Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

FRINFORMSUM 30.1.2014: Venäjän "Foreign Agents", New Data ilmoittamista koskevien sääntöjen Enemmän amerikkalaiset Arvo Privacy yli Anti-Terrorism Suojaukset, ja paljon muuta.

30 TAMMIKUU 2014
Tunnisteet:  ,  ,  ,  ,  , 
"Ulkomaiset Agents?!?"  Нет.  Alla Freedom of Information säätiön taistelu Venäjän "ulkomaiset agentit" laki.  FIF joukkue Kuvassa (Институт Развития Свободы Информации).  Heidän Facebook-sivulla.  https://www.facebook.com/fondsvobodainfo
"Ulkomaiset Agents?!?" Nyet. Tiimin jäsenet Venäjän Freedom of Information Foundation (Институт Развития Свободы Информации). Katso alta Venäjän hallituksen päätös merkitä ne "ulkomaisia ​​agentteja." From heidän Facebook-sivu.https://www.facebook.com/fondsvobodainfo
Yhdysvaltain hallitus on  rento joitakin tietoja tiedonantosäännöt teknologiayrityksille tällä viikolla, kehotukset Google, Microsoft, Yahoo ja Facebook luopumaan oikeusjuttuja ennen Foreign Intelligence Surveillance Court (FISC).Puvut alunperin jätetty, koska teknologian yritykset halusivat paljastaa "määrä ja tyypit kansallisen turvallisuuden pyyntöjä" he saivat vanavedessä Edward Snowdenin vuotoja National Security Agency: n (NSA) seurantakäytäntöjen. Uusien sääntöjen nojalla teknologiayrityksiä paljastavat FISC tilausten saavat (vaikka ei tarkkoja lukuja), julkaisee kyseiset tiedot kuuden kuukauden välein (kuuden kuukauden viiveellä), ja vapauta määrä "valitsimet" (user nimiä, sähköpostiosoitteita tai Internet-osoitteita) hallitus pyysi tietoja.
Harley Geiger, apulaisjohtaja Center for Democracy and Technology, sanoi tietojen paljastaminen sääntö muutos "on myönteinen askel eteenpäin, mutta on yhä jäljessä ehdotuksia ennen kongressia
Mark Pincus Zynga ja Marissa Mayer Yahoo kokoukseen presidentti Obaman Valkoisessa talossa joulukuussa.  (Kuva: Evan Vucci / Associated Press)
Mark Pincus Zynga ja Marissa Mayer Yahoo kokoukseen presidentti Obaman Valkoisessa talossa joulukuussa. (Kuva: Evan Vucci / Associated Press)
juuri nyt. "Andrea Peterson of Washington Postväitti uuden raportoinnin mittarit ovat lähinnä PR tarkoituksiin, ja että "avoimuus kertomukset ovat parempi kuin ei mitään, mutta ne eivät edusta mielekäs tapa mitata todellisen laajuuden hallitusten pääsy yksityisiä tietoja. "Of Lisäksi huolta joillekin kannattajat on, että säännös sääntömuutoksen "baarit palvelut alle kaksi vuotta vanha ja kun tällainen sisäpiiritieto varten kahden vuoden ajan. Tämä varoitus tehokkaasti tarkoittaa, että kukaan ei tiedä, onko hallitus salakuuntelusta uusi email alusta tai chat palvelu kaksi vuotta. "
Associated Press kysely toteutettiin sen jälkeen kun presidentti Obaman puhe NSA uudistuksia kertoi, että 61% amerikkalaisista nyt arvostavat yksityisyyttä over terrorismin vastaisen suojauksia, jopa 58% viime vuonna. Kyselyssä puhe "ei riittänyt hälventämään useimmat amerikkalaiset huolenaiheisiin. Lähes 60 prosenttia vastaajista sanoi, että he paheksuvat miten Obama käsittelee Intelligence Surveillance politiikkaa. Ja 61 prosenttia sanoi priorisoida suojella amerikkalaisia ​​oikeuksien ja vapauksien yli varmista amerikkalaiset ovat turvassa terroristeja. "
NSA: n entinen urakoitsija Edward Snowden kertoi saksalainen uutisohjelma  NSA "on mukana teollisuusvakoilua ja napata minkä tahansa älykkyyttä se voi saada käsiinsä riippumatta sen arvosta kansalliselle turvallisuudelle." Snowdenin väitteet tulevat kuukauden kuluttua New York Times raportoi NSA laittaa ohjelmiston lähes 100000 kansainvälisiin tietokoneita, jotka tarjoavat mahdollisuudet "digitaalisen valtatie käynnistämisestä cyberattacks."
Talon edustajan Intelligence komitean puheenjohtaja, Mike Rogers, ehdotti aiemmin tässä kuussa televisioidussa haastattelussa, että Venäjä sai vaikutusvaltaa Snowden, sanomalla "Uskon siihen on syy hän päätyi käsiin, rakastavat käsivartensa, ja FSB agentti Moskovassa. "senaatin Intelligence komitean puheenjohtaja, senaattori Diane Feinstein hylkäsi Rogersin huomautukset tällä viikolla sanomalla" hän on nähnyt mitään todisteita siitä, että Venäjän vakoojia auttoi entinen National Security Agency urakoitsijan Edward Snowden varastaa US salakuuntelu salaisuuksia. "
AG haltija on ilmoittanut oikeusministeriön ei tarjoa Snowden armahdusta, pyrkii miljardeja rangaistuksia ja vahingonkorvauksia urakoitsija, joka suoritetaan hänen taustan tarkistus.  Kuva: Matt Rourke / AP
AG haltija on ilmoittanut oikeusministeriön ei tarjoa Snowden armeliaisuutta ja pyrkii miljardeja rangaistuksia ja vahingonkorvauksia urakoitsija, joka suoritetaan hänen taustan tarkistus. Kuva: Matt Rourke / AP
Oikeusministeri Eric Holder sanoi, että hän olisi valmis "keskustella siitä, miten rikosasia vastaan ​​Edward J. Snowden hoitaisi, mutta vain jos herra Snowden tunnusti syyllisyytensä ensin." Holder toisti DoJ ei olisi tarjota Snowden armahduksen, jos hän palaa Yhdysvaltain vain sanomalla, että jos hän palaa ja kirjoita valitusperuste, hallitus ryhtyisi hänen asianajajat.
Samaan aikaan, DoJ pyrkii miljardejavahingonkorvauksia US Investigations Services Inc. (USIS), yritys, joka suorittaa Edward Snowdenin taustan tarkistus ja se on suurin valtion urakoitsija, joka tutkii nykyisten ja tulevien liittovaltion työntekijöiden. USIS petollisesti allekirjoitettu pois yli 650000 välykset 2008 ja 2012, myös tarkistaa Snowden ja Navy Yard Shooter, Aaron Alexis.
Presidentti Obama on nimittänyt vara-amiraali Michael S. Rogers olla seuraava johtaja NSA ja Cyber ​​Command. Washington Post raportoi, että "[i] n epätavallinen, Obama itse haastatteli Rogers viime viikolla heijastus Jobin korkea profiili kun NSA on laatinut tulen laajuutta valvonnan käytäntöjä. "General Keith Alexander, nykyinen ja pitkäaikaisin johtaja kiusannut virasto, astuu alas 14. maaliskuuta.
Guantanamo vanki Abd Malak Abd Wahab Rahbi kuultavana tarkastuslautakunnalle ensimmäistä osittain julkinen kuulemistilaisuus vangin onko hänen asemansa vihollisen taistelija pitäisi muuttaa, mikä tekee hänestä saada vapautumista. Pentagon piti ensimmäisen määräaikaistarkastelusta hallituksen salassa viime syksynä, mikä herätti avoimuus koskee, "[s] o alkava Rahbi, toimittajat ja edustajia kansalaisjärjestöjen vahtikoira järjestöt saavat luvan katsella joitakin luokittelemattomat osia daylong kuulemisten kautta suljetun kiertoon televisio rehun Pentagonin liitteessä. "
Mukaan Center for tutkiva raportointi, Department of Homeland Security Inspector General raporttijulkaistiin syyskuuhun 2013 redacted tietoja suositellaan Border Patrol lopeta voimaan, kun se kohtaa kiven heittäjiä. Yksi Rajavartiolaitoksen kiistellyimmistä käytäntöjen "ampumaan maahanmuuttajien ja epäilty huumeiden juoksijoille, jotka heittävät kiviä ja muita esineitä aineita", joka lainvalvonta asiantuntijat ovat suositelleet virasto lakata tekemästä, koska se on vähemmän tehokas kuin yksinkertaisesti ottaa kansi muualla.
Freedom of Information Foundation (St. Petersburg) , venäläinen kansalaisjärjestö puoltaa avoimuuden ja pitkäaikainen institutionaalinen liittolainen National Security Archive, äskettäin julisti "vieras aine" Venäjän hallituksen. Keski syyttäjänviraston Pietarin veloitetaan lutussäätiölle Venäjän"ulkomaisia ​​agentteja" laki , " ennennäkemätön, valtakunnallinen  kampanja tarkastusten tuhansien kansalaisjärjestöjen (NGO) tunnistaa tukiryhmittymien ", joka pakottaa heidät rekisteröitymään viranomaisille. Mukaan käännös Georgian Institute for Development of Freedom of Information, "vieras aine" label levitettiin Freedom of Information Foundation koska "organisaatio on hyödyntää internetin resursseja poliittisista syistä", ja huoli siitä, että säätiön puheenjohtaja oli varoittanut presidentti Obama "sosiaalis-Venäjän poliittisen tilanteen." valitus haastava laki on jätetty Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen. Tämä kovaotteinen valtion hyökkäys Venäjän kansalaisjärjestöjenpyrkii parantamaan Venäjän kansalaisten mahdollisuuksia saada julkista tietoa paljastaa nykyisen Potemkin valtio Venäjän demokratian - ei vain Sotši .
"Mies vailla Face", Marcus Wolf, johtaja Stasin ulkomaisen tiedustelupalvelun
"Mies vailla Face", Marcus Wolf, johtaja Stasin ulkomaisen tiedustelupalvelun
Lopuksi tällä viikolla, äskettäin käyttöön Stasi asiakirjattapaamisten Neuvostoliiton ja Itä-Saksan turvallisuuden päätä vuosina 1981 ja 1984 tarjoavat toiminnalliset yksityiskohdat Operaatio Ryan Neuvostoliiton suunnitelma ennustaa ja ennakoida Länsi ydinvoima ensimmäinen lakko, joka osaltaan riskiä ydinsodan kautta virhearvio aikana 1983 Able Archer ydinsodan pelottaa . Asiakirjat paljastavat, että KGB sai rahoitusta luoda 300 uutta paikkoihin, jotta se voisi seurata ja raportoida Länsi ydinaseiden ensi-iskun (että länsi ei ollut koskaan ajateltu), ja vihjaavat Stasi-ja KGB-huolet puute "clear- headedness noin koko Ryan monimutkainen, "tarkoita, että toiminta Ryan kasvoi, sen sijaan vähentynyt, vaara ydinsodan. Kiitos Office of Federal komissaari Records valtion turvallisuuspalvelun entisen Saksan demokraattisen tasavallan (BStU) , ja  kylmän sodan International History Project  tähän kiehtovaan julkaisu.
Hyvää FOIA-ta!

Ei kommentteja: