Sivut

maanantai 27. tammikuuta 2014

Davos miljardöörit: Välittämättä Coming Revolution

Maailma näyttää erilaiselta rarified korkeudessa miljardööri. Varsinkin jos olet yksi 85 rikkain jotka hallitsevat enemmän vaurautta kuin 3500000000 köyhimpiä.


Te jo oma puoli planeettaa. Jatkakaa hyvää työtä, rikastuu loppuun mennessä tämän vuosisadan perheesi voisi olla yksi maailman 11 trillionaires ennustivat uuden Credit Suisse Global Wealth Report. Kapitalismi on lippu omistaa kaiken.
Cruising 51000 jalkaa, Mach 0,85 teidän 40.000.000 dollaria Gulfstream jet, tiedät maailma kuuluu sinulle. Muutama päivä World Economic Forum historiallisessa Davos, Euroopan korkein kaupunki, korkea Sveitsin Alpeilla, ja maailma näytti vielä suurempi. Juuret Higher keskiajalla.Upea hiihtokeskus.
Davos on enimmäkseen kontakteja, tavata muita voimakkaita kapitalistit, suuri PR ja i-valokuva ops kävely joukossa maailman johtajia, seminaareissa, ateriat, drinkkejä, vain tilan jakamiseen 2500 osallistujaa - kaikki kapteenit teollisuuden, keskuspankkiirit, päät valtion, ajatteli johtajat ja julkkis ekonomistit, ehkä jopa kuunnella näyttelijä Matt Damon puhu hänen Water.org tai osallistumassa tietoinen meditaatio istunnon Goldie Hawn.
Mutta bottom line: 1,500 liiketoiminnan ja taloudellisen tyypit Davosissa monia, joiden yritykset ovat pysyviä jäseniä, vain yksi uusi kontakti voi perustella neljännesmiljoona kuluvat usein kuuluvan yksinoikeudella Davosin. Kyllä, jopa heidän korkeudessa, maailma todella näyttää erilaiselta.
Miljardöörit eivät ole "Utelias kapitalistit," he haluavat vain tehdä enemmän rahaa 
Totuus on, 43 vuotta Davos on ollut yksityinen klubi kapitalistien, joka on ollut enemmän tekemistä lisääntyvä taloudellinen eriarvoisuus kuin mikään muu maailmanlaajuinen järjestö.Näin todellinen "Utelias kapitalisti", kuten Time päätoimittaja, Rana Foroohar, näkee sen maanpinnasta sekaantumatta maailman johtajia, kerätä lainauksia, haastattelemalla ja bloggaaminen, saada vastauksia "5 tärkeintä kysymystä Davos Elite":
Onko Yhdysvaltain talouden elpyminen oikeasti?
Voiko Kiinan talous räjäyttää?
Onko teknologia ystävä vai vihollinen?
Kuka voittaa, millennials vs. ikäluokkien?
Mikä poliittinen vaikutus epätasa olla?
Oikeastaan ​​vain yksi näistä viisi kysymystä on potentiaalia käynnistää katastrofaalinen seurauksia pitkällä aikavälillä: Taloudellinen eriarvoisuus. Muut neljä, kun taas merkittävä, ovat kaikki mitä matemaatikot kutsuvat funktioiden epätasa yhtälö, joka on vaikuttavien teknologia, sukupolvien ristiriitoja ja taloudet Kiina ja Amerikassa.
Itse asiassa, kulttuurivallankumous luo uuden maailmanlaajuisen kollektiivisen tietoisuuden välillä kapitalismin ja eriarvoisuuden, rikkaat ja köyhät. Tehokas virus leviää, nousee ruohonjuuritason miljardeja tukahdutettu köyhät ja keskiluokka, pakottaa moraalisia johtajia askel eteenpäin ja avoimesti haastaa tuhoavia voimia kapitalismin. Nyt voit jopa nähdä ne hyppää tämän uuden kelkkaan.
Uusi eriarvoisuus kelkkaan on vastaisku kapitalismia 
Tiedämme Paavi Francis on jo tehnyt maailmanlaajuisen epätasa-arvon ja lopussa vapaiden markkinoiden, noro-alas kapitalismin kallio, jolle hänen papacy seisoo johtajana 1200000000 katolilaisia ​​maailmanlaajuisesti. Hän on todennut yksiselitteisesti, että "eriarvoisuus on juuri sosiaalisia ongelmia" ja ratkaista ainoastaan ​​"hylkäämällä absoluuttinen autonomia markkinoiden ja taloudellisen keinottelun."
Hän varoitti, että "ei ratkaisu löytyy maailman ongelmia tai, että asia, minkäänlaisia ​​ongelmia", kunnes kapitalismi hylätään.
Pahempaa, väkivaltaa, sotaa ja vallankumousta seuraa kun kapitalismi on lisääntynyt eriarvoisuus tukahduta monia, sanoo Al Jazeera News. Lainaten Oxram maailmanlaajuinen raportti: "erot varallisuuden ja tulojen tulos" poliittisen kaapata, "jossa varakkaat käyttävät taloudellista valtaa varmistaa sääntöjen mutka suosia rikkaita, usein vahingoksi kaikki muutkin.Seuraukset kuuluvat eroosio demokraattisen hallintotavan aukaisemalla sosiaalisen yhteenkuuluvuuden ja katoavaa yhdenvertaiset mahdollisuudet kaikille. "
Epätasa-arvo on myös nousemassa poliittinen voima Amerikassa, kaikuvat kasvavaa valtaa uuden kollektiivisen tietoisuuden kapitalismia vastaan. Hänen "State of the Union" osoitteen ensi viikolla presidentti Obama on jo sitoutunut "tekemään epätasa määritellään kysymys 2014."
Varoitus: Sortavat kapitalismi ruokkii raivoa, liipaisu väkivaltaa
Kyllä, johtajat, yleisölle ja tiedotusvälineille hyppääminen uutta eriarvoisuutta kelkkaan, Time-lehden "Utelias kapitalisti" analysoi World Economic Forumin raportin "Global Risks 2014:" vuosittainen WEF globaali-riskiraporttiin, joka kartoittaa tutkijoiden ja muiden asiantuntijoiden 70 maassa, luettelee kasvava vauraus kahtiajaon kuin suurin geopoliittinen riski tänään. Vaalit ovat tulossa tänä vuonna monissa maissa kasvava eriarvoisuus, kuten Intiassa. Will Populistijohtajat esiin, ja ne voivat toteuttaa tarpeelliset rakenneuudistukset vahvistamaan kasvua ja pienentää kuilua? "Varoitti" Curious kapitalistinen. "
Sitten suuri kysymys: "Milloin tyytymättömyys globaalin tuhatvuotista kohortti, joista lähes puolet ovat alityöllistettyjä tai työtön, lopulta kupla ylös raivoa on vakavia sosiaalisia seurauksia?Lähempänä kotia, miten eriarvoisuus vaikuttavat keskustelua asioita, kuten nostamalla minimipalkkaa ja viimeistely reregulation rahoitusalan? "
Koska eriarvoisuus kasvaa, se herättää enemmän ja enemmän raivoa, sodan ja väkivallan asti, kuten paavi Francis sanoo, kapitalismi hylätään, sillä siihen asti "ei ratkaisu löytyy maailman ongelmia tai, että asia, että mitään ongelmia . "


Davos miljardöörejä pilvet, narcissists ei "Utelias kapitalistien
Kyllä, eriarvoisuus on maailman nro 1 ratkaisematon kysymys. Kun viimeksi peitti sen vuonna 2011, meidän Otsikossa luki: "Super Rich Davosissa 40 vuotta katastrofi: tuloerot korkeimmillaan." Vaikutus eriarvoisuus oli selvää meille tuolloin. Mutta ei WEF. Heidän globaalit kriisit 2011, "Myrskyt ja Sykloni" oli nro 1 riskin, sitten tulvat, Korruptio, monimuotoisuuden vähenemisen ja lopuksi ilmastonmuutosta. Vuodesta 2012, "tuloerot" eriarvoisuuden kuilu, on ollut # 1 ongelma. Ja pahenee.
Davos foorumi perustettiin vuonna 1971. Aiemmin hyvänolon mantraa: "sitoutunut parantamaan maailman tilaa." Tämän vuoden mantraa: "uudistamassa of the World: seurauksia yhteiskunnalle, politiikan ja liike." WEF on neutraali alue, tarkkaillen "syvällisiä poliittisia, taloudellisia , sosiaalinen ja ennen kaikkea, teknologiset voimat ovat muuttamassa elämäämme, yhteisöt ja instituutiot. "Kyllä, tyypillinen sveitsiläinen puolueettomuus sodan keskellä, ja hyötyy siitä.
Paradoksaalisesti globaali epätasa-arvo on vain huonontunut vuosien jälkeen WEF perustettiin.Miksi? Koska se on olemassa klubin kapitalisteja. Muutama vuosi sitten varoitti, että WEF on "ei ole. 40 vuoteen päässeiden sai rikkaampi. Huono-osaisten sai shafted. Jotain on pahasti vialla.Kun se tulee maailmantaloudessa, Davos on todella katastrofi. Heidän taloustieteen katastrofi.Kapitalismi katastrofi. Davosin maailmankuva on katastrofi. "
Se oli 2011: Ja valitettavasti "Super Rich näe tätä todellisuutta, koska ne vertauskuvallisesti risteily pitkin on 50000 jalkaa tai seurustella tuttavallisesti maailman johtajien kanssa ja julkkikset etsiä toista deal. He eivät voi edes nähdä riskit Davosissa.
Kyllä, Davos ei ole paksu liukas raportin globaaleista riskeistä, jopa varoittaa lukijoita siitä, että se kestää vain kolme tapahtuu samanaikaisesti laukaista maailmanlaajuisen sammutus. "Mielenkiintoista. Mutta kontaktit ovat kaikki, jotka count.


Kapitalismi kollektiivista aivot eivät muutu ilman vallankumousta 
Päivän miljardöörejä, huomisen trillionaires, kaikki elämme kulttuurissa että rodut sokeus, kulttuurin kollektiivinen aivojen loistavasti selittää 30-vuotias entinen Wall Streetin hedge-rahasto kauppias hänen viime New York Times pala. Hänen viimeinen bonus oli vain 3600000 dollaria ja hän "oli vihainen, koska se ei ollut tarpeeksi suuri." Hän oli se tulla miljardööri.
Hänen kuvauksensa Wall Streetin koukuttavaan aivot on klassikko. Kertoo miksi kapitalismi voi lopettaa, lopulta itsetuhomekanismin ja ottaa maailman kanssa: "Ei ainoastaan ​​minun ei auta korjata mahdolliset ongelmat maailmassa, mutta olin hyötyvät niistä. Aikana romahdusta vuonna 2008, olin tehnyt tonni rahaa oikosulun johdannaisia ​​riskialtista yrityksiä. Koska maailma mureni, minä hyötyneet. Olin nähnyt kaatua tulossa, mutta sen sijaan yrittää auttaa ihmisiä se satuttaa eniten, ihmiset joilla ei ollut miljoona dollaria pankissa, olisin tehnyt rahaa pois se. "
"Lopulta se oli oikeastaan ​​minun järjettömän rikas pomoja, jotka auttoivat minua nähdä rajoitukset rajaton rikkaus. Olin kokouksessa, jossa yksi heistä, ja muutamia muita kauppiaita, ja he puhuivat uudesta hedge-rahasto määräyksiä. Useimmat jokainen Wall Streetillä luulivat huono idea. "Mutta eikö ole parempi koko järjestelmän?" Kysyin. Huone hiljeni, ja pomoni ampui minua musertava näyttää. Muistan hänen sanonta, "minulla ei ole aivokapasiteettia ajatella koko järjestelmän. Kaikki Olen huolissani on, miten tämä vaikuttaa meidän yritys. " Likinäköinen, ahne narcissists.
Niin kauan kuin tämä koukuttava ajattelutapa ohjaa kollektiivinen aivot globaalin kapitalismin välinen sota kapitalismin ja eriarvoisuuden saavat enemmän ja enemmän intensiivistä, räjähtänyt väkivaltaa ja vallankumouksia vastaan ​​Super Rich. Ne eivät ole, ja voi koskaan olla "Curious kapitalistit."
Ne pysyvät eristyksissä Davosissa baareissa tai risteily 50000 jalkaa heidän Gulfstream G650, lisäansiot niiden kulttuurista ideologiat ansainnut heidän Ventures hyödyntää maailman 3500000000 köyhempien kansalaisten riippuvaisiksi etuisuuksia ja valtaa kapitalismin jäljellä tietämättömänä poliittinen vaikutus taloudelliseen eriarvoisuuteen, kunnes on liian myöhäistä.

Paul Farrell 

© 2014 MarketWatch, Inc.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: