he hakkasivat heitä, he pidättivät heidät, he laittoivat heidät vankilaan, kaikki että sellainen asia .. Jos huomenna Occupy Movement USA yritti hyökätä Valkoinen talo, yritti hyökätä Yhdysvaltain kongressille, yritti vallata eri hallinnon rakennuksia Washington he olisivat ammuttu, he kuolisi, lupaan teille, he kuolisi.
Ja Amerikan kansa olisi kerrottu, että nämä ihmiset ovat terroristeja ja ne on lopetettava.
Se oli lopussa 1 osan haastattelussa Bruce Gagnon, koordinaattori Global Network Against Aseet ja ydinvoima avaruudessa. Luonamme.
Venäjä , Ukraina , USA , Venezuela , Yhdysvaltojen ulkopolitiikka , poliittinen kriisi , USAID , politiikka ,Ukraina: kriisi suvereniteetin , VOR HaastattelutYhdysvalloissa Maidan tyyli insurrectionists kuolisi - Bruce Gagnon - Uutiset - VOR Haastattelut - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video

Ei kommentteja: