Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Musta Madness Alle Obama: Afrikkalainen amerikkalaiset Lisää Pro-NSA, Anti-Snowden kuin valkoiset ja latinot

Uusi kysely osoittaa "Mustat pysyvät NSA spy-ystävällinen kuin valkoiset ja latinot." Aiemmat tutkimukset osoittivat Mustat olivat etninen ryhmä kaikkein valmis menemään yhdessä Obaman uhkaa ilmasotaa Syyriaa vastaan.
Mitä tapahtui Musta edistysmielisyyttä? "Jos yksittäisen osoittaneet niinkin elinikäisen persoonallisuus ja arvot peruutukset, hänen sukulaisten ja ystävien olisi heti epäillä emotionaalista luhistumista."
"" Afrikkalainen Amerikan maailmankuva on sekavaa sitä voi edes ymmärtää. "
Vielä toinen esimerkki Afrikkalainen Amerikan moraalisen ja poliittisen heikkeneminen Age of Obama, uusi Pew Research kysely osoittaa Mustat ovat enemmän  hyväksi NSA vakoilee amerikkalaisia ​​kuin ovat valkoiset tai latinoja.
Lisäksi tiedot osoittavat, että Mustat ovat luultavasti todennäköisemmin suosivat syytteeseen Edward Snowden hänen NSA vakoilusta paljastuksia, kuin muitakin etnisiä ryhmiä.
Jo syyskuussa, äänestyspaikoilla tehtiin historiaa, kun mustaihoisen kannattavan enemmän ilmaiskuja Syyriaa vastaan ​​kuin valkoiset ja latinot - ensimmäistä kertaa koskaan, että Afrikkalainen amerikkalaiset olivat rankattu  kaikkein sotaisan  suuret etnisyys Yhdysvalloissa.
Jotain ruma on tapahtunut Musta Amerikassa vuodesta 2008, murentaa - jos ei peruutettaessa - progressiivinen Musta historiallista konsensusta kysymyksissä rauhan, kansalaisvapauksia ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden, joka on vallinnut pollsters alkoi pyytämällä Musta lausunnon.
Täytyy todeta, että joko musta edistysmielisyyttä oli paljon matalampi poliittinen virtaa kuin aiemmin uskottiin, tai että läsnäolo musta presidentti on ollut niin järkytys Musta tietoisuuteen, niin syvästi hämmentävältä, että se on raskaasti vääristynyt kollektiivinen Musta käsitykset todellisuudesta.
Afrikkalainen amerikkalainen maailmankuva on sekavaa sitä voi edes ymmärtää.
Takaisin kesäkuussa viime vuonna, kun MSNBC: n Musta istutus käsissä Melissa Harris-Perry ja Joy-Ann Reid olivat vaativat Edward Snowdenin  pään lautasella ja musta South Carolina kongressiedustaja  James Clyburn  on kertoa ihmisille, että Snowdenin NSA paljastukset olivat vain " vaivaa nolata presidentti "60 prosenttia Mustat ja vastaava osa latinot hyväksyi" hallituksen kokoelma puhelin-ja internet-tiedot osana terrorismin vastaisia ​​ponnisteluja. "
Vain 44 prosenttia valkoisten halusi NSA: n metatiedot kokoelmista jatkaa. Pew Research pollsters kysyttiin samoja jälkeen, kun presidentti Obaman puhe NSA vakoilusta, viime perjantaina.
Tutkimus osoitti, että NSA: n varastossa oli laskenut huomattavasti viimeisten kuuden kuukauden aikana, mutta Mustat pysyvät NSA spy-ystävällinen kuin valkoiset ja latinot.
Neljäkymmentä kolme prosenttia Afrikkalainen amerikkalaiset vielä hyväksyä viraston puhelin-ja internet tiedonkeruun, verrattuna 39 prosenttia valkoiset ja 40 prosenttia latinoja, kun taas enemmistö valkoiset (55 prosenttia) ja latinot (52 prosenttia) vastusti Obaman vakoilusta.
Vain 49 prosenttia Mustat rikkoisi kanssa hallinnon politiikkaa. Perinteisissä poliittisesti, Afrikkalainen amerikkalaiset - jotka joutuvat hyper-valvontaa kuin mikään muu ryhmä Yhdysvalloissa - ovat eniten edustettuina äärioikeiston tästä asiasta, pysynyt uskollisena "heidän" presidentti.


Mustat ovat valmiita uhraamaan oman kansalaisvapauksia, jotta pystyttäisiin turvaamaan arvovaltaa kuvaketta Valkoisessa talossa. "
Demokraatit ovat huomattavasti todennäköisemmin kuin republikaanit suosivat rikosoikeudellinen Edward Snowden mukaan Pew kyselyssä. Kuusikymmentä-kaksi prosenttia demokraattien, vs. 54 prosenttia republikaaneja, halua heittää kirjan Snowden. Afrikkalainen amerikkalaiset muodostavat neljäsosan puolueen.
Tulokset osoittavat, että Musta intoa suojella Obama vaikutti merkittävästi demokraattien Lynch-mob mentaliteetti.
Mielipidemittaukset osoittavat, että " Obscene 14 "Black lainsäätäjät, jotka äänestivät suojaamaan NSA: n meta-data uistelu päässä kongressin defunding, heinäkuussa, edusti suurinta osaa Musta mielipidettään (60 prosenttia).
Toisin sanoen Musta enemmistöjen näyttävät valmiita ottamaan jopa kaikkein oikeistolainen asemia, jos he kokevat sen olevan puolustamiseksi ensimmäinen musta presidentti. (House pyrkimystä rajoittaa NSA: n puhelin-ja internet tiedonkeruun epäonnistui vain 7 ääntä.)
Neljäkymmentä prosenttia Mustat kertoi  Washington Post / ABC kyselyssä , elokuun lopulla ja syyskuun alussa, että he tukivat presidentti Obaman uhkasi ilmaiskuja Syyriaa.
Vaikka enemmistö of Mustat (56 prosenttia), valkoiset (58 prosenttia) ja latinot (63 prosenttia) vastusti Obaman ilmasotaa, Afrikkalainen amerikkalaiset olivat eniten tukeva sodan - ensimmäinen kerta on koskaan tapahtunut.
Koska Mustat olivat paljon pro-rauha kuin joko valkoiset tai latinot ennen Obaman aikakausi, johtopäätös on väistämätön: huomattava osa Mustat amerikkalaiset ovat nyt enemmän huolissaan puolustaa Obama kuin estää kuoleman tuhansien viattomien ulkomailla, Yhdysvaltain käsissä. Vuonna sivuraide NSA: n vakoojia, Mustat ovat osoittaneet ne ovat valmiita uhraamaan oman kansalaisvapauksia turvaamiseksi arvovaltaa kuvaketta Valkoisessa talossa.
Jos yksittäisen osoittaneet niinkin elinikäisen persoonallisuus ja arvot peruutukset, hänen sukulaisten ja ystävien olisi heti epäillä emotionaalista luhistumista, ja hakea ammattiapua.Hoitajat yrittävät tunnistaa aiheuttaa hermoromahduksen, ja löytää keinoja välttää lisää vahinkoa.
Oikeastaan, diagnoosi kollektiivisen Afrikkalainen Amerikan mielisairaus, tuoma äkillinen ja odottamaton kynnyksellä nimellisesti musta presidentti, on kiltein analyysi käytettävissä. Muuta diagnoosia on, että musta ihmiset olivat aina kaapissa taantumuksellisia, jotka vain odottavat syntymistä Musta toimitusjohtaja näyttämään väriä.
Minä menen äkillinen hyökkäystä kollektiivinen mielisairaus. Toinen teoria on vielä hullumpi kuin ensimmäinen.

Mr. Glen Ford, joka on yksi usein osallistujien neljäs Media, on BAR johtoon. Hän voi olla tavoitettavissa  Glen.Ford @ BlackAgendaReport.com .

Yksi uudelleen BAR päätoimittaja Glen Fordin todistaa olemassa " Lies ,  emävalhe ja tilastot "
Hän mainitsee viime Pew Research kyselyn 1504 aikuista [kuinka monta mustaa?], Että "näyttää Mustat ovat enemmän  hyväksi NSA vakoilee  amerikkalaisia ​​kuin ovat valkoiset tai latinoja. ", koska mukaan tässä kyselyssä 43% Mustat hyväksynnän NSA valvonta [vähentyä 60% kesäkuussa] verrattuna 39% valkoiset ja 40% latinoja.
Tästä hän päättelee, että Mustat ovat enemmän taaksepäin kuin valkoiset, mutta saman kyselyn osoittaa 46% hyväksynnän demokraattisille ja 45% hyväksynnän college gradientit, joten vaikka hän ei mainitse tätä, ainakin mustat ovat vielä edistyksellisempiä kuin demokraatteja tai niitä college koulutus.
Glenn Fordin hammaskiveä, republikaanit (37% hyväksyntä) ovat edistyksellisempiä kuin kukaan edellä mainituista, ja Tea Party (27% hyväksyntä) ovat kaikkein progressiivinen tässä riviin.
Voisiko mahdollisesti olla, että se ei ole "Black hulluus" töissä täällä, niin paljon kuin se on valkoinen oikeistolainen torjuvaa mitään Obama tekee?
Ford teki samanlainen väite, jonka hän toistaa täällä, että korkeampi tuki Obama hyökkäys Assad osoitti, että Mustat olivat vähemmän progressiivinen kuin valkoiset. Ilmeisesti hän veti tätä päätelmää, koska hän tuntee tee mitään Assad murhasta tuhansia kanssa Sarin on edistyksellisempi asentoon.

Clay Claiborne, johtaja Vietnam: American Holocaust Linux Beach Productions

Lue minun blogeja  Linux Beach

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: