Sivut

tiistai 28. tammikuuta 2014

Pohjois-Korean YK: parantaa Koreoiden välisiä suhteita ja kansallisen sovinnon aikaansaamiseksi ja Unity

Post Kategoriat: Aasia
Pohjois-Korean suurlähettiläs Sin Sun Ho | maanantai, 27 tammikuu 2014, 12:05 Peking


Se on Invariable Stand  demokraattinen kansantasavalta Korean 
Parantaa Koreoiden välisiä suhteita ja  kansallisen sovinnon aikaansaamiseksi ja Unity
 
Esittämä
HE Mr. Sin Son Ho,
Suurlähettiläs ja pysyvän edustajan
Demokraattinen kansantasavalta Korean YK
Suhteen tekemät ehdotukset
Maanpuolustuskorkeakoulun komissio Korean demokraattisen kansantasavallan
24 tammikuu 2014


Olen järjestänyt tänään lehdistötilaisuudessa lyhyesti teille meidän periaatteellinen seisoo osalta tekemät tärkeät ehdotukset kansallisen puolustusneuvoston jäsen demokraattisen kansantasavallan Korea (Korean demokraattinen kansantasavalta) 16. tammikuuta 2014 alkaen.
Kuten on jo tiedossa, kunnioitetaan Marshall Kim Jong YK, ensimmäinen puheenjohtaja Maanpuolustuskorkeakoulun KOMISSIO demokraattinen kansantasavalta Korean tasavalta on lämpimästi kehotti hänen historiallisessa uudenvuoden Osoite 2014 saada aikaan suotuisa ilmapiiri suhteiden parantamiselle pohjoiseen ja etelään Korean ja varmistaa rauhan ja turvallisuuden Korean niemimaalla ja koko alueella.
Maanpuolustuskorkeakoulun komissio Korean demokraattisen kansantasavallan tässä yhteydessä on tehnyt seuraavat ehdotukset Etelä-Korean viranomaisten annettua luvan hallitusta, puolueita ja järjestöjä Pohjois-Korean.
Ensinnäkin: ehdotamme, toteuttaa käytännön toimenpiteitä rempseä vastauksena lämmin puhelun luoda suotuisa ilmapiiri parantaa pohjoisen ja etelän suhteet.
Se on muuttumaton osastolla armeijan ja kansan Pohjois-Korean korjata pohjoisen ja etelän suhteet ja kansallisen sovinnon aikaansaamiseksi ja yhtenäisyyttä.
Siksi virallisesti ehdottaa Etelä-Korean viranomaisia ​​ryhtymään käytännön toimenpide pysäyttää kaikki säädökset provosoi ja panettelevat toisella puolella alkaen January 30, päivä ennen Lunar uudenvuodenpäivänä.
Tämä vuosi on merkittävä vuosi-merkintä 10 vuotta "4 kesäkuu sopimus", jossa pohjoisen ja etelän lupautunut lopettamaan kaikenlaisen herjaa ja psykologista sodankäyntiä hengessä historiallisen 15 kesäkuu yhteisen julistuksen.
Jos Etelä-Korea kunnioittaa tämän sopimuksen allekirjoitti, ei tule mistään syystä se ei hyväksy meidän ehdotusta.
Jos Etelä-Korean viranomaiset ovat totta aikomus parantaa pohjoisen ja etelän suhteet, ne pitäisi ehdottomasti lopettaa noidankehä panettelua ja vihan, jotka ovat haitallisia kaikille ja kuunnella ääniä maanmiehiään vaativat sovinnon kansakunnan.
Toiseksi ehdotamme ottaen käytännön askel pysäyttää kaikki vihamieliset sotilaalliset vastaiset teot toiselle puolelle vastauksena historiallinen kehotetaan varmistamaan turvallisuus ja rauha kansakunnan.
Pienetkin ja vahingossa konflikti voi välittömästi johtaa sotaan Korean niemimaalla. Tämä on karua todellisuutta tänään. Tahansa sodan Korean niemimaalla auttaa suurvaltojen kalastaa sameassa vedessä ja tuoda uskomatonta tuhoa ja korealaiset.
Siksi ehdotamme jälleen välittömästi ja ehdoitta pysäyttää kaikki sotilaalliset ja ilkivallalta kohdentamalla maanmiehiään salaiseen ulkopuolisten kanssa.
Sillä hetkellä Etelä-Korean viranomaisten olisi otettava ratkaiseva poliittinen päätös peruuttaa Key Resolve ja varsa Eagle yhteisiä sotaharjoituksia, jotka ne aikovat lavastaa lopusta helmikuun varjolla "vuosittaisen ja puolustava porat".
Jos "koordinointi" ja "yhteistyö" Yhdysvaltoihin on niin arvokas ja arvokasta, he olivat paremmin pitävät harjoituksia syrjäisellä alueella tai Yhdysvalloissa kaukana alueellisen maalla, merellä ja ilmassa Korean niemimaalla. Tämä on stand Pohjois-Korean.
Nimenomaisesti ottaen Pohjois-Korean koskaan ota sotilaallista säädökset ulkopuolisten kanssa haittaa kansakunnan turvallisuutta ja rauhaa tulevaisuudessa, joko, kuten ennenkin.
Olemme erityisesti ehdottaa lopettamalla kaikki säädökset provosoi toisella puolella kentällä ja meressä ja ilmassa lukien viisi saarta West Sea, kriisipesäkkeisiin jossa molemmat osapuolet ovat akuutteja show-alas, tasoitus aseensa toisiaan.
Pohjois-Korean puolella näyttää sen käytännön toimia ensin toteuttamaan tätä ehdotusta.
Kolmanneksi ehdotamme toteuttaa käytännön toimenpiteitä hyödyttää keskenään estääkseen ydintuholta alkaen, jonka uhriksi Korean niemimaalla.
Ydinaseiden Korean niemimaan on tavoite yhteinen kansakunta. Tämä on myös muuttumaton tahto armeijan ja kansan Pohjois-Korean.
Ydinaseita ja nojalla linjan samanaikaisesti kiirehtii ja talouden rakentamisessa ja kertyminen ydinaseita ovat arvokasta miekka yhteinen kansakunnan ja useimmat vain vaihtoehto itsepuolustukseen, jonka tavoitteena on lopettaa ydinuhka ja kiristystä vastaan kaikki korealaiset Yhdysvaltain ja aikoo Korean niemimaalla ja muualla maailmassa vapaa ydinaseita.
Meidän ydinaseita toimii keinona estää Yhdysvaltoihin poseeraa ydinaseiden uhka. Se ei koskaan keino kiristää maanmiehet ja vahingoittamasta niitä.
Me kohteliaasti ehdottaa eteläpuolella olla turvautumatta varomattomasta toiminnasta tuoda vaarallisia ydiniskun avulla Yhdysvaltain Etelä-Korea ja alueille sen ympärille.
Se on stand Korean demokraattisen kansantasavallan päättäväisesti rikkoa kaksinaamaista stand sietää ydinaseita ulkopuolisten, jotka ovat haitallisia maanmiehiään epäämään ydinaseita maanmiehiään, jotka suojaavat kansakunta.
Näihin keskeisiin ehdotukset heijastavat halu ja toive kaikki korealaiset hylätä ulkopuolisille ja tuoda aiemmin itsenäinen yhdistämistä, rauhan ja hyvinvoinnin kansakunnan näkökulmasta meidän Nation itse.
Koreoiden suhteet ovat erittäin merkittäviä tilanteen kehittymistä Aasian-Tyynenmeren alueella, ja se on vain silloin, kun suhteet ratkaistaan, että rauhan ja turvallisuuden Korean niemimaalla ja sen läheisyydessä on varmistettava jatkotoimet ammollaan .
Monet maat ovat nyt puhutaan rauhan ja turvallisuuden Korean niemimaalla. Meidän periaatteellinen ehdotuksia uskollisena niiden merkitys ovat ensimmäinen askel tätä varten.
Vuonna suhteiden parantamiselle pohjoiseen ja etelään ja varmistaa rauhan ja turvallisuuden Korean niemimaalla ja koko alueen, on välttämätöntä pysäyttää panettelu, lopeta vihamielinen sotilaalliset säädösten välillä molemmat puolin ja luoda ilmapiiriä sovinnon.
Emme halua nähdä pohjoisen ja etelän suhteet pakko kriittisiksi jännitteitä. Olemme kärsivällisesti tekevät kaikkensa ajaa suhteita pohjoiseen ja etelään kohti yhteensovittaminen tuulella.
Siksi kansallisen puolustusneuvoston jäsen Korean demokraattisen kansantasavallan, ylimpänä valtio on tehnyt tällaisia ​​ehdotuksia, jotka liittyvät Koreoiden asioiden kuuluvan toimeksiannon komitean rauhanomaista yhdistymistä isänmaan.
Tekemät ehdotukset meidän ylimpänä valtion emme pyri painostaa Etelä-Korean viranomaisille.Se on Etelä-Korea ottaa ehdotuksemme vakavasti ja on vilpitön asenne kohti parantaa pohjoisen ja etelän suhteet.
Se on meidän kantamme, että kansainvälisen yhteisön pitäisi enää sallia Yhdysvaltojen ja Etelä-Korea jatkaa vaarallisten sotilaallinen yhteisiä harjoituksia Korean niemimaalla.
Muistutamme jälleen kerran, että pienetkin ja vahingossa konflikti voi välittömästi johtaa sotaan.Tämä on karu todellisuus Korean niemimaalla.
Emme koskaan halua nähdä asioita pudota käsistä ja syöksyt käsittämättömän katastrofi.
Yhdysvallat ja Etelä-Korea ovat nyt harhaanjohtavia julkisen mielipiteen, jos läsnä umpikujasta ja vihamielisyyttä Koreoiden välisten suhteiden johtuu Pohjois-Korean.
Ne ovat tarkoituksella jännityksen valmistamalla olematon "hätätilan", "provokaatioita" ja "uhkia" päässä Pohjois-Korean. Uhmata vaatimuksiin kansainvälisen yhteisön rauhan ja turvallisuuden Korean niemimaalla, Yhdysvallat ja Etelä-Korea ovat jopa suunnittelevat lavastaa aggressiivinen Key Resolve ja varsa Eagle yhteisiä sotaharjoituksia vastaan ​​Pohjois-Korean, pettää maailman varjolla " vuosittaiset ja puolustava harjoitukset "alkaen helmikuun lopussa.
Vuotuinen Key Resolve ja varsa Eagle yhteisiä sotaharjoituksia ovat kieltämättä sotaleikkejä invaasion ja ydinsodan porat vastaan ​​Pohjois-Korean niiden luonteen ja koon, kun tarkastellaan massiivinen aseiden kertyminen kaikenlaisia ​​joukkotuhoaseita kuten ydinaseita ja useimmat hienostunut sotakoneita armeijan, laivaston ja ilmavoimien ollaan asentamassa Yhdysvaltain Etelä-Korean.
Jos Yhdysvallat ja Etelä-Korea uskaltaa siirtyä tällaisia ​​vaarallisia sotaleikkejä uudelleen Korean niemimaalla, joka on kuumin paikka maailmassa, he eivät koskaan paeta vastuuta heikentää rauhan ja turvallisuuden Korean niemimaalla ja koko alueella.
Eivätkä ne paeta vuoksi vahva tuomitseminen Pohjois-Korean ja kansainvälisen yhteisön, joka pitää lujina kohti rauhaa ja kehitystä.
On johdonmukaista politiikkaa ja muuttumatonta tahtoa Pohjois-Korean puolustaa rauhan ja turvallisuuden Korean niemimaalla.
Pohjois-Korean on kaikin tavoin toteuttamaan eri käytännön ehdotuksia, jotka se eteni lopettamiseksi epävakaa välirauhan järjestelmä ja rakentaa pysyvän rauhan järjestelmä Korean niemimaalla. Nykyisen tekemät ehdotukset kansallisen puolustusneuvoston jäsen ovat osa vilpittömiä pyrkimyksiä Korean demokraattisen kansantasavallan estää uuden sodan ja puolustaa turvallisuus ja rauha koko Korean kansan.
Jos Etelä-Korean viranomaiset vilpittömästi arvostavat rauhan ja turvallisuuden Korean niemimaalla, ne pitäisi ottaa meidän periaatteellinen ehdotukset vakavasti ja vastata myönteisesti käytännön toimiin.
Lopuksi toivotan teille kaikille on hyvä käsitys tekemät tärkeät ehdotukset kansallisen puolustusneuvoston jäsen Pohjois-Korean ja nykyinen tilanne Korean niemimaalla. Toivottavasti täyttää teidän jalo tehtävänsä toimittajat edustavat ääni ihmiskunnan vastakkaisten sodan ja aggressiivisuuden ja rakkautta rauhan ja oikeudenmukaisuuden parantamiseksi Koreoiden välisiä suhteita ja rauhan ja turvallisuuden Korean niemimaalla.

End

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: