Sivut

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

ALEXANDER STUBB - SUOMALAISEN OIKEISTON SIELU
- "Laillisuusperiaatteen korostaminen, globalisaation hallinta ja YK-liturgia nostattavat varmaan tunnelmaa Sadankomitean tai Maan ystävien teekutsuilla, mutta kylmässä maailmassa niillä ei ole juuri mitään käyttöä." (Turun Sanomat 16.10.2004)
- "Olen aiemminkin todennut, että on eräänlaista älyllistä epärehellisyyttä ja järkijättöisyyttä meidän ulko- ja turvapoliittisessa toiminnassamme, että muutamat ulkopoliittiset päättäjät elävät edelleen kylmän sodan aikakaudessa. Suomen tulisi uskaltaa hankkia koalitiota suunnilleen kaikkialta, ei vain Pohjoismaista. Joskus voisimme liittoutua myös jonkun ison maan kanssa" (Hämeen Sanomat 26.2.2005)
- "Tykkään Natosta."
- "Koko keskustelu siitä, pitäisikö valita EU vai Nato, on omituinen. EU ja Nato ovat saman kolikon kaksi eri puolta." (Iltasanomat 14.9.2005)
- "Suurin osa päättäjistämme tietää, että olemme Natossa 3-5 vuoden kuluttua. Tämä pitää voida sanoa ääneen." (Verkkouutiset 29.5.2004)
- "Presidentin ja hallituksen kassakaapit ovat täynnä Suomen Nato-yhteistyötä koskevia salasanomia, mutta eduskunnalle siitä kerrotaan vain jäävuoren huippu." (Verkkouutiset 22.10.2007)
- "Vittu mitä paskaa, ei voisi vähemmän kiinnostaa." (Pohjoismaiden neuvostosta)
- "Kreikan apupaketin jälkeen niin Kreikassa kuin muuallakin Euroopassa asiat ovat kunnossa. Joka muuta väittää on pölhöpopulisti." Kreikan ensimmäisen tukipaketin jälkeen 2011. (Kymen Sanomat ja Kouvolan Sanomat)

Koonnut: REIJO TOSSAVAINEN/ps
En tykkääkään ·  ·  · 9 tuntia sitten · 

Ei kommentteja: