Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Snowden: "En voi mitenkään tulla kotiin ja tehdä minun tapauksessani Jury"



National Security Agency leaker Edward Snowden haluaa palata Yhdysvaltoihin, mutta hän uskoo, hän ei voi saada oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä, koska nykyisen ilmiantajien suojelua lait eivät kata NSA urakoitsijat.
Mitä oli  mainostettu live online chat , Snowden sanoi hänen paluuta "on parhaan resoluution hallitus, julkinen, ja minä, mutta se ei valitettavasti ole mahdollista.
"Tämä on erityisen turhauttavaa", hän kirjoitti, "koska se tarkoittaa, ei ole mitään mahdollisuutta saada oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä, ja en voi mitenkään tulla kotiin ja tehdä minun tapauksessani tuomaristo."
Snowden vastasi esittämiin kysymyksiin Twitterin käyttäjien kanssa hashtag  # AskSnowden .Hänen vastaukset lähetetty FreeSnowden.is , varainhankinnan verkkosivusto käynnistettiin viime vuonna tueksi turvapaikkaa. Toukokuussa 2013 Snowden pakeni Yhdysvaltoihin Hong Kong ennen kuin hänet myönnetty turvapaikka Venäjällä.
30-vuotias karannut myös kiisti mietinnöstä, jonka hän varasti salasanoja ja harhaan yhteistyötä työntekijöiden toimisto. "En koskaan minulle mitään salasanoja, enkä lähtenyt huijata armeija työtoverit," Snowden kirjoitti.
Snowden myönsi, että jotkut vakoilusta on välttämätöntä kansallisen turvallisuuden.
"Ei kaikki vakoilusta on huono", hän kirjoitti. "Suurin ongelmamme juuri nyt on uusi tekniikka mielivaltaisesta joukkoseurantaan, joissa hallitukset ovat takavarikoineet miljardeja ja miljardeja ja miljardeja viattomien" viestintä joka ikinen päivä. Tätä ei tehdä, koska se on tarpeen - onhan nämä ohjelmat ovat ennennäkemättömiä Yhdysvaltain historiassa, ja aloitettiin vastauksena uhkaan, joka tappaa vähemmän amerikkalaista vuosittain yli kylpyamme putoaa ja poliiseja - mutta koska uuden teknologian avulla on helppoa ja halpaa.
"Mielestäni henkilö olisi voitava valita numeron, tehdä ostoksia, lähetä tekstiviesti, kirjoittaa sähköpostia, tai vierailla verkkosivuilla ilman miettiä mitä se tulee näyttämään heidän pysyvä tallenne", hän jatkoi. "Se ei ole hyvä meidän maa, se ei ole hyväksi maailmassa, ja minä aio katsoa vierestä, se tapahtuu, ei väliä kuinka paljon se maksoi minulle."
Hän lisäsi: "Kun olemme kehittyneet tarpeeksi voidakseen murtautua mihinkään laite maailmassa haluamme ... ei ole mitään tekosyytä tuhlata aikaamme kerätä soittaa kirjaa isoäidit Missourissa."
Live chat tuli oikeusministeri Eric Holder  kertoi MSNBC  Yhdysvalloissa "olisi puhutelko" jos entisen hallituksen urakoitsijan vastuulleen vuotaa valtion salaisuuksia.
Mutta Holder sanoi armahtaa Snowden "menisi liian pitkälle."
Viime viikolla presidentti Barack Obama  ilmoitti uudistaa NSA Spy-ohjelma .
Mutta presidentti, joka on sanonut hän uskoo Snowden olisi oikeudenkäyntiin, laski keskustella armeliaisuutta tuoreessa haastattelussa.
"Minulla ei ole kyllä ​​/ ei vastausta armahdusta Edward Snowden", Obama kertoi New Yorker-lehden. "Tämä on aktiivinen tapaus, jossa maksut ovat tuotu."
Aiemmin tällä viikolla, Yhdysvaltain edustajainhuoneen Intelligence komitean puheenjohtaja Mike Rogers, R-Mich.,  ilmaisi huolensa siitä, että Snowden ehkä ollut apua Venäjältä  vetämällä pois hänen vuotaa.
"Uskon, että on olemassa syy, hän päätyi käsiin, rakastava aseiden, of [Venäjän liittovaltion turvallisuuspalvelun] agentti Moskovassa", Rogers sanoi "Meet the Press" sunnuntaina. "En usko, että on sattumaa, nro 1. ... En usko, että se oli jee-hurahtaa onnea tapauksessa, että hän päätyi Moskovassa alle käsittelystä FSB. "
Snowden nopeasti kiisti vakooja väitteet.
"Tämä" venäläinen vakooja "push on absurdi," Snowden  kertoi New Yorker .
Silti Snowden edelleen toiveikas Yhdysvallat voi korjata aiheuttamien vahinkojen NSA vakoilusta ohjelman hän paljasti.
"Mikä tekee maamme vahva on arvojärjestelmäämme, ei tilannekuvan rakenteen meidän virastot tai puitteissa lakimme", hän kirjoitti. "Voimme korjata lakeja, hillitä liioitella virastojen ja pidä vastaavat johtavat virkamiehet loukkaava ohjelmia tilille."


Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: