Sivut

tiistai 28. tammikuuta 2014

Israel Lopettaa natsi Rassenhygiene ohjelman

Terveydenhuoltojärjestelmän palveleva tilan sijasta yksilö on terroristijärjestö
Israelin  Rassenhygiene
27. tammikuuta 2013 Israel muodollisesti sallittu ottaa pistetään Etiopian-juutalaisen naisen kanssa myrkky vastoin tahtoaan, niin että he eivät tulla raskaaksi. Israel vei heidät Israelin propaganda-ohjelma, jonka tavoitteena on osoittaa maailmalle, että juutalaiset eivät ole rasisteja, ja sitä sovelletaan natsi tekniikoita, jotta ne eivät lisääntymään.
&&&
Harva Israelin hallituksen ministerit voidaan pitää rehellisiä ihmisiä, mitä he todella ajattelevat.Vähemmän joukossa uskaltavat sanoa, mitä voi maksaa heille heidän elämäänsä. Hallituksen nykyisen, luultavasti vain Uri Orbakh vastaa molemmat ehdot.
26. tammikuuta 2014 hän julkisesti vastusti Eutanasia laki ehdotuksen.

Uri Orbakh
Uri Orbakh, nykyinen ministeri Eläkeläinen asioiden Nazi Doctors: Medical Killing ja psykologia Genocide

"Rooli lääkärit ja farmaseutit on pelastaa, ei tappaa", hän sanoi.
Sitten hän lisäsi hieman sekava lause joka kuvastaa surkea eettistä kasvatusta useimpien israelilaisten, mutta hänen aikomuksensa olivat myönteisiä: "Mielestäni tämä on laki edistää tappaminen sairaiden henkilöiden että kuten monet muut liberaalin lakeja se on naamioitu humanisti laki. "Hänen virhe on, että humanisti valtiot ja lait ovat poikkeuksetta väkivaltainen ja suvaitsematon, hyvin sisällä valtakunnassa rikollista. Silti, Mr. Orbakh tarkoitti hyvin.
Death by Prescription on nimi lain ehdottama jäsen Knessetin Ofer Selah, sionistien maallinen humanismin päässä Yesh-Atid puolue. Sen mukaan henkilö olisi voitava saada reseptiä tappaminen myrkkyä. Myrkkyä on ottanut henkilö ja lääkäri ei ole mitään vastuuta.
"Miksi kuolema-pilleri voida käsitellä ennen tappamista kuin ammunta potilaan tai kuristaa hänet tyyny? Koska se on mitä tapahtuu Sveitsissä? "
Hän jatkoi mainita, että samankaltaisia ​​rikoksia tapahtua syntyvyys menettelyjä, jotka hyödyntävät köyhiä naisia, jotka tekisi mitään rahaa pari pysty raskaaksi.
"Elämä ja kuolema on tullut toinen kulutus artikkeli, toinen palvelu onnellinen asiakas. Mitä tapahtuu muita arvoja? Ne esitetään vanhanaikainen ja hidastaa elämää. Mitä asioita nykyään on itsensä toteuttamista ja muualla maailmassa voi kuolla, "hän lopetti haastattelun Chanel 7.
Olin vaikuttunut. Useimmat israelilaiset eivät tiedä edes mitä "arvoja" tarkoittaa, mutta Mr. Orbakh pystyy erottamaan ainakin kahdenlaisia ​​niitä. Se on luultavasti miksi hän tuotiin hallitukselle.
Criminal Lääkärit

Memorial Tiergartenstraße # 4, Berlin
Memorial Tiergartenstraße # 4, Berlin Nazi Doctors: Medical Killing ja psykologia Genocide

Natsi-Saksa oli eutanasia ohjelma tunnetaan nimellä Action T4, lyhyt muoto Tiergartenstraße # 4, Berlin, osoite päämaja Gemeinnützige Stiftung für Heil-und Anstaltspflege ("hyväntekeväisyysyhdistykseksi hoidollisista ja laitoshoidon").
Välillä 1939 ja 1941, virallinen vaihe Action T4, 70273 ihmistä kuoli eri tuhoamiskeskuksia sijaitsee psykiatriset sairaalat. Aikana Nürnbergin oikeudenkäynnissä, näyttö osoittaa, että Saksan ja Itävallan lääkärit jatkoivat euthanization potilaiden lokakuuta jälkeen 1941 saavuttaa yhteensä noin 275000 ihmistä murhattiin valtion.
Jopa natsit tiesi, että tämä oli laiton. Toiminta T4 alkoi kirje Hitler antoi lokakuussa 1939.Kirjeessä sanottiin "laajentaa viranomainen tiettyjen lääkärit, nimeämää nimi, siten, että henkilöt, mukaan asiantuntija-arviot, ovat parantumattomia, voi, kun useimmat huolellinen diagnoosi niiden kunto sairauden, myönnettävä armoa kuolema. "
Kirjeen taannehtivasti 1. syyskuuta tarjota laillisuuden murhiin jo toteutettu valtion ja linkittää ohjelman sotaa. "Se on sodanajan välttämättömyys," oli natsien perustelut. Israel kaikuu tämän väitteen joka kerta se tarkoituksella loukkaa ihmisoikeuksia.
Kirje oli ainoa oikeusperusta ohjelman, oli lakia eikä Führer asetuksella mahdollistaa sen. Siten oikeudellinen vastalauseita ohittaa.
Sairaaloissa, hoitokodeissa, vanhainkodeissa, ja vastaavien laitosten raportoitiin kaikille potilaille, joiden väitettiin kärsivän pitkä lista vaivoja. Lääkärit systeemisesti liioitella edellytys niiden potilaiden, jotka olivat myöhemmin murhasi valtion.
Salamurhat olivat usein salaisia, vaikka ohjelmaa mainostetaan yleensä linjat lainaten kalleus yllä kansa lähetti eutanasian keskuksiin.
Piiloutuneet väitteet terveydenhuoltohenkilöstön salassapitovelvollisuutta, toteutus päätökset tehtiin salaa, ilman uhrin edes tietämättä.
Tapaukset analysoitiin asiantuntijapaneeli, joka vaadittiin tekemään arvionsa ainoastaan ​​raporttien perusteella. Tutkimuksia ei tarvittu. Ilmoittamalla uhreille tai heidän perheilleen ei tarvittu. Ajan paneelit tuli vapaammat niiden arviointien vapaasti tappaa vuoksi valtion sadismi.
Tärkeä asia pitää mielessä on, että useimmat luetelluista vaivoja voidaan helposti aiheuttama tai matkia. Esimerkiksi hiljaa vainoaa joku ja sitten syyttäen häntä ottaa vainoharhaisuus on tehdä helposti. Kaikissa länsimaissa ole tarvittavaa infrastruktuuria syyllistyvät tällaiseen rikokseen.Venäläiset kutsuvat tätä "Psikhushka."
Yksi perusteista T4-ohjelma oli parantaa Rassenhygiene, Race hygienia saksalaiset, idea toteutetaan myös läpi eugeniikka-ohjelma.
Miten tämä voidaan havainnollistaa? Ludwig van Beethoven on yksi tunnetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista säveltäjistä. Jotkut tekisi mieli kyseenalaistaa Jumalan Beethovenin kuulo heikkeneminen silti nuori mies. Loppujen lopuksi hän oli poikkeuksellisen lahjakas mies. Hänestä tuli täysin kuuro, mutta hän jatkoi säveltää, tehdä ja suorittaa. Jumala opetti meille kaikille opimme tästä.
Päivinä Kolmannen valtakunnan, hän olisi määritelty sairaiden ja lopetetaan.
Vuonna Israelin valtion, Dor Yeshurim ohjelmassa olisi määritellyt hänet vammautuneet sikiön ja abortti olisi ollut pakko.
USA: ssa, näkyvä poliitikko Sarah Palin ansaitsee kiitosta, kun se päätti synnyttää lapsen, joka kuljetti vakavista perinnöllisistä ongelma ja huolehtia hänestä kotonaan. Nämä lapset ovat usein kutsutaan "Test of Love" ja Sarah läpäisi testin.
Tämä määritelmä kuuro kuin "sairas" on lähinnä kulttuurinen. Beethovenin kuurous oli yksi voimien työntää hänet eteenpäin kohti yksi huiput ihmisen luomiseen, Jumalan kunniaksi ja ikuinen häpeä natsien ja Israelin lääkärit. Ei ole yhtä kuin toiset ei tarkoita sairautta.

MSarah Palin

Syynä terveydenhuoltohenkilöstön salassapitovelvollisuutta oli piilottaa tahalliset rikokset lääkärit, ei mitään muuta.
Israelin Rassenhygiene 
27. tammikuuta 2013 Israel muodollisesti sallittu ottaa pistetään Etiopian-juutalaisen naisen kanssa myrkky vastoin tahtoaan, niin että he eivät tulla raskaaksi. Israel vei heidät Israelin propaganda-ohjelma, jonka tavoitteena on osoittaa maailmalle, että juutalaiset eivät ole rasisteja, ja sitä sovelletaan natsi tekniikoita, jotta ne eivät lisääntymään. *

Dr Josef Mengele

Useita vuosia sitten, olen julkaissut Israelin Eugeniikka Program: Dr. Mengele Blues, joka kuvaa pelottava "Dor Yeshorim" (suunnilleen "suoristus Generation") Israelin eugeniikka-ohjelma, +, joka pyrkii tuhoamaan alkioita, jotka eivät sovi sionistisen unelma.
Ohjelman juontaa juurensa työtä tohtori Epstein, juutalainen avustaja natsien tohtori Mengele (ks. Nazi Doctors: Medical Killing ja psykologia Genocide).
Dr. Josef Mengele oli saksalainen SS-upseeri ja lääkäri natsien keskitysleirillä Auschwitz-Birkenau, jossa hän valvoi valikoima saapuvat vangit. Hän jatkoi tutkimusta perintötekijöitä, että leiri, erityisesti alalla identtiset kaksoset.
Vähemmän näkyvästi Israelin oppikirjoissa on se, että hän palkkasi Tšekin nimeltä Berthold Epstein, juutalainen lastenlääkäri auttaa häntä. Jälkimmäinen täysin yhteistyössä ilman suostumusta kokeita ihmisillä toteutettu leiri. "Yhteistyötä" ei ole tarkka sana määritellä hänen rikoksistaan. Hän ennakoivasti "ehdotettu tutkimus hoidosta Noma" (sivu 296 linkitetyn kirja) ja johti ilman suostumusta tutkimukseen ihmisillä. Hiljaa, tämä tuli perusta Israelin "Dor Yeshorim"-ohjelma, selkeä esimerkki, että valtion rikokset ihmisyyttä vastaan.
Sodan jälkeen Epstein ja muut saksalaiset juutalaisten lääkärit, jotka muuttivat Palestiinaan loi pohjan Israelin Health System, joka on natsien paitsi sisällön, mutta myös kunnossa.
Vuotta sitten, olin omistaja pieni kirjanen julkaisema Israelin armeijan radio kautta Broadcast yliopiston sarjassa. Nimi kirjanen oli Eugeniikka. Se aina vaivannut minua, miksi Israelin armeija oli niin kiinnostunut kouluttamiseen sotilaat tätä nimenomaista aihetta. Onneksi minun ei tarvitse perustaa väitteen, että Israelilla on eugeniikka ohjelman olemassaolosta harmiton kirjasen. Israel myöntää avoimesti, että todistaa jälleen, että jokaista osa modernin Israelin valtion näyttää liittyvän natsihallinnon, on se tunnistamisen tekniikoita tai itseohjautuvuus sionistien evoluution."Homo Zionistic" on aktiivisesti luonut Zion.
Israelilla on eugeniikka-ohjelma ja nyt on lisätä eutanasia yksi. Se on suorittanut karkea tehtävänä matkimalla natsien epäinhimillistä terveydenhuoltojärjestelmän kunniaksi Israelin hengellisen esi-isänsä. Heil!

Ministeri Orbakh on naiivi
Ministeri Orbakh on naiivi

Naiivius
Ministeri Orbakh on naiivi. Hän olettaa, että ihmiset työskentelevät terveydenhuollon järjestelmä voi ymmärtää hänen arvionsa hyvästä ja pahasta. Silti kukaan heistä ei ollut valmis siihen. Heille "hyvä" tarkoittaa "Hei, minulla on uusi kannettava tietokone," "paha" tarkoittaa "hei, bussi lähti ilman minua." "Hei, hei, Heil", he lisäävät, pysty ilmaisemaan monimutkaisemmat arviointimenetelmät.
Tilanne on paha. Aiemmin lääkärit käyttivät Hippokrateen valan. Sen sisältö muuttunut matkan sen pitkä historia, mutta sen ytimessä, lääkärit vannoi toimia lääkärinä rehellisesti, että siitä on hyötyä potilaille.
1990-luvun alussa, Israelin lääkärit lopettanut valan. Se oli valhe. He ovat virkamiehiä, jotka työskentelevät valtion ja niiden tavoitteena on minimoida kustannuksia. Tämä ei tee koskaan eduksi yksilön.
Lääkärit takana Death by Prescription lakia voidaan helposti selittää heidän pahuutensa. Niiden pitäisi olla hyötyy ensimmäisenä lakia. Niiden pitäisi ottaa niin monta kuolemaa-pillereitä kuin mahdollista, näin, he tekevät maailmasta terveellisemmän ja paremman paikan.
Beethovenin perintö elää kaikki kulttuurillisesti puolueellinen kauhua asettamat lääkärit työskentelevät laittomia järjestelmiä.
Jälkiseuraukset
Samaan aikaan, Mr. Orbakh, vaikka oman arvoinen lähestymistapa, olet osa laitonta hallintoa rikosoikeudellisten politiikkaa sen ihmiset. Haluan kertoa teille tekstin Sarah Palin tuntee hyvin:
"Meille nämä totuudet ovat itsestään selviä, että kaikki ihmiset on luotu tasa-arvoisiksi, että ne ovat varustettuja heidän Luojansa on heille antanut tiettyjä rikkomattomia oikeuksia, että näiden joukossa ovat elämä, vapaus ja onnen.
Että näiden oikeuksien turvaamiseksi, Hallituksia vireille Miehillä, jotka johtuvat niiden vain valtaa suostumusta hallitaan, että aina kun minkäänlaista valtion muuttuu tuhoisaksi näistä päistä, se on ihmisten itsemääräämisoikeuteen muuttaa tai lakkauttaa sen, ja vireille uusi hallitus, makaa sen perusta näiden periaatteiden mukaista ja järjestää toimivaltaansa sellaisessa muodossa, kuin heille on mitä todennäköisimmin vaikuttaa niiden turvallisuutta ja viihtyvyyttä .... Mutta kun pitkä juna väärinkäytöksiä ja vallananastuksia jatkaa aina sama tarkoitus evinces suunnittelu vähentää niille ehdoton Despotism, se on heidän oikeutensa, se on heidän velvollisuutensa, heittää pois niin hallituksen ... " 
johdanto-osasta Yhdysvaltojen itsenäisyysjulistus

---

Tähteä Animaatio
* Katso Israelin valtion Pakko sterilointi Etiopian Naiset
+ Systematisoida jälkipuoliskolla 19th century, eugeniikka on soveltava tiede, joka kannattaa käyttää käytäntöjä, joilla pyritään parantamaan geneettinen koostumus ihmisen väestöstä. On peräisin suoraan Mendele teoria perintö ja oli tuettu pitkään tunnetut Länsimaiden johtajat, mukaan lukien Britannian Winston Churchill. Puolivälissä 20-luvulla, eugeniikka tuli epäsuosittu, koska se liittyi Natsi-Saksan kanssa nimenomaan rodunjalostukseen rasistista hygieniaa ja kansanmurhaa. Alareunassa tällä sivulla on linkkejä asiaan ja kelvollisia kirjoja aiheesta.
Eugeniikka on luokiteltu myönteisiä ja kielteisiä luokissa. Positiivinen tyyppi kannustaa lisääntymiselle väestöstä nimetty sovi, kun taas negatiivinen estää lisääntymisen nimettyjä kelpaamattomaksi. Negatiivinen eugeniikka liittyy natsi-Saksan, ja se näkyy täällä, Israelin valtion. Määritelmän mukaisesti ja alusta lähtien, eugeniikka liittyy kokeita ihmisillä.
Vuoteen 1947, ei ollut säätelevät menettelysäännöt eettisistä näkökohdista ihmisen tutkimusta, vaikka Saksa ja Venäjä, oli kansallista politiikkaa asiasta. Mitä me kutsumme nyt läntisten demokratioiden ei välitä asiasta ja itse asiassa olivat suuria kannattajia rodunjalostukseen tiedettä. Kyseisenä vuonna, Nürnbergin koodi määritelty kymmenen pistettä koskien etiikan periaatteet koskien ihmisen kokeilua. Tämä oli suoraa seurausta Nürnbergin oikeudenkäynnissä, joka seurasi toinen maailmansota.
Nürnbergin koodi määritellään henkilön suostumus olla osa kokeilua ehdottoman välttämätöntä, kun julistuksen Genevessä antoi seuraavan vuoden rento ehto ", jos suinkin mahdollista." Määrittely sääntelyn lääketieteellisen tutkimuksen, Helsingin julistus hyväksyttiin kesäkuussa 1964 World Medical Association, siitä lähtien se on tehty useita tarkistuksia, viimeisin lokakuussa 2008. Vaikka ei ole oikeudellisesti sitova, se on kodifioitu paikallisen lainsäädännön monissa maissa, kuten Israel. Tällaisissa maissa, kehon tunnetaan yleensä Helsinki-komitea "säätelee tutkimusta ihmisiin. Israelilla on tällainen komitea kaikissa sairaaloissa.
Tärkeitä artikkeleita ilmoituksen ovat:
A5. Lääketieteellisessä tutkimuksessa koehenkilöillä liittyvillä näkökohdilla hyvinvointiin ihmisen aihe on etusija etuja tieteen ja yhteiskunnan.
A8. Lääketieteellinen tutkimus edellyttää eettisiä standardeja, jotka edistävät kunnioitusta kaikkia ihmisiä ja suojella terveyttään ja oikeuksiaan. Jotkut tutkimukset populaatiot ovat haavoittuvia ja tarvitsevat erityistä suojelua. Erityistarpeet taloudellisesti ja lääketieteellisesti epäedullisessa asemassa on tunnustettava. Erityistä huomiota tarvitaan myös niille, jotka eivät voi antaa tai evätä suostumuksensa itselleen, niille, jotka voidaan asettaa antamaan suostumustaan ​​pakon alaisena, niille, jotka eivät hyödy henkilökohtaisesti tutkimus ja niille, joille tutkimus on yhdistetty huolella.
A9. Tutkimus Tutkijat pitäisi olla tietoinen eettisten, oikeudellisten ja lainsäädännöllisten vaatimusten tutkimuksen koehenkilöillä omissa maissaan sekä sovellettavat kansainväliset vaatimukset. Ei kansallisia eettisiä, oikeudellisia tai sääntelyyn vaatimus olisi voitava vähentää tai poistaa mitään suojaa ihmispotilaille esitetty tässä julistuksessa.
B11 aiheita tulee olla vapaaehtoisia ja ilmoitti osallistujien tutkimushankkeessa.
Artikkelit B12 B17 laajentaa kysymystä suostumusta.
Tärkeä asia pitää mielessä on, että koska Nürnbergin koodi kunnes viimeinen tarkistus Helsingin julistus, suostumusta ihmisen Kokeiluun osallistuvien on tärkeä asia.
Kuitenkin mitä kokeilun? Tieteellinen tutkimus, kokeilu on menetelmä tutkia syy-seuraussuhteiden keskuudessa muuttujia. Niitä käytetään sekä luonnon-ja yhteiskuntatieteet.Viimeistä ovat tunnettuja alan kokeita, joissa tiedot on kerätty yleistä yhteiskunnassa monissa tapauksissa sen jälkeen, kun ympäristö on muutettu tiettyjen alaryhmien, jotta ohjaus-ja koeryhmään. Poikkeuksetta, jotkut yksilöt täytyy kokea testi lauseke, hypoteesi koe tsekata.
Tämä pitkä johdanto tarvitaan, jotta voidaan osoittaa, että Israel rikkoo avoimesti Helsingin julistus suorittaessaan negatiivinen eugeniikka.
Koskaan historiassa tällä sivustolla on kerätä todisteita ollut näin helppoa. Israelin laittomia kokeita ihmisillä raportoidaan säännöllisesti heprean media. Israel tekee niistä avoimesti.Katsotaanpa katsomaan pari nämä institutionaaliset rikkomuksista. Seuraavassa on hyvin osittainen luettelo.
Vuonna 2006 neljä vanhempien lääkärien klo Kaplan sairaalassa Rehovot ja Hartzfeld Geriatric sairaala Gedera pidätettiin suorittamisesta satoja laittomia kokeita iäkkäille potilaille ilman heidän suostumustaan.
Maaliskuun 2009 pernarutto kokeita IDF sotilasta julistettiin perusteettomia komitea, joka myös arvosteli ankarasti "käärinliina salaisuuden", joilla kokeet johtajien toteuttaa niitä, ja kysyy, "että salassapito on suunnattu piilossa testejä Israelin julkisen . "
Valiokunta totesi myös, että Medical Corps ja IDF ei noudattanut ohjeita Helsingin sopimukset, joihin on sääntelemistä ihmisillä tehdyistä kokeista vuodesta 1975. Raportin mukaan, otettaisiin sotilaat suorassa sotilasviranomaiset väärin ja juoksi vastaan ​​periaatteita Helsingin sopimukset.Olemmeko todistamassa järjestelmällistä piittaamattomuutta ihmiselämää Israel? Oliko nämä käytännöt ovat peräisin kyseisen valtion kanssa vai ovatko ne osa juutalaista kulttuuria? Vastaan ​​tähän ei ole vaikeaa, tämä piittaamattomuus ylittää käytännössä rikollisen lääkettä.
Koskaan ihmiskunnan historiassa oli niin suuri ja mahtaileva sosiaaliset (ja sosialistisen) kokeesta. Kvutzat Degania perustettiin lähellä Genesaretinjärvi vuonna 1909 ensimmäisenä Kibbutz. Monet seurasi myöhemmin ja siitä tuli tärkeä osa sotakoneiston, joka mahdollisti luominen Israelin valtion vuonna 1948. En syntynyt tuolloin, mutta minulla oli harvinainen tilaisuus kasvaa kibbutsissa sijaitsee lähellä Degania vuonna 1980. Minä ohittaa alkeellisia sosialistisen ideologian saarnasi siellä, se oli liian vähälle hirviömäistä näkökohtia.
Yksi teemoista toistetaan kerta toisensa jälkeen oli, että kibbutz tavoitteena oli luoda "New Jewish Mies Israelin maahan." Kukaan kysyttiin hänen suostumustaan ​​siitä. Yksi ongelmista oli se, että aikuisten sukupolvi oli muka saastuttamia taantumuksellinen ideoita, he eivät voi luottaa lasten kanssa. Siksi lapset kasvoivat erotettu perheistään ja alistettiin pakko peltotyöt alkaen suhteellisen nuorena. Viikoittain tapaamisia ihmisiä kutsutaan "valmentajat" käytettiin meidän aivopesu kanssa sosialistisen ja Humanisti ideoita. Jumala, Raamattu, ja perhe oli taantumuksellinen käsitteitä. Olen laajentanut tätä koskevia Cross Betlehemin.
Oliko tuo kokeilu? Itsestään, se ei ollut. Kuitenkin kibutseja suurelta osin sponsoroi valtion, he olivat tapa pitää asumattomia mailla valtion valvontaan. Suuri taloudellinen apua valtion kibutseja, jopa 1990-luvulla, todistaa tämä hiljainen liitto. Näin ollen ne olisi nähtävä osana suurempaa kuvaa myös niin kutsutun "Development Towns" (perifeerinen kaupunkien asutettu lähinnä Sepharadic juutalaisia), moshavim (ratkaisun samanlainen kibbutsissa mutta jolloin jotkut yksityistä omaisuutta), ja säännöllinen kaupungit .
Kaikki ne on suunniteltu, rahoitettu ja tutkittiin valtion. Tässä suuri kuva, kibutseja olivat osa suuren ryhmän tutkimus. Sosiaalinen tutkijat vaivannut koulussa ja olivat joitakin opettajia, he säännöllisesti kuvattu meille luokat ihmeitä heidän tieteen ja yhteiskuntaoppi meistä. Pahaksi onneksi, en minä eikä kaikki muut lapset pyydettiin jos halusimme luopua biologinen perhe vai ei.Olimme itse asiassa ilman suostumusta osallistujat suuri yhteiskuntatieteiden kokeilu. Mikään muu ihmisen yhteiskunta on koskaan suoritettu tämän kauhu omasta.
Alussa tämän artikkelin, väitin ​​Israel avoimesti harjoittaa eugeniikka politiikkaa; ne liittyvät eri kokeita ihmisillä suorittaa tässä tilassa.
Dor Yeshorim on nimi valtion ohjelma, joka pyrkii vähentämään Tay-Sachs tauti, kystinen fibroosi, Canavan tauti, Fanconin anemia, familiaalinen dysautonomia, glykogeenin varastoinnin tauti, Bloomin oireyhtymä, Gaucherin tauti, Niemann-Pick taudin, ja mucolipidosis IV keskuudessa tiettyjä juutalaisia ​​yhteisöjä. Israelin julkinen on suoritettava geenitestien diagnosoida näiden sairauksien varhain raskauden.
Jos sikiö on diagnosoitu yksi näistä sairauksista raskauden voidaan irtisanoa, jollei suostumus.Mikä on Israelin valtion lausunto kuurojen? Heidän tulisi voida syntyä? Entä ihmiset, silmät liian lähellä toisiaan tai pieniä hymiöitä? Jos he elävät? Ja, kun käsitellään tämän, joka voi päättää tämän? Voiko lääkäri pysty erottamaan hyvän ja pahan tuhota jonkun toisen elämää huomioon hänen geenit?
Joskus, eugeniikka yhteys on taustalla kysymys. IN ( Minority Report: IDF pidätyksiä Palestiinan vanki vapautetaan Shalit swap 31. tammikuuta 2012), I kertoi avioton vangitseminen nuori mies, jolla ei ole syytä. Monet hänen kaltaisensa ovat pidätettyinä Israelissa vuosia, evätään siten oikeus saada perhe.
Tämä ei ole suoraa soveltamista eugeniikka, mutta se saavuttaa saman tuloksen: ihmiset eivät suosi valtio eivät saa lisääntyä. Aiemmin olen kommentoinut Yigal Amir vaikeudet tästä, siinä määrin kuin hän joutui kulkemaan vaimolleen kokoushuoneessa vankilan muovipussi täynnä siemennestettä. Israelin valtio ei koskaan saanut lupaa sen kansalaisten soveltaa eugeniikka tai suorittaa laittomia, ei vapaamuotoinen kokeita ihmisillä, riippumatta heidän uskonnostaan ​​tai etniseen ryhmään. Nämä ovat institutionaaliset rikoksia pahimmillaan.

Toinen kansainvälinen Eugeniikka Conference Logo, 1921, New York
Toinen kansainvälinen Eugeniikka Conference Logo, 1921, New York | "Eugeniikka on itseohjautuvuus ihmisen evoluution"

Mr. Roy Tov on yksi usein osallistujien neljäs Media.

http://www.roitov.com/articles/assassin.htm

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: