Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014

Olemme vastustaneet tuoda tämän pahan sarakkeessa Paavi Francisco antaa sille ansaittua ja vain levätä Hänen pyhyytensä, josta tuli paavi ei ole pieni feat, ajattelu ehkä voisin vaivautua ollessa esiteltynä nämä vaatimattomat sivua noudattamatta paavin syöttötuoli ensimmäisenä vuonna, mutta Pyhä Isä vie marxilaiset sydän ja joka on rohkaissut meitä vastapalvelus.
Varmasti, jonka upea aiheuttaa nämä Christian ja pyhät päivät, on ravistellut meille, että Rooman piispa on puhunut meitä ja Tunsimme, että koska se ei ole usein, että edustaja Kristuksen maan päällä harjoittavat meitä niin hellä sanoja .
Hänen pyhyytensä on sanonut, että hän ei ole marxilainen, joka on jarruttanut meille vähän, koska meidän oli punainen, punainen, punaisempi kuin sahrami, eikä ilmeisesti punainen ei ole, mutta yksi hänen rakastava saarnoja on totesi, että hän on tavannut hyvä marxilaiset viitaten PCPE, koska se ei voi olla toisin.
Älä kerro minulle ei kiitos certísimas sanat seuraaja Peter, Pyhä Isä ​​Roomassa. Että paavi on murskattu hiippa käynnistää Urbi et Orbi että siunauksen 30. vuosipäivän osapuolen tekee hänestä enemmän ansaitsee motley kiitollisuutta.
Jotta asia kriisin, se tekee jotain noloa lähettää valtuuskunta Roomaan ylittää kynnyksen Pyhä istuin antaa vähän jotain kädessään ja kiittää häntä hänen sanansa in situ , koska he tekevät varakas ja hurskas harrastajia mutta älkäämme läpi nämä merkityksetön linjat, gratificarle tämän pienen viestin.
Katso nyt, pyhyytensä, tiedän, että olet erehtymätön suuhun, mutta tällä kertaa, mieti uudestaan. Nämä PCPE eivät kovin suurta pahaa, pyytävät niitä, jotka vaeltavat ulos EU, Euro ja NATO, järjestäytynyt picketing hyökkääjää, kirjoittaa seinille yleislakon, haluavat kirkon maksaa veroja, laulaa iskulauseita kammottava ilmenemismuotoja , "poika työntekijän yliopisto", "Tässä he ovat, nämä ovat mitä tekee vallankumouksen" ... sanoa, että Kuuba on esimerkki ihmisarvoa, antaa heille puhua maatalouden uudistuksesta ja ovat päättäneet kansallistaa kaiken, Lenin väsymättä puhua työntekijöiden valtaa ja proletariaatin diktatuurin asti, hyvin, hyvin ... Kauhistuttava asioita!
Miksi Grace Eminence, ei-ristiriitaisia, minusta se on saanut minua päähän kun sanoi hyvä marxilaiset tietävät epäilemättä hänen erehtymätön, Jumala varjelkoon, Hänen pyhyytensä Centella huolissaan .. . Ne, pyhät, jotka ovat kuin itse, nämä ovat hyvää leipää, nämä ihmiset ei ole ganao taivas ...
Useimmat Pyhä Isä, voin vakuuttaa, että Centella ovat kaikkea, ne ovat avoimia peli, he ovat kuljettajia suhteessa BKT: hen, on idealisoitu Euroopassa, ne eivät näytä kenellekään epäluuloisesti myös tullut erittäin hyviä ystäviä 15M, joskus kilpailevat keskenään, mutta ovat demokraattisia ja ovat tämän hetkisiä näkemyksiä (pidä muita, jotka ovat monoliitti, graniitti, rauta) ovat optimistisia, CCOO nähdä alkion luokan ay ennen kaikkea valmiita myönnytyksiin, osaavat elää rauhanomaisesti kapitalismi siihen pisteeseen, Teidän Pyhyytenne, joissa saatiin aikaan vihreä vasemmisto kotiin kaikissa luokissa, riippumatta heidän ideologiansa ... 
Tiedätkö pyhyytensä esimerkiksi kaikkein jalomielinen hyväntekeväisyyttä? Älä kerro minulle ne eivät ansaitse pyhimykseksi Poiketen kiireellisyys?
Eminent Isä, mutta haluamme myös sinut todistamaan kuinka moni teistä luki meille ovat varoittaneet ...   
Telva Mieres


Ei kommentteja: