Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

MASSACHUSETTS FYYSIKKO VAATEITA HÄN RATKAISI MYSTEERI, MITEN LIFE SYNTYI MATTER

26.siReuters / Toby Melville
Elämän alkuperää on usein syynä onnea tai merkitty jonkinlainen ihme, mutta yksi fyysikko uskoo, että oikeissa olosuhteissa elämän luominen on odotetusti väistämätön.
Mukaan Jeremy Englantiin, apulaisprofessorina Massachusetts Institute of Technology, asia luonnollisesti reorganizes itse hankkimaan ratkaisevan fyysinen ominaisuus elämän - kyky hajottaa suuria määriä energiaa - kun ajaa ulkopuolisista lähteistä, kuten aurinko ja kylpee oikea ilmakehän tai valtameriolosuhteisiin.
Kuten 31-vuotias fyysikko selitti tieteen julkaisun Quanta Magazine, jos näin on, jos asia johdonmukaisesti muuttuu hajottamaan enemmän ja enemmän energiaa, niin koko elämää "tulisi olla niin yllättävää kuin kiviä liikkuvan alamäkeen."
"Aloitat satunnainen tallustella atomien, ja jos loistaa valoa niin pitkään, sen ei pitäisi olla yllätys, että saat kasvi",  England sanoi.
Uusi teoria arvelee, että asia on todennäköisesti reagoida ulkopuolisista energialähteistä, jotka otetaan alas sitä. Jos erityisesti energian lähde on jatkuvasti ympäröivien atomien ryhmän, ajan mittaan ne tulevat väistämättä uudistamaan itsensä paremmin kuluttaa ja hajottamaan energian ympärille. Tämä prosessi, England ehdottaa, on liikkeellepaneva voima, joka lopulta johti elämään.

24Jeremy L. Englannissa. (Kuva web.mit.edu)

Jos se on oikein, teoria voisi työntää biologit tarkastella erilaisia ​​elämän eri menetelmiä hajottamaan energian ja poista tarvetta määritellä jokaisen sopeutumista linssiin luonnonvalinnan.
Silti England sanoi hänen teoria on tarkoitus työskennellä yhdessä Darwinin, ei haittaa eikä korvaa sitä.
"En todellakaan väitä, että darwinilainen ajatukset ovat väärässä",  hän kertoi Quanta.  "Päinvastoin, olen vain sanomalla, että näkökulmasta fysiikan, voisi kutsua Darwinistinen evoluutio erikoistapaus yleisempi ilmiö."
Englannissa osoitti kasveja hyvä esimerkki energian dissipaters, koska ne toteuttaa energian ympärillä, käytä sitä ylläpitää itseään, ja hajottamaan jopa enemmän energiaa ympäristöönsä muodossa infrapunavaloa.
Koska erilaisia ​​asia pyrkivät hajottamaan enemmän energiaa pitkiä aikoja, he alkavat luonnollisesti kopioida tai jäljentää, koska replikointi itsessään hajoaa yhtä paljon energiaa kuin se kuluttaa - ainakin taso RNA-molekyylien ja bakteerit.
"Hieno tapa vaimentamaan enemmän [energia] on tehdä lisää kopioita itsestäsi",  England sanoi.
Vaikka taustalla olevaa idea Englannin teoria - että energia hajonta on keskeinen voima ohjaava luonnollisia prosesseja, jotka sisältävät elämä - on todistettu, se tuottaa paljon kiinnostusta skeptinen ja innoissaan tutkijat yhtä lailla, jotka haluavat testata ideaa eteenpäin.
Silti tämä teoria merkitsee toinen potentiaali fysiikan läpimurto kaksi kuukautta. Joulukuussa RT ilmoitti uudesta havainnot tutkijaryhmältä Japanissa, jotka olivat mainostetut "selvin vielä", että maailmankaikkeus on todella holografinen 3D projektio kaksiulotteisessa avaruudessa.
Lähde:

Sinulle suositeltuja

Ei kommentteja: