Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

USA:n Impperialismin kysymyksestä:

US IMPERIAL CONQUEST: World at Crossroads vakavin kriisi

Post Kategoriat: Afganistan
Michel Chossudovsky / neljäs Media New | torstai, 30 tammikuu 2014, 14:35 Peking

Imperial Conquest: Amerikan "pitkä sota" ihmisyyttä vastaan


Seuraava teksti esiteltiin Rosa Luxemburg konferenssissa Berliinissä 11. tammikuuta 2014.
Tapahtuman järjesti Saksan päivittäin "Junge Welt". Tänä vuonna Rosa Luxemburg konferenssin merkitty muistoksi 100 vuotta ensimmäisen maailmansodan.
Tässä suhteessa historia sotien on tärkeää, koska se auttaa meitä ymmärtämään nykypäivän sodissa.
Tavoitteenamme on World Peace. Tavoitteenamme on kriminalisoida sotaa.
Käsite Long War on osa Yhdysvaltain armeijan opin päättymisen jälkeen toisen maailmansodan. Monessa suhteessa nykypäivän sodat ovat jatkoa toisen maailmansodan.
Maailmanlaajuinen militarisointi on myös osa maailmantalouden agenda eli soveltaminen uusliberalistisen talouspolitiikan malli, joka on johtanut köyhtymiseen laajojen maailman väestöstä.
Michel Chossudovsky, Berlin, 11 tammikuu 2014



Käyttöönotto
Maailma on tienristeyksessä vakavin kriisi nykyhistorian. Yhdysvallat on aloittanut sotaretkelle, "pitkä sota", joka uhkaa ihmiskunnan tulevaisuutta. Tämä "sota ilman rajoja" tehdään tienristeyksessä vakavin talouskriisi maailman historiassa, joka on ollut omiaan köyhtymiseen laajojen maailman väestöstä.
Pentagonin maailmanlaajuisen sotilaallisen suunnittelu on yksi maailman valloitus. Sotilaallisen läsnäolon US-Nato-joukkojen esiintyy useilla alueilla maailmassa samanaikaisesti.
Käsite "pitkä sota" on tunnettu Yhdysvaltain armeijan oppi päättymisen jälkeen toisen maailmansodan. Maailmanlaajuinen militarisoituminen on osa maailmantalouden asialistalla.

Kenraali Wesley Clark (oikealla)

Militarisointi globaalilla tasolla on varustettava mittalaitteilla läpi Yhdysvaltojen armeijan komennon rakenne: koko planeetan on jaettu maantieteellisen Combatant komennot valvonnassa Pentagon. US Strategic Command (USSTRATCOM) Pääkonttori Omahassa, Nebraskassa on keskeinen rooli koordinoinnissa sotilasoperaatioihin.
Mukaan Naton entisen komentajan kenraali Wesley Clark, Pentagonin sotilaallisen tiekartan koostuu sarjasta sodan teatterit:
"[] Viisivuotisen kampanjan suunnitelma [sisältää] ... yhteensä seitsemän maissa, alkaa Irak, sitten Syyria, Libanon, Libya, Iran, Somalia ja Sudan." (Democracy Now, 2007)
Tiedosto: US komennon Plan Kartta 2008-12-23.png
Käynnissä sota Syyria on ponnahduslauta kohti sotaa Irania, joka voisi johtaa prosessia sotatoimien laajentumisen.
Venäjä ja Kiina, jotka ovat liittolaisia ​​sekä Syyrian ja Iranin, on kohteena myös Yhdysvaltojen ja Naton. Vanavedessä kylmän sodan ydinaseet eivät enää asetta of last resort (ehkäisevä vaikutus), niiden käyttö on nyt tarkasteltu perinteisen sodan teatterissa.
Tie Teheranin kulkee Damaskoksessa. Yhdysvaltojen ja Naton tukema sota Irania edellyttäisi, sillä ensimmäinen askel, epävakaus kampanja ("järjestelmän muutos") myös peitellyn tiedustelu tukitoimista Al-Qaida sidoksissa kapinallisjoukkojen suunnattu Syyriaan. .
Geopolitiikka öljy-ja öljyputket on ratkaisevan tärkeää hoitaa näitä sotilasoperaatioita.Laajemman Lähi-idän ja Keski-Aasian alueen kattaa yli 60 prosenttia maailman öljyvaroista.

© Map Eric Waddell, Global Research, 2003.   (klikkaa suuremmaksi) 

On tällä hetkellä viisi erillistä sotaa teatterit Lähi-idän Keski-Aasian alueella:  Afganistan-Pakistan, Irak, Palestiina, Libya ja Syyria.
Kaikki pois sotilaallinen hyökkäys  Syyriaan  johtaisi yhdentää nämä erilliset sodan teattereita, joka lopulta johtaa kohti laajempaa Lähi-idän ja Keski-Aasian sodan ympäröimä koko alueen Pohjois-Afrikasta ja Välimeren Afganistanin, Pakistanin ja Kiinan länsirajan.
2000 Project New American Century (PNAC), ensin muotoilemat Uuskonservatiivit, oli nojautui "käyvät sotaa ilman rajoja".
PNAC ilmoittama tavoitteena oli " taistella ja päättäväisesti voittaa useita samanaikaisia ​​merkittäviä teatteri sotia "  eri puolilla maailmaa sekä tehdä niin sanottuja sotilaallisia "poliisivoimat" tehtäviä "liittyy muotoiluun turvallisuusympäristön kriittisissä". Global poliisivoimat merkitsee maailmanlaajuinen prosessi sotilaallisen poliisi-ja interventionismin, myös salaisia ​​operaatioita ja "järjestelmän muutos", jotka kaikki suoritetaan mukaisesti "humanitaarisen valtuudet".
Sotilaalliset toimet toteutetaan samanaikaisesti eri puolilla maailmaa (kuten esitetty PNAC) sekä peräkkäin.
Tämä sotilaallinen agenda toteutetaan varjolla "Responsibility to Protect" pitkälti vallitsee alle Obaman puheenjohtajakaudella. Media propaganda on ollut erittäin tärkeä pitää yllä fiktio humanitaarisen sodankäynnin.
Legacy of World War II. Kuoleman Kilpailevat imperialististen valtojen
Mitä kutsutaan kierrellen kuin "sodan jälkeen" on itse asiassa aika jatkuvat sodat ja militarisointi.Tämä on ymmärrettävä, kun keskitytään nykyajan USA: n johtama sotia. Vaikka muistoksi maailmansota, se on myös tärkeää ymmärtää, että on olemassa jatkumo Yhdysvaltain armeijan strategioita menossa takaisin maailmansota ja sotien välisenä aikana.
Yhdysvaltain syntyy vanavedessä toisen maailmansodan vahingoittumattomana. Useimmat taistelut toteutti sen liittolaiset, strategia, jonka Yhdysvallat on käyttänyt johdonmukaisesti maailmansodan jälkeisessä II konflikteja. Lisäksi huolellinen tutkiminen toisen maailmansodan viittaa siihen, että USA: n yritysten etuja myös Rockefellerin Standard Oil tukee sekä sen liittolaiset ja sen vihollisia kuten Natsi-Saksan kauas Yhdysvaltojen tuloa World War II vuonna 1941. Strategisena tavoitteena oli heikentää molemmin puolin, eli horjuttamaan kilpailevia imperialistiset voimat.
Nousemassa voittajana kansakunnan vanavedessä toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvallat on määritellyt poliittiset ja taloudelliset ääriviivat sodanjälkeisen Länsi-Euroopassa. Yhdysvaltain joukot ovat asemissa useissa Euroopan maissa. Sekä sen toisen maailmansodan vastustajat (Saksa, Japani, Italia) sekä sen liittolaisten (Ranska, Iso-Britannia Belgia, Alankomaat) ovat heikentyneet. Lukuun ottamatta UK, joka on osa Anglo-American akselilla, nämä maat ovat lähtevän siirtomaavaltojen, syrjäyttää Yhdysvaltain hegemonian. Niiden ennalta-World War II siirtomaa alueiden muun muassa Indonesiassa, Kongon, Indokiinassa, Ruanda (muun muassa) on vähitellen integroitu aikana puoli vuosisataa määrääväksi markkina Yhdysvaltain vaikutuspiiriin.
Afrikassa, prosessi siirtymä Ranskan vaikutuspiirissä on edelleen käynnissä. USA on parhaillaan yli valvontaan Ranskan entisten siirtomaiden Keski-Afrikassa. Washington aiheuttaa myös ratkaiseva rooli Maghreb.
"Sisäinen kolonialismi" Euroopan unionissa
Monimutkainen muoto "sisäinen kolonialismi" on myös syntymässä Euroopan unionissa.Yhdysvaltain rahoituslaitosten ja yritysten ryhmittymien ja niiden eurooppalaisten kumppanien ovat yleisiä asettamalla molempien raha, kauppa ja investoinnit asialistalla.
Politiikka on alisteinen määräävän taloudellisia etuja. Mikä on myös kehittymässä kannalta salassa kauppaneuvotteluissa (alle TTIP ja CETA), on taloudellista ja poliittista yhdentymistä EU: n ja Pohjois-Amerikassa. Nämä sopimukset yhdessä Trans-Pacific Partnership (TPP) muodostavat rakennuspalikoita prosessi maailmantalouden herruudesta.
Samaan aikaan, presidentin-ja parlamenttivaalit EU: ssa, Saksassa, Italiassa ja Ranskassa (esim. Sarkozy ja Hollande) ovat yhä kohteena peitellyn poliittinen puuttuminen (mallin väri kierrosta), eli Yhdysvaltain tukema vallanvaihdos. Peruskysymys on, missä määrin Euroopan johtajien poliittiset valtakirjoja.
US Sponsoroidut Wars ja Military Intelligence Operations
Tämä koko ajan (1945 - nykyinen) on leimannut peräkkäin Yhdysvaltain tukema sotien ja armeijan tiedustelupalvelun toimia kaikilla tärkeimmillä alueilla maailmassa.
Emme ole tekemisissä hajanaista sotilasoperaatioita liittyvät tiettyjen maiden ja alueiden: On sotilaallisen tiekartan, sekvenssi sotilasoperaatioita. Kuin perinteisen tukimuotojen kuten valtion tukema terrori-iskujen sijaan teatteri sota on käynnistetty.
Amerikan sota on yhtenäinen ja koordinoitu suunnitelma Worldwide sotilaallisen valloituksen, joka palvelee määräävän taloudellisia ja yritysten etuja. Rakenne liittoutumien kuten Naton on ratkaisevan tärkeää.
Euroopan unioni on keskeinen rooli tässä sotilaallinen asialistalla. Jäsenmaat EU ovat liittolaisia ​​Anglo-American akselilla, mutta samaan aikaan rakenneuudistus tapahtuu EU: n sisällä, jolloin aiemmin itsenäisten maiden yhä lainkäyttövaltaan voimakas rahoituslaitoksia.
Määrääminen IMF: n tappava taloudellisia uudistuksia useissa Euroopan maissa on osoitus Amerikan puuttumista Euroopan asioihin. Vaakalaudalla on suurta muutosta EU: n poliittisissa ja taloudellisissa rakenteissa, jolloin jäsenmaat EU ovat d e facto  uudelleen luokiteltuna IMF ja kohdellaan samalla tavalla kuin velkaantunut kolmannen maailman maassa.


Sotilaallinen strategia
Vaikka Yhdysvallat on puuttunut sotilaallisesti suurissa alueilla maailmassa, työntövoima Yhdysvaltojen ulkopolitiikka on saada nämä sodat taisteli Yhdysvaltojen liittolaisia ​​tai turvautua muita kuin perinteisiä sodankäynnin.
Työntövoima Asialuettelon kaksijakoinen.
1) USA: n armeijan mahti on yhdistettynä että "globaali Nato" Israel mukaan lukien. Kyse on valtava voima, mitattuna kehittyneitä asejärjestelmiä. Yhdysvaltain sotilastukikohtia on perustettu kaikkien tärkeimpien alueilla maailmassa maantieteellisistä komennon rakenne. Uusi Afrikkalainen komento on perustettu.
2) Sotilaalliset toimet tukee voimakas taloudellinen ja taloudellisia etuja. Strategia "talous Warfare" alla uusliberalistinen agenda toteutetaan tiiviissä sotilaallisessa suunnittelussa.
Tarkoituksena sodankäynti ei ole valloitus sinänsä. USA menetti Vietnamin sodan, mutta lopullisena tavoitteena oli tuhota Vietnamin suvereeni maa. Vietnam yhdessä Kambodžan tänään muodostavat uuden köyhtynyt rajalla globaalin halvan työvoiman taloudessa.
Imperial hanke on ensi taloudelliseen valloitus, mikä takavarikointi ja määräraha ja voimavarojaan suvereenien maiden. Lähi-idässä, peräkkäisistä sodista on pyritty takavarikointi öljy-ja kaasuvarat.
Maat ovat tuhoutuneet, usein muuttuu alueille, suvereniteetti, luovutaan, kansalliset instituutiot romahtavat, kansantalous tuhoutuu asettamisen avulla "vapaiden markkinoiden" uudistukset ruorissa IMF, työttömyys tulee rehottaa, sosiaalipalvelut puretaan, palkat romahtaa, ja ihmiset ovat köyhtyneet.
Hallitseva kapitalistinen eliitti näissä maissa ovat etuoikeusasemaltaan Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten. Kansakunnan varat ja luonnonvarat siirretään käsiin ulkomaisten sijoittajien kautta yksityistämisohjelma asettamat hyökkääviä joukkoja.
Historiallinen tausta: ydinaseita. Legacy Hiroshiman ja Nagasakin
Amerikan varhainen ydinaseita oppi alle Manhattan-projekti ei perustunut kylmän sodan käsitteet "Ehkäisevä" ja "Kauhun tasapaino" (MAD). Contemporary kylmän sodan jälkeisen Yhdysvaltain ydinaseoppiin perustuu ajatukseen, että ydinaseita voidaan käyttää perinteisen sodan teatteri ja että nämä aseet ovat "vaarattomia siviilejä".
Strategisena tavoitteena käyttöä sekä perinteisen ja ydinaseiden on ollut käynnistää "massa onnettomuus tuottaa tapahtumia" seurauksena kymmeniä tuhansia kuolemia.
Tämä strategia sovellettiin ensimmäistä kertaa toisen maailmansodan aikana Japanissa ja Saksassa oli terrorisoida koko kansakunnan, keinona sotilaallisen valloituksen.
Japanissa, sotilaallisia tavoitteita ei päätavoite: käsite "vahinkoja" käytettiin perusteluna massa siviilien tappamista, eli virallisen tekosyyllä, että Hiroshima oli "sotilastukikohta" ja että siviilit eivät olleet kohteena.

Kun sanoin presidentti Harry Truman:

"Olemme huomanneet kauhein pommi maailman historiassa. ... Tämä ase on tarkoitus käyttää Japania vastaan ​​... [Me] käyttävät sitä, jotta sotilaalliset tavoitteet ja sotilaat ja merimiehet ovat kohde eikä naisia ​​ja lapsia. Vaikka japsit ovat villejä, häikäilemätön, armoton ja fanaatikko, me johtajana maailmasta yhteistä hyvinvointia ei voi pudota, että kauhea pommi vanha pääkaupunki tai uusi. ... Tavoite on puhtaasti sotilaallisen ...
"Se näyttää olevan kauhein asia koskaan löydetty, mutta se voidaan tehdä eniten hyötyä." 20 (presidentti Harry S. Truman, päiväkirja, 25 heinäkuu 1945 )
"Maailman Huomaatte, että ensimmäinen atomipommi pudotettiin Hiroshimaan sotilastukikohta. Tämä tapahtui siksi halusimme tässä ensimmäisen hyökkäyksen välttää mahdollisuuksien, siviilien tappamisen .. "(presidentti Harry S. Truman radio puhe Nation 9. elokuuta 1945).
[Huomautus: ensimmäinen atomipommi pudotettiin Hiroshimaan 6. elokuuta 1945, toinen Nagasaki, 9. elokuuta, samana päivänä kuin Truman radio puhe Nation]
Harry Truman
Kukaan ei sisällä johtoporras Yhdysvaltain hallituksen ja armeijan uskoi, että Hiroshima oli sotilastukikohta, Truman makasi itselleen ja amerikkalaiselle yleisölle.
Tähän päivään, ydinaseiden käyttöä vastaan ​​Japanissa on perusteltua tarpeen kustannusten tuo sodan loppuun ja lopulta "pelastaa ihmishenkiä".
Ennen Hiroshima, USA laajasti käytetty palo pommeja Japanissa aiheuttaneet suuria siviiliuhreja.Saksassa liittoutuneiden laajasti pommittivat ja tuhosivat Saksan kaupungit loppupuolella sodan kohdistaminen siviileihin sijaan sotilaskohteita.
Yhdysvaltojen ydinaseiden arsenaali on kasvanut huomattavasti. Vuonna post kylmän aikakausi, ArmsControl.org (huhtikuu 2013) vahvistaa, että Yhdysvallat
hallussaan 5113 ydinkärkiä, kuten taktinen, strateginen, ja ei-käyttöön aseita. "
Uusimpien virallisten Uusi START-ilmoitus, josta yli 5113 ydinaseita,
Yhdysvaltain laukeaa 1654 strategisten ydinkärkien  on 792 käyttöön ICBMs, SLBMs ja strategiset pommikoneet ...
Lisäksi mukaan Federation of American Scientists (FAS) Yhdysvaltain hallussaan 500 taktisia ydinkärkiä, joista monet ovat sijoitettu muuhun kuin ydinenergiaan, esimerkiksi Saksassa, Italiassa, Turkissa, Belgia, Alankomaat.
Historia sotarikoksista
Käsite massa uhri tuottaa tapahtumia vallitsee tähän mennessä Yhdysvaltain armeijan strategioita. Poikkeuksetta, kuten tapauksessa Syyrian siviiliuhrien sodan syyllistynyt hyökkääjä on syyttää uhreja.
Jaksoa vuodesta Korean sodan Esillä on merkitty peräkkäin Yhdysvaltain tukema teatteri sotien (Korea Vietnam, Kambodza, Afganistan, Irak ja Jugoslavia), erilaisia ​​sotilaallinen interventio myös matalan intensiteetin konfliktit ", sisällissodat" ( Kongossa, Angolassa, Somaliassa, Etiopiassa, Ruandassa, Sudanissa), sotilasvallankaappausten, Yhdysvaltain tukema kuolema laivuetta ja joukkomurhat (Chile, Guatemala, Honduras, Argentiina, Indonesia, Thaimaa, Filippiinit), peitellyt sodat johtama Yhdysvaltain tiedustelupalvelun, USA: n ja Naton tukema sotilaallinen väliintulo Libyassa (käyttäen Al-Qaida kapinallisten niiden jalka sotilaat sponsoroi Western intelligence).
Sota Syyria on lähinnä peitelty hyökkäyssodan jolloin Länsi sotilasliiton ja sen GCC kumppanit tukevat terrori kapinan. Tavoitteena on horjuttaa Syyrian kansallisvaltio.
Tavoitteena ei ole voittaa näitä sotia mutta pohjimmiltaan horjuttaa näiden maiden kansallisvaltiot sekä asettaa proxy hallitus, joka toimii puolesta Länsi etuja. Kirjanpitoon liittyviä erilaisia ​​toimintoja, Yhdysvallat on hyökännyt suoraan tai välillisesti noin 44 maassa eri alueilla kehitysmaissa, alkaen August 1945 useita niitä monta kertaa (Eric Waddell, 2003):
"Julkisena tavoitteena näiden sotilaallisten interventioiden on ollut vaikutusta" vallanvaihdos ". Kaavut "ihmisoikeudet" ja "demokratian olivat poikkeuksetta herättänyt perustella mitä olivat yksipuolisia ja laittoman toiminnan." (Eric Waddell, 2003)
Tuhoaa Kansainvälisyys: Truman Opin
Laajempaa tavoitetta maailmanlaajuisen sotilaallisen valta-aseman vanavedessä toisen maailmansodan tueksi keisarillisen hankkeen suunnittelusta alla Truman hallinnon 1940 alussa kylmän sodan. Se vahvistettiin Yhdysvaltain presidentti George Herbert Walker Bush  historiallinen 1990-osoitteen yhteinen kokous Yhdysvaltain kongressin ja senaatin  , jossa hän julisti New World Order nousemassa kaatuminen Berliinin muurin ja hajottua lohkon.
Ideologinen perusta tätä asialistaa löytyvät mitä kutsutaan "Truman Opin", ensimmäinen muotoilemat ulkopoliittinen neuvonantaja George F. Kennan vuonna 1948 ulkoministeriön lyhyt.
George Kennan
Mitä tämä 1948 asiakirja välittää on jatkuvuutta Yhdysvaltain ulkopolitiikassa, alkaen "Eristäminen" kylmän sodan "ennakoiva" Sodankäynti ja "sota terrorismia vastaan". Se toteaa kohtelias kannalta, että Yhdysvaltain olisi pyrittävä taloudellisen ja strategisen johtoasemansa sotilaallisin keinoin:
Lisäksi meillä on noin 50% maailman varallisuudesta, mutta vain 6,3% väestöstä. Tämä ero on erityisen suuri, koska meidän ja kansojen Aasiassa. Tässä tilanteessa emme voi olla olla kohde kateus ja kauna. Meidän tositoimiin tulevalla kaudella on  laatia malli suhteita, jotka mahdollistavat meitä säilyttämään tämän aseman erot ilman positiivisia haittaa kansalliselle turvallisuudelle.  Voit tehdä niin, meidän on luopumisen kaikista sentimentaalisuus  ja haaveilin, ja huomiomme on keskitettävä kaikkialla meidän välitöntä kansallisia tavoitteita.  Meidän ei pidä pettää itseämme, että meillä on varaa tänään ylellisyyttä altruismi ja maailman-lahjoitus. (...)
Vuonna tässä tilanteessa meidän olisi parempi luopua nyt useita käsitteitä, jotka ovat korostaneet ajattelumme osalta Kaukoitään.  Meidän pitäisi luopua pyrkimyksestä "olla pidetty" tai pidettävä arkistosta of ylevämielisiä kansainvälisiä altruismi.  Meidän pitäisi lopettavat itsemme asemassa, että veljemme maalivahti ja pidättäydyttävä tarjoamasta moraalista ja ideologista neuvoja.  Meidän pitäisi enää puhua epämääräisiä ja-Kaukoidän-epätodellinen tavoitteita, kuten ihmisoikeuksien oikeudet, nousua elintason ja demokratisoitumista. Päivä ei ole kaukana, kun olemme menossa on käsitellä suoraan vallan käsitteitä. Vähemmän me sitten haittaavat idealistinen iskulauseita, parempi (George f. Kennan, 1948 ulkoministeriön lyhyt)
Suunniteltu hajoaminen YK-järjestelmässä riippumaton ja vaikutusvaltainen kansainvälinen elin on ollut piirustuspöydällä Yhdysvaltain ulkopolitiikan alusta lähtien Yhdistyneiden Kansakuntien vuonna 1946. Suunnittelemansa kuolema oli olennainen osa Truman oppi määriteltyä 1948.Alkaen hyvin alusta YK, Washington on pyrkinyt toisaalta ohjata sitä edukseen, ja samalla pyritään heikkenemiseen ja lopulta tuhoamaan YK-järjestelmässä.
Kun sanoin George Kennan:
"Joskus se [YK] on täyttänyt tehtävänsä hyvin.  Mutta yleensä se on luonut enemmän ongelmia kuin se on ratkaistu, ja on johtanut huomattavasti hajaantumista diplomaattisia ponnisteluja. Ja meidän pyrkimyksiä käyttää YK: n enemmistön suurten poliittisiin tarkoituksiin leikimme vaarallinen ase, joka voi joskus kääntyä meitä vastaan. Tämä on tilanne, joka takaa kaikkein huolellista tutkimista ja ennakointi meidän puoleltamme.  (George Kennan, 1948)
Meidän pyrkimyksiä käyttää YK: n enemmistön suurten poliittisiin tarkoituksiin leikimme vaarallinen ase, joka voi joskus kääntyä meitä vastaan. Tämä on tilanne, joka takaa kaikkein huolellista tutkimista ja ennakointi meidän puoleltamme.  (George Kennan, 1948)
Vaikka virallisesti sitoutunut "kansainvälinen yhteisö", Washington on laajalti lupauksia YK.Tänään YK on monessa suhteessa lisäke Yhdysvaltain valtionhallinnon. Sen sijaan heikentää YK instituutiona, Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten käyttöä valvotaan sihteeristölle ja keskeiset YK: n järjestöt. Koska Gulf War I, YK on pitkälti toiminut kumileimasimena. Se on sulkenut silmänsä Yhdysvaltain sotarikoksista, se on toteuttanut ns rauhanturvaoperaatioihin puolesta Anglo-American hyökkääjät, jotka rikkovat YK: n peruskirjan. Seuraavat de facto "irtisanomisen" pääsihteerin Boutros Boutros Ghali, YK: n pääsihteerit Kofi Annanin ja Ban Ki Moon on tullut väline Yhdysvaltojen ulkopolitiikka, ottavat tilauksia suoraan Washington.
Rakennus Yhdysvaltain vaikutuspiiriin Itä-ja Kaakkois-Aasiassa
Truman oppi edellä oli huipentuma Toisen maailmansodan jälkeinen Yhdysvaltain sotilaallinen strategia aloitettu ydinvoiman pommitukset Hiroshiman ja Nagasakin elokuussa 1945, ja antautuminen Japanin.
Itä-Aasiassa se muodostui sodanjälkeisen miehityksen Japanissa sekä Yhdysvalloissa haltuunotto Japanin siirtomaa Empire lukien Etelä-Korea (Korea liitettiin Japaniin alle 1910 Japani-Korea liittämistä artikla).
Seuraavat keisarillisen Japanin hävittyä toisen maailmansodan, Yhdysvaltain vaikutuspiiriin koko Itä-ja Kaakkois-Aasiassa on perustettu vuonna alueella Japanin entisen "Great East Asia Co-Prosperity Sphere".
Amerikan hegemonia Aasiassa perustui pitkälti perustamisesta vaikutuspiiriin kuuluvissa maissa siirtomaa toimivaltaan Japanissa, Ranskassa ja Alankomaissa.
Yhdysvaltain etupiiriin Aasian ja joka rakennettiin aikana yli 20 vuotta sisältyi Filippiinit (US ajasta, joka oli miehitetty Japanin toisen maailmansodan aikana), Etelä-Korea (liitteenä Japaniin vuonna 1910), Thaimaa (Japanin protektoraatti toisen maailmansodan aikana), Indonesia (Hollannin siirtomaa käytössä Japanissa toisen maailmansodan aikana, josta tulee käytännössä Yhdysvaltain proxy valtion perustamisen jälkeen Suharton sotilasdiktatuurin 1965).
Tämä Yhdysvaltain etupiiriin Aasiassa myös laajentanut otettaan osaksi Ranskan entinen siirtomaa omaisuutensa Indokiinassa, kuten Vietnam, Laos ja Kambodzha, jotka olivat Japanin sotilaallisen miehityksen toisen maailmansodan aikana.
Obaman "Pivot Aasiaan", joka avoimesti uhkaa Kiina on endgame tämän historiallisen prosessin.
Korean sodan (1950-1953) oli ensimmäinen suuri sotilasoperaatio tekemä Yhdysvaltain vanavedessä toisen maailmansodan, käynnistettiin heti aluksi, mitä oli kaunistellen kutsutaan "kylmän sodan". Monessa suhteessa se oli jatkoa toisen maailmansodan, jolloin Korean mailla alla Japanin siirtomaa-asutusta oli, yhdestä päivästä toiseen, luovutettiin uusi siirtomaavalta, Yhdysvallat.
Etelä-Koreassa 8. syyskuuta 1945 kolmen viikon kuluttua luovuttamisesta Japanin 15. elokuuta 1945. Lisäksi japanilaiset virkamiehet Etelä-Koreassa avustaa Yhdysvaltain armeijan sotilashallitus (USAMG) (1945-48) johti kenraali Hodge varmistamisessa tässä siirtymävaiheessa. Japanin siirtomaa ylläpitäjät Soulissa sekä niiden Korean poliisi virkamiehet tekivät töitä läheisesti uuden siirtomaavaltaa.
Vaikka Japani oli käsitelty voitti Empire, Etelä-Korea todettiin siirtomaa alueella annettavaksi alle Yhdysvaltain sotilashallinnon ja Yhdysvaltain miehitysjoukot. Amerikan Ihmiset appointee Sygman Rhee oli lentänyt Soulissa lokakuussa 1945, kenraali Douglas MacArthur henkilökohtainen lentokone.
Pommitukset suunnattu siviilejä vastaan ​​Japanissa ja Saksassa lopussa World War II sekä sodan Korea (1950-53) oli asettaa vaiheessa täytäntöönpanoa  massa uhri tuottaa tapahtumia: laajoja rikoksia Yhdysvaltain joukot. US kenraalimajuri William F Dean "kertoi, että suurin osa Pohjois-Korean kaupungeissa ja kylissä hän näki olivat joko raunioista tai lumen peitossa joutomailla"
Yleinen Curtis LeMay [left], joka koordinoi pommitukset Pohjois-Koreaa röyhkeästi myönsi, että:
"Yli kolmen vuoden ajan tai niin me tappoi - mitä - kaksikymmentä prosenttia väestöstä. ... Me paloi Joka kaupunki Pohjois-Korea ja Etelä-Korea, liian ".
Mukaan Brian Willson:
Nyt uskotaan, että väestön pohjoiseen määrätty 38th Parallel menetti lähes kolmannes sen väestöstä 8-9 miljoonaa ihmistä aikana 37 kuukauden mittainen "kuuma" sota, 1950-1953, ehkä ennennäkemättömän prosenttiosuus kuolleisuutta kärsinyt yhden kansakunnan johtuen sotaisuuden toisen. "
Pohjois-Korea on uhannut hyökkäyksen kanssa Yhdysvaltojen ydinaseiden yli 60 vuotta.


Alkaen Truman Opin Clinton, Bush ja Obama
On ollut jatkuvuutta koko sodanjälkeisen ajan, Koreasta ja Vietnamista läsnä.
Neo-konservatiivinen esityslistan mukaisesti Bushin hallinto olisi nähtävä huipentuma (molemminpuolisen) "Post War" ulkopolitiikan kehys, joka muodostaa perustan suunnittelun nykyajan sodat ja julmuudet lukien perustaminen kidutuskammioita, keskittyminen leirejä ja laaja käyttö kiellettyjen aseiden suunnattu siviilejä vastaan.
Mukaan Obama, tämä agenda on tullut yhä johdonmukaisuudesta laillistamista laittomia teloituksia Yhdysvaltojen kansalaisia ​​alle terrorisminvastaisen lainsäädännön, laaja käyttö drone hyökkäyksiä siviilejä vastaan, joukkomurhat tilaama Yhdysvaltain Nato-Israel liitto suunnattu Syyrian siviilejä.
Koreasta, Vietnamista ja Afganistanissa, CIA sponsoroima sotilasvallankaappausten Latinalaisessa Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa, tavoitteena on ollut varmistaa Yhdysvaltain armeijan hegemoniaa ja maailmantalouden herruudesta kuin ne alun perin alla "Truman Opin".Vaikka merkittäviä poliittisia eroja, peräkkäisten Demokraattien ja Republikaanien viranomaisten, Harry Truman Obama teetettävä tämän maailmanlaajuisen sotilaallisen asialistalla.
Tämä koko "sodan jälkeen" on merkitty laajat sotarikoksista joissa kuolee yli kaksikymmentä miljoonaa ihmistä. Tämä luku ei sisällä menehtyneiden seurauksena köyhyyttä, nälänhätää ja sairauksia.
Mitä olemme tekemisissä on rikollinen Yhdysvaltain ulkopoliittisen asialistan kärjessä. Media propaganda on toiminut hämärtää tätä ohjelmaa. US interventionismin on poikkeuksetta hyväksyttävä sikäli kuin humanitaarinen ponnistus. Samaan aikaan niin sanottu progressiivinen vasemmistolaiset ja "sodanvastainen aktivistit" tukee yritysten säätiöt ovat tukeneet tätä ohjelmaa humanitaarisista syistä.
Kriminalisointi ei koskea yhtä tai useampaa valtionpäämies. Se koskee koko julkista järjestelmää, se on erilaisten siviili-ja sotilaallisia instituutioita sekä voimakas yritysten etujen muotoutumisen takana Yhdysvaltain ulkopolitiikka, Washington ajatushautomot, velkojalaitosten jotka rahoittavat sotakoneiston.
Sotarikoksista ovat seurausta kriminalisointi Yhdysvaltain valtion ja ulkopolitiikan laitteet.Olemme tekemisissä erityisesti yksittäisiä sotarikollisia, mutta prosessi päättäjät toimivat eri tasolla, jolla on valtuudet suorittaa sotarikoksista jälkeen perustettu suuntaviivat ja menettelyt.
Mikä erottaa Bush ja Obama hallintojen suhteessa historiallinen ennätys Yhdysvaltain tukema rikoksiin ja julmuuksiin, että keskitysleirejä, kohdennettuja murhia ja kidutuskammioissa nyt avoimesti pitää perusteltuna tukimuotoihin, jotka ylläpitävät "globaalin terrorismin vastaisen sodan" ja levittämisen tukemista länsimaisen demokratian.
Wars of 21st Century: kylmän sodan "globaalia sotaa terrorismia"
Väitetty sielu takana 9/11 terroristien hyökkäyksiä, Saudi-syntynyt Osama bin Laden, värvättiin aikana Neuvostoliiton Afganistanin sodan "ironisesti alaisuudessa CIA, taistelemaan Neuvostoliiton Invaders"
Alusta alkaen Neuvostoliiton Afganistanin sota 1980-luvun alussa, Yhdysvaltain tiedustelupalvelun laite on tukenut muodostumista "islamilaisen prikaatia".

"Outside Enemy" Osama bin Laden, näyttelee valtamediassa
Kuitenkin todellinen Osama bin Laden on ....

9/11 ja miehitti Afganistanin
11. syyskuuta 2001 tapahtuneiden terroritekojen on ollut keskeinen rooli muotoiluun Yhdysvaltain armeijan oppiin, eli ylläpitämisessä legenda, että Al Qaida on vihollinen länsimaissa, vaikka tosiasiassa se ​​on konstruktio USA: n tiedustelupalvelun, jota käytetään paitsi tekosyynä sotaan humanitaarisista syistä, vaan myös  välineenä kuin perinteisen sodankäynnin.
Oikeudellinen perustelu, Washington ja Naton hyökätä Afganistaniin oli, että syyskuun 11. päivän iskut muodosti pimeän "aseellinen hyökkäys" "ulkomailta" by nimettömän vieraan vallan, ja että näin ollen "sodan lakeja" sovelletaan, jolloin kansakunta uhattuna , iskeä takaisin nimissä "itsepuolustukseksi".
"Globaalia sotaa terrorismia" käynnistettiin virallisesti Bushin hallinnon 11. syyskuuta 2001.Seuraavana aamuna (12 syyskuu 2001), Naton Pohjois-Atlantin neuvoston kokouksessa Brysselissä, antoivat seuraavan päätöslauselman:
"Jos todetaan, että [11 syyskuu 2001] hyökkäys Yhdysvaltoja vastaan ​​on suunnattu ulkomailta  [Afganistan] vastaan ​​" Pohjois-Atlantin alueella ", se on katsottava toiminta kattaa 5 artiklassa Washington sopimuksen".(Alleviivaus lisätty)
Afganistan valtasivat 7. lokakuuta 2001 olevan Naton opin kollektiivisen turvallisuuden: hyökkäys yhtä jäsentä Atlantin liiton on hyökkäys kaikkia jäseniä Atlantin liittoa. Olettamus oli, että Yhdysvallat oli hyökännyt Afganistaniin 11. syyskuuta 2001 järjettömältä.
Vanavedessä 9/11, syntyi tämä "ulkopuolinen vihollinen" palveli hämärtää todellisen taloudellisen ja strategisten tavoitteiden taakse Amerikan johtamat sodat Lähi-idässä ja Keski-Aasiassa.Monialaista perusteella itsepuolustusta, ennaltaehkäisevä sota on hyväksyttävä sikäli kuin se "sotana" ja humanitaarisen toimeksiannon.
Ennalta ehkäisevän sodan suunnattu "islamilaisia ​​terroristeja" on velvollinen puolustamaan kotiseutualueella. Realiteetit käännetään ylösalaisin: Amerikan ja Länsi-World ovat uhattuna.
Vanavedessä 9/11, syntyi tämä "ulkopuolinen vihollinen" palveli hämärtää todellisen taloudellisen ja strategisten tavoitteiden taakse Amerikan johtamat sodat Lähi-idässä ja Keski-Aasiassa, joka kattaa yli 60 prosenttia Wortld öljyn ja kaasuvarat ..
Monialaista perusteella itsepuolustusta, ennaltaehkäisevä sota on hyväksyttävä sikäli kuin se "sotana" ja humanitaarisen toimeksiannon.
Propaganda muka poistaa historian Al-Qaida luoma CIA, hukuttaa totuuden ja "tappaa todisteita" siitä, miten tämä "ulkopuolinen vihollinen" oli tekaistu ja muutettiin "vihollinen numero yksi".
Mitä media ei mainita, että terroristit aineen maksetaan tappajat, tukee Yhdysvaltain ja Naton.
Muu kuin perinteinen sodankäynti: käyttäminen Al-Qaida kapinallisten Jalka Soldiers of Western Sotilaallinen liittoutuminen
Tämä strategia käyttää al-Qaida kapinallisten jalka sotilaat Länsi armeija on ratkaiseva merkitys.Se on tunnettu USA: n ja Naton toimia Jugoslaviassa, Afganistanissa, Libyassa ja Syyriassa. Se on nykyään osa peitellyn esityslistan horjuttamaan Irakin tukemalla al-Qaidan Irakin ja Levant (Aqil).
Yhdysvaltain tukema Al-Qaida terrorin prikaatia (salaa tukee Länsi älykkyys) on myös otettu käyttöön Malin, Nigerin, Nigerian, Keski-Afrikkalainen tasavalta, Somalia ja Jemen.
Tavoitteena on luoda lahkojen ja etniset jaottelut, jotta epävakautta tai halkeamien itsenäisten maiden mallin entisestä Jugoslaviasta.
Lähi-idässä, redrawing poliittisista rajoista harkitsevat Yhdysvaltain armeijan suunnittelijat.

KARTTA uuden Lähi-idän
Huomautus:  Yllä olevassa kartassa valmistettiin everstiluutnantti Ralph Peters. Se julkaistiin asevoimien lehdessä kesäkuussa 2006, Peters on eläkkeellä eversti Yhdysvaltain National War Academy. (Map Copyright everstiluutnantti Ralph Peters 2006).
Vaikka kartta ei virallisesti heijasta Pentagon opin, sitä on käytetty koulutusohjelma Naton puolustuskorkeakoulussa ylimmän upseereita. Tämä kartta, sekä muita vastaavia karttoja, on todennäköisesti käytetty National War Academy sekä sotilaallisessa suunnittelussa piireissä.
Sota Iran: World War III Scenario
Osana globaalia sotaa terrorismia, käynnistäminen suoranainen sodan käyttäen ydinkärkiä Irania - joka on maailman kolmanneksi suurin tunnettu öljy takana Saudi-Arabia ja Irak - on ollut piirustuspöydällä Pentagonin vuodesta 2005. Nämä suunnitelmat ovat osa laajempaa Lähi-idän Keski-Aasian sotilaallinen asialistalla.
Sota Irania on osa Battle for Oil. Jo Clintonin hallinnon aikana, US Central Command (USCENTCOM) oli muotoiltu "sodassa teatteri suunnitelmia" hyökätä sekä Irakin ja Iranin:
"... Presidentin National Security Strategy (NSS) ja puheenjohtaja National Military Strategy (NMS) muodostavat perustan Yhdysvaltain Central Command teatteri strategiaa. NSS ohjaa toteuttamista strategian dual eristäminen roistovaltiot Irakin ja Iranin  kanssa, kunhan kyseiset valtiot uhka Yhdysvaltain etuja, muille alueen valtioita, ja niiden omiin kansalaisiin. ... Tarkoituksena US sitoumusta, kuten omaksui NSS,  on suojella Yhdysvaltojen elintärkeitä kiinnostus aluetta - keskeytymätön, turvallinen US / Allied pääsy Persianlahden öljyä. (USCENTCOM, http://www.milnet.com/ milnet/pentagon/centcom/chap1/stratgic.htm # USPolicy  , korostukset lisätty)
Yleinen mielipide on edelleen suurelta osin epätietoisia siitä vakavat seuraukset näiden sodan suunnitelmia, jotka mietiskellä ydinaseiden käyttöä, ironisesti kostoksi Iranin olematon ydinaseohjelman.
Lisäksi 21st Century sotilaallinen teknologia yhdistää erilaisia ​​kehittyneitä asejärjestelmiä, jonka tuhovoima olisi varjoonsa ydinvoima polttouhria Hiroshiman ja Nagasakin. Pidä unohtaa, Yhdysvallat on ainoa maa, joka on käyttänyt ydinaseita siviilejä vastaan.
Jos tällainen sota oli käynnistetään, koko Lähi-itä / Keski-Aasian alueella tulisi vedetyksi conflagration. Ihmiskunta olisi saostetaan maailmansodan skenaario.
Vaara World War III ei ole etusivun uutinen. Valtamedia on jätetty perusteellista analyysiä ja keskustelua seurauksia näillä sodan suunnitelmia.
Sodanvastaisen liikkeen Crisis: Cooptation ja ", valmistaja Dissent"
Sodanvastainen liike useissa länsimaissa on kriisissä, hallitsee itsenäiseksi julistautuneen edistyksellisiä. Joidenkin Amerikan sotia tuomitaan suoralta kädeltä, kun taas toiset ovat ennustettu "humanitaaristen interventioiden". Merkittävää osaa Yhdysvaltain sodanvastainen liike tuomitsee sotaa, mutta kannattaa kansainvälisen terrorisminvastaisessa taistelussa, joka muodostaa selkäranka Yhdysvaltain armeijan oppiin.
Historiallisesti, progressiivinen yhteiskunnalliset liikkeet (mukaan lukien Maailman sosiaalifoorumi) on soluttautunut, niiden johtajat lisäjäsentä ja manipuloida kautta yritysten rahoitus kansalaisjärjestöjä, ammattiliittoja ja puolueita. Perimmäinen tarkoitus "rahoitusta tyytymättömyydestä" on estää protestiliikkeen alkaen haastava oikeutusta kapitalistisen eliitin.
"Just War" teoria (Jus Ad Bellum) on ollut naamiointi luonne Yhdysvaltojen ulkopolitiikka, samalla ihmisen kasvot hyökkääjät.
Suuren osan "progressiivinen" mielipide Yhdysvalloissa ja Länsi-Euroopassa tukee Naton R2P "humanitaarisen" valtuudet määrin, että nämä sodan suunnitelmia on toteutettu "kumileimasin" kansalaisyhteiskunnan. Näkyvä "progressiivinen" kirjoittajat sekä riippumattomia tiedotusvälineitä ovat tukeneet järjestelmän muutos ja Naton tukema humanitaarinen väliintulo Libyassa. Samoin nämä samat itsensä julistanut progressiiviset ovat ryhtyneet tueksi Yhdysvaltojen ja Naton tukema oppositio Syyriassa.
Olkaamme mitään harhakuvitelmia: Tämä pseudo-progressiivinen diskurssi on väline propagandaa. Useita huomattavia "vasen" älymystön-jotka väittävät vastustaa USA: n imperialismin-ovat tukeneet määrääminen "no fly vyöhykkeet" ja "humanitaarisia toimia" vastaan ​​itsenäisten maiden.
"Edistyksellisten" rahoitetaan ja lisäjäsentä eliitti säätiöt mukaan lukien Ford, Rockefeller, et al.Yritysten eliitit ovat pyrkineet pirstovat kansanliikkeen valtavaksi "tee se itse" mosaiikki. Sota ja globalisaatio eivät enää eturintamassa kansalaisyhteiskuntatoiminnan. Aktivismia yleensä vähitellen. Ei ole integroitu anti-globalisaatio sodanvastaisen liikkeen. Talouskriisi ei ole nähty olevan suhde Yhdysvaltain johtama sota.
Dissent on jaettu osastoihin. Erilliset "kysymys suuntautuneiden" protestiliikkeiden (esim. ympäristö, globalisaation vastainen, rauhan, naisten oikeudet, ilmastonmuutos) kannustetaan ja rahoitetaan avokätisesti vastakohtana yhtenäinen joukkoliike. Tämä mosaiikki oli jo vallalla laskuri G7 huippukokouksissa ja Kansan huippukokouksissa 1990-luvulla.

vieraalla maalla: R2P: Imperial Conquest ...

"Revolution Business"
Imperial maailmanjärjestys luo oman opposition.
Occupy liikkeen Yhdysvalloissa on soluttautunut ja manipuloida.
"Värilliset Revolutions" rahoitetaan Wall Street avautua eri maissa (esim. Egypti, Ukraina, Georgia, Thaimaa,). CIA erilaisten peitejärjestöjen on hiipinyt massaliikkeet eri puolilla maailmaa.
Centre for Applied väkivallattoman Toiminta ja strategiat (Kangas), esimerkiksi johdolla Serbian Otpor on CIA tukema kokonaisuus, joka kuvailee itseään "kansainvälinen verkosto kouluttajien ja konsulttien" mukana "Revolution Business".
Rahoittama National Endowment for Democracy (NED), se muodostaa konsultointi asu, neuvonnan ja koulutuksen Yhdysvaltain tukema oppositioryhmien yli 40 maassa. Sen clench nyrkki logo on hyväksynyt lukuisia "vallankumouksellinen" ryhmiä.
Puolestaan ​​komeus vaihtoehtoisten tiedotusvälineiden puolustaa "Värilliset Revolutions" muodostaa "Great Awakening", massaliike suunnattu perustuksia kapitalistisen maailmanjärjestyksen.
Egyptissä, esimerkiksi useita organisaatioita arabikevään lukien kifaya ja 6 huhtikuu Student liikkuvuus olivat suoraan tue US säätiöt ja Yhdysvaltain suurlähetystö Kairossa. Katkera ironia, Washington on tukeva Mubarakin diktatuuri, mukaan lukien sen julmuuksista, mutta myös tukemalla ja rahoittamalla sen vastustajat, toiminnan kautta Freedom House (FH) ja National Endowment for Democracy (NED). Molemmat säätiöt ovat linkkejä Yhdysvaltain ulkoministeriö ja Yhdysvaltain kongressille.
Alaisuudessa Freedom House, Egyptin toisinajattelijoita ja vastustajien Hosni Mubarak oli saatu toukokuussa 2008 Condoleezza Rice ulkoministeriö ja Yhdysvaltain kongressille. Egyptin demokratia-valtuuskunnan ulkoministeriön kuvaili Condoleezza Ricen "Hope for the Future Egyptin". Toukokuussa 2009, Hillary Clinton tapasivat valtuuskunnan Egyptin toisinajattelijoiden (ks. kuva alla), joista useat olivat tavanneet Condoleezza Rice vuotta aiemmin.

9/11 Truth
Vuonna lukuisat järjestöt kuten ay-liikkeen, ruohonjuuritason on pettänyt heidän johtajansa, jotka ovat lisäjäsentä. Rahaa valuu alas yritysten säätiöt, jossa rajoitukset ruohonjuuritason toimia.Sen kutsutaan "valmistus toisinajattelijoita". Monet näistä kansalaisjärjestöjen johtajat ovat sitoutuneet ja hyvää tarkoittavia yksilöt toimivat kehyksen, jossa määritellään rajat tyytymättömyydestä. Johtajat näistä liikkeistä ovat usein lisäjäsentä, edes tajuamatta, että seurauksena yritysrahoituksen heidän kätensä ovat sidotut.
Lähihistoriassa, lukuun ottamatta Irakin, ns Western vasemmalle eli "Edistyksellisten" ovat tyhjiä lupauksia Yhdysvaltojen ja Naton sotilaalliset väliintulot Jugoslaviassa, Afganistanissa, Libyassa ja Syyriassa. "Edistyksellisten" tukevat myös virallisen 9/11 version tapahtumista. He kieltävät 9/11 Truth.
"Edistyksellisten" myöntävät, että USA oli uhattuna 9/11 ja että sota Afganistanissa oli "Just War". Vuonna Afganistanin tapauksessa "itsepuolustukseksi" argumentti on hyväksyttävä sellaisenaan laillisena vastauksena 9/11-iskujen, tutkimatta sitä, että Yhdysvaltain hallinto ei ollut ainoa tuettu "islamilaisen terrorin verkko", se oli myös väline asennus Talebanin hallituksen 1995-96. Se oli hiljaisesti ymmärtää, että tukemalla al-Qaida, Afganistan oli hyökännyt Amerikassa 11. syyskuuta 2001.
Vuonna 2001, kun Afganistanin pommitusten ja myöhemmin hyökkäsi, "edistykselliset" pääosin sellaisenaan hallinnon "vain aiheuttaa" sotilasdoktriinin. Vanavedessä 9/11, sodanvastainen liike laitonta hyökkäystä Afganistaniin oli eristetty. Ammattiliitot ja kansalaisjärjestöt oli niellyt median valheita ja hallituksen propagandaa. He olivat hyväksyneet sota kostamaan al-Qaidan ja Taleban. Useita huomattavia "vasemmalle kallellaan" älymystön hyväksyi "terrorismin vastaisen sodan" asialistalla.
Media disinformaatiota voitolle. Ihmiset olivat erehtyä luonne ja tavoitteet hyökkäystä Afganistaniin. Osama bin Ladenin ja Talebanin todettiin prime epäiltyjä 9/11-iskujen, ilman minkäänlaisia ​​todisteita ja käsittelemättä historiallinen suhde al-Qaidan ja USA: n tiedustelupalvelun laite. Tältä osin ymmärrys 9/11 on ratkaiseva muotoilussa johdonmukainen antiwar asentoon. 9/11 on pilari Yhdysvaltain sodan propagandan, se ylläpitää illuusion ulkopuolella vihollinen, se oikeuttaa ennalta ehkäisevää sotilaallista väliintuloa.
Logiikka liittyvät Syyria oli hieman erilainen. "Edistyksellisten" ja valtavirran "sodanvastainen" järjestöt ovat tukeneet ns opposition tunnustamatta, että tukipilari näiden voimien koostuu al-Qaidan sidoksissa terroristeja, palvelukseen, koulutettava ja rahoittaa Yhdysvaltojen ja Naton ja niiden liittolaisten kuten Israel, Turkki, Qatar ja Saudi-Arabia. Nämä antiwar ryhmät, jotka aiemmin tukenut Naton väliintulo Libyassa, syyttää Syyrian hallituksen hirmuteot Yhdysvaltain tukema Al-Qaida kapinallisia.
Uudelleenrakentaminen sodanvastainen liike
Nyt tarvitaan rakentamaan massaliike. Ja tämä ei voi johtaa ja manipuloida itsenäiseksi julistautuneen "edistykselliset" ja taloudellista tukea yritysten säätiöt.
Sosiaalista perustaa sekä organisaatiorakenne sodanvastainen liike on muutettava. Amerikan "Pitkä sota" on imperialistinen hanke, joka ylläpitää taloudellista rakenteet ja institutionaaliset perustukset kapitalistisen maailmanjärjestyksen. Tämän takana sotilaallinen agenda ovat voimakkaita yritysten etuja myös laaja propagandaa laite.
Sota ja talouskriisi ovat läheisesti liittyvät. Maailmanlaajuinen määrääminen uusliberalistista makrotaloudellisten toimenpiteiden on osa laajempaa keisarillisen asialistalla. Ja näin ollen laajempaa liikettä uusliberalismia vastaan ​​on sisällytettävä sodanvastainen liike.
Breaking "Big Lie", joka esittelee sodan humanitaariset yrityksen tarkoittaa rikkomatta rikollinen hanke maailmanlaajuisen tuhon, jossa voitontavoittelu on pakottava voima. Tämä voitto-odotuksiin sotilaallinen agenda tuhoaa inhimilliset arvot ja muuttaa ihmisiä tajuton zombeja.
Omistusosuus massa mielenosoituksia ja sodanvastainen protesteja ei riitä. Nyt tarvitaan kehitystä laaja ja hyvin organisoitu ruohonjuuritason sodanvastainen verkosto, eri puolilla maata, kansallisesti ja kansainvälisesti, joka haastaa valtarakenteiden ja viranomaisen sekä luonteen kapitalistisen maailmanjärjestyksen. Ihmiset on hankittava ei vain sotilaallista asialistalla - viranomainen valtion ja sen virkamiesten on myös tehtäväkseen.
Mielekäs sodanvastainen liike vaatii rikkomatta "terrorismin vastaisen sodan" konsensus ja vaalimaan 9/11 Truth. Kääntää vuorovesi sodan ja globalisaation edellyttää laajamittaisen verkostoitumisen ja etsivän tiedottaa ihmisille eri puolilla maata, kansallisesti ja kansainvälisesti, lähiöissä, työpaikoilla, seurakunnat, koulut, yliopistot ja kunnat, luonteesta keisarillisen hankkeesta, sen sotilas-ja taloudellisia ulottuvuuksia, puhumattakaan vaaroista Yhdysvaltain tukema ydinsodan. Tämä liike on myös esiintyä Armed Forces (Nato mukaan lukien), jotta haastava oikeutuksen sotilaalliseen asialistalla.
Viesti on voimakas ja selkeä:
Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat takana Al Qaidan terroristit, jotka ovat syyllistyneet lukemattomia siviileihin kohdistuneista julmuuksista on erityisten ohjeiden Länsi sotilasliiton,
Kumpikaan Syyria eikä Iran ovat uhka maailmanrauhalle. Päinvastoin. Uhka on lähtöisin USA liittolaisineen. Jopa tapauksessa perinteisen sodan (ilman ydinaseita), ehdotettu ilmapommitukset suunnattu Irania vastaan ​​voisivat johtaa kärjistymiseen, mikä lopulta johtaa meidät laajempaa sotaa Lähi-idässä.
Mitä on saavutettava:
Paljasta rikollinen luonne sotilaallinen projekti.
Rikkoa lopullisesti valheita ja valheita jotka ylläpitävät "poliittinen konsensus" hyväksi ennalta ehkäisevää ydinvoima hyökkäys Iraniin.
Heikentää sotapropagandan, paljastaa mediavalheet kääntää vuoroveden väärää, palkka johdonmukainen kampanjan valtamedian.
Rikkoa oikeutusta sodanlietsojat korkean toimistossa. Syyte poliittiset johtajat sotarikoksista.
Pura miljardien dollarin kansallisen tiedustelupalvelun laite.
Pura Yhdysvaltain tukemat sotaseikkailun ja sen yritysten sponsoreita.
Tuoda kotiin joukkoja.
Kumota illuusion, että valtio on sitoutunut suojelemaan kansalaisiaan.
Vaalia 9/11 Truth. Paljasta valheita takana 9/11, joita käytetään perusteena Lähi-Itä / Keski-Aasian sodan varjolla "globaalia sotaa terrorismia" (GWOT).
Paljastaa, miten voitto-odotuksiin sota palvelee omia etuja pankit, puolustus urakoitsijat, öljy jättiläisiä, mediajättiläiset ja biotekniikan ryhmittymiä.
Haasta valtamedian, jotka tarkoituksella obfuscates syitä ja seurauksia tämän sodan.
Paljasta ja ottaa siitä sanattoman ja traaginen lopputulos Kivisota ydinaseita.
Call for Purkaminen Natoon.
Uudelleen järjestelmän kansainvälisen oikeuden, joka suojaa sotarikollisia. Toteuta syytteeseen sotarikollisten virassa.
Sulkea aseita kokoonpano kasveja ja toteuttaa sulkemiseen suurten aseiden tuottajia.
Sulje kaikki Yhdysvaltain sotilastukikohtia Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa.
Kehittää sodanvastainen liike puolustusvoimissa ja luoda siltoja asevoimien ja siviiliväestön sodanvastainen liike.
Voimakkaasti painostaa hallituksia sekä Naton ja muiden Nato-maiden vetäytyä Yhdysvaltojen johtaman maailmanlaajuisen sotilaallisen asialistalla.
Kehittää johdonmukainen sodanvastainen liike Israelissa. Tiedottaa kansalaisille Israelin todennäköisistä seurauksista Yhdysvaltojen Nato-Israelin hyökkäys Iraniin.
Target pro-sota aulassa ryhmien, kuten pro-Israelin ryhmien Yhdysvalloissa.
Pura sisäisen turvallisuuden tilasta. Kumota oikeutusta Obaman muiden murhat. Kumota drone sodat suunnattu siviilejä vastaan.
Heikentää "militarisointi lainvalvonta". Kääntää kirjo terrorisminvastaisen lainsäädännön länsimaissa, jonka tarkoituksena on kumota kansalaisten perusoikeuksia.
Nämä eivät ole helppoja tehtäviä. Ne vaativat ymmärrystä valtarakenne, hegemonisen suhteita armeijan, tiedustelupalvelun, valtion rakenteiden ja yritysten valtuuksia, jotka vievät tätä tuhoisaa agenda. Lopulta nämä valtasuhteiden on heikentää, jotta muuttuviin kurssin maailmansodan historiaa.
Professori Michel Chossudovsky  on palkittu kirjailija, taloustieteen professori (emeritus) yliopistossa Ottawassa. Hän on perustaja ja johtaja tutkimuskeskus Globalisaatio (CRG), Montreal ja päätoimittaja  globalresearch.ca   verkkosivuilla. Hän on kirjoittanut Globalisaatio Köyhyyden ja New World Order (2003) ja USA: n "sota terrorismia vastaan" (2005). Hänen viimeisin kirjansa on oikeus Kohti kolmannen maailmansodan Skenaario: Vaarat Nuclear War (2011). Hän on opettanut vierailevana professorina yliopistoissa Länsi-Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa, toimi neuvonantajana kehitysmaiden hallitusten ja konsulttina useille kansainvälisille järjestöille.
Prof Chossudovsky on jäsenenä Kuala Lumpur sotarikoksia komissio (KLWCC), joka johti 2013 oikeudellisen menettelyn vastaan ​​Israelin valtion kansanmurhasyytteitä. Hän on vastaanottaja ihmisoikeuksien palkinto Society for Protection of Civil Rights ja ihmisarvon (GBM), Berliini, Saksa. Hän on myös tekijä Encyclopaedia Britannica. Hänen kirjoituksensa on julkaistu yli kahdellekymmenelle kielelle.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: