Sivut

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

IMF has no capacity to solve Ukraine's problems, Russian aid much-needed - analyst - News - World - The Voice of Russia: News, Breaking news, Politics, Economics, Business, Russia, International current events, Expert opinion, podcasts, Video

IMF ei ole kykyä ratkaista Ukrainan ongelmat, Venäjän tukea kaivattua - analyytikko - News - World - Venäjän Ääni: News, Breaking News, politiikka, talous, liiketoiminta, Venäjä, International ajankohtaisista tapahtumista, Asiantuntijamielipide, podcasteja, video05 maaliskuu 2014, 18:21

IMF ei ole kykyä ratkaista Ukrainan ongelmat, Venäjän tukea kaivattua - analyytikko

IMF: n tunnus
IMF: n tunnus

Saadakseen lainaa IMF, Ukraina on menossa tapaamaan kaikki tarvittavat uudistuksen edellytykset. Lukuun ottamatta muutoksia sosiaalipolitiikkaan, ne sisältävät 40% kaasu, sähkö ja julkisten laitosten tariffien nostaminen. Palkkojen jäädyttämisestä, eläkkeiden leikkauksia ja julkisen sektorin työpaikkojen leikkaukset ovat myös listalla. Moisesta toimenpiteet voivat horjuttaa tilannetta entisestään maassa, asiantuntijat varoittavat.

IMF: n edustajat ovat aloittaneet työnsä Ukrainassa. Niiden tehtävänä on analysoida taloudellinen tilanne maassa ja käydä keskusteluja uusien viranomaisten kanssa Kiovassa. Tämän jälkeen IMF päättää antaa luottoa Ukrainassa, keskustella sellaiset yksityiskohdat kuten päivämäärä ja tarkka määrin. Ei ole epäilystäkään siitä, että Ukraina voi enää välttää konkurssin ilman taloudellista injektiot ulkopuolelta. Vaikka jotkut taloustieteilijät eivät ole vielä varmoja, että joko IMF lainaa tai apua minkä tahansa muun rahoituslaitoksen, Venäjän lisäksi todella auttaa Ukriane ratkaisemaan sen taloudellisia ongelmia. Johtaja analyyttisen osaston Nord-Capital Investment GroupVladimir Rozhankovsky on täällä selventää asiaa meille.
"IMF ei ole mitenkään ihanteellinen rahoittamisen ratkaisuja nykyisiin ongelmiin Ukrainassa. Anyway, tulevaisuudessa yhteistyö Venäjän kanssa on väistämätöntä, onko jotkut poliitikot halusimme sitä tai ei. Tietenkin Eurooppa voi antaa tietty rahasumma kattamaan käteisellä aukkoja. Mutta silti, Euroopalla ei ole kykyä ratkaista taloudellisia ongelmia Ukrainan, uudistaa velkansa ja tehdä Ukrainan talous kilpailukykyinen ainakin Euroopan mittakaavassa. Vaikka Kreikka on edelleen sen ongelmia ", hän vakuuttaa.
IMF ei anna lainoja mitään, se kohdentaa tiettyihin tarkoituksiin ja vastineeksi kova uudistuksia koko talouden. Tärkein vaatimus niiden rahoittajien on leikata sosiaalimenoja, mikä vaikuttaa kaikkein heikoimmassa asemassa ja huono kerroksia yhteiskunnassa. Tämä tarkoittaa palkkojen jäädyttämisestä, eläke ja korvaukset leikkauksia, sekä merkittävät julkisen sektorin työpaikkojen leikkauksia. Mukaan epävirallisten tietojen, koko kolmannes kaikista valtion työntekijät voivat menettää työpaikkansa. Välttämätön toimenpide todellakin, mutta kertaluonteinen erottamisesta niin monet ihmiset uhkaa lisätä työttömyysaste, johtaja tieto-analyyttinen keskus Forex Club Group of Companies Ukrainassa Mykola Ivchenko sanoo.
"Talousarvio ala on edelleen paisunut. Mutta taloudellisen tilanteen mukaisesti tällä hetkellä voimassa Ukrainassa, kolmannes budjetista työntekijät eivät voi löytää uutta työtä pian riitä. Se vie heidät ainakin muutaman vuoden. Mielestäni tämä on yksi IMF vaatimukset, mikä on epärealistista ja mahdotonta tällä hetkellä. Ehkä vähentämällä julkisen talouden työpaikkoja venytetty pidemmäksi ajaksi. Tämä kysymys on hyvin kiistanalainen ja voi aiheuttaa yhteiskunnallista levottomuutta ", hän lisää.
Jokainen Ukrainan tahtoa kalkkia kärsiä tariffien lisätä ja kallistua asumispalveluista.Kaasun hinnat saattavat kaksin-tai jopa kolminkertainen, sähkö on omiaan lisäämään puoleen. Hinnat teollisuustuotteiden väistämättä seuraa suuntaus, mikä puolestaan ​​ruokkii inflaatiota. Nyt ennuste on 8,6%, mutta luku saattaa lisääntyä, jos tila Ukrainan talous ei muutu. Inflaatio vaikuttaa myös verotaakkaa. Ukrainan uutta hallitusta aikoo indeksoida veroja ja maksuja vielä tänä vuonna. Ennennäkemätön kiristyivät odottaa jokaisen Ukrainan kansalainen, joka voi vaikuttaa kielteisesti poliittinen tilanne maassa,Vladimir Rozhankovsky jatkuu.
"Valitettavasti nämä uudistukset vahingoittaa yhteiskunnallista vakautta, ihmiset ovat todennäköisesti aloittaa protestoivat jälleen. Toinen Maidanissa muusta syystä - että on riski maan on edessään. Vaikka ei heti, Ukraina silti velvollisia toteuttamaan näitä epäsuosittuja toimenpiteitä", hän toteaa.
Koska pakko säästötoimenpiteitä, elintaso 80% ukrainalaiset laskee dramaattisesti tulevina kuukausina, jolloin edelleen kerrostumista yhteiskunnassa. Vielä nykyäänkin joka kymmenes Ukrainan kansalaista on takana köyhyysrajan, ja keskipalkka maassa on laskenut 15% tammi yksin.

Ei kommentteja: