Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Huono kuolevat tehdä Rich Richer

Post Kategoriat: Lausunto> Andre Vltchek
ANDRE VLTCHEK | lauantai, 25 tammikuu 2014, 18:08 Peking
Tulvat Jakarta
Ja taas mennään!
Se on tammikuu 2014 mutta jotenkin se kaikki tuntuu viime vuonna tai toissa vuonna ... tai kymmenen vuotta sitten. Jakarta on veden alla, ihmiset yrittävät pelastaa kaiken voitavansa, mutta heidän talonsa ovat pilalla ... jotkut miehet, naiset ja lapset kuolevat ...
Kymmenet tuhannet ovat sairaita, kärsivät lavantauti ja ripuli.Kuten olen syöksyi tulva-alueita, ystäväni, lääketieteen asiantuntija Yogyakarta, lähetti minulle tekstiviestin: "Ole varovainen Jakartassa ... Leptospirosis, lavantauti ja muiden tartuntatautien ..."
Kymmeniä oli kuollut jo pääkaupunki yksin, tai ainakin tämä on mitä kerrottiin paikallisissa tiedotusvälineissä. Kuten aina, emme koskaan saa tietää todelliset luvut. Kuten aina, ne ovat paljon korkeammat.
Tänä vuonna he pystyttivät paljon enemmän posko n Jakartassa kuin vuonna 2013. Posko on pohjimmiltaan postitse usein koota aikana luonnonkatastrofit, teoriassa jotta apua, jakaa vettä ja ruokaa, tai antaa suojaa. Naapurustossa Kampung Melayu, on kymmeniä posko n: jopa tunnetusti brutaali Special Forces - Koppasus - ylläpidät yksi, ja poliisi on toinen vain sen vieressä.
Muslimi kansalaisjärjestö on yksi, too. Jokainen viesti on mainostaisi itseään logo. Mutta sisältä, se on kaikki tyhjiä; poliisi ja sotilaat pelejä, syöminen tai nukkuminen. Sisällä suojaa, on vain vähän naisia ​​ja pari lasta. Kumiveneet ottaa kuivaharjoittelu, niitä puhaltaa ja tyhjentää, kun taas muut Nopeilla aluksilla vasten seinää. Nosturit, ambulanssit, veneet, monet niistä ovat täysin käyttämättömänä.
tulvii Kampung Melayu
Kampung Melayu tulvii.
"Tämän vuoden tulvat ovat huonommat kuin viime vuodesta", kertoo poliisi, nimeltään Nurasid.Sisällä suojaa, tytär naapuruston päällikkö sanoo, että hän olisi ollut täällä kuusi päivää jo: "Tällä kertaa vesi oli kaksi metriä korkea, koska Mittasin sen sisälle kotiimme. Minulla ei ole aavistustakaan miksi. "Hyvä kysymys, koska tämä hallinto on todella valittiin lähinnä koska se lupasi helpottaa lähes koko liikenteen ruuhkissa, ja estää tuhoisat tulvat pääomaa.
Muutaman minuutin ajomatkan, ja alle ylikulkusilta, kymmeniä ihmiset elävät auki ympäröimänä nippua omaisuutensa, heidän lapsensa ja jopa useita kotieläimiä. Yksi joutuneiden henkilöiden Mr. Ilyas, muistelee: "Menimme 'At Tahiriyah moskeija", mutta ne olivat liikaa. Emme voineet tulla muita moskeijoita - he vain eivät tahdo päästää meidät sisään He sanoivat, että jos tuli, sitä pidettäisiin Najis ja Kotorin, eli saastainen, saastainen. Meillä ei ollut aavistustakaan, miksi he tuntenut niin ... On kaksisataa meistä nyt, tämän sillan. On poliisin keittiö lähistöllä, mutta ne ovat ruoanlaitto itselleen, ei meille. "
Joki on Running Wild ja taloja pitkin pankit ovat selvästi erillään muusta maailmasta. Paikalliset, jotka ovat kuivia, joutuvat päivä ulos, yhdessä lastensa kanssa, katsomalla niitä, jotka eivät ole yhtä onnekkaita.
Hevoselle Indonesian kaupungeissa on legendaarinen, ja jokainen onnettomuus tai katastrofi kiinnittää suuria väkijoukkoja. Ei ole pienintäkään pyrkimystä tarjota hieman helpotusta, hallituksen tai naapurit. Ei nyt, ei kun olen siellä. Se oli sama viime vuonna ... Tunnen ihmisiä hakemaan apua. Mutta se on satunnaista, koordinoimatonta ja riittämätöntä.
Vesi nousee ja laantuu. Ihmiset kuolevat. Tuhannet menettävät suojien, satoja tuhansia, joskus miljoonia, ovat heidän asumuksensa vaurioitunut. Arch kapitalistisen Indonesia ei lähellä auta.Järjestelmä halveksii kaikkea, on julkinen. Vain kannattaviin yrityksiin otetaan vakavasti ja toteutetaan. Merkitys: vain ne toimet, jotka voivat rikastuttaa henkilöt, jotka ovat jo varakas, on vakavasti harkittava.
yrittää ohjata liikennettä tulva
Yrittää ohjata liikennettä tulva.
Kuten Jakarta on veden alla, loput Indonesiassa elää läpi monia yhtä turhia kauhuja: tulva hukkuu ainakin kaksikymmentäkaksi kyliä Keski-Jaavalla, ja maanvyöryt tappoivat ihmisiä Malang, East Java. Yhdeksäntoista ihmistä kuoli tulvia ja maanvyörymiä ja noin Manado, on Sulawesin saarella. Useita vuosia sitten, YK ehdolla Indonesia "kaikkein tuhoille alttiilla kansakunta maan päällä".
On totta, että maa istuu ns "Ring of Fire". On totta, että se on ajoittain ravistellaan maanjäristysten, pahoinpideltyjen tsunamit ja jopa tuhka lentävät maasta levoton tulivuoria.Jotkut onnettomuuksia ei voida ennustaa tai ehkäistä. Mutta useimmat ihmishenkiä johtuvat ehdottomasti "luonnoton katastrofeja" laukaisee täysin luonnoton elementti - outo markkinoiden fundamentalismi. Indonesia hoitaa roistot, jota sydämetön, kylmäverinen klikki varkaita, jotka ovat säilyneet lajien lähtien Yhdysvaltain tukemat vallankaappauksen 1965, jossa suurin osa johtavista Indonesian kansalaisten teurastettiin, vangittiin tai karkotettiin.
Maa pidetään staattinen väkivaltainen sekoitus myöhään feodalismin / varhaiskapitalismin, fundamentalistinen uskonnollisuus (todellakaan ole vain islamin, mutta myös kristinusko, vaikka hindulaisuus), ja väärää / kauhea koulutustaso.
Infrastruktuurin maassa on lähes valmis - romahti. Korruptoituneet papit, tehtaiden omistajat, yritysmaailman eturyhmät: ne kaikki ei ole aikaa asioita he pitävät kevytmielistä tai jopa järjetön: kuten julkisia töitä, rakennus julkisen liikenteen parempaa kouluja ja sairaaloita, tai yksinkertaisia ​​asioita, kuten tsunami ehkäisyä, viemärijärjestelmä , jätehuollon tai jakeluun juomavettä.
alle ylikulkusilta
Alle ylikulkusilta.
Maan järjestelmä perustuu pääasiassa voittojen maksimoinnin puolesta ryöstelyä kaikki vielä on alla ja maan yläpuolella, ja sitten heittää joitakin niukat ja vapaaehtoisia hyväntekeväisyys osaksi kasvoja huono, että on enemmistö. Jäsenenä Academy of Science Indonesian kertoi minulle muutama vuosi sitten, Jakarta ja kaikki suuret Indonesian kaupungeissa on pahin pääsy puhtaan veden kuin kaupungit Intian ja jopa Bangladeshissa. Jätehuolto nähdään tarpeettomia menoja.Ja niin joet ja kanavat kaikissa suurimmissa kaupungeissa ovat tukossa roskat.
Viemärijärjestelmä on riittämätön ja vanhoja, usein Hollannin aikakauteen, kun Jakarta, sitten Batavia, oli pieni kaupunki muutama sata tuhatta, ei hirviö kaksitoista miljoonaa, että se on nyt.On tuskin mitään viheralueiden kaupungin, sillä kehittäjät söi lähes kaikki puistot. Ja vuorilla, maaperän eroosio ja liiallisten hakkuiden, kaivostoiminnan ja "kehitys" taas aiheutti ympäristötuhoja että sadekausi, vesi virtaa korkeampia kentällä arvaamaton ja hallitsematon tavalla.
Tietenkin luonne taistelee takaisin, se rankaisee niitä, jotka rikkovat sen kuvioita, pirstaleiksi.Valitettavasti tässä maassa, jotka ovat todella vastuussa tästä surkea kansallinen projekti - Indonesia - jäsenet piiloutuvat korkeat seinät mukava ja suhteellisen turvallinen lähiöissä. Huono, ryöstänyt kaiken ja suojaamattomia, hakataan maanvyörymien, hukkuu ja pilalla. Se on kaikki hyvin brutaali ja hyvin yksinkertainen.
poliisin teltta, auttaa tulvien uhreja
Poliisin teltta, auttaa tulvien uhreille.
"Jakartassa", koska johtava Indonesian liikemies, joka tällä hetkellä asuu ulkomailla kertoi minulle: "he eivät koskaan rakentaa mitään kunnon joukkoliikenne, koska auton aulassa. Ja liiketoiminnan välitä mitään, että kaikki suurimmat kaupungit ovat kokeneet lähes kokonaan ruuhkissa ja kauhea pilaantuminen ". Samaa voidaan sanoa rakennusalalla. Koska olin selittänyt Ms Sofya, uhri tämän vuoden tulvia, jotka kirjaimellisesti menetti talonsa vuonna Pohjois-Jakarta: "Miksi yritykset välittävät valtionhallinnon hankkeissa. Kun he ovat valmiit, valtionhallinnon hankkeissa ei palaa. Jos mitään salaojitus on rakennettu ja tulvat palaavat joka vuosi satoja tuhansia taloja pitää saada tuhotaan ... On hienoa, eikö olekin? Se on hyvä business. Se tarkoittaa valtavaa voittoa niille, jotka korjata ja rakentaa taloja ja rakennuksia. "
Professori muslimi Muin arvostetun Bandung Institute of Technology (ITB) ei ole epäilystä, missä ongelma: "Älkää syyttäkö meressä. Merenpinnan tänä vuonna on normaalia. Ongelmana on, että joet ja kanavat Jakartassa, ei pysty selviytymään veden määrää. Ennen sadekausi, hallituksen pitäisi tehdä hydrodynaamisia simulointi, ja sitten se tietäisi millaisia ​​pumppuja tarvitaan ja millaisia ​​viemärijärjestelmän tulisi käyttää. "
Mutta hallitus ei tee lähes mitään tällaisia ​​testejä. Ja joka vuosi, tulvat tulla "yllätyksenä". Ja ihmiset menettävät kotinsa. Ja vallanpitäjät tekevät valtavia voittoja. Ja uskonnot jotenkin järkeä kaiken tämän niin, että rikkaat pysyvät rikas. Ja mikään ei muutu. Ja niin ensi vuonna, kansa on jälleen kerran "yllättynyt" uudet esiintyminen tuhoisat tulvat.

Mr. Andre Vltchek joka on yksi usein osallistujien neljäs Media  on kirjailija, elokuvantekijä ja tutkiva journalisti. Hän on kattanut sodat ja konfliktit kymmenissä maissa. Hänen keskustelu Noam Chomsky  Länsi Terrorismi  on nyt menossa painoon. Hänen kriitikoiden ylistämä poliittinen romaani  Point of No Return  on nyt julkaistu uudelleen ja käytettävissä.  Oceania  on teoksessaan läntistä imperialismia eteläisellä Tyynellämerellä. Hänen provosoiva kirja post-Suharton Indonesia ja markkina-fundamentalistinen malli on nimeltään " Indonesia - Saariston of Fear ". Hän on juuri valmistunut ominaisuus dokumenttielokuva, " Ruanda Gambit "noin Ruandan historiasta ja ryöstää Kongo. Asuttuaan useita vuosia Latinalaisessa Amerikassa ja Oseaniassa, Vltchek hetkellä asuu ja työskentelee Itä-Aasiassa ja Afrikassa. Hän pääsee läpi hänen  verkkosivuilla  tai hänen  Twitter .

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: