Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Pelottelu John Kerry

Israelin puolustusministeri Moshe Yaalon nivelletty julkisesti mitä Israelin johtajat sanovat yksityisesti: Anna meille verorahoja, aseita ja veto-oikeus, mutta "jätä meidät rauhaan."
Hän kutsui Yhdysvaltain rauhanpyrkimyksiä "ole sen paperin arvoinen se on painettu" ja syytti Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry olemisen kunnian ajokoira "messiaaninen" ja "selittämättömästi pakko."
Hänen lausuntonsa - todennäköinen hiljaisella hyväksynnällä Israelin pääministeri - oli pohjimmainen Israelin taktiikka julkisesti vaikuttaa Yhdysvaltojen politiikkaa, ja se teki.
Vastaanottaminen äänekäs ja selkeä viesti, Kerry peruttu vierailuun tällä viikolla alueella. Ellei sitoutua israelilaisten kirjallisen puitesopimuksen, hänen avustajansa puhutaan jo jatkoi neuvotteluille ohi huhtikuun määräaikaa.
Jokainen Kerryn vierailut oli vastassa Israelin poliittinen päätös heikentää hänen toimiaan. Viime heinäkuusta lähtien se on antanut luvan rakennus 7500 "juutalainen vain" kotien miehitetyllä Länsirannalla ja purettiin 200 palestiinalaisten asuntoja.
Ministeriöiden johdolla hallitsevan Likud puolueen on ylivoimaisesti äänesti liittää käytössä Jordanin laaksossa.
Silti hallinto haluaa antaa Israelille lisää aikaa lisätä sen liittämistä ruokalista. Tämä on taas se naurettavan väittää olevansa puolueettomana välittäjänä, kun se annetaan Israel, aineellisesti ja diplomaattisesti, langeta toimintaan rikkoo kansainvälistä oikeutta.
Jos jokin asia on hyvin selvä aiemmista American diplomatia, nykyisiä toimia todennäköisesti toteuttamaan Israelin vaatimuksiin etukäteen, kun taas keskeyttämisestä palestiinalaisten huolen myöhemmin.
Klo allekirjoittamisen Oslon vuonna 1993, Palestiinan vapautusjärjestön tunnustanut Israelin yli 78 prosenttia historiallisen Palestiinan taas palestiinalaiset luvattiin neuvotella "viiden vuoden siirtymäkauden ajan" jäljellä 22pc.
Lähes 10 vuotta myöhemmin, presidentti George Bushin tiekartta rauhan vaati "pysyvää asemaa sopimus" vuoteen 2005 mennessä.
Puuttumaan yksi Israelin 14 varauksia, Bush lähetti sitten pääministeri Ariel Sharon kirjettä teki yhden israelilaisen varaus-heikentämistä oma suunnitelma - jossa se olisi "epärealistista ... lopullista asemaa koskevien neuvottelujen" johtaa paluuta vuoden 1967 rajoille.
Klo tiekartan n puhkeamista, Israel "oikeutus" laittomista "juutalainen vain" pesäkkeitä, kun taas palestiinalaiset luvattiin vaikeasti tulevaisuudessa "sopimus vuoteen 2005 mennessä."
Hänen viimeinen vierailu, Israelin pääministeri yksityisesti pyytänyt Kerry liittää ylimääräisiä 18pc Länsirannan kuin "realistinen" säätö vuoden 1967 rajoille.
Riippumatta Israelin "tuleva" velvoitteet aiheuttavat Yaalon viha tunteenpurkaus, Kerry - rikkoo sovittelijan rooli - on kertonut palestiinalaisten että Israelin tunnustamista kuin rotutietoinen "juutalainen valtio" oli amerikkalainen kysyntää.
Kuvittele, jos hän julkisesti opined että noudatetaan YK: n päätöslauselmia olivat perusta hänen lähestyvästä puitteissa. Israel varmasti itkeä kovempaa syyttäen häntä ennakolta neuvotteluissa.
Vuoden kuluttua Kerry tarjoaa toisen kehittyneitä erän tai ulottuu loputon neuvotteluja, Israel tuskin ovat lopettaneet rakentaa laittomia siirtomaita.
Samaan myöhässä lupaukset palestiinalaisten liittyy vakavia puolella niillä, Oslon ja Road Map.Että ennen Yhdysvaltain uuden hallinnon keksii uuden ehdotuksen pyytävän palestiinalaisten jälleen noudattamaan - vielä loihti - Israelin kunnossa vastineeksi edelleen keskeytetty lupauksia.
Valitettavasti Palestiinan hallitus on lähes täysin riippuvainen Yhdysvaltojen ja Euroopan runsaskätisyys - murto-osa arabimaiden hallitukset käyttävät veljenmurhaaja taistelua Syyriassa.Tämä on taas Amerikan politiikkaa emboldening Israelin miehitys vastaa yllä valtion ulkomaisen avun riippuvainen Palestiinan talouden.
Palestiinan johto ei pidä oksentaa uusi muukalaisvihamielisten Israelin tunnustamista vastineeksi toinen amerikkalainen kangastus. Niiden ei pitäisi viihdyttää ulottuu amaranthine neuvottelujen ja vaativat välitöntä US tunnustamista Palestiinan tai muuten, bi-kansallisvaltio on ainoa jäljellä realistinen vaihtoehto.


Mr. JAMAL KANJ on yksi usein osallistujien neljäs Media.

Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: