Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014


red-39417_640Michael Snyder
Useita toisistaan ​​riippumattomia testit ovat vahvistaneet, että tasot radioaktiivisen säteilyn ollaan havaittu Kalifornian rannat, jotka ovat yli 10 kertaa normaalin tason. Monet uskovat, että tämä on seurausta erittäin radioaktiivista vettä Fukushiman joka on ylittänyt Tyynellämerellä ja on nyt tiskaaminen Kalifornian rannat. Toiset syyttävät säteilyn piikit "luonnollisista lähteistä", mutta ne eivät voi koskaan tunnu tunnistaa, mitä nämä luonnolliset lähteet todellisuudessa ovat. Jos tämä säteily on peräisin Fukushiman, se vain pahenee ajan mittaan.
Joka ikinen päivä, toinen  300 tonnia  erittäin radioaktiivista vettä saa vapautetaan Tyyneen valtamereen Fukushiman.Jotkut näistä radioaktiivisia alkuaineita on puoliintumisaika noin 30 vuotta, joten kokonaismäärä radioaktiivisten aineiden Tyynenmeren kasvaa jatkuvasti ja se on meille hyvin pitkän aikaa. Koska tämä erittäin radioaktiivista vettä osuu länsirannikolla Yhdysvaltojen, paljon, että ydinmateriaalia päätyvät talletetaan meidän rannoilla. Kuten näet alla, on näyttöä siitä, että näin on jo tapahtumassa.
Tutkijat ympäri maailmaa ovat kertoneet meille odottaa radioaktiivisen valtameri töyhtö Fukushima iski rannoille jossain vaiheessa vuonna 2014. Esimerkiksi tarkistaa, mitä tutkijat  University of South Wales sanovat ...
Ensimmäinen radioaktiivinen valtameri töyhtö vapautuu Fukushima ydinvoimalan onnettomuuden lopultakin saavuttaa rannoilla Yhdysvalloissa jonkin aikaa vuonna 2014, mukaan uusi tutkimus siitä University of New South Wales - kolmen tai niin vuoden kuluttua katastrofin.
Seuraava kuva tulee Kyseisestä tutkimuksesta ...

Ja toinen tutkijaryhmä on todennut, että sulka säteilyn Fukushima, jota on tulossa meidän rannoilla on " huippu vuonna 2016 " ...
Ocean simulaatiot osoittivat, että sulka radioaktiivista cesium-137 vapautuu Fukushiman katastrofin vuonna 2011 voisi alkaa virrata US rannikkovesiin alkaa vuoden 2014 alussa ja huippu vuonna 2016.
Valitettavasti on paljon merkkejä siitä, että tämän radioaktiivisen töyhtö on jo saapunut.
Viime aikoina  video  , joka on ottanut Pacific State Beach (tunnetaan myös nimellä Surfers Beach) meni virus kaikkialla Internetissä. Tämä video osoitti, että säteilytasot lähellä vettä, että rannalla on jopa viisi kertaa suurempi kuin normaali taustasäteily.
Siitä lähtien useita muita tutkijat ovat menneet tuolla vahvistavat nämä havainnot. Esimerkiksi sähkö-insinööri 40 vuoden kokemus meni alas rantaan ja mitataan säteilyn tasot, jotka olivat noin 14 kertaa suurempi kuin normaali ...
Uuden kehityksen, El Granada sähköinsinööri Steven Weiss, 40 vuotta veteraani suunnittelija Geiger laskurit, otti oman ja totesi kriisipesäkkeisiin, jotka olivat palaamassa tasolle 14 kertaa normaalia taustasäteilyä.
"Se ei ole normaalia. En ole koskaan nähnyt 400 cpm kun olen vain aalto minun Geiger ympärillä. "
Weiss  kertoi Half Moon Bay Review . "On oltava jotain radioaktiivista se tehdä niin."
Ja juuri tänään olin tehnyt tietää, että toinen video otettu "Surfers Beach", joka osoitti huippu käsittelyyn 380 CPM (lukemaa per minuutti). , Joka on enemmän kuin 10 kertaa yli normaalin tason. Voit katsella, että video  täällä .
Lisäksi takaisin  24. joulukuuta  yksi tutkija mitattuna huippu käsittelyyn 412 CPM tuolla samalla rannalla ...
Kaikki nämä lukemat ovat erittäin epätavallista.
Itse asiassa yksi uutinen miehistö todella huomasi, että säteilytasot Surfers Beach ovat todella 7 kertaa suurempi kuin aivan aktiivinen ydinvoimala Diablo Canyon. Vain tarkistaa  seuraava video ...
Valitettavasti liittohallitus vaatii edelleen, että kaikki on täysin kunnossa ja että meillä ei ole mitään syytä huoleen.
Joten riippumattomat tutkijat ovat tehostaneet täyttää mitätön.
Kuten näette uusimmat  Netc kartta , kohonneet säteilyn on havaittu monissa kaupungeissa ympäri Länsi puolet Yhdysvalloissa.
Hallitus sanoo, että ei ole mitään syytä huoleen.
Toiset eivät ole niin varma.
Kun se tulee ydinsäteilyä vähän voi mennä pitkälle. Vain koska et näe se ei tarkoita, että se ei voi vakavasti vahingoittaa sinua.
Jos epäilet tätä, kysykää jotka tarjoillaan USS Ronald Reagan, kun se meni yli Japaniin välittömässä jälkimainingeissa Fukushiman katastrofin. Seuraavassa on ote viime Ecowatch artikkeli ...
Senior Chief Michael Sebourn, säteilyn puhdistustyöt upseeri annetaan testi lentotukialus, sanoi, että säteilytasot mitataan 300 kertaa suurempi kuin mitä pidetään turvallisena jossain vaiheessa. Samaan aikaan merimiehet kuten Lindsay Cooper ovat vastakkain niiden alkuperäiset ja myöhemmät tunteita nähdessään ja makuista metallinen "radioaktiivinen lumi" jäätymisen aiheuttamilta Pacific ilmaa, joka sekoittaa radioaktiivisia roskia.
"Me vitsaili siitä:" Hei, se on radioaktiivista lunta! "Cooper sanoi. "Minun kilpirauhasen on niin pielessä, että voin menettää 60-70 puntaa kuukaudessa ja sitten saada se takaisin seuraavana. Oma kuukautiskierto kestää kuusi kuukautta kerrallaan, enkä voi tulla raskaaksi.
"Se on pilalla minua."
Cooper sanoi Reagan on multimillion dollarin säteily-tunnistusjärjestelmä, mutta miehistö ei voinut saada sitä aktivoitua riittävän nopeasti.
"Ja sitten emme voineet mennä minnekään", hän sanoi. "Japani ei halunnut meidän satamassa, Korea ei halua meitä, Guam kääntyi meidät pois. Me kellui vedessä kaksi ja puoli kuukautta. "
Mukaan  New York Post , vähintään 70 miehistön jäsentä on diagnosoitu säteilysairaus, ja "vähintään puolet" niistä on kehittynyt pahanlaatuisia ...
Ainakin 70 on kärsineiden kanssa jonkinlainen säteilysairaus, ja niistä, "ainakin puoli. . .kärsivät jonkinlaisesta syöpä "asianajajansa Paul Garner kertoi Post lauantaina.
"Emme näe leukemia, kivessyöpä ja sitkeiden naistentautien verensiirtoa vaatineita verenvuotoja ja muun avustustoiminnan", sanoi Garner, joka edustaa 51 miehistön jäsentä haastaa Tokyo Electric Power Co, joka toimii Fukushima Daiichi energialaitoksen.
Jos radioaktiivisia Fukushima on tiskaaminen rannikolle, emme ansaitse totuuden?
Vai onko hallitus niin huolissaan "pitää meidät rauhallinen", että he valehtelevat kasvomme, kun tuhannet ja taas tuhannet amerikkalaiset hitaasti mutta varmasti kehittää syöpää ja muita kauheita sairauksia?
Paljon enemmän siitä, miten säteily Fukushima vaikuttaa jo meitä, katso minun edellinen artikkeli otsikolla " 36 Signs Media valehtelee teille siitä, miten säteily Fukushiman vaikuttaa West Coast ".
Valitettavasti useimmat amerikkalaiset ovat täysin tietämättömiä tästä kaikesta.
Useimmat amerikkalaiset vain sokeasti uskoa mitä valtamedia kertoo heille uskoa.
Tämän havainnollistamiseksi, poliittinen aktivisti Mark Dice tarjosivat äskettäin satunnaisia ​​ihmisiä kylmä pulloa "Fukushima tuodut kivennäisvesi", jotka on merkitty erittäin suuri säteilyn etiketti. Tsekkaa mitä tapahtui ...
Joten mitä mieltä olette?
Pitäisikö meidän olla huolissamme radioaktiivista vettä, joka on rajan Tyynen valtameren Fukushima?
Lähteet:

Sinulle suositeltuja

Ei kommentteja: