Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Hyvät, pahat ja rumat Syyriassa Talks

Viiden minuutin ääniviestin al-Qaidan johtaja Ayman al-Zawahri meni virus internetissä, jossa hän määrännyt kapinallisia Syyriassa lopettamaan valtataistelu ja keskittyä voimavaransa taistellen presidentti Bashar al-Assadin joukot.
Todellinen osoitus siitä, että militantit taistelevat vastaan ​​Bashar al-Assad on sidoksissa terrori al-Qaidan ja sen seurauksena ne ovat riisuttu tahansa viitta legitimiteetti, se vahvistaa edelleen käsitystä, että on enemmän kuin mitä silmä näkee Syyriassa.
Mielenkiintoista, sotivien osapuolten  päätti paikata erimielisyytensä  ja istuutua neuvottelupöytään, kun he kuulivat heidän johtajansa  bezels viisautta.
Neuvottelut aloitettiin keskiviikkona tunnelma syytettiin katkeruus ja huolimatta. Vaikka Syyrian ulkoministeri Walid Al-Moallem yritti selventää todellista tilannetta Syyriassa ja antaa "Syyrian versio tosiseikoista," YK: n pääsihteeri Ban Ki-moon keskeytti hänet ja yrittänyt kieltää hänelle mahdollisuuden jatkaa puheessaan.
Länsi tiedotusvälineet sanovat, että hän oli ylittänyt aikansa ja että hän ei olisi ottivat yhteen YK: n pää, mutta tosiasia on, että he olivat kokoontuneet yhteen ratkaista Syyrian kriisin, joka on suurelta osin suunniteltu lännen ja al-Qaida-elementtejä. Toisin sanoen, ne olivat siellä ratkaista Länsi-fomented kriisi ja Syyrian ulkoministeri oli täysin oikeutettu loppuun puheessaan.


Tässä exchange:
Ban: Voitko vain pukeutua kiitos.
Moallem: Tulin tänne jälkeen 12 tuntia lentokoneessa. Minulla on pari minuuttia päättää osuuteni. Tämä on Syyria.
Ban: Kuinka paljon sinulla on jäljellä nyt?
Moallem: Luulen 5-10 minuuttia.
Ban: Ei, ei. Annan sinulle toisen mahdollisuuden puhua.
Moallem: Ei, en voi jakaa minun puhetta. Minun on jatkettava ... Aion tehdä parhaani olla nopea.
Ban: Voitko vain kietoutua yhden tai kahden minuutin?
Moallem: Ei, en voi luvata, minun täytyy lopettaa puheeni. ... Asut New Yorkissa, asun Syyriassa.Minulla on oikeus antaa Syyrian versio täällä foorumilla. Kolmen vuoden kärsimystä, tämä on minun oikeuteni.
Ban: Meidän täytyy olla rakentavaa ja tasapainoista vuoropuhelua, pyydän teitä olemaan kiihottavaa retoriikkaa.
Moallem: Se on rakentava, lupaan teille, anna minun puhua loppuun.
Ban: 2-3 minuuttia kiitos. Annan sinulle toisen mahdollisuuden.
Moallem: Puhuit 25 minuuttia, ainakin minun täytyy puhua 30 minuuttia.
Neuvottelut eivät näytä tuota mitään hedelmiä on huomattava ero, mitä hallitus Bashar al-Assadin vaatimuksia ja mitä Syyrian Kokoomus (SNC) ja sen läntisiä liittolaisia ​​haluavat.Oppositio ryhmä edellyttää myös, että presidentti Bashar al-Assad on luovuttava vallasta ja että väliaikainen hallitus muodostetaan Syyriassa.
Toisaalta, Damaskos sanoo, että Assad jättää tehtävästään ainoastaan, jos hän on valittu jatkamaan. Eli vapaat vaalit pidetään maan ja kansan päättää omasta kohtalostaan.Damaskoksessa sanoo myös koalitio ei edusta Syyrian opposition.
Kuten Syyrian ulkoministeri Walid Al-Moallem kertoi yleisölle Montreux, Sveitsi, "Kukaan maailmassa on oikeus antaa tai peruuttaa legitimiteettiä presidentti, perustuslain tai lain, lukuun ottamatta syyrialaiset itse."
Kuitenkin ajatus Assad pysyä vallassa oli heittänyt pois, kun Syyrian oppositiojohtaja Ahmad al-Jarba sanoi "kapinallisten tule koskaan hyväksymään neuvotteluratkaisuun, joka pitää Assad vallassa", ja hän ehdotti, että "uusia neuvotteluja ole järjetöntä, jos järjestelmä hylkää lähtökohta siirtymäkauden hallitus. "
Vuonna  uhkaava ääni  sanoi: "Aika on kuin miekka. Ja Syyrian kansan, aika on nyt verta. "Vertaus, että" aika on kuin miekka "on tavallaan hankala ja absurdia. Mutta kun ajattelemme rikoksiin päivittäin-Qaida-elementtejä Syyriassa, vertaus tulee irvokkaan kyllästetty.
Jotta asiat pahempaa, SNC lähteistä sanoi perjantaina  he eivät pidä suoria neuvotteluja Syyrian valtuuskuntaa  johtaa ulkoministeri Walid al-Moallemin ellei Damaskoksessa kannattaa  Geneven I julkilausumassa , joka allekirjoitettiin vuonna 2012, ja kehottaa siirtymäkauden hallitusta.
Nämä ovat todella kummallisia aikoja. Maa on röyhkeästi hyökkäsi ja hyökkääjät ja niitä, jotka tukevat hyökkäystä pyritään selvittämään kohtalo kansakunnan.
Kriisi aiheuttaa vahinkoa maa ja ratkaisu olisi luotava parhaiten palvella etuja Syyrian kansan.Yksi järkevä ratkaisu nosti esille Iranin presidentti Hassan Rouhani Maailman talousfoorumissa Davosissa, kun hän  vaati uudet vaalit Syyriassa , sanoi Iran kunnioittaa tuloksia.
"Paras ratkaisu on järjestää vapaat ja oikeudenmukaiset vaalit Syyriassa. Ja kun äänestyslippuja valetaan, meidän kaikkien pitäisi hyväksyä tulos. Päätöksenteko on Syyrian ihmisiä tekemään ja he ovat niitä, jotka pitäisi päättää omasta tulevaisuudestaan, ja näin, ensimmäinen edellytys on, että verenvuodatus on lopetettava ja tietyt maat luopumaan tukevat terrorismia ", Iranin presidentti lisäsi.
Tiivistetysti voidaan todeta, ainoa toteuttamiskelpoinen suunnitelma Syyria poistua kriisi on suunniteltu juuri evicting al-Qaidan militantit anteliaasti rahoitetaan Saudi-Arabia ja Qatar, ja katsonut kansalliseen demokraattiseen äänestykseen.


Dr Ismail Salami on yksi usein osallistujien neljäs Media.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: