Sivut

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Venäjä, USA yhdistävät voimansa vastaan ​​tilaa uhkia

Venäjä, USA yhdistävät voimansa vastaan ​​tilaa uhkia
© Kuva: 

Venäjä ja Yhdysvallat yhdistävät toimiaan luomiseen asteroidin kulkeutumisen tekniikoita. Venäjän Hätätilanteet ministeri Vladimir Puchkov sanoi videolinkin kanssa ylläpitäjä Yhdysvaltain Federal Emergency Management Agency (FEMA) oli aika työskennellä yhdessä suojella maapallon asteroidit ja meteoriitit.

"Täytäntöönpano meidän sopimusten avulla voimme ja maailmalle suunnitella tehokas mekanismi suojaa uhka asteroideja. Venäjän Hätätilanteet ministeriö on asetettu ryhtymään käytännön toimiin tällä alalla. Aiomme kehittää konsepti, joka kokoaa pyrkimyksiä seuraavan sukupolven uusia lähestymistapoja avaruuteen uhka seurannan, tiedotuksen siviiliväestön ja minimoimisesta vahinko ", ministeri.
Contemporary teknologiat eivät pysty ohjaamaan asteroidit ja meteoriitit Maasta, mutta Venäjä on käynnistänyt tutkimusohjelmien, Puchkov sanoi.
Hänen yhdysvaltalaiset, FEMA Ylläpitäjä William Craig Fugate vahvistettiin se, yhteisten työtä asteroidi ongelma.
Hänen mielestään yhteisiä ponnisteluja antaa mahdollisuuden käsitellä tällaisia ​​uhkia, koska tämä ei ole tehtävä kummallakin puolella voisi tehdä omasta. Hän sanoi myös videoyhteyden oli tärkeä askel kohti tiedonvaihtoa ja mielipiteiden vaihtoa asteroidin suojaa tekniikoita.
Fugate kuvattu opetukset Venäjän oppinut meteoriitti tapahtuman Chelyabinsk äärimmäisen arvokas Yhdysvalloissa.
Puchkov kutsuttu Fugate saapua Venäjälle.
"Kehotan teitä ja työtovereiden tulla Venäjälle. Esittelemme T & K-tuotteita ja näyttää sivustoja, jotka on säilytettävä tuleville sukupolville: kuvagallerioita, museoiden ja muiden yhteiskunnallisesti merkittävät paikat", Puchkov sanoi.
Venäjän Ääni, Interfax

Ei kommentteja: