Sivut

tiistai 28. tammikuuta 2014

TUOREIMPIEN TIETOJEN MUKAAN GLOBAL CLIMATE JATKUU LÄMPENEVÄ

Kaavio lämpötilan poikkeamia varten 1950-2013, esittää myös vaihe El Niñ0-La Niña aikana.  (Kuva pistetilanne: NASA / GSFC / Maan Observatory, NASA / GISS)
Kaavio lämpötilan poikkeamia varten 1950-2013, esittää myös vaihe El Niñ0-La Niña aikana. (Kuva pistetilanne: NASA / GSFC / Maan Observatory, NASA / GISS)
Viimeisimmät tilastot ovat vuodesta 2013 ja sekä NASAn ja NOAA: n mittaukset maapallon lämpötilan näyttää maapallon jatkunut lämpötiloja lämpimämpi, kuin mitattu useita vuosikymmeniä sitten.

NASA tutkijat sanovat  2013 sidottu 2009 ja 2006 seitsemännen lämpimin vuosi vuodesta 1880, jatkuvat pitkän aikavälin suuntaus kasvava maailmanlaajuinen lämpötilan, kun  NOAA  - joka käyttää eri metodilla analysointi lämpötilan data - sanoi, että 2013 sidottu 2003 4.- lämpimin vuosi maailmanlaajuisesti vuodesta 1880.
"Pitkän aikavälin trendit ovat hyvin selkeitä, ja ne eivät katoa", sanoi climatologist Gavin Schmidt NASAn Goddard Institute for Space Studies (GISS). "Se ei ole virhe meidän laskelmissa."
Maan ja valtamerten lämpötilat maapallolla vuonna 2013 sekä NASA ja NOAA.  Via NASA.
Maan ja valtamerten lämpötilat maapallolla vuonna 2013 sekä NASA ja NOAA. Via NASA.
NASA tiedot osoittavat, että vuodesta 1950, keskilämpötilat ovat nousseet 1,1 ° F keskimäärin 58,3 ° vuonna 2013.
NOAA tiedot osoittavat keskilämpötilan koko maailman maan ja valtamerten pinnat oli 1,12 astetta yli 20-luvun keskiarvo. Tämä on 37. peräkkäinen vuosi, vuotuinen keskilämpötila oli pitkäaikaisen keskiarvon.
Tämä vastaa toista  tuoreessa tutkimuksessa  , joka osoitti niin sanottu "tauko" ilmaston lämpenemistä ei tapahdu, ja että lämpötila on yli viimeisten 15 vuoden aikana  ovat edelleen kasvussa.
Sekä NASA ja NOAA tutkijat sanovat kasvihuonekaasupäästöjen lisääntyminen tasoilla edelleen ajaa lämpötilan nousu.
Lisäksi, lukuun ottamatta 1998, 10 lämpimintä vuotta 134-vuotisen uransa kaikki on tapahtunut vuodesta 2000, ja 2010 ja 2005 ranking lämpimin vuotta kautta aikojen.
NASA sanoo keskilämpötila 2013 oli 58,3 astetta Fahrenheit (14,6 Celsius), joka on 1,1 F (0,6 C) lämpimämpi kuin puolivälissä 20-luvulla lähtötilanteessa. Maapallon keskilämpötila on noussut noin 1,4 astetta F (0,8 C) vuodesta 1880, mukaan uusi analyysi. Tarkka rankingissa Yksittäisiä vuosia ovat herkkiä datatuloja ja analyysimenetelmiä.
"Pitkän aikavälin trendit pintalämpötilat ovat epätavallisia ja 2013 lisää näyttöä käynnissä oleva ilmastonmuutos," GISS climatologist Gavin Schmidt sanoi. "Vaikka vuoden tai yhden kauden voi vaikuttaa satunnaisia ​​sääilmiöt, tämä analyysi osoittaa välttämättömyys jatkui pitkän aikavälin seurantaan."
Tutkijat korostavat, että sääilmiöt aina aiheuttaa vaihteluita keskilämpötilat vuodesta toiseen, mutta jatkuvan nousun kasvihuonekaasujen pitoisuuksia Maan ilmakehässä ajavat pitkäaikainen nousu maapallon lämpötilassa. Jokainen perättäinen ei välttämättä ole lämpimämpi kuin edellisenä vuonna, mutta nykyisellä tasolla kasvihuonekaasupäästöjen, tutkijat odottavat peräkkäiset vuosikymmenellä olla lämpimämpi kuin edellinen.
Lisää NASA:
Hiilidioksidi on kasvihuonekaasu, joka vangitsee lämmön ja on merkittävä rooli valvoa muutoksia maapallon ilmastoon. Sitä esiintyy luonnollisesti ja lisäksi on synnyttämä fossiilisten polttoaineiden energiaa. Driven lisäämällä ihmisen aiheuttamista, taso hiilidioksidin Maan ilmakehässä hetkellä on korkeampi kuin kertaakaan viimeisten 800000 vuotta.
Hiilidioksidipitoisuus ilmakehässä oli noin 285 ppm vuonna 1880, ensimmäisen vuoden GISS lämpötila ennätys. Vuoteen 1960, ilmakehän hiilidioksidipitoisuus mitattuna National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) Mauna Loa Observatory Havaijilla, oli noin 315 ppm. Tämä mittaus oli korkeimmillaan viime vuonna yli 400 miljoonasosaa.
Vaikka maailmassa oli suhteellisen lämpimiä vuonna 2013, Manner Yhdysvallat kokenut 42. lämpimin vuosi, mukaan GISS analyysi.Joidenkin muiden maiden, kuten Australian, 2013 oli kuumin vuosi kautta aikojen.
Lämpötila-analyysi tuotettu GISS on koottu säätiedot yli 1000 sääasemat ympäri maailmaa, satelliitin havaintoja meren pintalämpötilan, ja Etelämantereen tutkimusasema mittauksia, ottaen huomioon aseman historian ja kaupunkien lämpösaareke vaikutuksia. Ohjelmistoa käytetään laskemaan ero pinnan lämpötila tiettynä kuukautena ja keskilämpötila samassa paikassa 1951-1980.Tämä kolmen vuosikymmenen ajan toimii lähtötilanteen analyysiä varten. Se on ollut 38 vuotta vuodesta tallennus vuoden viileämpi kuin keskilämpötilojen.
GISS lämpötila ennätys on yksi monista maapallon lämpötilan analyysit, samoin kuin tuottaman Met Office Hadley Centre Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja NOAA: n National Climatic Data Center Asheville, NC Nämä kolme ensisijaista kirjaa käyttää hieman erilaisia ​​menetelmiä, mutta kaiken kaikkiaan, niiden kehitys näytä yhtäpitäviä.
Voit lukea NASAn lehdistötiedote  täällä , ja NOAA on  täällä . Tässä on  linkki esityksen  julkaistavista tiedoista tänään Gavin Schmidt NASA ja Tom Karl, johtaja NOAA: n Climatic Data Center.

Toimittajan huomautus: Ensimmäinen lainaus Gavin Schmidt on päässä  Jacob Ward Twitterissä.
Artikkelin kirjoittaja Nancy Atkinson perin lähetetty Universe Today
Sinulle suositeltuja

Ei kommentteja: