Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Joka nimitti US olla maailman poliisina?

Se, että Yhdysvallat on ollut pitkään hoitoon muiden kansojen halventavia ja vastuuttomasti ja mahdollistaa itse puuttua sisäisiin asioihin muissa maissa on turhauttavaa monille ihmisille, vaikka maailman poliitikot eivät uskalla arvostella Washington nähden ylimielinen käytös.
Yhdysvallat yllätti monet kriitikot sen sisä-ja ulkopolitiikkaan kuin äskettäin tullut poliisivaltio vuorovaikutuksessa muiden kansojen ympäri maailmaa siten kuin ne ovat kaikki sen alaiset ja heikommat. Ihmisiä miehittää eri huoneissa Valkoinen talo ajattelevat, että he ovat omistajia maailmassa ja että heillä on oikeus katsoa alas kun muita kansoja pejoratively.
Pitkä historia Yhdysvaltain johtama sotilaallinen väliintulo, sodat, vallankaappaukset, salaisiin operaatioihin ja taloudellisia pakotteita, jotka ovat strangulated toimeentuloa alistettuja kolkilla maailmaa ja tuhosi tuhansia ihmishenkiä osoittaa, että Yhdysvallat ei ole ainoastaan ​​epäonnistunut kehittymään tulossa "johtotähti vapauden", kuten sen eri presidentit julistavat, mutta että siitä on tullut myös rogue järjestelmää, että huolimatta kritiikkiä ja vastalauseita sen kansan, säilyttää edelleen keisarillisen ja siirtomaa politiikkaa ja sen halveksiva lähestymistapa kohti "epäystävällinen" kansakunnat, ja jopa sen läheisiä liittolaisia, koska se oli tapauksessa Edward Snowdenin viime älykkyyttä paljastuksia.
Kaikki koko 20-luvulla, Yhdysvallat on ollut kiireinen tehtävän hoitamisesta horjuttaa maita, joiden kanssa ei ole tuntenut olonsa tai niissä maissa, jotka on mahdollisesti haitallista ja haitallista Yhdysvaltain sotateollisuuden.
Tärkeimpiä järjestelmän muutos hankkeita alulle panemat Yhdysvalloissa viime vuosikymmeninä ovat 1949 Syyrian vallankaappauksen, 1954 Guatemalan vallankaappauksen, 1964 Brasilian vallankaappauksen ja 1967 Kreikan vallankaappauksen, puhumattakaan 1953 vallankaappauksen Iranissa, jonka kautta Yhdysvaltain tiedustelupalvelun agentit kaatoi demokraattisesti valitun hallituksen pääministeri Mohammad Mosaddegh ja konsolidoitu hallituskauden Mohammad Reza Pahlavi, tinkimätön ja häikäilemätön hallitsija, joka hallitsi Irania 1941 saakka alkuaikoina 1979 kun islamilaisen vallankumouksen veti lopun hänen valtakuntansa.
Kuitenkin Yhdysvaltojen suunnitelluksi vallankaappaus Chilessä vuonna 1973 oli ehkä tärkein Yhdysvaltain suunnitelma vallanvaihdos kautta peitellyn toiminnan viime vuosikymmeninä, joka tapahtui ilman Yhdysvaltain turvautumatta sotilaallista voimaa. Järjestämällä vallankaappauksen Chilessä, Yhdysvalloissa osoitti selvästi, häpeällistä ja halveksittavia luonne ulkopolitiikkansa ja turhuuden arvoja, jotka sen johtajat yleensä ylpeillä mahtipontisesti.
Valinnan jälkeen sosialistinen poliitikko Salvador Allende kuin Chilen presidentti 1970 presidentinvaaleissa, Yhdysvaltain hallitus, peläten kasvu vasemmistolaisen tunteita ja voimaantumista sosialistit Latinalaisen Amerikan maa, joka on ollut esikuvana demokratian ja vapauden alueella jo vuosia, järjestettyjä yhteisiä pyrkimyksiä poistaa hänet vallasta ja tehdä uusia vaaleja, joissa Allende ei olisi ehdokas enää.
Kuten kertoi kirkossa mietintöä, CIA oli mukana asennus taloudellinen sodankäynti ja musta propaganda kampanjan demokraattisen hallituksen puheenjohtaja Allende usean kuukauden ajan hänen valintansa ja oli ajaa kumoamista vaalituloksen. Se totesi, että Yhdysvaltain presidentti Richard Nixon rahoittama ja provosoi katuprotestien Chilessä vastaan ​​Allende pakottaa hänet eroamaan.
Kaikki heidän epäonnistuivat, ja vuonna 1973, ja salaliitto US liittoutumattomana, uskottomia elementtejä maavoimat, merivoimat, ilmavoimat ja Puolustusministeriö, kenraali Augusto Pinochet kaappasi vallan ja julisti itsensä Chilen presidentti. Presidentti Nixon nimenomaisesti tuettu sotilasjuntan hallituksen ja demokraattisen hallituksen korvattiin ryhmä sotilaat, jotka pysyivät vallassa kunnes se päätettiin kansainvälistä tukea kansanäänestys vuonna 1988, että Pinochet olisi eroamaan.
Kuitenkin sotilasvallankaappausten eivät olleet ainoat välineitä, joita kiusaaminen valtaa, Yhdysvallat, pakottaa, pelotella ja vaikuttaa sen vastustajia. Mielenkiintoista on, että nämä viholliset ollut koskaan aseisiin Yhdysvaltoja vastaan ​​tai uhkaavan sen kansallista turvallisuutta suoraan. Ainoa syy Yhdysvalloissa on ollut tukkanuottasilla niitä ja puuttuneet kiduttaa heitä on heidän ideologiansa, tai heidän maailmankuvaansa!
Yhdysvallat piinaa kuka ajattelee eri tavalla, ja tätä ei voida tulkita muutoin kuin suoranainen diktatuuri.
Sodat ja sotilaalliset interventiot ovat muita keinoja, joilla Yhdysvallat ulottuu sateenvarjon sen imperiumin, kuten Noam Chomsky asettaa se, pura hallitukset, jotka ovat ideologisesti vastustavat arvojaan ja sitten ryöstää niiden resursseja. Koska sen itsenäisyysjulistuksen, Yhdysvallat on joko osallistunut tai käynyt sotia vastaan ​​noin 40 maissa muka viedä demokratiaa heille ja "vapauttaa" näissä maissa!
Toisinajattelija Amerikkalainen indie-laulaja ja lauluntekijä David Rovics muodostuu kaunis biisi nimeltään "Operation Irakin Liberation: OIL", jossa hän antoi ymmärtää, että Yhdysvaltain Irakin sotaa vuonna 2003 oli yritys vallata valtava öljyvarat Irakin.
Siviili kuolonuhrien Yhdysvalloissa "vapaussotien" on yksi tahallaan laiminlyöty liittyviä kysymyksiä nämä loputtomat ja lukuisia sotia. Vain koska hyökkäys Irakiin Yhdysvaltain ja sen Nato-liittolaisten vuonna 2003, 500000 irakilaista sai surmansa, mikä on vahvistettu useita luotettavia lähteitä, ja jopa lähellä Yhdysvaltain hallitus, mukaan lukien Britannian valtion ylläpitämissä BBC joka raportoi 16 lokakuu 2013 että uhreja Yhdysvaltain Irakin sodan lähestyessä puoli miljoonaa euroa.
Merkittävä amerikkalainen Lähi-idän asiantuntija Juan Cole sanoo, että 500000 vastaa noin 2% Irakin väestöstä, ja se on käsittämätöntä, että mitä tapahtuisi, jos armeija Irak oli murhannut 2% Yhdysvaltojen väestöstä!
Amerikkalainen yleisö henkisen ja kirjailija John Tirmanissa muistiinpanoja 06 tammikuu 2012 artikkelin Washington Post ", tarkkaamattomuus siviiliuhreista Amerikan sodissa ei ole ainutlaatuinen Irakiin. Ei ole juurikaan näyttöä siitä, että amerikkalainen yleisö antaa paljon ajatellut ihmisiä, jotka elävät maissa, joissa meidän sotilaallinen väliintulo tapahtuu. Ajattele muistomerkkien päälle Mall kunnioittaa American uhrauksia Koreassa ja Vietnamissa. Nämä ovat tehokkaita, pyhiä paikkoja, mutta kumpikaan mainitsee maan kansojen, jotka menehtyivät konflikteja. "
James A. Lucas, amerikkalainen poliittinen aktivisti Daytonin rauhansopimuksen Toiminta on taidokkaasti luetteli siviiliuhrien Yhdysvaltain sotien viimeisten 100 vuoden aikana laaja artikkeli on alun perin ilmestynyt "Counter Virrat" verkkosivuilla 24. huhtikuuta 2007. Hän luettelee siviiliuhreista aiheuttaa Yhdysvaltain sodat 37 maassa ja sanoo, että esimerkiksi Yhdysvaltain armeijan lakkoon Laos 1965-1973, jonka aikana amerikkalaiset putosi kaksi miljoonaa tonnia pommeja Laosista, yli 200000 ihmistä kuoli .
Kirjoittaja toteaa, että koska tekemisestä World War II, Yhdysvallat on osaltaan tappaminen yli 20 miljoonaa ihmistä. Eikö sen pitäisi olla vastuussa sitten?
Ovatko nämä merkityksettömiä lukuja? Vaikka Yhdysvaltain valittaa, protestit ja kulkee suuri meteli yli kuoleman kansalaisiaan vieraassa maassa, miten se voi huolettomasti jatkaa siviilien surmaamista muiden maiden tuhansina?
Tärkeä kysymys on ratkaistava tässä:
Kuka on nimittänyt Yhdysvalloissa olla maailman poliisina?
Joka on pyytänyt Yhdysvaltojen puuttua muiden maiden, joko sotilaallisesti tai poliittisesti, tappavat viattomia siviilejä nimissä laajentaa ja edistää demokratiaa ja horjuttaa poliittista järjestelmää näiden maiden?
Joka on antanut Yhdysvaltojen tehtävä poistaa vallasta hallitusten ja johtajat, joita ei pidetä demokraattisen ja vapautta rakastava?
Ja lopuksi, kuka on vastuussa tilalla Yhdysvallat vastaa sen lukemattomia sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan?

Mr. Kourosh Ziabari on yksi usein osallistujien neljäs Media.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: