Sivut

tiistai 28. tammikuuta 2014

"Pohjois-Korea" voi olla seuraava kohde USA: Special Forces

Pohjois-Korea saattaa olla seuraava Yhdysvaltain Tavoite "Revolution" by Special Forces

Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean Special Forces harjoitella rajat ylittävän sissisodan aikana 2014 Varsa Eagle liikuntaa. Porat kuuluu soluttautuminen demokraattinen kansantasavalta Korean alias Pohjois-Korea ja yhteistyötä "alkuperäiskansojen opposition".
Vuonna 2011 nsnbc kansainvälinen paljastaa luokitellut US Special Forces  Training Pyöreät TC 18-01 , jota käytetään "ulkomaalaisille opiskelijoille", ja ennuste horjuttaminen Syyrian upeat yksityiskohdat.
Korean demokraattisen kansantasavallan hallitusta vaatii lopettamaan Varsa Eagle harjoituksia, kutsuen heitä vakava provokaatio. Raportista käy ilmi, että sanat "vakava provokaatio" ovat maltillisia vähättelyä noin välittömän uhan "Korean Spring".
Samanlaisia ​​harjoituksia aikana tehtiin huhtikuu 2013 Varsa Eagle harjoituksia alle operatiivisen nimellä "Balance Knife 13-1", kertoo tammikuu 2014 painos "Special Warfare", jonka on julkaissut Yhdysvaltain armeijan John F. Kennedy Special Warfare Center ja koulu.
-Lehti raportoi, että Yhdysvaltain SF yhdistää suorittaa simuloidussa tehtäviä osaksi Pohjois-Korean kanssa 7. ja 11. Korean tasavallan erikoisjoukkojen yksiköistä, lisäten, että Balance Knife 13-1 keskitytty siihen, miten soluttautua kommandot osaksi Pohjois-Korean ja miten perumaan ne.
Kun sisällä Pohjois-Korean, yksiköt keskittyä rakentamaan alkuperäiskansojen vastus organisaatio, ilmoitti "Special Warfare", lisäten, että monet Etelä-Korean Commandos:
"Vielä on perhe Pohjois että ne ehkä pääse kosketuksiin. (Jotka ovat) ... hyvä kasvaa vahvat suhteet ja voittaa NK ideologian ja voi toimia pohjan kehittämiseen uskollinen vastus organisaatio ".
 Yhdysvaltain erikoisjoukkojen yksiköistä mukana ovat operatiivisen Osasto Alpha 1336 ja Alpha 1333 sekä armeijan Charly Company, kolmas pataljoona 1st Special Forces Group.
Vaikka lehden edistää käsitystä, että tällaisia ​​harjoituksia käydään varautua pahimpaan, ja yrittää iskostaa lukijalle ajatus, että " järjestelmän Kim UnJong-on huomattavasti epävakaampi kuin järjestelmän Kim Jong-Il " , tutkimus Koulutus Pyöreä TC 18-01 paljastaa, että toiminta tähtää epävakautta ja Subversion sijaan on vastata tilanteeseen maan epävakaa järjestelmä.
SPECIAL FORCES epäsovinnainen WARFARE - TC 18-01  - Miksi nsnbc internationalpublished sitä, ja miksi sillä on merkitystä suhteen Koreaan.
Vuonna 2011 nsnbc tuli haltuunsa kopion Special Forces Ennakkoluuloton sodankäynnin koulutukseen Pyöreät TC 18,01 kautta SF upseeri, joka oli tyytymätön siihen, että Yhdysvaltain joukot käytettiin horjuttaa Syyrian yhteistyössä ääri-islamilainen terroristijärjestöjen.
Tyytymätön SF upseeri sanoi, että tutkimus tekstiä, jota käytetään koulutukseen "ulkomaisten opiskelijoiden" Kennedy Special Warfare Center ja School Ft. Bragg, Pohjois-Carolina ja muut tilat, antaisi ennustaa vaiheissa horjuttaminen Syyrian suurella tarkkuudella. TC 18-01 on niin "herkkä", että se ei ole vain "rajoitettu", mutta sisältää "Detsruction Notice":
"Tuhota millä tahansa menetelmällä, joka estää paljastaminen sisällön tai jälleenrakentamiseen asiakirjan".
Päätimme edetä julkaista TC 18-01 kokonaisuudessaan, ei siksi, että haluavat vahingoittaa etua tai turvallisuutta minkään tietyn kansan, tässä tapauksessa USA, mutta koska koko "Training Pyöreät TC 18-01", alkaen alusta loppuun, kannustaa kansalaisia ​​itsenäisten maiden yhteistyöhön Yhdysvaltain erikoisjoukkojen vuonna kumouksellista toimintaa, joka on suora loukkaus keskeisimpiä periaatteita kansainvälisen oikeuden peruskirjan YK. Asiakirjassa todetaan muun muassa, että:
Koulutus Pyöreä (TC) 18-01, Special Forces Ennakkoluuloton Warfare, määrittelee nykyisen Yhdysvallat (US) Army Special Forces (SF) käsite suunnittelussa ja toteuttamisessa epäsovinnaisia ​​sodankäynnin (UW) toimintaa.  Lähitulevaisuudessa, Yhdysvaltain joukot pääasiassa harjoittaa epäsäännöllinen sodankäynnin (IW) toimintaa . (Korostus lisätty).
Harmittomat toteamus, että Etelä-Korean SF joukkoja voi, tai ei ole perhesiteitä Pohjois-Korean, joita voidaan hyödyntää perustaa erityisen uskollinen vastus organisaatio, saada lisää ulottuvuuksia lukiessaan TC 18-01, jossa todetaan:
1-1. Tarkoitus US UW ponnisteluja on hyödyntää vihamielinen teho poliittista, sotilaallista, taloudellista ja psykologista haavoittuvuutta kehittämällä ja ylläpitää vastustuskykyä voimia saavuttaa Yhdysvaltain strategiset tavoitteet. Historiallisesti sotilaallinen konsepti työllisyyden UW oli lähinnä tueksi vastarintaliikkeen aikana yleinen sodan skenaarioita. Vaikka tämä käsite on edelleen voimassa, operatiivinen 
ympäristölle, koska lopussa World War II on yhä useammin Yhdysvaltain joukot käymään UW vuonna 
skenaarioita lyhyen yleisen sodan (rajoitettu sota).
TC 18-01 on, niin sanotusti, täydellinen opas, joka ohjaa yhteistyökumppaneita ja erikoisjoukkojen alusta loppuun prosessi, joka alkaa arvio mahdollisista toisinajattelijoita, yli valmistukseen tyytymättömyydestä osaksi rauhanomaisiin mielenosoituksiin, osaksi raskauttavien rauhallinen toisinajattelijoita väkivaltaisia ​​yhteenottoja, perustaminen aseellinen vastarinta järjestöjä täysin palanut Subversion.
Ratkaisevia tekijöitä tässä prosessissa ei ole, kuin toinen voi kirjata ne maa, joka ylpeilee on etujoukko vapauden ja demokratian etu, kulttuurin arvo ja kunnia ihmisiä, sosiaalista oikeudenmukaisuutta, ihmisoikeuksia, kuten voisi olettaa , mutta:
  • Halukkuutta tehdä yhteistyötä Yhdysvaltojen kanssa
  • Yhteensopiva Tavoitteet ja ideologia
  • Kykenee Resistance Leadership (joka kääntyy) Suunnittelijoiden on otettava huomioon, mitä Yhdysvallat on pyytänyt ja tarjoaa vastineeksi päässä kapinallisten näkökulmasta.
  • Voiko Yhdysvallat vaikuttavat johtajat jäädä yhteensopiva Yhdysvaltain tavoitteet?
SFAlkaen "epätyypillisen Warfare Manual" on vastenmielinen Reality. 
Täysi laakeri ja merkitys yhteisen USA - Etelä-Korean Special Forces koulutuksen aikana 2013 ja 2014 Varsa Eagle sotaharjoitusten ja sen ympäristössä Korean niemimaalla ei voi haihduttaa ellei tutkittaessa koko teksti Koulutus Pyöreä 18-01 ja sitten arvioi elin tekstin puitteissa tuloksista sotia, jotka on valmistettu Yhdysvaltojen, perustuvat Yhdysvaltain Special Warfare n periaatteita.
Belhadj, Al-Qaida / LIFG "terroristi" Nato hyväksyi "komentaja Tripolin sotilasneuvoston ja ministeri jälkeisessä vallankaappaus Libyan hallitus" ...  Edit.  Ch / L-nsnbc
Belhadj, Al-Qaida / LIFG "terroristi" Nato hyväksyi "komentaja Tripolin sotilasneuvoston ja ministeri jälkeisessä vallankaappaus Libyan hallitus" ... Edit.Ch / L-nsnbc
Libya - 2009-11 : USA: Special Operations joukkueet olivat kentällä Libyassa noin 2009 solmimasta suhteita, muun muassa  Abdelhakim Belhadj, johtaja Al-Qaida liittyvät Libyan Islamic Fighting Group , ja hänen kakkosmies, Mahd Harati.
Valmistelut ns "arabikevään" alkoi Libyassa, pääasiassa kaupungeissa Derna ja Bengazi, ja hyvästä syystä.
Tutkimuksen suoritti Yhdysvaltain armeijan akatemian West Pointissa, nimeltään  "Al Qaida: n ulko-Fighters Irakissa" totesi, että Libya oli suurin asukasta kohden rahoittaja ulkomaisten Al-Qaidan taistelijat Irakissa, ja että useimmat Al-Qaidan jäseniä Libya sijaitsivat Derna, Begazi.Koko teksti West Point "anti-terrorismi" tutkimus on lisätty nsnbc arkistot ja pääsee  TÄSTÄ .
Ennen Yhdysvaltain valmistettu Subversion, United Nations Development Index ehdolla Libyan useimmissa kehittyneissä kansakunta Afrikkalainen mantereella. Koulutus, myös korkea-asteen koulutuksen oli maksutonta. Jokaisella oli oikeus maksuttomaan terveydenhuoltoon ja kotiin.Vasta ke parit saivat avustuksia valtiolta, mikä riitti antamaan hyvän ja vakaan alku uuden perheen. Mikään näistä julkishyödykkeitä ovat saatavilla Yhdysvalloissa.
USA - johti alaversio Libyan ja seuranneen sodan, johon osallistuvat Al-Qaidan palkkasoturit yli 20 eri maasta ja erikoisjoukkojen Yhdysvalloista, Qatar, Italia ja muut keskeiset Nato-maiden, vaatinut kymmeniä tuhansia.
CTC_West_Point_Foreign_Fighters_In_IraqVastenmielinen sota oli dokumentoitu Kirjan ovat toimittaneet Yhdysvaltain entinen kongressiedustaja Cynthia McKinney, otsikolla  "Laiton sota Libya". 
Tänään, köyhyys, etniset ja uskonnolliset väkivaltaisuudet, naisten sortamista, barbaarinen ja vanhentuneen lainsäädännön, ja muut pahuutta, joka oli ollut ennenkuulumatonta Libyassa vuosikymmeniä, on yleistynyt uudelleen.
Entinen "terroristi"  Abdelhakim Belhadj, joka mukaan Espanjan entisen pääministerin José Aznar on sielu takana Madridin juna pommitukset , on sittemmin tullut Naton tukemana komentaja Tripolin sotilasneuvoston ja ministeri, post - "vallankumous" hallituksen Libya.
Dumas, Kuva: SANA2009 - 2011 Syyria:   Vuonna 2011 jo mainittu Yhdysvaltain erikoisjoukkojen upseeri totesi nsnbc, että  erikoisjoukkojen yksiköistä oli maan pinnalla toimivien Syyriassa huomattavan paljon aikaa  jo.
Vuonna  2013, Ranskan entinen ulkoministeri Roland Dumas, ilmaantuivat Ranskan televisiokanava LPC ja myönsi  , että top-Britannian virkamiehet olivat lähestyneet häntä, kaksi vuotta ennen ensimmäistä rauhanomaisia ​​mielenosoituksia puhkesi Syyriassa, ja kysyi häneltä, haluaako hän osallistua subverting Syyria avulla "Rebels". Dumas sanoi: ( äänen käytöstä on nsnbc kansainvälisen arkistot ).
"Aion kertoa sinulle jotain. Olin Englannissa kaksi vuotta ennen väkivallan Syyriassa muita asioita. Tapasin alkuun British virkamiehiä, jotka tunnusti minulle, että he valmistautuivat jotain Syyriassa. ...  Tämä oli Britanniassa ei Amerikassa. Britannia oli järjestää hyökkäyksen kapinallisten Syyriaan. He jopa pyysi minua, vaikka en enää ulkoministeri, jos haluan osallistua. Luonnollisesti olen kieltäytynyt, sanoin Olen ranskalainen, se ei kiinnosta minua. ...  Tämä operaatio alkoi jo. Se oli valmis, ennakkokäsityksiä ja suunnitteilla ... alueella, on tärkeää tietää, että tämä Syyrian hallitus on hyvin Israelin vastaisen asenteen. ... C onsequently, kaikkea mikä liikkuu alueella ... - ja minulla on tämä päässä Israelin entisen pääministerin, joka kertoi minulle, yritämme päästä naapureiden kanssa, mutta ne, jotka eivät ole samaa mieltä kanssamme tuhotaan. Se on eräänlainen politiikan, näkemystä historiasta, miksi ei, kun kaikki. Mutta pitäisi tietää siitä ".
ObamaDempseyBandarVuonna 2013 YK totesi, että sota Syyriaa, toistaiseksi, oli maksanut yli 110.000 elämää.  Vuoteen 2014 alussa, noin 40 prosenttia siviiliväestön Syyrian on siirretty väliset taistelut Syyria armeijan ja väestönsuojelu yksikköä toisella puolella, ja palkkasoturi joukot bannerit Muslimiveljeskunnan ja Al-Qaida, jotkut kaunistelevasti kuvattu kuuluvaksi "Free Syyrian armeija".
Rangaistavuus Subversionissa "Special Forces" epäsovinnaisia ​​Warfare ", kuten on kuvattu TC 18-01, on luultavasti parhaana esimerkkinä yksityiskohtainen raportti kemiallisten aseiden käytöstä mukaan Saudi-Arabian ja Yhdysvaltojen hallinnassa Al-Qaida prikaati Liwa -al-Islam, 21. elokuuta 2013 Itä Ghouta esikaupunkialueella Syyrian pääkaupungissa Damaskoksessa.
Julkaistu kertomus nsnbc kansainvälisessä otsikolla  "Top Yhdysvaltain ja Saudi Virkamiehet vastaavat kemiallisten aseiden Syyriassa",  kohtuullisella varmuudella, että kemiallisten aseiden hyökkäys oli erityinen toiminta, toteutetaan suoran komennon ja poliittisen vastuun alkuun Yhdysvaltain ja Saudi virkamiehiä.
DPRK_Kim_jong-un_KCNAOnko perusteltua, että Korean demokraattisen kansantasavallan hallitusta vaatii lopettamaan Varsa Eagle harjoituksia, kutsuen heitä "vakava provokaatio".  Ovatko hallituksen ja asevoimien demokraattisen kansantasavallan Korean ylireagoida, kun ne soittaa 2014 Varsa Eagle harjoituksia " vakava provokaatio ", ja vaatii, että USA pysäyttää porat? Onko se liioittelua, kun valtionpäämies Pohjois-Korean varoittaa "käsittämättömän holokausti"?
Libyan kapinalliset Killing mustat afrikkalaiset
Libyan kapinalliset Killing mustat afrikkalaiset
Ne, jotka olisi parasta arvioida todenperäisyyttä varoituksen käsittämättömän holokaustin olisi selvinneitä etninen puhdistus kokonaisia ​​kaupunkeja Libyassa. 20,000 musta Afrikkalainen Libyan kansalaisten Tawergha jotka murhattiin Naton ja Persianlahden yhteistyöneuvoston palkkasotureita, jotka taistelivat alle Al-Qaida bannerit.  Ne voivat sopia, että vertailu tulosten Yhdysvaltain erikoisjoukkojen Ennakkoluuloton sodankäynti voidaan verrata holokaustin.
Kysymys voitaisiin aiheuttaman miljoonien joutuneiden Syyrian kansalaisia, jotka ovat menettäneet kotinsa ja monissa tapauksissa, monet heidän rakkaansa. Monet heistä voi todistaa, että he ovat joutuneet siirtymään islamilaiset radikaalit, jotka taistelevat alla bannerit Al-Qaidan ja Muslimiveljeskunta, jonka pappeja on perusteltua raiskaaminen ennen murhaa heidät.Kysymys voitaisiin aiheuttaman tahansa uhrit selvisivät hyökkäystä ydin Naton jäsen rahoitetaan palkkasoturi Corps, ja jotka voivat todistaa, että täytäntöönpanon tuloksena Yhdysvaltojen Special Warfare vastaa kauhua.
Tiedottaja komitean rauhanomaista yhdistymistä Korean (CPRK) sanoi lausunnossaan Pohjois-Korean uutistoimisto KCNA:
"Me ankarasti varoittaa Yhdysvaltain ja Etelä-Korean viranomaisia ​​lopettamaan vaarallisia sotilaallisia harjoituksia, jotka voi työntää tilanne niemimaalla ja pohjois-etelä-siteet katastrofi".
Länsi valtion ja yritysten valvomia tiedotusvälineitä, jos ne kattavat tällaisia ​​lausuntoja lainkaan, kuvaavat niitä sotaisaa tai liioiteltuja. Propagandaa, jonka tarkoituksena on epäinhimillistää koko kansan ja parjata heidän hallituksensa ja puolustusvoimat tekee etusivun sijaan.
Uhrille kuvata tekijöinä, ja tee mitään virhettä, uhrit ovat korealaiset, että Pohjois-ja Etelä-maan, kun taas Yhdysvallat, varoituksista huolimatta useista YK kenraalit, edelleen laittomasti ja lainvastaisesti heilutella YK: n nimi on komennon  Koreassa kuin se olisi oikeutus.


Dr. Christof Lehmann on perustaja ja päätoimittaja nsnbc. Hän on psykologi ja itsenäinen poliittinen konsultti konfliktien ja konfliktien ratkaisuun ja monia muita poliittisia kysymyksiä.Hänen työnsä traumatisoituneiden konfliktin uhreille on johtanut hänet myös jatkamaan työtä poliittinen konsultti. Hän on elinikäinen aktivisti rauhan ja oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuksien, palestiinalaisten oikeudet itsemääräämisoikeutta Palestiinassa, ja hän työskentelee perustamisesta kansainvälisiä laitoksia syytteeseen sotarikokset, myös ne syyllistyivät etuoikeutettu kansakuntia. 28. elokuuta 2011 hänet aloitti blogissaan nsnbc, järkyttynyt väärästä hyökkäys Libyaan ja Syyriaan. Vuonna maaliskuu 2013 hän kääntyi nsnbc tulee päivittäin, riippumaton, kansainvälinen online-sanomalehti. Hän voi ottaa yhteyttä osoitteessa nsnbc international nsnbc.wordpress @ gmail.com

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: