Sivut

maanantai 27. tammikuuta 2014

Paljastava "temppuja" bin Ladenin varjeltu salaisuus

Profile Privacy - Interpol ) - 300-sivuinen raportti on Abbottabad vastaava komission tutkinta mainittujen liittyvät kuoleman bin Ladenin, Al-Qaida-verkostoa johtaja, joka on pakkomielle turvatoimet turvallisuutta.

Välttääkseen paljastumisen, sielu terrori-iskut Yhdysvalloissa ovat hyväksyneet 11.9.2001 paljon ehkäiseviä menetelmiä. Kun jättää talon mennä noin 3-kerroksinen talo piilossa Abbottabad, Bin Laden piti usein cowboy hattu suojautua uteliailta katseilta tai satelliiteilta voi tunnistaa.
Kaksi Bin Ladenin henkivartijat myös hyvin varovaisia, yleensä soitettaessa julkisen puhelinkopissa kaupungin Abbottabad rakentamalla vähintään tunnin ajomatkan.
Kun yksi pojista vartijat näkivät Bin Ladenin kuvia tv-sarjan ja tajusin, että se oli pitkä arabi mies asuu Abbottabad, henkivartijat kielletty television katselun ja kielletty myytävänä kotitalouksien joutuessaan Bin Ladenin perheen.
Kampanjan jälkeen komentaja 9/11, Khalid Sheik Mohammed pidätettiin Pakistanissa 3 maaliskuu / 2003 Bin Laden päätti pysäyttää henkilökohtaisesti tavata jäsen al-Qaidan, paitsi kaksi henkivartijoita.
Yli 9 vuotta paossa, ja Bin Ladenin vaimo Amal on poikinut neljä lasta Pakistanissa. Välttää hankala kysymys, kun Amal syntyi sairaaloissa, sairaanhoitajat ja lääkärit ovat ilmoittaneet, että Amal on kuuro ja mykkä.
Bin Ladenin henkivartijat myös asennettu neljä sähkömittarit ja kaasun asuinalueella Abbottabad varmistaa, ettei kaasu rahaa sähkölaskussa liian korkea, mikä voisi paljastaa läsnäolo 16 perheenjäsenten Bin Laden.
Vaikka Bin Laden valittavat usein sydänkohtaus tai munuaisten, mutta tämä nimi ei koskaan meni lääkärille, joka usein hoitaa perinteisen arabien lääketieteen, todetaan raportissa.
Kun Bin Laden matkusti Pakistanissa, kuten yleensä tehdään ensimmäisen elinvuoden piilossa, terrori parta parranajo yleensä tunnistettavissa.
Raportti Kongressin komission Pakistanin sanoi myös Bin Ladenin isä, joka oli hyvin huolissaan elävät lapset Abbottabad. Bin Laden usein katseli lasten leikkiä nyt, myös sadonkorjuuta vihanneksia ja palkintoja lapsille "on paras suorituskyky."
Bin Laden oli ankara mitä usko islamiin liittyviä. Vuonna Bin Ladenin perheen, tytöt on elää täysin eristetty kanssa uuden miehen pian 3. Vaikka mies esiintyi televisiossa, naisten Bin Ladenin perheen poistua huoneesta.
Tulevat varakkaaseen perheeseen Lähi-idässä, Bin Laden varmasti aina hyvin varovaisia ​​menoja. Bin Laden sen sijaan vain muutamia vaatteita ja maksaa kaksi vartijaa - vain nimi liittyy ulkomaailmaan, 100 USD / kk.
(Sarjakuvat)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: