Sivut

maanantai 27. tammikuuta 2014

BETA.EY PALLOMAINEN LASI SOLAR LATURI

Beta.ey-pallomainen lasi-Solar-laturi-1-640x473
Rawlemon n  pallomaisen solar  keskittyvä järjestelmä tuottaa tehokasta energiaa missä tahansa. On ensimmäinen yritys, joka keskittyy  hajavaloa .

Beta.ey  by  Rawlemon  voi ladata kännykkäsi 1,5 kertaa päivässä (riippuen sijainnista), ja mukana tulee akun tallennuskapasiteetti 27,5 Wh. Se on USB 2.0-korttipaikka kytkeä suoraan mihin tahansa USB 2.0-tuettu kännykkä.
Teknologia on auttanut muuttamaan aurinkoenergiaa sähkö-ja lämmitysteho. Ongelmana on alhainen tehokkuus: valtaosa aurinkopaneeleista ovat maailmanlaajuisesti suorituskykyä vain 15% tai vähemmän, ja jos paneelit eivät seuranta auringon liikettä taivaalla on muita tappioita 40% vuoden aikana .
Beta.ey-pallomainen lasi-Solar-laturi-2-640x426
Yhdistämällä pallomainen geometria rehtorien kanssa kahden akselin seurantajärjestelmä, Rawlemon voi olla jopa 70% saanto ylijäämä verrattuna tavanomaiseen PV paneeli, kun molemmat on sijoitettu pystysuora set-up. Tämä mahdollistaa Rawlemon tuotteet integroidaan missä tahansa ja kaikkialla. Samaan aikaan, voimme vähentää solun pinnalta 1%, joka tarjoaa vallankumouksellisen näkökulman tuottamaan kestävää ja halpaa energiaa.
Beta.ey-pallomainen lasi-Solar-laturi-3-640x311
Päivällä, kiitos auringon säteilyn, pallo keskittää valon päälle 1X1cm (varten Beta.ey S) Multijunction solu, joka on asennettu meidän patentti vireillä mikro kaksiakselisella seurantajärjestelmä. Tämä ominaisuus mahdollistaa solun seurata auringon polku 27,5 Wh akku periä, mikä tekee meistä ainutlaatuisia mobiililaitteen tarvikekategoriassa.

Beta.ey-pallomainen lasi-Solar-laturi-4-640x650Beta.ey-pallomainen lasi-Solar-laturi-6-640x441
via  indiegogo
Lähde: Worldlesstech
Sinulle suositeltuja

Ei kommentteja: