Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014

Bollyn: Tale 9/11 totuus aktivisti

Sun 12 tammikuu 2014 04:52 GMT
23
592
 
48
 
Tim kuningas
Ruotsin ja Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukset täyttämällä heidän rooliinsa Yhdysvaltojen politiikkaa lapdogs aivan oikein tänä viikonloppuna, auttaa eristää yksi maailman parhaista aktivistien 9/11 totuuden ja estää hänen esiintymisensä suosittu uusi Lontoossa toimiva televisio-ohjelma, Ken O ' Keefe Lähi-idän Show.
Ohjelman featuring Christopher Bollyn on alustavasti otsikoitu: "Kuka on vastuussa 9/11."
Suhteen esto Bollyn, O'Keefe kirjoitti: "Britannian hallitus on niin peloissaan itsestäni ja Christopher Bollyn puhuvat 9/11 totuuksia, jotka he lähettävät hänet takaisin Ruotsiin, hän ei ole minun näytä suunnitellusti huomenna . "
Ken O'Keefe asuu kärjessä keihään totuustaulujen journalismia. Hänen työnsä ympäri maailmaa on auttanut suuresti lukuisia eteenpäin poliittisten liikkeiden Irakin sota mukaan lukien ihmiskilpinä ohjelman alussa pyrkimyksiä suojella valaita sadosta Washington State, ja pyrkimys Havaijin nationalismia. Entinen US Marine infantryman joka palveli ensimmäisen Persianlahden sodan, Ken tunnetaan ehkä parhaiten hänen aktivismin puolesta lasten Gazan.
Hän myös, kuten niin monet meistä, polttaa tutkia ja kommunikoida totuuden hyökkäyksiä Yhdysvaltoja vastaan ​​11. syyskuuta 2001. Ken on ystävä Willie Rodriguez, "viimeinen mies ulos kaupan tornit" 9/11. Bollyn ulkonäkö olisi suuresti itseesi Britannian kansa, joka on jo nojaten kohti totuutta, päinvastoin kuin amerikkalaiset kollegansa, jotka ovat paljon hitaampaa tutkitaan tarkemmin tarina.
Ken sanoo että vallanpitäjät ovat raukkamainen pikku tyranneja ja hännystelijät jotka eivät pysty käsittelemään totuuksia heidän pikku pelejä.
"Säälittävää runkkarit kaikki, 2014 todella ansaitsee olla vuosi lopettaa tämä bs. Minulla on Mark Glenn ja Christopher Bollyn Skype sijaan, varmista ja virittäytyä tähän näyttelyyn, se on jotain muuta voin luvata. "
Mutta Skype ei ole sama asia kuin live vieras omassa studiossa etenkin näin tärkeästä asiasta, "Minulle kerrottiin, Christopher, että hän oli vangittuna, koska oikeudellisia kysymyksiä hänellä on Yhdysvalloissa, samoja oikeudellisia kysymyksiä, jotka johtivat häntä pakenevat Yhdysvaltojen useita vuosia sitten. Hän myös sanoi, että kun hän sanoi, että hän olisi luonani, että he tiesivät aivan hyvin, kuka olin ja se oli erittäin selkeä tämä ei ollut apua hänen syy ", O'Keefe sanoi.
Ken O'Keefe kun kaikki on todettu olevan niin paljon asioita, joita Israelin hallitus. Hän oli kyytiin Turkin alus Mavi Marmara joka valmistautui ajaa Gazan saarto toukokuussa 2010 mutta miehistö ei koskaan edes aloitettu kohti Israelin / Palestiinan rannikko, itse asiassa ne olivat yli 80 merimailin päässä rannikosta avoimen valtameren vedet, kun he olivat hyökänneet Israelin puolustusvoimien. Yhdeksän Ken kaveri miehistö, enimmäkseen toimittajia, kuoli Israelin sotilaat. YK tutkimus paljastaisi, että useimmat olivat "tapettiin toteutuksen tyyliin." Tänä nujakka avomerellä, Ken osallistui suoraan aseista ja pidättivät kaksi israelilaista kommandot. Hän on yksi vain länsimaiset ihmiset koskaan pidättämään jäsen IDF ja Israelin koskaan anna hänen unohtaa. Itse asiassa he merkkituotteiden häntä "terroristi" ja väitti hän oli tiennyt linkkejä al-Qaida, Hamas ja muut terroristiryhmät. Totuus on, että Ken on aktivisti ja toimittaja, ja hän sanoo, hän pukeutuu nämä väärennetyt kuin kunniamerkki.
Ja ehkä se on kytketty suoraan yksinkertaisesti siitä, että Ken O'Keefe on reilumpaa ja artikuloitu kuin kukaan hänen vihollisensa, BBC juontajat jäsenille Yhdysvaltain ja Israelin hallitukset.
Ken selittää lisäksi, että Christopher Bollyn toiminut konsulttina 9/11 ohjelmaa hän tuottaa ja esittää varten Peoples Voice, ohjelma olevinaan 12 tammikuu 2014.
O'Keefe sanoi: "Christopher aikoi mennä tarkemmin kanssani siitä, kuka on vastuussa 9/11 false flag-iskun. Me molemmat tiedämme, että petturit Yhdysvaltain ja kaksi kansallista, Israel Ensimmäiset juutalaiset olivat vastuussa. "
Tässä on tarina "tanssi israelilaisten" siteet osaksi tarinaa. On tosiasia, että Israel on ainoa valtio hyötyä hyökkäyksiä, että Yhdysvallat puolestaan ​​käyttää tekosyynä käynnistää tuhoisia sotia Lähi-idässä, kaikki perustuu täysin vääriä lipun tiedot, bin Ladenin rooli 9/11 väitetyn "joukkotuhoaseita", että Irak, kun käy ilmi, ei ollut. Yksi ja puoli miljoonaa Irakin ihmistä kuoli sodassa toteutettu varten poistumaa.
Kolme viidestä "tanssi israelilaisten" ilmestyi Israelin televisio-ohjelma selittää, että ne lähetettiin dokumentoida tapahtuma.
Bollyn kirjoitti niin sanottu "Dancing Israelin":
"Räjähtävä tarina 5 epäilyttäviä israelilaisten nähnyt juhlii taas kuvaamisen iskut World Trade Center raportoitiin ensimmäisen kansallisesti American Free Press pian syyskuun 11. päivän jälkeen. ABC News raportoi hiljattain tämän tarinan ja lisäsi kommentin, joka ansaitsee huomiota.
"Eteenpäin, arvostettu juutalainen sanomalehti New York, raportoi, että ainakin kaksi miestä olivat Israelin tiedustelupalvelu (Mossadin) aineita. Israelin agentit olivat ensin nähneet kuvaamisen hyökkäys WTC kun polvillaan katolle valkoisen pakettiauton parkkipaikalla New Jersey kerrostalon joen toisella Manhattanin.
"" He näyttivät ottavan elokuvan, "asukas, joka huomasi heistä sanoi. Miehet ottivat video tai valokuvia itsestään ja World Trade Center palavan taustalla, hän sanoi. Mitä löi olivat ilmeet miesten kasvoja. "He olivat kuin onnellisia, tiedäthän ... He eivät katsoneet järkyttynyt minulle. Luulin, että se oli hyvin outoa ", hän sanoi."
Ken O'Keefe sanoo Christopher on viettää yön pidätettynä Lontoon Heathrow'n lentokentälle, hän on karkotetaan huomenna aamulla noin 07:00
HSN / HSN

Tim Kuningas erikoistunut kirjallisesti poliittinen ja sotilaallinen kehitys maailmanlaajuisesti. Hänen vuotta ihmisoikeuksien toimittaja ovat ottaneet monia ulottuvuuksia. Hänen taustansa sisältää kattavat Afganistanin sota vuonna 2006 ja 2007, ja raportointi Irakin sodan vuonna 2008. Tim on entinen US Marine. Tim on uutinen editori Salem-News.com ja pitää palkintoja raportointi, valokuvaus, kirjoittaminen ja editointi perinteisistä valtavirran uutistoimistot kuten Associated Press ja Electronic Media Association, hän omistaa myös palkintoja kokoomuksen moottoripyöräilijöiden, Oregon Confederation Moottoripyörä Klubit, ja Punaisen Ristin Lisää artikkeleita Tim kuningas

Ei kommentteja: