tunteita, että ihmiset, jotka ovat kokoontuneet keskustan Kiovan kokevat ovat ne vihan, kipu ja aggressio, kun tilanne on epävarma, kiistanalainen ja käsistä. Tämä on mitä Higher School of Economicsin professori Alexei Portansky siitä sanoo kommentissaan.
"Victor Janukovitsh on sanonut äskettäin, että hän on osa mielenosoittajia. Mutta hän on samanaikaisesti pyytänyt parlamenttia hyväksymään tukahduttava lain oppositiota vastaan. viranomaisten ristiriitaiset kantaa tilanne on käsittämätön ja ​​on tuonut asioita umpikujaan. Tämä on selvästi paras aika taantumuksellisin, natsismia elementtejä kaduille. Yksi näkee jo kaduilla ja toreilla Kiovan tänään ".
tilanne Kiovassa on todella ajanut Victor Janukovitsh osaksi umpikujaan. Toisaalta, radikaalit olisi jotenkin hillitä ja hajallaan, toisaalta, hänen ei pitäisi menettää hänen presidenttikautensa. Kovia toimenpiteitä voidaan käyttää lietsoa levottomuuksia, kun taas liian pehmeä stand voi johtaa täydelliseen turmioon, sanoo apulaisjohtaja Moskovan yliopiston Centre for Ukrainan ja Valko-Venäjän Studies, Bogdan Bezpalko, ja käsitellään laajemmin.
"Victor Janukovitsh pelkää, että ukrainalaiset näkevät hänet verinen diktaattori, joka hajottaa rauhanomaisia ​​mielenosoituksia, vaikka mielenosoitukset Independence Square ja Grushevsky Street Kiovassa eivät suinkaan ole rauhallinen. Mielenosoittajat kuin tämä olisi jo kauan sitten ollut käsirautoihin ja tuomittiin pitkiin vankeusrangaistuksiin missään sivistyneessä maassa. Janukovitsh polkee näyttää yhteen ja kaikki, että hän on puolustava, eikä toisinpäin. väliä videokuvan Kiovassa tänään osoittaa, että mielenosoittajat ovat erittäin aggressiivisia ".
Poliittiset analyytikot uskovat, että lisäksi kaduilla Kiovan, taistelut on käynnissä myös sisällä Ukrainan poliittisia ja talouselämän eliitin. He kokevat, että EU-myönteiset protestit ovat vaan tapa kamppailua ryhmien oligarkkien valtaa ja mahdollisuuksia saada rahoitusta. Bogdan Bezpalko uudelleen.
"ryhmät oligarkit ovat olleet aktiivisesti mukana tilanteessa, joka on muotoutunut. Mutta nykyinen kehitys suurelta osin johtuvan kamppailu lännen ja idän. Jos Euroopan unioni allekirjoitti suunnitellun assosiaatiosopimuksen kanssa Kiovassa, EU: n talous olisi pitkälti syöte Ukrainaa. Brussels pumppaisi lainat Ukrainaan, lainat, että ukrainalaiset olisi kiire viettää Euroopan valmistettuja tavaroita, vain herätä eräänä aamuna noin viisi vuotta myöhemmin ymmärtää, että he joutuvat maksamaan pois valtava velka ja lainojen koroista ".
Oikeastaan ​​poliittiset analyytikot ja jotkut Ukrainan kansanedustajat uskovat, että EU-myönteiset protestit eivät suinkaan ole näyttö kansan tahtoa, mutta laajamittainen hanke West. Saksan hallituksen neuvonantaja ja poliittinen kirjailija, Christoph Hörstel, huomautti haastattelussa Venäjän Ääni todennäköinen osallisuus Saksan hallituksen ja Naton koulutukseen ja rahoittaa opposition ja radikaaleja, jotka ovat käynnistäneet tulinen taisteluja Kiovassa. Ei vain Euroopassa ei ole irtisanoa oppositio, mutta on päinvastoin, syytti Ukrainan viranomaiset yhdessä Yhdysvaltojen kanssa käynnissä olevan äärimmäiseen väkivaltaan. Bryssel ja Washington ovat jopa sanoi, että he ovat valmiita lyödä pakotteita Kiovassa. Juri Solozobov, johtaja, kansainväliset projektit on Venäjän kansallinen strategia Institute, sanoo kommentissaan.
"Toistaiseksi olemme nähneet katapultteja ja keskiajan ritareita, käyttäen" Molotovin cocktaileja "ja sytyttivät tuleen linja." pehmeän oranssin vallankumouksen ", joka käynnistyy tiettyjen poliitikkojen, on selvästi epäonnistunut. Kumma, olemme nähneet Euroopan MP Jerzy Buzek , symbolinen hahmo. Tämä tarkoittaa sitä, että Euroopan unioni on antanut vihreää valoa ".
pro-EU protestit mahdollistavat West puuttua sisäisiin asioihin toiseen maahan ja saada presidentti, joka olisi helpompi taivutella. Häviäjiä näyttelyssä ovat tavallisia ihmisiä molemmin puolin, kun he vuodattaneet verta Street Fighting. Alustavien arvioiden mukaan, vahinkoja kaupungin Kiovan muodostaa 2 miljoonaa dollaria. Koko Ukraina on kärsinyt mahdolliset tappiot. Ukrainan poliittinen analyytikko Oleg Bondarenko on tämä kommentti.
"Vahinko on joutunut miljoonia grivnaa ja mielestäni se kasvaa tehdä jopa useita miljoonia dollareita. vahingot puhun ei ole suuri määrä maallinen puita kaadettiin kaupungin puistoissa tulenteko, tai ei loppua lohko kivet, uutetaan tiet ja jalkakäytävät on heittivät poliisia. Tarkoitan sitä rahaa, jota ei ole saatu sijoituksista, kaupoista, että joutui lopettamaan, tai turisteja, jotka olivat pelottaa kehitys ja peruuttaa suunnitelmansa vierailla Kiovan ".
Levottomuudet Kiovassa voi kannustaa turisteja muuttamaan mieltään nauttia kesän levätä Krimillä. Mukaan Venäjän matkatoimistot, venäläiset eivät ole kiire varata opastettuja Ukrainasta tulevan kevään vapaapäiviä. Mutta sitten, suunnittelu lepoa ja virkistystä maassa, joka on partaalla sisällissota ei ole aivan oikea, vai mitä luulet?