Sivut

torstai 23. tammikuuta 2014


Valtion presidentti Truong Tan Sang erikoislähettiläs Sri Lankan presidentti

News ) - 23/1 Presidentinlinnassa presidentti Truong Tan Sang saanut erityistä presidentin lähettiläs Sri Lanka DEW Gunasekera tilaisuus matkustaa Vietnamiin.

Valtion presidentti Truong Tan Sang saanut Jorma DEW Gunasekara, presidentin lähettiläs vierailee Sri Lankassa ja työskentelee Vietnamissa.  (Kuva: Nguyen Khangin / VNA)
Valtion presidentti Truong Tan Sang saanut Jorma DEW Gunasekara, presidentin lähettiläs vierailee Sri Lankassa ja työskentelee Vietnamissa. (Kuva: Nguyen Khangin / VNA)
Vastaanotossa, hän muutti DEW Gunasekera presidentin tervehdyksen Sri Lankan presidentin.
Korostetaan historian kahden maan Vietnamissa ja Sri Lankassa on monia yhtäläisyyksiä, maata ja kansaa molempien maiden kokevat vaikeina vuosina johtuu pitkäaikaisesta sodasta, lähettiläs sanoo puhemies, Sri Lanka on pidätetty jälleenrakennus alkoi maan uudelleensijoitusohjelma, parantaa haavat sodan. Sri Lanka hinku saada osuus kansainvälisen yhteisön ja yhteistyötä Vietnamista.
Valtion presidentti Truong Tan Sang ilmaisi maansa ja kiitti ihmisiä tukemaan Sri Lankan, auttaa presidentti Ho Chi Minh City aikana hän matkusti löytää tapa säästää vettä.
Onnittelut saavutus-taloudellisen kehityksen Sri Lankan yhteiskunnan viime vuosina presidentti vahvisti Vietnamin aina tukea Sri Lankan urakehitys, kansallisen sovinnon.
Presidentti sanoi, että Poliittisen diplomatiaa, kaksi maata ovat saavuttaneet hyviä tuloksia.Talouden ja kaupan, maatalouden, Vietnam ja Sri Lanka pyrkivät vahvistaa ja edistää yhteistyötä vastaamaan potentiaalia.
Jakaa vaikeuksia ja haasteita, että ihmiset Sri Lankan ovat voittaa tässä yhteydessä, presidentti vakuutti, saada itsenäisyyttä ja vapautta, vaurautta, onnea, miljoonat ihmiset Vietnamissa myös menetykset ja uhrattu. Enemmän kuin koskaan, Vietnam kunnioittaa ja puolustaa inhimillisiä arvoja, ihmisoikeuksia.
Puheenjohtaja korosti pakotteet ovat vanhentuneita, vastoin toiveita onnea heidän kansojensa hyvinvointiin. Vahvistaa suuntaus on kehittää yhteistyössä yleisopetuksen integraatio kuluvalla kaudella, puheenjohtaja toivotti maan ja kansan Sri Lankan edelleen tavoittaa uusia saavutuksia. /.
(Vietnam +)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: