Sivut

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Maduro ohittaa YK: n läsnäoloa, koska epäily uhkia häntä vastaan

Julkaistu aika: 25 syyskuu 2013 16:12
Muokattu aika: 26 syyskuu 2013 04:38
Venezuelan presidentti Nicolas Maduro (Reuters / Carlos Garcia Rawlins)
Venezuelan presidentti Nicolas Maduro (Reuters / Carlos Garcia Rawlins)
Venezuelan presidentti ohitetaan hänen suunnitteilla puheen keskiviikkona YK: n yleiskokouksessa New Yorkissa ja palasi kotiin Caracas sijaan. Että muutos aikataulu johtui suunnitelmia "provokaatioita" häntä vastaan, mukaan presidentti.
Nicolas Maduro oli määrä puhua YK viisitoista paikallista aikaa keskiviikkona mutta poistettiin osallistuja päivän keskusteluihin. Aikana kommentit medialle Venezuelan johtaja ilmoitti, että päätös olla osallistumatta YK tapahtuma johtui määräämättömän uhkia häntä vastaan.
"Vaikka Vancouverissa päätin olla osallistumatta YK minun täytyy suojella elämäni, ja oli varuillaan provokaatioita", sanoi Maduro.
Latinalaisen Amerikan johtaja ilmoitti lisäksi määrittelemätön uhkia asetettiin entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Venezuela, Otto Reich, yhdessä Roger Noriega, entinen apulaisulkoministeri varten läntisen pallonpuoliskon asioiden ja Luis Posada Carrilesia, entinen CIA-agentti ja surullisen luku koko Kuuba ja Venezuela.
Latinalaisen Amerikan valtion päämies ei yksityiskohtaisemmin sitä syy näiden epäilyjen perusteella.
Presidentti Maduro suuntasi suoraan Venezuela seuraavat matkaansa Kiinaan, missä hän oli maksanut hänen ensimmäinen virallinen vierailu virkaan huhtikuussa.
Saapuvat rakkaassa maassa, pyhä maa Venezuelan syntyi kaksi jättiläistä, Bolivar ja Chavez. Olen ylpeä siitä, että Venezuelan bolivariaanisen "Maduro kirjoitti hänen Twitter-tilille myöhään tiistaina.
Maduro sanoi myös Twitterissä, että hän oli "täysi esityslista" keskiviikon yksityiskohtaisesti hänen aikataulu Venezuelassa. Kun taas Kiinassa, Maduro ja hänen johtamansa valtuuskunnan jäsenet allekirjoittivat 24 sopimukset Taloudellisen ja kulttuuriset siteet maiden välillä.
Kiina käy itse aiheuttanut kasvanutta katkeruutta Venezuelassa. Maan ulkoministerin, Elias Jaua, kertoi tiedotusvälineille, että USA olisi kieltänyt lähtevän kone kuljettaa Maduro astumisesta sen ilmatilaan viime viikolla.
Washington myöhemmin myönnetty hyväksyntä, jossa todetaan, että Venezuelan pyyntöä ei ollut toimitettu asianmukaisesti. Jaua tuomitsi liikkua " hyökkäyksestä. "
Yhdysvaltain johtavia hallituksen virkamies vahvisti CNN myöhään tiistaina, että Maduro ei olisi läsnä YK: n yleiskokouksen tapahtuu New Yorkissa, kun alustavat huomautukset Caracas viittaa siihen, että Maduro: n YK: n läsnäoloa ei suinkaan ollut kiveen hakattu.
Jaua totesi maanantaina, että Venezuelan valtuuskunta ei voinut vahvistaa Maduro n osallistuminen YK: n yleiskokouksessa, ja että hän tarvitsi "takuu" että he noudattamisessa olisi Yhdysvalloissa.
Me arvioimme olosuhteissa. Presidentti Nicolas Maduro ja meitä, hänen seurueensa, tarvitsemme takuut siitä, että meillä noudatetaan Yhdysvaltain hallitus ", Jaua sanoi.
Venezuela oli jo valtion epäuskon yli kieltäminen Yhdysvaltain viisumit jäsenille Venezuelan valtuuskunnan torstaina.
Torstaina Maduro ensimmäisen kerran esiin kysymys, että " emme matkustaa New Yorkiin turisteina lomalla ... aiomme YK toiminto. En voi hyväksyä, että he ovat kieltäneet viisumia kenraalimajuri Wilmer Barrientos, "osoittaa samanlainen tilanne toiselle jäsenelle hänen kaappiin.  
Tilanne pyytää Venezuelan YK-suurlähettiläs, Samuel Moncada, lähettää kirjeen YK: n pääsihteeri Ban Ki-moon, pyytäen, että hän toteuttaa toimenpiteitä Yhdysvaltoja vastaan.
Maduro sanoi Yhdysvaltojen toimet näyttivät tarkoitus " luoda logistisia esteitä estää "vierailun.
Latinalaisen Amerikan turhautumista Yhdysvaltojen toimintaa ei ole jäänyt rajoitu Venzuela. Vedoten Vaaratilanne, Bolivian presidentti Evo Morales sanoi hän syytteen Yhdysvaltain hallitus rikoksista ihmisyyttä vastaan.
Haluan ilmoittaa, että me valmistelemme syytteen Barack Obama tuomita häntä rikoksista ihmisyyttä vastaan ​​" , Morales sanoi torstaina lehdistötilaisuudessa Bolivian kaupungissa Santa Cruz. Hän merkkituotteiden Yhdysvaltain presidentti kuin " rikollinen ", joka rikkoo kansainvälistä oikeutta.
Brasilian presidentti Dilma Rousseff käynnisti rakkuloita hyökkäystä USA yleiskokouksessa tiistaina, kutsuen US National Security Agency seurantaohjelmia " kansainvälisen oikeuden vastainen."Viimeaikaiset paljastukset, että NSA on kuuntelua Rouseff oma puheluita ja sähköposteja, lisäksi, jotka hänen avustajansa ja virkamiehet valtion määräysvallassa öljyn ja kaasun yritys Petrobras, ovat saaneet paheksuntaa Brasiliassa.
Rousseff edeltäjä kuin Brasilian presidentti Lula da Silva sanoi aiemmin tässä kuussa, että Obama olisi " henkilökohtaisesti anteeksi maailmalle . "

Ei kommentteja: