Sivut

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

BALL LIGHTNING KIRJATTU ENSIMMÄISTÄ KERTAA

Katsokaa video ... Kuva © Flickr / StormWlf
Kuva © Flickr / StormWlf
Kiinalaiset tiedemiehet ovat levyttäneet harvinainen ilmiö  Ball Lightning  ensimmäistä kertaa.   

Tutkijat kirjattu viisi metriä leveä flash  pallomainen taivaankappale , ilmiö tunnetaan nimellä "pallo salama", joka jäi ilmaan noin 1,6 sekuntia.

Kirjo cloud-maahan salamanisku ja pallo salama se tuotti.  Pallo salama on valkoinen piste on äärimmäisenä vasemmalla, ja sen spektri on hieman kirkkaampi bändin värejä että jalka epäsäännöllisen muotoisia tärkein salama taajuuksia.  Kuva © J. Cen, P. Yuan, ja S. Xue, Phys.  Lett.  (2014)
Kirjo cloud-maahan salamanisku ja pallo salama se tuotti. Pallo salama on valkoinen piste on äärimmäisenä vasemmalla, ja sen spektri on hieman kirkkaampi bändin värejä että jalka epäsäännöllisen muotoisia tärkein salama taajuuksia. 
Kuva © J. Cen, P. Yuan, ja S. Xue, Phys. Lett. (2014)
Lightning  asiantuntija  Martin Uman  yliopiston Florida Gainesville, sanoi:
"Uskon, että tämä on ainutlaatuinen havainto, että on luultavasti pallo salama tai yhden tyyppinen pallo salama. On ollut monia tutkimusohjelmia, jotka rutiininomaisesti video tai valokuva luonnon ja laukaisi salama, mutta mikään, sikäli kuin tiedän, on luiskahtanut pallo salama. "
Tämä varmasti näyttää tehtävä liasta. Tällaisia ​​huomautuksia saattaa lopulta ehdottaa, miten luoda pallo salama keinotekoisesti.Aiomme simuloida observational ehdot ja monistaa laboratoriossa. "
Pallo salama  on selittämätön ilmakehän sähköinen ilmiö. Termi viittaa raportit valoisa, yleensä pallomaisia ​​esineitä, jotka vaihtelevat herneen kokoinen useita metrejä halkaisijaltaan. Se liittyy yleensä ukkosta, mutta kestää huomattavasti kauemmin kuin sekunnin murto-salama salama. Monet varhain raportit sanoa, että pallo lopulta räjähtää, joskus kohtalokkain seurauksin, jättäen jälkeensä haju rikki. Huolimatta lukuisia raportteja eri puolilta maailmaa, tutkijat väittivät, että pallo salama ei ollut todellinen ilmiö vasta suhteellisen äskettäin.

Kuva © wikipedia
Kuva © wikipedia
via  gismodo
Lähde: Worldlesstech
Sinulle suositeltuja

Ei kommentteja: