Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

TORTURE Inc. Amerikan Brutal Vankilat

Savaged koirat, sähköiskun karjaa sauvoja, poltetaan myrkyllisiä kemikaaleja, Onko tällainen barbaarinen väärinkäytöstä sisällä Yhdysvaltain vankiloissa selittää kauhuja, että sidottiin Irakissa?
Deborah Davies
Ne ovat vain joitakin uhrien tukku kidutuksen sisällä tapahtuvia Yhdysvaltain vankeinhoitolaitoksen että me paljastui aikana neljän kuukauden tutkimuksen Channel 4. On kamalaa katsella joitakin videoita ja ymmärtää, että et vain näe kidutusta toiminnassa, mutta äärimmäisissä tapauksissa, olet todistamassa nuoret miehet kuolevat.
Ensimmäinen lähetetty 28 maaliskuu 2005
Kidutus Inc. Amerikan Brutal Vankilat


Saat videoesitys, klikkaa tästä: http://www.informationclearinghouse.info/article8451.htm
Savaged koirat, sähköiskun karjaa sauvoja, poltetaan myrkyllisiä kemikaaleja, Onko tällainen barbaarinen väärinkäytöstä sisällä Yhdysvaltain vankiloissa selittää kauhuja, että sidottiin Irakissa?
Deborah Davies
Ne ovat vain joitakin uhrien tukku kidutuksen sisällä tapahtuvia Yhdysvaltain vankeinhoitolaitoksen että me paljastui aikana neljän kuukauden tutkimuksessa BBC Channel 4.On kamalaa katsella joitakin videoita ja ymmärtää, että et vain näe kidutusta toiminnassa, mutta äärimmäisissä tapauksissa, olet todistamassa nuoret miehet kuolevat.
Vanginvartijat seistä yli niiden vangeiksi sähköisellä karjan sauvoja, tainnutusaseita ja koiria.Monet vangit on määrätty riisuutumaan. Vartijat ovat huutamista väärinkäyttö niitä, tilaamalla ne makaamaan maahan ja ryömiä. "Crawl, motherf ***** s, ryömiä."
Jos vanki ei putoa maahan riittävän nopeasti, vartija potkaisee häntä tai postimerkkejä selässään. Ei kimeä huuto yhdestä ihmisestä koiran kiinnikkeet sen hampaat kiinni hänen säären.
Toinen vanki on rikki nilkan. Hän ei voi indeksoida tarpeeksi nopeasti niin vartija jabs tainnutusaseilla kiinni hänen pakarat. Täristää sähköä zaps kautta hänen alasti lihaa ja sukuelimiin. Tuntikausia jälkeenpäin hänen koko kehon ravistelee.
Linjat miehet ovat nyt äänensävyllä lattian poikki cellblock kun vartijat seisovat heitä huutaen, prodding ja potkiminen.
Sekunti sekunnilta, niiden nöyryytys on kaapattu video kameran yksi vartijoista.
Kuvien ja väärinkäytön raakuuden hän tiedot ovat horrifyingly tuttuja. Nämä olivat juuri sellainen kuvia sisältä Abu Ghraibin vankilassa Bagdadissa, joka järkytti maailmaa viime vuonna tähän aikaan.
Ja ne ovat samankaltaisia, liian, jotta kuvat raakuutta vastaan ​​irakilaisia ​​vankeja, että tällä viikolla johti vakaumus kolme brittiläistä sotilasta.
Mutta on eroa. Nämä vangit eivät ole kiinni sota-alueella. Ne ovat amerikkalaisia, ja video tulee sisältä vankilassa Texasissa
Ne ovat vain joitakin uhrien tukku kidutuksen sisällä tapahtuvia Yhdysvaltain vankeinhoitolaitoksen että me paljastui aikana neljän kuukauden tutkimuksen Channel 4 lähetettävistä ensi viikolla.
Meidän tulokset eivät perustuneet huhu tai epäilyksiä. Ne perustuivat vankkaan näyttöön, pääasiassa videonauhat että olemme keränneet eri puolilta USA
Monissa Amerikan valtioiden vankila määräykset vaativat, että "voimankäyttö toimintaa", kuten etsinnän solujen huumeita, on kuvannut vartija.
Teoria on, että nauhat näyttää asianmukaista menettelyä noudatettiin ja ettei liiallista voimaa käytettiin. Itse asiassa monet heistä tallentaa juuri päinvastaista.
Jokainen nauha tarjoaa järkyttävä käsityksen elämän todellisuudesta sisällä Yhdysvaltain vankeinhoitolaitoksen - todellisuus, joka istuu hyvin huonosti presidentti Bushin sitoutumista taisteluun vapauden ja demokratian voimia vastaan ​​tyrannian ja sorron.
Itse asiassa, Texas episodi edellä on vuodelta 1996, kun Bush oli valtion kuvernööri.
Frank Carlson oli yksi asianajajat, jotka taistelivat korvauksen taistelu puolesta uhreja. Kysyin häneltä hänen reaktio, kun Abu Ghraibin skandaali puhkesi viime vuonna ja Yhdysvaltain poliitikot ryntäsivät ilmaista hämmästystä ja inhoa, että tällaisia ​​väärinkäytöksiä voisi tapahtua käsissä American vartijoita.
"Ajattelin:" Mitä tekopyhyyttä ", Carlson kertoi. "Koska he tietävät sen teemme täällä joka päivä."
Kaikki lakimiehet puhuin aikana meidän tutkimusten yhteinen Carlsonin uskomus, että Abu Ghraibin, kaukana työstä muutama rogue yksilöitä, oli yksinkertaisesti viennin pahin käytäntöjä, jotka tapahtuvat kotimaan vankeinhoitolaitoksen koko ajan. He viittasivat vuori tiedostoja pinottu työpöytänsä, lattialla, niiden toimistokäytävät - loputon tarinoita järkyttävää, sadistinen kohtelu sisällä America oma vankiloissa.
Monet nauhat olemme keränneet useita vuotias. Tämä johtuu siitä, ne vain pinnalle, kun määritetään asianajajat palkinnon heidät pois haluttomia State Prison-kisojen aikana pitkittynyt oikeusjuttuja.
Mutta jokainen "historialliset" nauha keräsimme, löysimme myös uudempaa tarina. Mitä näet nauha tapahtuu edelleen päivittäin.
On kamalaa katsella joitakin videoita ja ymmärtää, että et vain näe kidutusta toiminnassa, mutta äärimmäisissä tapauksissa, olet todistamassa nuoret miehet kuolevat.
Yhdessä kauhistuttava kohtaus, alaston mies, passiivinen ja vapautunut, nähdään johdetaan ulos solusta vanginvartijoiden. He hihna hänet keskiaikainen näköinen laite nimeltä "maltillisuutta tuolin. Hänen kädet ja jalat ovat kahleissa, siellä remmi rintaansa, hänen päänsä lolls eteenpäin.Hän näyttää kuolleelta. Hän ei ole. Ei vielä.
Tuoli on hänen rangaistuksensa, koska vartijat näkivät hänet sellissään kanssa tyynyliina päätään ja hän kieltäytyi ottamasta sitä pois. Miehellä on pitkä historia vaikean skitsofrenian.Kuusitoista tuntia myöhemmin he vapauta häntä tuoli. Ja kaksi tuntia sen jälkeen, hän kuolee verihyytymän johtuvat hänen barbaarista hoitoa.
Nauha tulee Utah - mutta on myös muita Connecticut, Florida, Texas, Arizona ja luultavasti paljon enemmän. Löysimme yli 20 tapausta vankeja, jotka ovat kuolleet viime vuoden kuluttua pidetään pidättyvyyttä johdolla.
Kaksi kuolemantapausta tutkimme olivat samassa piirikunnan vankilassa Phoenix, Arizona, joka hoitaa mies, joka paistattelee otsikko "Amerikan kovimmat Sheriff."
Hänen nimensä on Joe Arpaio. Hän positiivisesti tyytyväinen TV-ryhmää ja meille luvattiin "vapaata saatavuutta." Se oli rauhoittavaa ilmaisutapa - et halua olla kahleissa yhdessä Sheriff Joe vankiloissa.
Me paljastui kaksi videonauhoja alkaen valvontakameroita siitä, miten hänen kovan asenteen voi päättyä tragediaan.
Ensimmäinen nauha, vuodesta 2001, näyttää mies nimeltä Charles Agster vedettiin poliisin, käsiraudoissa ranteissa ja nilkoissa. Agster on henkisesti häiriintynyt ja huumeiden käyttäjä.Hänet pidätettiin aiheuttaa häiriötä myöhäisillan ruokakauppaan. Poliisi luovutti hänet sheriffi varajäsenet vankilaan. Agster on pieni mies, joiden paino on enintään yhdeksän kiveä, mutta hän kamppailee.
Nauha osoittaa yhdeksän varajäsentä manhandling hänet pidättyvyyttä johdolla. Yksi niistä polvistuu Agster vatsaa, työntää päätään eteenpäin polvilleen ja vetämällä kätensä takaisin hihna ranteensa tuoliin.
Taivutus joku kaksinkertainen pitkäksi aikaa on vaarallista - käsikirjoja käyttöä "turvalaitteen tuolin varoittaa vaaroista" sijoitteluun tukehtumisen. "
Viisitoista minuuttia myöhemmin, sairaanhoitaja ilmoitusten Agster on tajuton. Kamerat osoittavat kiihkeä pyrkimykset elvyttää häntä, mutta hän on jo aivokuollut. Hän kuoli kolme päivää myöhemmin sairaalassa. Agster perhe on tällä hetkellä haastaa Arizona County.
Hänen äitinsä, Carol, itki hän kertoi minulle: "Jos tämä ei ole kidutusta, en tiedä mikä on."Charles isä, Chuck, kuunteli hiljaa kuin me kuvattiin haastattelussa, mutta aina silloin tällöin hän pehmustettu ulos huoneesta itkeä hiljaa keittiössä.
Toinen nauha, alkaen viisi vuotta aikaisemmin, osoittaa Scott Norberg kuolee samanlainen kuolema samassa vankilassa. Hän oli myös huumeiden käyttäjä pidätettiin aiheuttaa haittaa.Norberg oli pahoinpideltiin vartijat, hämmästytti jopa 19 kertaa Taser ase ja pakotetaan tuoliin, jossa - kuten Charles Agster - hän tukehtui.
Läänin vakuutusyhtiöt maksettu Norberg perheen yli £ 4 miljoonia out-of-tuomioistuimen ratkaisun, mutta nimismies oli raivoissaan käsitellä. "Esimieheni olivat selkeitä," hän sanoi."Vakuutusyhtiö oli uskalla mennä ennen tuomaristo."
Nyt hän päättänyt taistella Agster tapauksessa kaikki läpi tuomioistuimissa. Vielä tänä iltana, on sheriffi Joe n vankilaan, siellä on varmaan joku muu rahapulassa tuoliin.
Ei kaikki nauhat me paljastui kuvattiin vartijat itse. Linda Evans salakuljetetaan videokamera sairaalaan tallentaa poikansa, Brian. Voit tuskin nähdä hänen kasvonsa läpi kaikki putket ja kaikki kuulet on rytminen imee hengityslaitteen.
Hän oli toinen Sheriff Joe asukit. Jälkeen argumentti vartijoita, hän kertoi vankilan lääkäri he lyöty hänet. Kuusi päivää myöhemmin hänet löydettiin tajuttomana lattian hänen solun niska oli poikki, rikki varpaat ja sisäisiä vammoja. Kuukauden kuluttua koomassa, hän kuoli verenmyrkytyksen.
"Arvoisa Arpaio on vastuussa." Linda Evans kertoi, kamppailee puhua läpi hänen kyyneliin. "Hän näyttää viihtyvät tämän julmuuden ja tämä mentaliteetti, että nämä miehet eivät ole mitään."
Joissakin nauhoja se ei ole vain kuvia, se on myös ääniä, jotka ovat niin sietämätön. Siellä on yksi teippi Florida, joka olen nähnyt kymmeniä kertoja, mutta silti saaliit minua vatsaan.
Se on sallittua "voimankäyttö toimintaa" - niin vartija on videoing mitä tapahtuu. He aikovat Taser vanki kieltäytyä tilauksista.
Nauha näyttää vanki makaa tutkimuspöydällä vankilan sairaalaan. Vartijat ovat ohjeistaa häntä kiipeämään alas pyörätuolilla. "En voi, en voi!" hän huutaa yhä epätoivo. "Se sattuu!"
Yksi vartija sitten jabs häntä molemmin lantiosta Taser. Mies nykäyksiä kuten sähkö lyö häntä ja shrieks, mutta silti ei pääse pyörätuolilla.
Vartijat napata hänet ja pudottaa hänet tuoliin. Kun he yrittävät taivuttaa jalkojaan ylös ja jalkatuen, hän huutaa tuskissaan. Miehen asianajaja kertoi minulle, hän on hyvin rajallinen henkistä kapasiteettia. Hän sanoo hänellä on selkävamman ja voi kävellä tai taivuta jalat ilman kovaa kipua.
Nauha tulee vieläkin riipaiseva. Vartijat yrittävät tehdä vanki seisomaan ja pitää rollaattorin. Hän putoaa lattialle, itkien tuskissaan. He taser häntä uudestaan. Hän loppuu energia ja hengityksen itkeä ja vain makaa siellä syyttely.
Yksi viimeisimmistä videonauhat kuvattiin viime vuoden tammikuussa. Valvontakameran vuonna nuorten laitos Kaliforniassa tallentaa argumentti työntekijöiden kesken ja kaksi "osastoa" - he eivät kutsutaan vankeja.
Yksi nuorten osuu toimihenkilön kasvot. Hän koputtaa seurakunnan lattiaan sitten istuu hajareisin hänen lävistys häntä uudestaan ​​ja uudestaan ​​päähän.
Katsomassa nauha voi melkein tuntea jokaisen iskun. Toinen nuoriso on myös löi ja potki päähän - senkin jälkeen, kun hän on käsiraudoissa. Muu henkilöstö vain seisoskella ja katsella.
Keräsimme myös joitakin todella kammottavaa valokuvia.
Muutama vuosi sitten, Floridassa, uusi vartija korkean turvallisuuden vankilan määräsi lopettamaan videokuvausta ja "voimankäytön toimintaa." Joten meillä ei ole nauhoja osoittaa, kuinka vanginvartijat käyttää pippurisumutetta rangaista vankeja.
Mutta meillä on oikeusjuttu, jossa kuvataan, kuinka miehet olivat doused pippurisumutetta ja sitten vasemmalle kokki polttaminen sumussa kemikaaleja. Valokuvista asianajajia näyttää yksi mies on valtava laastari raaka ihon hänen lonkka. Toinen on katettu vihainen ihottuma koko hänen niska, selkä ja käsivarret. Kolmas on syvä palovammoja hänen pakarat.
"Ne yleensä sammuttimien koko kanisteria pippurisumutetta, asianajaja Christopher Jones selitti."Meillä on ollut vankeja, jotka ovat saaneet toisen asteen palovammoja ympäri kehoaan.
"Paljastavia merkki on ne sammuttaa tuulettimet yksikössä. Vankien mukaan Kartonki työnsi halki oven varmista, että se on todella ilmatiivis. "
Ja miksi niitä suihkutetaan? Virallisten tietojen mukaan vankilaan raportit, niiden rikkomusten sisältyy paukutti solun ovi ja kieltäytyy lääkitys. Samasta Florida vankilassa meillä on myös valokuvia Frank Valdes - ruumiinavaus kuvia. Realistisesti, hänellä oli pieni mahdollisuus päästä koskaan pois vankilasta elävänä. Hän oli Death Row tappamisesta vankilassa. Hänellä oli aikaa sovittaa itsensä Electric Chair - hän ei odottanut hakataan kuoliaaksi.
Valdes alkoi kirjoittaa paikallisiin Florida sanomalehtien paljastaa korruptiota ja julmuudesta vanginvartijoiden. Niin jengi vartijat ryntäsivät sellissään sulkemaan hänet. He rikkoivat lähes jokainen hänen kylkiluut, puhjennut hänen keuhko, murskasi hänen perna ja jätti hänet kuolemaan.
Useat vartijat myöhemmin murhasta, mutta oikeudenkäynti pidettiin oman pienen kotikaupungissaan, jossa lähes kaikki toimii, tai on yhteys, viisi vankiloissa joka rengas kaupunki.Työnjohtaja tuomaristo oli entinen vankilassa. Vartijat olivat kaikki syyttömäksi.
Samaan aikaan, vartija, joka oli vastuussa vankilan aikaan tappaminen - sama mies, joka muutti politiikka videokuvausta - on edistetty. Hän on nyt mies vastaa kaikista Floridan vankiloissa.
Kuinka kukaan voisi tekosyy - saati suvaitse - tällaista käyttäytymistä? Muutama vanginvartijat, jotka puhuvat meille on piirityksen mentaliteetti. He näkevät itsensä alakynteen ympäröimänä vaarallinen, väkivaltainen rikolliset, joten ne takaisin toisiamme, ei väliä mitä.
Kysyin yksi annos upseeri, mitä tapahtui, jos kollegat vatkata vanki. "Me peitellä. Koska olemme hyviä tyyppejä. "
Kenenkään ei pitäisi epäillä, että valtaosa Yhdysvaltain vanginvartijoiden ovat kunnolliset yksilöt tekevät parhaansa vaikeissa olosuhteissa. Mutta kun hirvittäviä väärinkäyttö muutaman menee ilmoittamattoman ja uninvestigated, se jähmettyy yleisen ilmapiirin hyväksynnän monien joukossa.
Samalla yleinen kovettuminen asenteita nykypäivän Amerikassa on merkinnyt käsite kuntoutus on lähes kadonnut. Painopiste on täysin rangaistus - jopa menetys vapauden ei nähdä rangaistuksena tarpeeksi. Oleminen turvavarusteet ja kemikaalisumutteita.
Koska lopetimme kuvaamisen ohjelman tammikuussa, olen asunut yhteydessä useisiin vankien oikeuksien ryhmiä ja perheitä monet uhreista. Joka ikinen päivä tulee lisää sähköposteja täynnä tuoreita kauhutarinoita. Viime viikkoina, kaksi vankia on kuollut, Alabamassa ja Ohio. Yksi mies oli pippuria suihkutetaan, muut tasered.
Sitten kolme viikkoa sitten, raportit syntynyt 20 tuntia videomateriaalia Guantanamo Bayn osoittaa vankeja riisuttu, hakattiin ja pippuria suihkutetaan. Yksi sairastuneista on Omar Deghayes, yksi seitsemästä Britannian asukkaat vielä pidettiin siellä.
Hänen asianajajansa sanoo Deghayes on nyt pysyvästi sokea yksi silmä. Yhdysvaltain armeijan tutkijat ovat tarkistaneet nauhat ja ilmeisesti löytynyt mitään näyttöä järjestelmällisen väärinkäytön. "
Mutta sitten, yhtenä vankilan uudistajat tapasimme meidän matkalle halki Yhdysvaltojen kertoi minulle: "Meistä on tullut immuuneja väärinkäyttöä. Raakuus on totuttu. "
Toistaiseksi Yhdysvaltain hallitus kieltäytyy vapauttamaan Guantanamo nauhoja. Jos ne koskaan julkistettu - tai vuotaneet - Epäilen kuvat ovat hyvin tuttuja.
Abu Ghraibin, Guantanamo - tai jopa Texas. Vankien ja kaikkien vartijat voivat vaihdella, mutta väärinkäyttö on vielä liian tuttu. Ja paljon se tapahtuu Amerikan omalla takapihallaan.
Deborah Davies on reportterina Channel 4 Dispatches. Hänen tutkimuksensa Kidutus: Amerikan Brutal Vankilat, joutui keskiviikkona 2. maaliskuuta kello 23:05.
(Osaston mukaisesti 17 USC § 107, tämä materiaali jaetaan ilman voittoa niille, jotka ovat ilmaisseet ennen intressi saada mukana tiedot tutkimus-ja opetustarkoituksiin. Information Clearing House ei ole vakuutettu millään kanssa alulle tämän artikkelin eikä Tietoa selvittelykeskus tai sponsoroi alullepanija.)

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: