Snowden kertoi myös Saksan yleisradioyhtiön: "Nämä ihmiset, ja he ovat valtion virkamiehiä, ovat sanoneet he haluaisivat laittaa luodin päähäni tai myrkyttää minua, kun tulen ulos supermarketista, ja sitten katsella kuin kuolen suihkussa. "
Käännetty Snowden lainausmerkkejä vapautettiin Saksan julkisen television ketju ARD osana pidemmän haastattelun ammuttiin salaa Moskovassa.
Vuonna BuzzFeed artikkeli julkaistaan ​​verkossa viime viikolla ja otsikolla "Amerikan vakoojia haluavat Edward Snowden kuollut", Pentagon virkamies on sanonut: "Haluaisin laittaa luodin hänen päähänsä."
"Maailmassa, jossa en olisi rajoitettu tappamasta amerikkalainen, olisin henkilökohtaisesti mennä ja tappaa hänet itse," nykyinen NSA analyytikko edelleen sanoneen.
Yksi nimeämätön upseeri kertoi BuzzFeed että Snowden voitaisiin "pisti" matkalla kotiin ostaa päivittäistavaroita, joita ohikulkija, joka on itse asiassa Yhdysvaltain valtion agentti.
Snowden "ajattelee siitä mitään tuolloin (ja pian) alkaa tuntua hieman tokkurassa", Yhdysvaltain tiedustelu-upseeri on sanonut. "Ja seuraava asia, te tiedätte hän kuolee suihkussa."
NSA suorittaa teollisuuden tiedustelutietoja US - Snowden
Yhdysvaltain National Security Agency (NSA) joskus käyttää tietoja se kerää taloudellisia tarkoituksia, älykkyys leaker Edward Snowden paljastaa ote haastattelussa Saksan televisiossa ketju. "Jos on tietoa, esimerkiksi Siemens, joka on kansallinen etu, mutta ei ole mitään tekemistä kansallisen turvallisuuden, he silti käyttää tätä tietoa", sanoi Snowden mukaan Saksan käännös haastattelussa julkisten televisiokanavien ARD .
Haastattelu suoritettiin toimittajana NDR, alueellisesta ketju kuuluva lähetystoiminnan että on analysoinut salaisia ​​asiakirjoja, jotka Snowden vuotanut toimittajia.
Yläreunan salassapitovelvollisuus, ketju tällä viikolla Moskovassa kuvattiin ensimmäisen haastattelun Snowden kun lähti Hong Kong vuonna 2013 hakemaan turvaa Venäjällä.
Verkkosivuillaan, NDR sanoi, että Snowden vakuutti hän ei enää hallussaan luottamuksellisia asiakirjoja, koska ne olivat kaikki jakoi Ihmiset toimittajia.
NSA: n entinen urakoitsija sanoi hän ei enää halua tai osaa, osallistua kaikkiin tuleviin paljastuksia.
Muut kuin seuraukset hänen paljastukset NSA seurantaohjelmia, Snowden käsitellään myös "hänen henkilökohtainen polku" vuotaa tietoja.
Torstaina on kysymys ja vastaus-istunto "Free Snowden" sivusto, Snowden sulkea pois palaamassa Yhdysvaltoihin, jossa hän sanoi, ettei ollut mitään mahdollisuutta ilmainen kokeiluversio.
Yhdysvaltain oikeusministeri Eric Holder sanoi hän oli todennäköisesti harkita armahdusta Snowden.
Edward Snowden olisi valmis aloittamaan keskusteluja Yhdysvaltain oikeusministeri Eric Holder neuvotella hänen palata Yhdysvaltoihin, mutta ei ilman takeita armahdus, oikeudellinen neuvonantaja sanoi sunnuntaina.
Jesselyn Radack sanoi olevansa iloinen Holder ilmoitti viime viikolla hän puhuisi lakimiehet Yhdysvaltain entinen vakooja virasto urakoitsijan neuvotella hänen paluutaan Moskovasta, mutta Snowden tarvitsisi paremman suojan.
"Se on vähän masentavaa, että hän (Holder) näytti ottavan armeliaisuutta ja armahduksen pöydältä, jotka ovat kaksi neuvotteluryhmän pisteitä", sanoi Radack, jota haastateltiin satelliitin välityksellä Moskovan NBC: n "Meet the Press".
"Mutta jälleen kerran, kukaan meistä ei ole otettu yhteyttä vielä noin käynnistämään uudelleen neuvottelut," oikeudellinen neuvonantaja sanoi.
Holder sanoi haastattelussa MSNBC torstaina Yhdysvallat ei harkita ajatusta armahdusta Snowden ", jossa sanomme, ei haittaa, ei virhe".
Radack, joka on johtaja kansallisen turvallisuuden ja ihmisoikeuksien Government Accountability Project - ilmiantajien organisaatio - sanoi Snowden on jo kärsinyt, koska hänen US peruuttanut passin on peruutettu.
"Hän on rangaistu melkoisesti jo ja vaikka olemme iloisia vuoropuhelua ja neuvotella, hän ei aio palata ja kasvot vakoilusta syytteeseen", hän sanoi.
Snowden itse torstaina keskusteltiin millä ehdoilla olisi tarpeen, jos hän palaa theUnited valtioiden sivuston nimeltä "Free Snowden".
"Palattuaan Yhdysvaltoihin, on mielestäni parhaan resoluution hallitus, julkinen, ja minä, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista, kun vastassa on nykyisen ilmiantajan koskevia lakeja, joiden kautta epäonnistuminen laki ei kata kansallista turvallisuutta urakoitsijat kuten itse ", Snowden kirjoitti.
Michael Chertoff, entinen ulkoministeri Homeland Security presidentti George W. Bush, joka ilmestyi jälkeen Radack on "Meet the Press", sanoi Snowden voisi saada oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä, jos hän palaa maahan, mutta ei todennäköisesti myönnetä armahdusta.
"Jos hän päättää hän haluaa kertoa Yhdysvaltain hallitus kaiken hän varasti hän saattaa pystyä tinkiä jonkinlainen alennettu lauseen", hän sanoi ja lisäsi Snowden on mahdollisesti edessään elinkautinen tai 25-30 vuotta vankilassa.
Chertoff lisäsi, että hallitus on "valmis tarjoukset aiemmin vakoojia" - vertaamalla Snowden toRobert Hanssen, entinen FBI-agentti, joka vakoili Neuvostoliiton ja Venäjän tiedustelupalvelut 1979-2001.
Radack sanoi väitteet Snowden oli vakooja olivat perusteettomia ja tulos mustamaalauskampanja hallitus.
"Mr. Snowden julkisesti jutteli Yhdysvaltojen tällä viikolla kieltää vakoilusta, mutta jos ihmiset eivät halua ottaa minun sanaani tai mr Snowdenin sana se, voit pyytää FBI, joka päätti ja uskoo silti hän toimi yksin ", hän sanoi.
Entinen työntekijä Yhdysvaltain erityislähettiläs palvelujen Edward Snowden, joka paljasti tuhansia salaisia ​​asiakirjoja, on antanut ensimmäisen haastattelun jälkeen tulevat Venäjä, verkkosivuilla saksalaisen tv-yhtiön NDR sanoo.
Sivusto kertoo, että Snowden, ehdotonta luottamuksellisuutta, puhui journalisti Hubert Seipel.
Haastattelun aikana Snowden erityisesti, sanoi, että Yhdysvaltain National Security Agency myös harjoittaa teollisuusvakoilua. Jos on tietoa esimerkiksi Siemens yhtiö, joka ei liity kysymyksiä kansalliseen turvallisuuteen, NSA myös käyttää sitä, Snowden sanoi.
Edward Snowden sanoi myös, että tällä hetkellä hänellä ei ole luottamuksellisia asiakirjoja kätensä. Hän on jo luovutettu everythinhg hän posessed yli toimittajille.
Täysversio Snowdenin haastattelua voidaan lähettämät NDR TV-kanava sunnuntaina klo 22:00 GMT.
Heinäkuussa 2013 Edward Snowden antoi useita salaisia ​​materiaaleja koskevat NSA: n salainen valvontatoimia reportets päässä Washington Post ja The Guardian sanomalehti.NSA väittää, että jopa 20000 salaisia ​​asiakirjoja on saattanut joutua toimittajien käsiin.
Luovutuksen jälkeen paperit, hän lensi Hong Kong. Alkaen 23 heinäkuu 2013, Snowden jäi kauttakulkualueella Moskovan Sheremetjevon lentokentällä vasta elokuussa, jolloin Venäjän hallitus myönsi hänelle väliaikaisen turvapaikan yhden vuoden.
Lue lisää:
Venäjän Ääni, RIA Novosti, Reuters, DPA
Read more: http://voiceofrussia.com/news/2014_01_27/US-officials-want-to-kill-me-Snowden-2517/