Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014

Ventura: "liikaa luoteja" virallisissa JFK Story

BY BLOGGER 51
01 lokakuu 2013 22:46
Warrenin komission sanoi, että vain kolme laukausta ammuttiin Dealey Plaza. Kolme laukausta, vai? No niin miten ihmeessä on todistus vähintään kaksi ja todennäköisesti jopa kolme?
Muistatko nimi Roy Kellerman? Hän oli salaisen palvelun agenttina kentällä Dallasissa. Hän oli kaveri istuu edessä presidentti Kennedy, joka huusi kuljettajaa saada ne pois tulilinjalle. Hän oli mies, joka tiesi mitä oli tekeillä paremmin kuin kukaan, Special Agent-in-Charge Valkoisen talon salaisen palvelun Detail.
Virallisen todistuksen Roy Kellerman puhalsi ovet pois Warrenin komission. Hän pohjimmiltaan katsoi suoraan 'em ja kertoi heille, että kun limusiini oli mennyt tappo vyöhyke Dealey Plaza, että hän tiesi, että he olivat ajaneet suoraan väijytykseen, kun tulen koko paikka, että "tuulenpuuska kuoret tuli auto "ja että ne olivat varmasti väärässä niiden ampumalla yhteensä koska" siellä oli enemmän kuin kolme laukausta, herrasmies. "
Kuten voitte kuvitella, Roy Kellerman ei ollut todellinen suosittu kaveri jäsenten Warrenin komission.
He minimoitu hänen todistuksensa niin paljon kuin pystyivät, vaikka varsin ihailtavasti, herra Kellerman kieltäytyi periksi ilmeinen paine ja ei täytä hallituksen virallista versiota. Hän kertoi totuuden sijaan ...Mr. Kellerman oli tietysti oikeassa. Todisteet osoittavat, että oli enemmän kuin kolme laukausta. Yksi laukaus jäi. Jopa Warren komissio myönsi, että käsistäsi. Se osui kadulla, luoda kipinöitä ja on luultavasti ammuttu että haavoittunut sivullinen James Tague. Yksi luoti osui presidentti Kennedyn selässä, neljä tuumaa alle hänen niskaansa ja oikealla puolella hänen selkärangan. Että laukaus ammuttiin takana limusiini. Siellä on takana reikä hänen vaatteita, jotka osoittautuivat sen.
Sitten oli kurkun ammuttu. Se löi Presidentti Kennedy hänen kurkkuunsa edestä, aivan kuten ensiapuun lääkärit Dallasissa kuvaili. Lääkärit havaittu haavan ja kuvaili sitä "haava kohta" jotka he sitten hyödyntää, jotta niiden tracheotomy viilto.
Se oli luultavasti sama luoti, joka meni läpi auton tuulilasiin ja oli luoti edestä. Jotkut ihmiset ajattelevat, että tuulilasi laukaus oli erillinen. Mutta olkaamme hyvin konservatiivinen täällä ja sanoa, että se oli sama, joka iski Kennedy kurkussa. Joten se on jo kolme.
Siellä oli ainakin yksi laukaus, ja todennäköisesti kaksi, että osuma kuvernööri John Connally. Kuvernööri aina pitänyt hänen todistuksensa, että hän oli positiivinen ensimmäisen luoti, joka osui häntä oli erillinen luoti joka iski presidentti kurkussa. Jälkeen Connally oli kuullut tulituksen ja kääntyi ympäri etuistuimella katsomaan Kennedy, silloin kuvernööri ensimmäinen osui ... joka nyt tekee neljä.
Mutta laajoja haavoja, jotka Connally kärsi-jos tarkastellaan kulmat ja mitä se luoti olisi pitänyt tehdä, jotta se vaikea keksiä yhden laukauksen oli kaikki, löi häntä. Se hänet lävistivät, tuli ulos hänen nänni, mursi kylkiluita, meni läpi hänen ranne, ja päätyi vasempaan reiteen? "Ihmelääke" todellakin!
Tässä toinen erittäin masentava syy: luoti ei voi kasvaa kooltaan, kun se lähtee kivääri ja osuu tavoite, se voi? Mutta se "ihmelääke" ei mitenkään voi selittää määrä sirpaleet, jotka löydettiin Connally ruumis.
Joten jos olen oikeassa tästä, niin se on viisi toistaiseksi. Sitten oli pää ammuttu. Että yksi osuma presidentti Kennedyn edestä, kirjoittamalla hänen oikealla temppelissä, ja aiheuttaa massiivisen Blowback irtautuminen oikealla takana hänen kallo, voimakkaasti ajo päätään ja koko kehon taaksepäin ja hänen vasemmalla puolellaan.
Se on kuusi, kaksinkertainen olevien kuvien määrä Oswald muka potkut kuudennen kerroksen ikkunasta. Joten voit nähdä, miksi kaikki Washington asianajajat paniikkiin ja piti keksiä naurettava tarina "ihmelääke", joka meni läpi Kennedy ja sitten aiheutti myös kaikki haavat Connally.
Koska yksinkertainen tosiasia on tämä: Jos oli liikaa luoteja, ammunta ei olisi voitu tehdä yksi "yksinäinen salamurhaaja", ja koko hallituksen virallisesta versiosta tulee putoamisen alas kuin korttitalo se todella on.
Menemme keksintö, että "ihmelääke" koskevassa osiossa coverup. Nyt, vain muistaa, että numero. Kuusi todennäköistä laukausta Dealey Plaza! Ja jotkut väsymätön tutkijat uskovat, oli enemmän kuin-peräti yhdeksän!

Aiemmin:

Ei kommentteja: