Sivut

torstai 23. tammikuuta 2014


Facebook Vo Hoai Linh lukittu?

Patron ) - Facebook Vo Hoai Linh - (koomikko kuuluisa Vietnamissa ja ulkomailla) yhtäkkiä eivät ole lukuisia, mutta eivät ymmärrä miksi Vietnam yhteisöä facebook kela.

Vo Hoai Linh Facebook
Vo Hoai Linh Facebook
Tänä aamuna 23/01, paljon ryhmätöitä ja myrskyisä fanisivu Facebookissa tietoa facebookissa Vo Hoai Linh lukittu aiheuttaa lukemattomia miljoonia, jotka eivät ole. On monia teistä, että Facebook oli Hoai Linh ja tuhoisa hakkeri tunkeutumisen. Paitsi, että on olemassa moni vaatii Hoai Linh pelit facebook koska äskettäin paljon ihmisiä "pommitukset" einä.

Vo Hoai Linh syystä Facebook on estetty?

Äskettäin ilmestyi huijaus teema painamalla Facebookissa , että sadat ihmiset yhtäkkiä lukittu Facebook-tili. Tämä peli ei käytä niin paljon virus tapaus on tapahtunut ennenkin, vaan käyttäjä itse "net sa", kun vaiheiden suorittamista, että väärä ohjeita. Valmistuttuaan käyttöliittymä Facebook voi muuttaa mitään, eikä ole mitään taustamusiikkia lisätään, mutta sen omistaja oli myös ystäviä kirousta, vaikka lukitus aina tilille. Yksinkertainen syy on, koska teko lähettää viestin "spam" kaikille ystäville luettelossa uhreja.
Ystävät yrittävät ottaa yhteyttä Hoai Linh vahvista tietoja sinusta rauhoitella faneja. Tunnettu facebook Vo Hoai Linh on lähes 2,7 miljoonaa katselukertaa, kuten, luettelossa suosituimmista Facebook Vietnamissa.
Me nopeasti tietoa lukijoille tästä tapauksesta.
Hoai Linh läheinen henkilökohtainen sivu on väärennös

Hoai Linh läheinen henkilökohtainen sivu on väärennös

Sosiaalinen verkkoyhteisö koomikko Hoai Linh on ilmoittanut suljetaan jonkin aikaa, koska väärennetty tuonut paljon vaivaa häntä aiemmin. Tällä hetkellä on sivu Facebookissa fanisivu ...
Luit Dawn
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: