Sivut

maanantai 27. tammikuuta 2014

Sodan valtakunta: USA:n operaatioita jo 134 maassa - 240 sotaa 237 vuodessa

USA on kansakunta, joka janoaa sotaa. Muuhun tulokseen ei voi tulla katsoessamme maata, joka on käynyt 237 elinvuotenaan 240 sotaa. Tällä hetkellä USA:n armeijan erikoisjoukot operoivat jo 134 maassa. Obaman piikkiin menee al-Qaida-terrorismin lisäksi noin 2400 lennokkipommituksissa kuollutta.
Toimittaja: Janus Putkonen
26.1.2014, Verkkomedia.org

 
Sodan valtakunta: USA:n operaatioita jo 134 maassa - 240 sotaa 237 vuodessa
Millainen on tuo hampaisiin aseistautunut suurvalta, jonka nimeen varsinkin Suomen nykyinen poliittinen ja taloudellinen eliitti globalismin nimessä kumartaa? Mitkä ovat Yhdysvaltojen saavutukset ja millainen onkaan se brutaali toimintatapa, josta pääministeri Jyrki Katainenkehottaa meitä ottamaan mallia?
Mitkä ovat ne sodankäynnin luvut ja faktat, uutistiedot, jotka Amerikka-uskovaiseksi orjuutettu valtamedia Suomessa vaikenee ylläpitäkseen illuusiota lännen demokratiata ja ihmisoikeuksista?
Yhdysvallat operoi sotilaallisesti kaikkialla maapallolla. SOCOM (Erikoisjoukkojen päämaja)alaisuudessa taistelevat erikoisjoukot ovat läsnä Aasiasta Etelä-Amerikkaan ja Lähi-itään - suurin osa operaatioista suoritetaan salaisesti, demokratian keinojen ulottumattomissa ja kaukana valtalehtien otsikoista.
Mutta totuus tiedetään, ja niin tiedät pian sinäkin.

 

 
Yhdysvaltojen operaatioita jo 134 eri maassa
Vuodesta 2001, jolloin Yhdysvalloissa suoritettiin valtioterrorismin keinoin syyskuun 11. päivän terrori-iskut, joista lavastettiin syylliseksi Yhdysvaltain perustamat ja rahoittamat al-Qaedan terroristit, SOCOM-joukkojen toiminta on paisunut jatkuvasti ja samalla Yhdysvaltain militarismi on lisääntynyt kautta maailman.
Tämä oli Yhdysvaltain neokonservatiivien luoman PNAC-doktriinin (Project of New American Century) tavoite, joka luotiin hyvissä ajoin ennen syyskuun 11. päivän iskua ja ennen kaivattua "uutta Pearl Harboria".
Kun George Bush oli presidenttinä, USA:n erikoisjoukot operoivat raporttien mukaan noin 60 maassa ympäri maailman. Vuoteen 2010 mennessä luku oli kasvanut jo 75 maahan. Luvun operaatioista sai laskettua yhteen Washington Postin toimittajat. Vuonna 2011 eversti Tim Nyekertoi operaatioiden ulottuneen jo 120 eri maahan. Viimeisin luku on vuodelta 2013 ja sen paljasti majuri Matthew Robert Bockholt SOCOM:n tiedotuksesta - erikoisoperaatiot yltävät jo 134 eri maahan. 
Tämä 123 % lisäys kuvastaa erittäin osuvasti sen, millainen on Obaman hallinnon tapa toteuttaa poliittiikkaansa maailmalla. Keinoina ovat konventionaalinen sodankäynti ja lennokkipommitukset, huolellinen yleisen mielipiteen ohjaus ja äärettömän laaja elektroninen vakoilu. Kaikkea operointia seuraa mediapimento sekä kaikenlaisen demokraattisen valvonnan puute, jolla estetään tehokkaasti poliittiset epäonnistumiset ja jolla salataan operaatioiden katastrofaalisten seuraukset.
SOCOM perustettiin vuonna 1987 ja se on jatkanut kasvamistaan vuoden 2001 valehyökkäysten jälkeen. Tällä hetkellä erikoisoperaatioiden palveluksessa on noin 72 000 henkilöä, joka on noin 33 000 enemmän kuin vuonna 2001. Budjetti on noussut 2,3 miljardista 6,9 miljardiin dollariin (10,4 miljardiin kun huomioidaan kaikki kulut). Vuonna 2001 SOCOM-joukkoja operoi USA:n rajojen ulkopuolella noin 4 900 henkilöä ja vuoteen 2013 mennessä luku on noussut jo noin 11 500 henkilöön.

 

 
Viime vuonna SOCOM-komentaja amiraali William McRaven kertoi hänen visionsa erikoisjoukkojen roolista globalisaatiossa. McRavenin mukaan SOCOM on luomassa globaalia verkostoa tukemaan Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten kykyä laajentaa tilannetietoutta sekä vastata uhkiin sekä mahdollisuuksiin.
Verkoston ajatus on muodostaa pysyvä läsnäolo kriittisillä alueilla sekä laitoksissa ja suorittaa väliinmenoja kun se on tarpeellista tai hyödyllistä. SOCOM on hakenut marraskuusta 2013 lähtien aktiivisesti yhteistyötä suuryritysten kanssa ja osallistunut aktiivisesti propagandatoimintaan omalla tiedotustoiminnallaan, jota ylläpidetään 10 nettiuutiskanavan kautta - muutamia niistä mainitaksemme: CentralAsiaOnline.comAl-Shorfa.com ja Infosurhoy.com.
SOCOM on laajentanut toimintaansa myös kotimaassa, jossa erikoisjoukot operoivat yhteistyössä 38 viranomaistahon kanssa.
Valkoinen talo on käyttänyt erikoisjoukkoja aktiivisesti ympäri maailmaa. "Rauhanpresidenttinä" mainostettu Obama on käskenyt suorittamaan yli 330 lennokkien pommitusta ainoastaan Pakistanissa, joista SOCOM ja CIA vastaavat. George Bushin tilille näitä robottikoneiden iskuja kirjattiin "vain" 51 kappaletta.
Lennokkien pommituksissa on kuollut lukemattomia määriä siviilejä ja arviot liikkuvat yhteensä 390 määrätystä pommituksesta yli 2400 ihmiseen, ainakin 273 on todistetusti olleet siviiliuhreja. Obaman määräämä tappoluku onkin kuusinkertainen verrattuna edelliseen presidenttiin. SOCOM käyttää presidentin määräämiin iskuihin lennokkien lisäksi tavallisia hävittäjäkoneita sekä risteilyohjuksia.
Obaman määräämänä on myös neljä Yhdysvaltain kansalaista surmattu lennokkipommeilla Yhdysvaltojen ulkopuolella.

 

 
Sodan valtakunta: Enemmän kuin yksi sota joka vuosi
Yhdysvaltojen historia on uniikki. Maan olemassaolon aikana vuodesta 1798 vuoteen 2012 Washington on käyttänyt sotilaallista voimaa 240 kertaa, enemmän kuin kerran vuodessa koko historiansa ajan. Yhdysvallat pitää sisällään 5 % maailman väestöstä ja silti USA käyttää 35-30 maailman resursseista.
Kuinka tämä kulutus ja rikkaudet ovat Yhdysvalloille hankittu?
Ainoastaan kerran, aivan aluksi Yhdysvallat on taistellut ulkoista vihollista, Britanniaa, vastaan omalla maaperällään. Sota kesti 13 vuotta ja päätyi Yhdysvaltojen itsenäistymiseen, siis ainakin kuvainnollisesti ja virallisen historiankirjoituksen mukaan näin olisi tapahtunut.
Yhdysvallat aloitti sotaisan historiansa jo ennen maansa virallista koostumista ja kansallisten instituutioiden perustumista. Ensimmäinen sota käytiin Ranskaa vastaan 1798-1800. Ranska menetti tuolloin siirtomaansa Pohjois-Amerikan alueelta.
Tämän jälkeen sodat alkoivat laajenemaan kauas Yhdysvaltojen rajojen ulkopuolelle. Ensimmäinen ja seuraava suurempi sota (Barbaarisota) käytiin kaukana Algeriassa, Tunisiassa ja nykyisen Libyan alueella.
USA:n käymät sodat on lueteltu tarkemmin artikkelissa:
"On mahdoton listata kaikkia faktoja, joita sodankäynti Yhdysvaltojen toimesta on aiheuttanut, mutta kaikesta materiaalista on nähtävissä lopputulos - Yhdysvaltojen johtajat kaikkina aikoina ovat olleet ylivoimaisia sotarikollisia historiansa aikana," kirjoittaa koosteen laatinut Yuri Skidanov RINF-uutisista.
Kuinka rikkaudet ovat hankittu? Vastaus on talousjärjestelmään ja demokratian malliin on selvä: hyökkäämällä ja ryöstämällä.

 

 
Al-Qaeda: Paras vihollinen, jonka rahalla voi ostaa
Tuoreet raportit kertovat kuinka al-Qaedan militantit ovat ottaneet hallintansa osia Irakista muistuttaen siitä kuinka Yhdysvallat on esittänyt merkittävää osaa suorittaessaan sekä suoraan, että välillisesti, näiden terroristien toimintaa Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Kyse on machiavellimäisestä työkalusta, jolla USA on harjoittanut alueella kolonnialismiaan.
On olemassa erityisen hyvä syy siihen miksi al-Qaeda kontrolloi enemmän alueita arabimaailmassa kuin koskaan aikaisemmin, kirjoittaa Infowarsin artikkelissa tutkiva journalisti Paul Joseph Watson.
Uutistoimisto AP:n mukaan al-Qaedaan kuuluva ISIS (Islamic State of Iraq and the Levant) on ottanut hallintaansa suuria osia Ramadin aluetta ja Fallujahin kaupunkia. Al-Qaedan voimistuminen alleviivaa Yhdysvaltojen yhdeksän vuotta jatkuneen Irakin miehityksen täydellistä epäonnistumista, jossa sadat tuhannet ihmiset saivat surmansa.
Mutta jälleen kerran al-Qaedan voimistuminen Irakissa tarjoaa Yhdysvaltain sotilasjohdolle perusteen lähettää amerikkalaisjoukkoja takaisin Irakiin, alleviivaten sen miten nämä terroristijoukot palvelevat Yhdysvaltain militarisaation tavoitteita. Viime vuosien aikana al-Qaedan ja USA:n armeijan sotilasteollisuuden keskinäinen suhde on tullut jatkuvasti selvemmäksi.
On puhuttu Yhdysvaltojen sotilaskoneiden olevan käytännössä "al-Qaedan ilmavoimat" samalla kun operaatioita on suoritettu Syyriassa yhteistyössä al-Qaedan militanttien kanssa, heidän puolestaan. Avunsaajina ovat nimenomaan olleet mm. ISIS ja Jabhat al-Nusran terroristijoukkiot.
Vaikka virallisesti Obama on sanonut tukevansa "maltillista oppositiota" Syyriassa - tutkimukset osoittavat aivan selvästi, että Valkoisen talon tuki on päätynyt al-Qaedan terroristeille, jotka ovat kantaneet suurinta rintamavastuuta Syyrian armeijaa vastaan käydyssä aseistetussa vallankumoustaistelussa helmikuusta 2011 saakka.
Lähes kaikki aseistetut lännen tukemat ryhmittymät ovat vannoneet uskollisuutensa ääri-islamistiselle Jabhat al-Nusra -rintamalle, joka on kantanut päävastuun al-Qaedan taistelusta Syyriassa.
Yhdysvaltojen side al-Qaedan terroristeihin esitellään kattavasti artikkelissa:
Aiheesta "CIA = Al-Qaeda" - aiemmin Verkkomediassa mm:
"Käytännössä kaikissa tapauksissa Afganistanista Serbiaan, Irakiin, Libyaan ja Syyriaan, Yhdysvallat on avustanut tai ainakin laajentaneet al-Qaedan läsnäoloa oikeuttaakseen sodan, hallintojen vaihtamisen ja miehityksen," kirjoittaa Watson.
Kiitos politiikan, al-Qaedan hallinta on tänään laajemmalla alueella arabimaailmaa kuin koskaan aiemmin, Watson jatkaa, ja että jos 9/11 todellakin oli terrorismin vastaisen sodan aloitus, siinä tapauksessa terroristit ovat selkeästi voittamassa sodan.
Hänen mukaansa onkin täysin selvää, että USA:n sota terrorismia vastaan on ollut valtavaa valhetta alusta alkaen. Yhdysvaltain sotatalous tarvitsee terroristeja luodakseen militaristista laajentumistaan kautta maailman ja pitääkseen yllä pelon ilmapiiriä kotimaassaan.
Sellainen on sodan ja petoksen valtakunta: Yhdysvallat vuonna 2014.

Ei kommentteja: