Sivut

perjantai 31. tammikuuta 2014

Vara-amiraali Michael Rogers ottaa komentoonsa piiritetty NSA

  • Rogers on tällä hetkellä komentaja laivasto Fleet Cyber ​​Command
  • Richard Ledgett tulee NSA: n uusi apulaisjohtaja
  • Uusia johtajia kohtaamaan jatkuvaa laskeuma Snowden paljastukset
Michael Rogers
Rogers on jatkaa nastoitettu kokemusta salauksen käyttöä ja sähköistä salakuuntelua, jotka ovat keskeisiä NSA: n peruskirjan. Valokuva: kreditoimaton / ap
Piiritetty National Security Agency on saamassa uusia johtajia käsittelemään meneillään laskeuma ilmiantajan Edward Snowdenin valvonta paljastukset.
Vara-amiraali Michael Rogers, komentaja Yhdysvaltain laivaston kymmenes laivaston ja sen Fleet Cyber ​​Command, siirtyy jatkamaan NSA: n johtajan Keith Alexander, joka vastahakoisesti tuli globaali hahmo vanavedessä Snowden paljastuksia.
Richard Ledgett, johtaja viraston tutkimuksen Snowden - jotka julkisesti leijui mahdollisuus armahdusta entisen urakoitsijan - tulee NSA: n uusi varajohtaja ja top siviili johtaja .
Nimitykset, sekä kauan odotettu, oli ilmoittanut Pentagon torstaina.
Rogers on pitkäaikainen cryptologist laivastossa, jonka epävirallinen vuoro oli nimittää johtaja NSA. Alexander on kenraali, ja hänen edeltäjänsä Michael Hayden, kotoisin Air Force.
Rogers on jatkaa nastoitettu kokemusta salauksen käyttöä ja sähköistä salakuuntelua, jotka ovat keskeisiä NSA: n peruskirjan. Kymmenes Fleet, inertti toisen maailmansodan jälkeen, aktivoitiin kuten laivaston tietoverkkojen hallinta-ja sijoitettu Fort Meade, pohjan toimintojen armeijan vauvan Cyber ​​Command - joka Rogers myös suunnata odotettaessa senaatin hyväksyntää - ja NSA.Rogers myös palveli kaksi vuotta armeijan henkilöstön yhteisiä kuin tiedustelupalvelun johtaja, arvostetun Pentagon postitse.
Mutta hänen matalaprofiilinen palkkiot eivät ole antaneet hänelle alustan jäsentää näkemyksiään käyttäytyminen ja soveltamisala olisi suurin valvonnan suuri väylä maailman viestinnän, aiheena Snowdenin liitetietoja, jotka on julkaistu Guardian, Washington Posti-ja muut uutislähteet maailmanlaajuisesti.
Eikä senaatti on mahdollisuus tarkastella niitä, ainakin muodollisesti. NSA johtajuus ei ole kanta vahvistettu senaatin. Rogersin nimittäminen suunnata US Cyber ​​Command, joka on sijaitsee yhdessä NSA ja suuressa määrin riippuvainen sen henkilöstö ja osaaminen suojella Yhdysvaltain armeijan verkoissa, vaatii senaatin hyväksynnän, joten Rogersin tulevan Senaatin asevoimien komitean kuulemistilaisuudessa proxy paikka oppia hänen näkemyksensä valvontaa.
Rogers ei ollut paljon tapa kilpailun NSA työtä. Oli kuiskaa Washington että johtaja Defense Intelligence Agency, armeijan kenraaliluutnantti Mike Flynn oli myös ehdokas tähän tehtävään, mutta myös niitä, jotka kannattivat Flynn, veteraani voimakas yhteisen Special Operations Command, ei odottanut häntä saada NSA työtä.
Lausunnossaan torstaina puolustusministeri Chuck Hagel sanoi hän suositteli Rogers virkaan presidentti Barack Obama, vedoten Rogersin "satunnaisia ​​ja ainutlaatuinen pätevyys."
"Olen myös varma, että amiraali Rogers on viisautta auttaa tasapainottamaan turvallisuuden, yksityisyyden ja vapauden meidän digitaaliaikaan", Hagel sanoi.
Alexander testamenttaa virasto, joka jatkaa siitä mihin monet älykkyyttä Watchers pitävät suurin shokki historiansa: asiakirjojen julkistamisesta yksityiskohtaisesti sen salaisuus kokoelma kirjaa jokaisen puhelun tehty Yhdysvalloissa, laaja Leikkuut sähköpostin ja Internetin viestinnän ulkomaalaisten ; viestinnän kautta tapahtuvan maailmanlaajuisen viestinnän infrastruktuurin ja heikentämistä salauksen standardeja .
Istunnossa älykkyyden johtajat keskiviikkona, johtaja National IntelligenceJames Clapper myönsi , että NSA on otettu suuri isku sen moraalia.
Tarkkailijoiden mukaan yksi uuden johdon tärkeimmät toiminnot on korjata NSA luottamuksen kanssa amerikkalaiselle yleisölle ja skeptinen kongressin jäseniä, jotka ovat laatineet lainsäädäntöä, jolla NSA mahdollisuutta kerätä Yhdysvaltain puhelutiedot irtotavarana.
"Rogers ei ole koskaan joutunut tekemään julkisen tapauksessa, että maan tiedusteluvälineistönsä ei väärinkäyttää oikeusviranomaisille", kirjoitti Shane Harris viime ulkopoliittinen profiili .
Kuten ennen NSA johtajat, Rogers on todennäköisesti usein valaisin Capitol Hill, sekä luokiteltujen tiedotustilaisuuksia ja tulevina kongressin taistelussa tulevasta soveltamisalasta NSA: n viranomaisille. Varhainen testi on todennäköisesti siirtyminen puhelimen metatietojen välimuistit pois NSA, jonka takana Obama ja vastusti puhelinyhtiöt jotka pelkäävät laajennettu tietojen varastointiin toimeksiannon. Keskiviikon istunnossa, kaksi valiokuntien puheenjohtajia, Jay Rockefeller Talousvaliokunta ja Dianne Feinstein Tiedustelukomitea, ilmoitti vastustavansa suunnitelmaa.

Ei kommentteja: