Sivut

lauantai 11. tammikuuta 2014

Valtataistelu Kapinalliset Syyriassa voi vetää palestiinalaiset War

Geopoliittinen ohjailu ulkomaisten kansakuntia jopa Geneven II konferenssi johtaa tehostetun yhteenottoja kilpailevien palkkasoturi prikaatia. Raporttien mukaan Palestiinan Hamas yritetään vetää palestiinalaiset Syyrian sotaan.
Vastaperustetun Army of Mujaheden (AOM) on julistanut sodan al-Qaida islamilaisessa valtiossa Irakin ja Levant (ISIL). AOM, joka rahoitetaan pääasiassa Muslimiveljeskunnan säännellään Turkki, Libya ja Qatar, on julistaa sen sotaa pääasiassa Saudi-Arabian rahoittaman ISIL nimellä "New Revolution", väittäen, että kolmen vuoden kuluttua, "vallankumous" on palannut oikea tie. 
Suur-Lähi-itä Kartta
Saudi-Arabian rooli ja Qatarissa Rekrytointi ja käyttöönotto Mercenaries ja tehtävät valtataistelu .

Vaikka molemmat pääasiassa Saudi-Arabia - tukena, Al-Qaidan tukema ja pääasiassa Qatar - tukena Muslimiveljeskunta - liittyvät palkkasoturi prikaatia lopulta ovat toimintoja sodan Syyriaa, joka täyttää geopoliittiset tavoitteet ydin Naton jäseniä Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Ranskassa sekä Israel, valtataistelu näiden kahden pääryhmään ei ole mitenkään uusi ilmiö. Itse asiassa tämä valtataistelu täyttää useita toimintoja näiden keskeisten sidosryhmien kanssa.
  • Taitojen mahdollisuudet palkkasotureita mukaan lukien sekä Muslimiveljeskunnan sidoksissa yksilöiden ja organisaatioiden ja Wahhabi tai salafistiryhmä yksilöille ja organisaatioille.
  • Laajentamalla poliittista osa anti-Syyrian liitto sisällyttämällä molemmin puolin.
  • Kiistanalainen uskottavuus ja kunniallisuuden perusrahoituksen Naton jäseniä Yhdysvalloissa, Britanniassa, Ranskassa ja mahdollisuutta niiden hallitukset väittävät, että ne tukevat "kohtalainen aseellisen opposition" eikä radikaalein prikaatia.
Toistuvasta käytöstä strategia on ollut havaittavissa sine kesäkuu-heinäkuu 2012, kun pääasiassa Qatar ja Turkki tukena, Muslimiveljeskunnan hallitsi prikaatia Syyriassa johti kaksi, ratkaisevaa tappiot, jotka sitten edellytti myöhemmin, kansainvälisen järjestäytyneen ja merkittäviä rekrytointeja varten wahhabit / salafistiryhmä taistelijat Afrikkalainen, Lähi-idän ja Aasian maissa.  Tilanne tuli laajalti tunnettu Washington n salafistiryhmä suohon .
Mikä on Novum, kuitenkin se, että Palestiinan, Qatar hallitsi Muslimiveljeskunnan Hamas näyttää käynnistää mainoskampanjan puolesta Army of Mujaheden (AOM) pyrkii näin piirustus palestiinalaisia ​​palestiinalaisten pakolaisleireillä Libanonissa ja Syyriassa sekä Palestiinasta osaksi sotaan Syyrian arabien armeija.
Khaled Mashal - Arabs48
Hamas Priorisointi Qatar vuonna 2007 ja sen officialAlignement Hizbollahia vastaan ​​kesäkuussa 2013. 

Hamas aloitti kääntämällä selkänsä Syyria ja Syyrian hallituksen jo vuonna 2007 , kun Hamas ryhmittymä päättämässä Khaled Mashal uudelleenlinjatun itselleen Qatar ja kansainvälisten Muslimiveljeskunnan, vaikka salaa valmistautuu luopumaan liitto Iranin, Syyrian ja Hizbollahin myöhemmin.
Libanonin Al-Jamaa al-Islamiyan koki saman uudelleensuuntaamiselle, myös vuonna 2007, ja samoista syistä, jotka on sidottu löytö maailman suurin tunnettu kaasuvarat, jotka sijaitsevat Persianlahdella, ja jotka ovat yhteisiä Qatar ja Iran .
Abou Marzouk
Abou Marzouk

Kesäkuussa 2013 Hamas otti askeleen Syyriaa vastaan ​​ja Hizbollahin askeleen pidemmälle, kun johtava Hamasin  Dr.Abou Marzouk julkisessa lausunnossa hänen Facebook-sivulla, jossa hän käsitteli Hizbollahia.
Hänen Facebook-sivulla, Marzouk yksiselitteisesti vaati Hizbollah vetäytyy Syyrian teatteri. Marzoukin tapasi ankaraa arvostelua, myöhemmin yrittänyt spin hänen, niin kuin se tarkoitti, että Hizbollah olisi keskityttävä taistelevat sionismia.
Hänen selityksensä kuitenkaan eivät saaneet voimakasta luottamusta niiden keskuudessa, jotka ovat tietoisia kaksi asiaa: 1) että Syyria on ainoa arabimaa, joka on johdonmukaisesti ja siten vastakkaisten sionismin ja maksanut kovan hinnan siitä, 2) että Israel on vahvasti mukana rahoitus ja aseistaa palkkasoturit, jotka taistelevat Syyria armeijan ja Damaskoksen hallituksen.
Hamas liittyy Maan uutistoimisto ylistää Army of Mujaheden (AOM) Syyriassa "Real Revolution".  uusin versio Hamasin U-Turn vastaan ​​sen entinen liittolainen Syyria tuli 4. tammikuuta 2014, jolloin Maan uutistoimisto, joka on läheisesti liittyy Hamasin ja Qatar, julkaisi artikkelin otsikolla  "syyrialaiset käynnistää uusi" vallankumouksen "vastaan ​​Al-Qaidan ryhmä" .
Artikkeli sisältää uuden, Qatar - tukena palkkasoturi prikaati (AOM) organisaatio, joka vastustaa Saudi-Arabia tukema ISIL, samalla ylistäen alaversio Syyriassa. Implisiittisesti artikkeli ylistää geopoliittiset Lähi-idän hankkeen ydin Naton jäseniä Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Ranskassa sekä Israelin geopoliittinen hanke Lähi-idän "vallankumous".
Artikkelissa siteerataan useita lausumia tehneet ihmiset, jotka ovat esillä kuin "Syyrian aktivistit" omilta Facebook-sivut. Nämä lausumat, mukaan "aktivistit", jotka on nimetty niiden nimet, ylistätte jalo torjuntaa al-Qaidan terroristeja ja taistelu uusi,  todellinen  vallankumous Syyriassa.
Tarjoamalla useita Facebook tilejä oletetusta  aktivistien  on tunnustettu standardi työhönottokäytäntö.  artikkeli on mikä mahdollistaa palestiinalaista Libanonin pakolaisleireillä ja Syyriassa sekä palestiinalaisten Palestiinassa ja diaspora ympäri maailmaa, saavuttaa kaikki tiedot, jotka on tarvitaan kertoa itsestään tulee pauloihin uuden rekrytointi-verkostoon.
Vanhempi Hamasin lainsäätäjä Yahia Mousa "Hamas maksaa kovan hinnan ..."
Vanhempi Hamasin lainsäätäjä Yahia Mousa "Hamas maksaa kovan hinnan ..."

Niille, jotka ymmärtävät kaikkia vaikutuksia, sen on täytynyt olla ilmeistä, että tämä viimeisin kehitys merkitsee akuuttia vaaraa palestiinalaisten asialle, koska Syyria on edelleen ainoa maa, joka näin ollen ja johdonmukaisesti on ja tukee palestiinalaisten asialle.
Kehitys taas antaa mahdollisuuden vastakkainasettelu palestiinalaisten ja Hizbollahin, joka, riippumatta siitä, onko yksi yhtyy Hizbollahin poliittisia tai uskonnollisia näkemyksiään, vai ei, on paras takaaja turvallisuudesta palestiinalaisten Libanonissa.
Joukkomurha palestiinalaiset luonnetta ja suuruusluokkaa kuin että Sabran ja Shatilan vuonna 1982 on mahdotonta ajatella, niin kauan kuin Hizbollah väittää aiheellinen toimenpide poliittisen ja sotilaallisen vaikutusvallan Libanonissa.
Mahmoud Zahar - Facebook
Mahmoud Zahar - Facebook

Neljänneksi kehittämällä olisi mainittava, että Hamas, ellei se käy läpi radikaalin sisällä. Tällainen uusiminen voisi johtaa joukkojen kuten tunnettu Hamas lainsäätäjä  Yahia Mousa, kun se heinäkuussa 2013  varoitti osallistuminen Hamasin militantteja osaksi sisäisiin asioihin Palestiinan naapuri Egyptissä.
Muut voimat Hamas, joka voisi olla tällainen uusiutumista sisältäpäin olisi Mahmud Zahar ja ympyröitä hänen ympärilleen.
Mikäli tällaista pikaista uudistamista sisällä, voi olla epäilystäkään siitä, että Hamas lopulta ja yksiselitteisesti on sijoitettu itsensä osana Naton ja sionistien esityslistan Lähi-idässä.


Dr. Christof Lehmann on perustaja ja päätoimittaja nsnbc. Hän on psykologi ja itsenäinen poliittinen konsultti konfliktien ja konfliktien ratkaisuun ja monia muita poliittisia kysymyksiä. Hänen työnsä traumatisoituneiden konfliktin uhreille on johtanut hänet myös jatkamaan työtä poliittinen konsultti. Hän on elinikäinen aktivisti rauhan ja oikeudenmukaisuuden, ihmisoikeuksien, palestiinalaisten oikeudet itsemääräämisoikeutta Palestiinassa, ja hän työskentelee perustamisesta kansainvälisiä laitoksia syytteeseen sotarikokset, myös ne syyllistyivät etuoikeutettu kansakuntia. 28. elokuuta 2011 hänet aloitti blogissaan nsnbc, järkyttynyt väärästä hyökkäys Libyaan ja Syyriaan. Vuonna maaliskuu 2013 hän kääntyi nsnbc tulee päivittäin, riippumaton, kansainvälinen online-sanomalehti. Hän voi ottaa yhteyttä osoitteessa nsnbc international nsnbc.wordpress @ gmail.com

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: