Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

Mark Textor kuvaa ABC kumppanuutta Guardian Australian "suihin"

Liberaali strategina kysymyksiä Payback varoitus yli vakooja tarina keskustelu laajenee yli kansallisen yleisradioyhtiön kattavuus
Mark Textor
Liberaali strategi Mark Textor sanoi ABC: n kanssa Guardian Australia voisi maksaa se käsi ja jalka. Valokuva: ABC TV
Keskeinen liberaali puolue strategina on kuvattu ABC: n kanssa Guardian Australian Indonesian vakoilusta tarinan "suihin" ja syytti kansallisen yleisradioyhtiön Canberra työvaliokunnan harjoittaa "lapsellista käyttäytymistä".
Mielipidetutkija Mark Textor väitti torstaina, että ABC: n toimet voisivat maksaa sen käsi ja jalka. Kommentit Lisää kasvavaa keskustelua kansallisen yleisradioyhtiön suorituskykyä ja seurauksia tulevan rahoitusta Abbott hallitus.
Vuonna viesti hänen yksityinen Facebook-tiliä, laajasti muiden Twitterissä, Textor sanoi: "ABC puhaltaa työ Guardian näyttää maksaneen heille käsivarteen. Heidän Canberra toimiston toimittajat n purile käyttäytyminen seuraava maksaa heille jalka. "
Textor, joka tarjoaa äänestyspaikoilla ja kampanjan strategia palvelujen liberaali puolue ja on liikekumppani Lynton Crosby, joka parhaillaan neuvoo Britannian konservatiivisen puolueen, sammuttaa hänen henkilökohtainen kimittää huomioon viime vuoden marraskuussa, kun hänen tweeting keskellä riidan Australian ja Indonesian yli vakoilusta paljastusten yhdessä julkaisema Guardian Australia ja ABC .
"Anteeksipyyntö vaati Australiassa kaveri, joka näyttää 1970 Pilipino [sic] pornotähti ja on etiikan vastaamaan # Fairfax vaatii myönnytyksiä," Textor kirjoitti tuolloin , mikä johti opposition kysyä Abbott noin Tweet eduskunnan kyselytunti .
Kysyi News Corp hänen uusin sosiaalisen median viesti - joka on julkaistu uudelleen Twitterissä by ABC toimittaja - Textor sanoi, että se oli "enemmän itsekästä, itsekeskeinen gossip-pohjainen journalistiikan ABC: n piirittivät Canberra toimisto".
Abbott hallituksen rivikansaedustajana, Craig Laundy, kehotti kollegojaan vaihtaa kanavaa, jos he eivät pitäneet ABC: n lähtö, väittäen veronmaksajien rahoittama kansallinen televisioyhtiö oli oikeus ilmoittaa uutisia ilman pelkoa tai hyväksi.
Laundy, ensimmäisen kauden liberaalien jäsenenä Reid New South Wales, sanoi keskustelua ABC: n uutisointi oli motivoitunut hänen puhua jopa puolustaa sananvapautta.
Interventio tulee raikkaassa käydyissä käsityksiä epätasapainoinen lähetyksenä ABC, laukaisi Tony Abbottin ilmoitus keskiviikkona, että monet ihmiset tunsivat kansallisen yleisradioyhtiön vaistomaisesti otti "kaikkien puolella, mutta Australian".
Abbottin kritiikki ABC: n kattavuus - erityisesti turvapaikanhakijan pahoinpitelystä väitteet ja Australian aikaisemmat yritykset vakoilla Indonesian presidentti - ruokkivat kasvualustoja ja kulttuurin sotaa.
Rupert Murdochin Sydney iltapäivälehti Daily Telegraph - räikeä kriitikko ABC, Vihreät ja entinen työväenpuolueen hallitus - johti etusivullaan torstaina otsikolla "ABC petosta". Uutiset Corp kansallinen broadsheet, Australian, roiskua uutiset ABC voitaisiin riisuttu sen Australian Network sopimuksen televisiolähetyksiä Aasian ja Tyynenmeren alueella ja voisi myös kohdata hallituksen tehokkuutta osinkoja talousarvionsa.
Sen sijaan kilpailija sanomalehtikustantaja Fairfax Media n etusivun raportit keskittyi viestintäministerin Malcolm Turnbull n puolustuksen ABC: n riippumattomuus poliittisista häiriöitä. Samalla väittäen pääministerin oli oikeus kritiikki ABC, Turnbull sanoi yleisradioyhtiö oli tilivelvollinen alaisesti eikä poliitikkoja.
"Mikä on vaihtoehto ... editor-in-chief [ABC] tulee pääministeri? "Turnbull sanoi."Poliitikot, onko pääministerit tai viestinnän ministerit, ovat usein tyytymättömiä ABC ... mutta et voi kertoa heille, mitä kirjoittaa. "
Laundy otti Facebook toteamaan sananvapauden oli yksi hienoimmista asioista elämästä demokratiassa. Hän sanoi uskovansa, ABC pitäisi "luultavasti ei" tehneet yhteistyötä Guardian Australia viime vuonna paljastaa Australian vakooja virastojen aikaisemmat yritykset kohdistaa Indonesian presidentin puhelin, ja pitäisi "ehdottomasti ei" ovat juosseet voimakkaasti kiistänyt väitteet Australian laivasto Mistreating turvapaikanhakijoita.
"Kuitenkin - kuten ylpeä liberaali, niiden on ehdottomasti oltava oikeus tehdä niin ilman pelkoa tai hyväksi. Paras osa "lehdistönvapaus" on, että saat runsaasti erilaisia ​​näkemyksiä - aivan kuten saat yhteiskunnassa ", kirjoitti Laundy, joka viime vuonna voitti työväenpuolueen kansanedustaja Reid, John Murphy, räikeä kriitikko Murdoch paina.
"Neuvoni niille, jotka eivät pidä työtä ABC tekevät, kollegani mukana, on tehdä mitä asuvien demokratia on tehnyt vuodesta" Aadam oli poika "... vaihtaa kanavaa, soittaa, tai sivuilla käyt. Ja ennen ulvoo ", mutta he rahoittavat verovelvollisen puhkeaa - pysähtyä ja miettiä, miten laaja Australia on, ja monipuolinen se on median tarpeet ovat, sekä miten kaupallisesti" kannattamatonta "mediamarkkinoilla ovat ulkopuolella tärkeimpien kaupungeissa ... eli maaseudun Australiassa. "
Myöhemmässä haastattelussa ABC News 24, Laundy sanoi että hänen mielestään ABC tarina väittää laivasto paloi turvapaikanhakijoiden oli "un-Australian", kun taas julkaisemista vakoilusta tarina perustuu paljastukset Edward Snowden oli "rivi pallo" päätös.
Sosiaalipalvelut ministeri, Kevin Andrews, sanoi ABC pitäisi olla "avoin rakentavaa kritiikkiä sen toiminnasta, koska se olisi noin suorituskykyä muiden ihmisten ja muiden laitosten Australiassa".
"Mikä menee noin tulee noin", Andrews sanoi torstaina.
North Queensland-pohjainen liberaalien puolueen senaattori Ian Macdonald sanoi hän oli pitkään uskonut, ABC: n uutisissa puuttui tasapaino, ja laajennettu kritiikki sisällyttää sen hoitoon ilmastonmuutoksen tieteeseen.
"Sinä raportoivat uutinen, että tämä on jokaisen tiedemies maailmassa, joka on tätä mieltä, kun taas selkeästi seikat eivät ole niin, mutta harvoin kuulla ihmisiä kuten Bob Carter tai muita, jotka ovat eri mieltä", Macdonald sanoi aikana haastattelussa ABC Radio National torstaina.
"En välitä mitä sanot ja mitä seikkoja ilmoitat kunhan ne ovat tasapainossa ja niin kauan kuin meillä ei ole viikon ja viikkokausia uutisia joissakin väitetään hairahdus Merivoimien kanssa koskaan solinaa kaikki hyviä asioita laivasto tehdä joka viikonpäivälle. "
Macdonald sanoi satoja ainesosia pyysi häntä, kun hallitus oli "menossa päästä eroon ABC". Macdonald sanoi ABC paikallisradio oli korvaamaton, mutta hänellä oli ongelma ulostulo suurissa kaupungeissa. "On niin monia ihmisiä, jotka sanovat minulle tämä on selkeä vasen-Green agenda ja se ei ole mitä me maksamme veroja", hän sanoi.
Toimiva oppositiojohtaja, Tanya Plibersek, syyttänyt hallitusta ryhtymästä "erittäin pikkumainen tit-for-tat vaihtoa kansallisen yleisradioyhtiön".
Plibersek myönsi hän oli huolissaan vapauttamaan Snowden dokumentteja tiedonkeruussa, mutta ongelma oli Tietoturvaloukkaussäännöstön sijaan teko toimittajien raportointia materiaalia, joka tuli julkisuuteen.
"En usko, että toimittajien pitäisi olla itsestään sensurointi, en usko, että niiden pitäisi olla trumpetti hallitus päivä", hän kertoi Sky News torstaina.
Vihreät johtaja, Christine Milne, sanoi, että se ei ollut roolia tiedotusvälineiden harjoittaa "propagandaa Australia". Milne sanoi Abbott, sillä entisenä toimittajana, pitäisi tietää median vastuuta pelottomasti esittää uutisia.

Ei kommentteja: