Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

US feigns "Horror" Over Keitetyt kertomuksesta Syyrian sota kehitimme

Päivitä: Lisätietoja on syntynyt koskevat raportin kirjoittajat. Se tuotti British lakiasiaintoimisto Carter-Ruck puolesta Qatar jotka rahoitetaan sen (CNN). Carter-Ruck oli aiemmin puolustanut saudit epäillään rahoitusta Al Qaidaan.
ABC: n "USA: Saudit Still täyttö Al-Qaida kassaan", raportoi, että Yasin al Qadi oltiin edustaa Carter-Ruck vastaan ​​Yhdysvaltain maksuja jätetty vain 9/11 jälkeen väittäen hän rahoitti Al-Qaida. On myös huomattava, että Yasin al Qadi on läheinen liittolainen Yhdysvaltain kumppanina Syyrian konfliktin Recep Tayyip Erdogan Turkissa.
Epäilyttävä raportti, sopivasti julkaistiin vain päivä ennen Geneven konferenssissa nousemassa sekamelska valtion tukeman terrorismin ja epäilyttäviä Länsi asianajotoimistot vain entisestään tahroja West imagoa, koska ne menevät "rauhanneuvotteluihin" koskien Syyriaa.
Kuten kaikissa Länsi-tukema konferenssi koottu koskien Syyriaa, dramtic valheita paljastui juuri ennen menettelyssä on tarkoitus antaa heille ja heidän ennalta tuloksia sekä vakavuuden ja "kiireellisyyden." Tulevat "rauhanneuvottelut", joka pidetään Sveitsissä eivät ole poikkeus.
Raportti keitetyt kasvoi valittu vaaleilla diktatuurin Qatarissa perustuu nimettömän lähteen, koodinimi "Caesar" ja pysyy tosin vahvistamattomia.
BBC: n raportti "Yhdysvaltain ja YK: n ilmaista järkytyksen Syyria kidutus raportti", väittää:
Raportti, jonka kolmen entisen sotarikokset syyttäjiä, perustuu todisteita loikkasi sotilaspoliisi valokuvaaja, mainitaan vain Caesar, joka yhdessä muiden kertoman salakuljetetaan noin 55000 digitaalisia kuvia noin 11000 miestä pidätettyjä pois Syyriasta.
BBC sitten paljastaa propaganda arvo Raportin tarkoituksena on palvella tulevissa keskusteluissa toteamalla:
Yhdysvaltain ulkoministeriö tiedottaja Marie Harf sanoi, että se "korostaa, että se tekee siitä entistä tärkeämpää, että edistymme [Genevessä II]. Tilanne kentällä on niin kammottavaa, että meidän täytyy saada poliittisen muutoksen paikka, ja meidän täytyy saada Assadin hallinnon loppua virta. "
Tietenkin, tiedottaja YK: n ihmisoikeusneuvoston johtaja Navi Pillay myöntäisi raportti pysyy vahvistamattomia
(Alleviivaus lisätty):
Rupert Colville, tiedottaja YK ihmisoikeuksien päällikkö Navi Pillay, kertoi AFP:
"Tämä raportti on erittäin huolestuttava, ja väitetty laajuus kuolemista säilöön, jos todennettujen, on todella järkyttävä.
Codename Caesar, Codename Curveball

Kuva: From Independent "Ihminen, jonka joukkotuhoaseita valheita johti 100000 kuolemantapausta tunnustaa kaikki: loikkari kertoo Yhdysvaltain virkamiesten sukupuolilajiteltuja up" hänen fiktioita tehdä tapauksessa 2003 hyökkäystä. "Jälkeenpäin yhtiö-media ei ole mikään ongelma myöntää salakavala valheita että käskettiin perustella hyökkäyksen ja Irakin miehitys - johtaa jopa sotaan oli toinen juttu. Sanatarkasti toista näistä myönsi valheita ovat suunnattu Syyrian keskellä lännen vika syrjäyttää hallituksen kanssa terrorismin valtakirjoja.
....
Lukijat on muistettava toinen koodinimi, että Irakin ilmiantaja "Curveball", jonka valheita loisi retorinen pohjan hyökkäyksen ja Irakin miehitys. UK Independent artikkeli,
"Ihminen, jonka joukkotuhoaseita valheita johti 100000 kuolemantapausta tunnustaa kaikki," muistuttaa:
Mies, jonka valheita auttaneet tapauksessa hyökkääviä Irak - alkaa yhdeksän vuoden sota maksaa yli 100000 elämää ja satoja miljardeja puntia - tulee puhdas hänen ensimmäinen brittiläinen tv-haastattelussa huomenna.
"Curveball", Irakin loikkari, joka valmistaa väitteet Irakin joukkotuhoaseista, hymyilee kuin hän vahvistaa, miten hän teki koko jutun. Se oli huijaus, joka muutti historian kulkua, jossa Rafid Ahmed Alwan al-Janabi valheet käyttää perusteena Irakin sotaan.
Ja jälleen kerran, disingenuous West yhdessä sekaantuneet YK on menossa ns "rauhankonferenssin" kanssa vahvistamattomia väitteitä, joiden tarkoituksena on manipuloida yleistä käsitystä siitä kaikkein sisäelinten tasolla, kiertää tosiasioita, logiikka, ja syy, vahvistaa heidän asemaansa konfliktin he itse suunniteltu ja ovat edelleen määrätietoisesti syyllistyvät kanssa toivoo saavuttaa kauan kaivattu "järjestelmän muutos."
Konflikti Syyriassa on suunnitellut West ja sen alueellisten liittolaisten jo vuonna 2007, paljastui Pulitzer
Palkitun toimittaja Seymour Hersh artikkelissaan,
"Uudelleenohjaus: Onko hallinnon uusi politiikka hyödyttää vihollisiamme terrorismin vastaisen sodan?", Joka profeetallisesti
totesi (korostus lisätty):
"Heikentäminen Iran, joka on pääasiallisesti shiiojen, Bushin hallinto on päättänyt itse asiassa konfiguroida painopisteensä Lähi-idässä. Libanonissa, hallinto on tehnyt yhteistyötä Saudi-Arabian hallitus, joka on sunnien, luvattomalla toimet, jotka tarkoitus heikentää Hizbollahia, shia organisaatio, joka on takana Iranissa.
Yhdysvallat on myös osallistunut laittomaan toimintaan, jonka tarkoituksena on Iranin ja sen liittolainen Syyria. Sivutuote näiden  toimintojen on ollut vahvistamalla sunnien ääriryhmien että kannattavat militantti näkemys islamista ja ovat   vihamielisiä Amerikkaan ja sympaattinen Al Qaidaan. "
Se on nyt myöntänyt, että al-Qaida on lähes kokonaan kaikki militantteja taistelevat Syyrian hallitus, joista monet ovat ulkomaalaisia ​​rajan ylittävien Syyrian alueelle Naton tukea.


Tony Cartalucci
Tämä artikkeli on alun perin julkaistu Land Destroyer
Tunnisteet:    

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: