Sivut

torstai 23. tammikuuta 2014


"Mahdollisuus" taloudelle ja teollisuudelle, jotka päättävät

Economics ) - "talous on edelleen tilassa, ei huono pito, että innovaatio ei ole kuollut".

Entinen johtaja Institute for Economic Studies ja Maailmanpolitiikasta, talousasiantuntijat Vo Dai Combs.
Entinen johtaja Institute for Economic Studies ja Maailmanpolitiikasta, talousasiantuntijat Vo Dai Combs.
"Mahdollisuudet" siinä mielessä, että huono taloudellinen tilanne riittävän pystyä painostamaan innovoinnin vauhdittamiseksi on kaukana, entinen johtaja Institute for Economic Studies ja Maailmanpolitiikasta, talousasiantuntijat ja Vo Dai Lyhyt me katsomme taaksepäin oman ennusteen vuosi sitten.
Kuitenkin Vo Dai Combs sanoi, että institutionaalinen uudistus liekki on virinnyt uudelleen aloitettu.
Talous on edelleen valtion pitoon
Vuosi sitten hän sanoi, ettei näe mitään selvää valopilkku talouteen vuonna 2013. Kuitenkin, jos tilanne on huonompi kuin se oli, kun se oli "sattumalta". 2013 on kulunut, ja hän tunnisti hetkellä?
Tunnista taloudellinen tilanne heikkeni vuonna 2013, sitten minun täytyy olla totta, vaikka joitakin tietoja voidaan pitää hyvänä. Niinkin matala inflaatio, vakaa valuuttakurssi, tuonti ja vienti kasvaa, mutta tärkein kohokohta on, että mitään valoa asia.
Esimerkiksi alhaisen inflaation yli 6% johtuu investointien kokonaismäärä ja kulutuksen lama huolimatta sarjan yksinomainen hyödykkeiden hinnat olivat nousussa. Tai pikemminkin vienti kasvoi 14,5%, mutta päähenkilö on ulkomaisia ​​investointeja 61% ja kauppataseen ylijäämä.Mutta vienti Vietnamin yritysten kasvoi vain 3,5% pienempi, monet tuotteet laski arvosta. Vakaa valuuttakurssi näyttää hyvältä, mutta on nostanut hintoja korkeammiksi kuin USD todellisuus ei edistä kotimaista tuotantoa ja vientiä.
Mutta vahva FDI Vietnamille, vaikutti säästeliäästi, koska suurimman osan ajasta silti nauttia etuuskohteluun politiikkaa. Tyypillisesti Samsung tuotanto 24 miljardia dollaria vuonna 2013, että 200 miljoonaa veronmaksajille.
Kotimaiset yksityiset yritykset ovat edelleen "kuollut" ja tässä on 61000 yritysten etuoikeutetut ainakin verrattuna FDI ja valtion omistamia yrityksiä. Luottotappiot ovat nousussa, velkajärjestelyt suunnitelma iloisesti nukkumassa huono. Puhumattakaan valtion liikelaitos sektori ei voi innovoida mitään positiivista, koskettava tarina kaikkialla, on vaikea sanoa talouden kirkkaampi.
Vaikka talous on edelleen valtio, ei huono pito, että innovaatio ei ole kuollut, se ei riitä luomaan innovaatioita mahdollisuuksia.
Lisäksi, kuten olen sanonut tarina viime vuosina on monimutkaistaa tilannetta on hallitseva sidosryhmiin ovat vahvat, voi haitata innovaatioita.
No, tässä yhteydessä hän korosti rohkeus päätöksiin, joiden koetaan innovatiivisia. Joten tarkkailijoita, jotka ovat jäseniä tutkimuskomitea pääministeri, näitkö mitään signaalia osoittaa määrittäminen merkittäviä innovaatioita 2014-luvulla?
Top Viestejä vuonna 2014 pääministeri Nguyen Tan Dung on monia myönteisiä näkemyksiä taloudellisia kysymyksiä Vietnamissa ja arvostan. Mutta puhumasta suorittaa kovin pitkälle, pääministeri haluaa hänen olevan todellisuus on täysin yksinkertainen kehittää ja ohjata lain täytäntöönpanoa rajusti. Tässä vaiheessa vuonna kautta itsehallinnon kriitikot ovat hitaita.
Tässä ongelma on, että tänä vuonna hallitus ei ole tehnyt kuten sanoin, ja vastasi sitten hänen tilanne on parempi vai ei. Katse takaisin, mitä haittasi talouden, monet asiat näyttävät ei ole ratkaisu. Esimerkiksi luottotappiot ratkaisematta, julkinen velka, uusi velan takaisinmaksu on vanha ja ei voi käsitellä ratkaisuja. Ehkä 30% henkilökunnan vähentäminen ei uskalla kiristä julkisia menoja, se ei ole helppo suorittaa perustuu nykyisen mekanismin.
Mutta uusiminen institutionaalinen uudistus ovat taloudellisia signaaleja minun olevan positiivinen.
On 17/1 Aiemmin ministeri suunnittelu-ja sijoituspalvelutoiminnan Bui Quang Vinh on kutsunut minut ja monet tutkijat, muiden asiantuntijoiden neuvotteluja esityksestä tutkimussuunnitelma uudistamista taloudelliset instituutiot. Arvostan tätä työtä, koska en ole nähnyt pitkään aikaan mitään ministeri, saati korkeamman tason suoraan kuulla tutkijat esittelivät lausuntonsa maan tilanteeseen.
Kaksi vuotta sitten tein tutkimusohjelma johtajat keskittyvät taloudellisella tasolla, on 24 teemoja viettää kymmeniä miljardeja pelimerkkejä. Pään hänen aiheita ovat kummassakin ja olen tavannut ministereitä, jossa heitä pyydetään esittämään tutkimustuloksia, mutta ei myöskään kuule ministeri.
Olen itse kirjoitti ohjelman suositukset liittyvistä kysymyksistä talouteen, mutta lähetti sen tietämättä kenenkään lukevan. Varmasti paljon ehdotukset ovat vielä kaapissa tutkija, joten ymmärrän Mr. Vinh on viettänyt yli puoli päivää ilman taukoa, lounas paikka kuulla mielipiteemme.
Ongelmana on, että alan päättäjien
Niin näet ongelma, että ministeri Bui Quang Vinh energiaa investoinut rakentaa institutionaalinen uudistus ehdotuksista Congress puolueen 12 toimielinten talousuudistuksen toteutettavissa?
Näytä luonnos tutkimuksen, olen täysin samaa mieltä, varsinkin politiikkojen sisältöä houkutella ja meritokratiaa. Ns institutionaalisia ja kykyjä, mutta kaksi, vaan yksi, koska jos et valitse lahjakkaita ihmisiä osaksi kansallista hallintoelin päättää niiden instituutioiden, miten toimielimet voivat paremmin olla, olisi noudatettava Olin ensimmäinen tärkeä rekrytoida lahjakkuutta.
Vietnamissa Olin puhunut useilla foorumeilla ennen, ajaa ajettava liian yleinen oikeus, meluisa tungosta markkinoilla. Jos tili on totta, ihmiset eivät suorittaa, koska heillä on itsetunto, vaikka virkamiehet aikovat ostaa vähemmän moraalinen keskellä oikealla, päästä meidät mieleen hyvässä uskossa tehdä hyvää toimielinten enää.
Joten hän valitsi Vinh ongelma oikealta, mutta tärkeintä on, että tutkimustulokset ovat korkeammat, miten hän saa, hän on varaa lähestyä ja vakuuttaa korkealla tasolla. Viimeinen kokous Keski talous komitea totesi myös näkemystämme siitä, että hallitus on järjestänyt vuoropuhelua tutkijoiden ja pääsihteeri merkittäviä uusia tai ei, mutta muut tutkijat sanovat, että on helppo olla samaa mieltä.
Tietenkin on olemassa myös monia ongelmia asiantuntijat myös erilaisia ​​mielipiteitä, mutta se on normaalia. Ongelmana on, että alan päättäjien korkeimmalla tasolla, jos vain kuulla enemmistön mielipide on aina sama, jotain uutta on aina vähemmistö.
Ministeri Bui Quang Vinh ennakoi myös, että hän ohjasi toteutus voi olla erittäin kova, mutta ei välttämättä hankittu. Mutta hän sanoi, että hän ei voinut epäröi enää ...
Se oli hyvin vaikeaa, mutta uskon hän on. Koska hän on ihmisen sydän, markkinointi, sanoi instituutiot ovat tärkeitä asioita ja kuunnella asiantuntijalausunnon. Kanssa erittäin tärkeä asema ministeriön suunnittelu-ja sijoituspalvelutoiminnan ja ministeri itse ei muutu, kehitysnäkymät kova.
Mutta en silti sanoa, sydän on vain tarina, se on tärkeää saada häntä olemaan enemmän arvoisia johtajia. Tällaisissa neuvotteluissa enemmistön mielipide sovittu jotka haluavat erittäin innovatiivinen taloudellisten instituutioiden täytyy alkaa miettiä innovaatioiden kehittäjille. Niin sen jälkeen viimeistely opintojaan reitti ja mahdollisia ratkaisuja Vinh, hän on vakuutettava ylin johto innovaation olevan yleiskokouksessa 12.
Ole ensimmäinen, voi jo 2016, "mahdollisuus" tulokkaita, se on hyvä suunnitelma. Mutta ei sulje pois useita tutkimustulosten Mr. Vinh suuntaan hyväksyttiin todeksi ennemmin ottamaan pohjalta yleiskokouksen päätöslauselmat. Ja siellä on myös "mahdollisuus" maan. Itse asiassa, koska remontin on tehnyt ajatus "kotitalouden sopimuksen" ja "talouden vapauttamista" ... on sovellettu käytännössä ja sitten panna politiikkaa.
(Bloomberg)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: