Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

ABC voi menettää Australia Network

Kasvava merkkejä siitä, että Abbott hallitus riistää ABC kansainvälisillä tv myönnytyksenä konservatiivinen arvostelijat
Julie Bishop
Julie Bishop väittää Australia verkostossa ei palvelee Australian alueellisia etuja. Kuva: Stefan Postles / AAP
Toinen signaali on paljastunut, että Abbott hallitus aikoo riisua ABC sen kansainvälisen palvelun televisiotoiminnan - Australia Network - merkittävästi myönnytys Rupert Murdoch ja konservatiivinen kommentaattorit kriittisen julkisen palvelun yleisradiotoimintaa.
Ulkoasiainministeri, Julie Bishop, on valmistellut julkisten maa, koska oppositiossa ABC menettää Australia Network alueellisen palvelun televisiotoiminnan jonka se sai edellisen työväenpuolueen hallituksen jälkeen katkerasti riidanalaisen prosessi.
Tammikuussa piispa kritisoi laadun ohjelmointi Australia Network, ja väitti sitä ei tarjoilla Australian alueellisia etuja kuin "väline julkisen diplomatian".
Australian sanomalehti raportoi torstaina, että palvelu oli todennäköisesti romuttaa toukokuussa talousarvioon säästöt toimenpide. Komissio tarkastuksen perustettu hallitus toimii myös hallitsija muihin ABC palveluja.
Sky News Network hävisi ABC Australiassa Network tarjous suoritetun edellisen työväenpuolueen hallituksen. Multimillion dollarin tarjous oli epäasianmukaisesti johtuen voimakkaat erimielisyydet sisällä Labor yli siitä ABC-tai Sky pitäisi syntyä kanssa alueellista palvelukykyä.
Sky, yleisradioyhtiön osa omistaa BSkyB - brittiläinen määräysvallassa 21st Century Fox, joka on sisaryritys Murdochin Australian kustannustoimintaa, News Corp - on tehnyt mikään salaisuus sen raivoa siitä prosessi, ja on puhunut Coalition on ABC: n sopimuksen polkumyynnillä.
Sen irtisanottua median uudistuspaketin alkuvuodesta 2013, Labor onnistuttiin lakeja määräyksestä, jos vain ABC-tai osakkuusyhtiöiden voisi tarjota "Commonwealth rahoitetaan kansainvälisillä tv-palveluja". Se oli keino yrittää lukita ABC: n kantaa Australian Network jälkeen mitään vaihtaa hallitusta.
Uudistuksen ehdottaa Kokoomus olisi uutta lainsäädäntöä, jos se halusi olla pankin säästö, mutta tyhjentää kentän kaupallinen lähettäjä. Onko ABC olisi korvattava polkumyynnillä sopimus on epäselvä.
Toimiva oppositiojohtaja, Tanya Plibersek, sanoi hän ei katsella paljon Australian Network koska hän asunut Australiassa, mutta uskoi kanava tarjosi "erittäin arvokasta palvelua" ulkoneva Australian arvojen alueelle.
Hän sanoi hallitus "aikoo leikata lähes neljännes miljardia dollaria" läpi axing Australia Network-sopimustaan ​​huolimatta signalointi ennen vaaleja, että se ei lyhentäisi rahoitusta ABC.
Kysyi Australia verkoston olisi ilmaukseksi tuesta Australia tavoitteen saavuttamiseksi pehmeän diplomatian, Plibersek sanoi sananvapaus oli arvokas arvon edistämiseksi.
"Olen erittäin iloinen maailman nähtäväksi, että Australiassa voit seisomaan, voit arvostella hallitusta, hallitus voi vastata ja kaikki menee iltana kotiin terveenä", hän sanoi.
Vihreät johtaja, Christine Milne, sanoi Australian Network teki "erinomaista työtä" ja se olisi "erittäin paha virhe" Abbott luopua palveluun.
Lisäksi mustelmilla tunteita yli Australiassa Network prosessi, Murdoch omistama News Corp on myös kampanjoi olla ABC työntää ulos digitaalisten tietopalvelujen muodossa. ABC: n verkkosisällön tarjotaan ilmaiseksi lukijoille ja katsojille, ja News Corp on yksi monista kustantajat väittäen kansallisen yleisradioyhtiön parhaillaan sormien laajeneminen uhkaa heidän liiketoimintaansa.
News Corp on edessään edelleen kaupalliset paineet vuonna 2014.Iltapäivälehtien kilpailijoita Australiassa ensimmäistä kertaa moneen vuoteen tullessa British omistama Daily Mail - yksi menestyneimmistä digitaalisen uutissivuja maailmassa.
Pääministeri Tony Abbott, käynnisti vahva julkinen kritiikki ABC keskiviikkona aikana radio ilmestyminen 2GB Sydneyssä.
Abbott puuttui asiaan ABC: n raportointi vaateet turvapaikanhakijoiden huonosta kohtelusta käsissä Australian laivaston. Pääministeri ehdotti kansallisen yleisradioyhtiön tarvitaan enemmän isänmaallinen, ja olisi taipuvainen laivasto kannatukseni.
ABC on ryhtynyt toimenpiteisiin oikeellisuus väitteet turvapaikanhakijoiden ja sähköpostia ABC tutkija tiensä julkisuuteen osoittaa, että joitakin toimituksellisia johtajat epäilivät väitteet olivat tarkkoja.
Tämä sähköpostiosoite on antanut pontta yleisradioyhtiön kriitikot väittävät tarina ei olisi pitänyt lähettää. Tiedottaja kansallisen yleisradioyhtiön sanoi: "ilmapiirin, jossa virallista tietoa turvapaikanhakijan toimintaa on vähän ja vaikea löytää, ABC tekee mitään anteeksi hakevat niin paljon tietoja kuin se voi niin monesta lähteestä, koska se voi joko tarkistaa tai vääräksi väitteet keskellä tarinan. "
Abbott vahvisti myös huolensa ABC: n kanssa Guardian Australian tarina, jokapaljasti Australian vakooja virastojen aikaisemmat ponnistelut kohdistaa puhelimista Indonesian presidentti, hänen vaimonsa ja lähipiiriin . Kyseiset tiedot perustuivat toimittamien asiakirjojen entinen Yhdysvaltain tiedustelupalvelun urakoitsijan Edward Snowden.
Abbottin intervention monistettiin Sydneyn Daily Telegraph sanomalehti torstaina voimakkaiden etusivulla hoitoon.
Paperi lainasi Abbott ydinliiketoimintoihin neuvonantaja ja entinen ABC puheenjohtaja Maurice Newman sanoneen: "Suhteessa laivasto, [ABC on] antanut uskottavuutta ajatus, että laivasto voi hyvinkin olla kidutettu ihmisiä ... 99% australialaiset voisi ajatella, että on erittäin epätodennäköistä. Mielestäni [väitteet] ovat vahingollisia Australian parhaaksi.
"Se herättää epäilyksiä Australian maine ja mielestäni se on valitettavaa."
Liikenneministeri Malcolm Turnbull kuitenkin käynnisti puolustuksen ABC. Hän kertoi Fairfax Media että poliitikot voivat olla ongelmia ABC sisältöä, mutta ei voinut kertoa tiedotusvälineitä, mitä kirjoittaa.
"Mikä on vaihtoehto ... editor-in-chief [ABC] tulee pääministeri?" Turnbull sanoi."Poliitikot, onko pääministerit tai viestinnän ministerit, ovat usein tyytymättömiä ABC ... mutta et voi kertoa heille, mitä kirjoittaa. '"
- Daniel Hurst

Ei kommentteja: