Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

Yhdysvaltain media Mustat Out Snowden Interview in Englanti Saksan televisiossa altistaminen tappouhkauksia

Snowden-haastattelu Englanti (Exclusive Saksan televisiossa 26.01.2014) Nimetön News on Vimeo.
Entinen National Security Agency urakoitsijan Edward Snowden ilmestyi sunnuntai-iltana hänen ensimmäinen laajennettu tv-haastattelussa. Vedoten julkaissut lausunnot nimeämätön Yhdysvaltain tiedustelupalvelun ja armeijan osuuskunnat vaatii hänen murhasta, hän varoitti, että hänellä on edessään "merkittäviä uhkia" hänen elämäänsä ja että Yhdysvaltain "valtion virkamiehet haluavat tappaa minut."
Haastattelussa, lähettää Saksan televisioverkon ARD, on pitkälti pimensi Yhdysvaltain mediassa.New York Times suoritettava ole sanaakaan Snowden sanoi, kun kaapeli ja lähettää uutisia ohjelmia käsiteltiin haastattelussa lähes täydellinen hiljaisuus.
Amerikkalainen median reaktio oli jyrkässä ristiriidassa, että sekä televisiossa ja lehdistössä Saksassa, jossa haastattelu suoritettiin Snowden Venäjällä käsiteltiin merkittävä poliittinen tapahtuma.
Haastattelu itse edelsi segmentin omistettu Snowden Saksan suosituin uutinen talk show, Kommentaatorina toimitetaan ennen melkoinen live tv-yleisö. Ne, jotka puhuivat ulos Snowdenin puolustus sai innostuneet suosionosoitukset, kun puolustajat Washington n vakoilusta, mukaan lukien oikeistolainen saksalainen toimittaja ja entinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Saksassa, hoidettiin viileästi tai suorastaan ​​ivaa.
Kyselyt toteutettiin Saksassa ovat osoittaneet kuusi kymmenestä tutkimukseen ilmentävien ihailua Snowden, vain 14 prosenttia pitäessään häntä rikollisena. Yleisö on tasaisesti jakautunut, onko hän olisi myönnettävä turvapaikka Saksassa. Anger yli NSA vakoilee Saksan puhelin-ja Internet-viestintään lukien liittokansleri Angela Merkelin henkilökohtainen matkapuhelin-on yleistä.
Haastattelussa Snowden kaunopuheisesti säädettyihin kysymyksiä, jotka ovat demokraattisia perusoikeuksia aiheuttamat massiivinen NSA vakoiluohjelmat altistuvat asiakirjat, joita hän on tehnyt julkisia.
"Joka kerta kun nostat puhelimen, soittaa numeroon, kirjoittaa sähköpostia, tehdä ostoksia, matkustaa bussilla kuljettaa matkapuhelin, pyyhkäise kortin jonnekin, jätät jälkiä ja hallitus on päättänyt, että se on hyvä idea kerätä kaiken, kaiken, vaikka et ole koskaan epäilty mistään rikoksesta ", hän sanoi.
Snowden jatkoi huomata, että vaikka aiemmin tiedustelupalvelut olisivat tunnistaa epäillyn kautta tutkimuksen ja sitten saada määräyksen valvonta, "Nykyään mitä näemme on ne haluavat soveltaa kokonaisuudessaan toimivaltaansa etukäteen-ennen tutkimuksen . "
NSA: n entinen urakoitsija kertoi haastattelijalle, että hänen "katkeamispisteessä" kannalta päättävät NSA asiakirjat yleisön tuli viime vuoden maaliskuussa, "nähdä johtaja National Intelligence, James Clapper, suoraan valehdella valan nojalla kongressissa", kun hän kiistänyt mitään ohjelmia kerääminen tiedustelutietoja miljoonia amerikkalaisia. "Sen lisäksi se oli hiipivä oivalluksesta, että kukaan muu aikoi tehdä tätä", hän lisäsi. "Yleisöllä oli oikeus tietää näistä ohjelmista. Yleisöllä oli oikeus tietää, mitä hallitus tekee sen nimissä, ja se, mikä hallitus tekee vastoin yleistä. "
Vaikka Snowden juuttunut hänen asemaansa sallia toimittajien määrittää, mitä materiaalia julkistaa pois arviolta 1,7 miljoonaa salaisia ​​asiakirjoja hän otti NSA, hän osoittavat, että virasto oli vakoilusta sekä laaja valikoima saksalaisia ​​virkamiehiä sekä suorittaa out teollisuusvakoilua vastaan ​​Saksan yritykset.
"Jos on olemassa tietoja Siemens [Saksan-ja elektroniikka monialayhtiö], että he ajattelevat olisi hyödyllistä kansallisia etuja, ei kansallinen turvallisuus Yhdysvalloissa, he menevät sen jälkeen tiedot, ja otan sen", hän sanoi.
Snowden vastasi myös McCarthyite leviää levitä poliitikkojen molempien suurten puolueiden ja median yrittää leimata hänet "petturi" tai jopa venäläinen vakooja.
Jossa vaaditaan, että hän toimi yksin eikä hyväksynyt eikä siihen tarvittu apua mitään vieraita hallituksen, hän totesi: "Jos olen petturi, joka minä pettää? Annoin kaikki tietoni amerikkalaiselle yleisölle, American toimittajia, jotka raportoivat Amerikan asioista. Jos he näkevät, että petoksena Uskon, että ihmiset todella harkita, jotka he luulevat työskentelevät. Ihmisten tulisi olla niiden pomo, ei heidän vihollisensa. Beyond että siltä osin kuin minun henkilökohtaisen turvallisuuden, En koskaan olla täysin turvallista, kunnes nämä järjestelmät ovat muuttuneet. "
Snowden vaati, että mitä hän oli tehnyt oli oikeassa, vaikka hallitus väittää, että se oli rikos, ja että se, mitä hallitus tekee on rikos, vaikka se väittää se on laillista. Hän kertoi haastattelijalle: "Minusta on selvää, että on olemassa tilanteita, joissa mikä on laillista eroaa mitä on oikeamielinen. On aikoja kautta historian ja se ei kestänyt kauan joko amerikkalainen tai saksalainen ajatella kertaa maansa historiassa, jossa laissa säädettiin hallitusta tekemään asioita, jotka eivät olleet oikeassa. "
Hän lisäsi, että vaikka hän toivoisi mahdollisuutta puolustautua julkisessa oikeudenkäynnissä, Obaman hallinto ei ollut aikomustakaan antaa hänelle tehdä niin. Pikemminkin se on ladattu mukaan hänen Vakoilu lain, jonka ehdot estäisi hänen päätöksenteossa joka tapauksessa tuomaristo että hänen toimensa olivat edun amerikkalaisia. "Niin se on sanoisin kuvaavaa, että presidentti päättäisi sanoa jonkun pitäisi kohdata musiikkia, kun hän tietää, että musiikki on valeoikeudenkäynnissä", hän sanoi.
Lähellä sähkökatkos tämän haastattelussa Yhdysvaltain media on tahallista ja erittäin tajuissaan.Alusta alkaen Snowdenin paljastuksia viime kesäkuussa, media on rivissä suoraan taakse Obaman hallinto, kaupustelu viralliset valhetta, että massa kotimaiset seurantaohjelmia ovat perusteltuja "terrorismin vastaisen sodan", kun taas liittymällä mustamaalauksesta Snowden petturiksi ja mahdolliset venäläinen vakooja.
Keskeiset TV juontajat kuten ABC: n George Stephanopoulos ja NBC: n David Gregory on omistettu puheaikaa väittäen, että ei vain Snowden, mutta myös toimittajien raportointia asiakirjat, joita hän on julkaissut, kuten Glenn Greenwald, olisi vangittu.
Tämä muoto "journalismin" heijastaa luokan etuja jättiläinen yritykset, jotka ohjaavat joukkotiedotusvälineiden ja kapitalistisen järjestelmän kokonaisuudessaan. Sen kattavuus NSA paljastusten itse on ollut surkea, minimoi merkitys massan kotimaan vakoilusta toimintaa. On merkittävää, että edessä tämän mediamanipuloinnin, Snowden nauttii voimakas kannatus amerikkalaiselle yleisölle, ja vihamielisyys NSA vakoilusta on jatkanut kasvuaan, koska hänen paljastuksia.
Median hiljentämällä Saksan television haastattelussa on toinen, vieläkin synkkä vaikutuksia. Se haluaa vaientaa Snowdenin varoituksia uhkaukset elämänsä helpottamiseksi työtä tahansa Death Squad muodostuu Yhdysvaltain hallitus tehdä hyvää näitä uhkia.

Bill Van Auken  WSWS

Copyright © 1998-2014 Maailman sosialistisen Web Site - Kaikki oikeudet pidätetään

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: