Sivut

lauantai 11. tammikuuta 2014

Washington Toistaa venäläistä rulettia Missile Defense

Post Kategoriat: Kanada
F. William Engdahl | perjantai, 10 tammikuu 2014, 07:59 Peking
Tuoreessa vuosikokouksessa tiedotusvälineiden kanssa, Venäjän presidentti Vladimir Putin vastasi kysymykseen huhuttu sijoittamista Venäjän Iskander ohjuksia Kaliningradiin Puolan ovella.
Hän totesi, että Yhdysvaltain ohjuspuolustusjärjestelmää edelleen uhka Venäjän kansallista turvallisuutta ja että Venäjällä on oikeus sijoittaa Iskander ohjuksia Kaliningradiin, mutta väitti, että tämä vaihe ei ollut vielä tehty. Putin lisäsi kuitenkin, että laskemisesta Iskander-ohjuksia Kaliningradiin olisi looginen vastaus amerikkalaisten suunnitelmia rakentaa ohjuspuolustusjärjestelmä Euroopassa.
Mitä harvat lännessä ulkopuolella kourallinen sotilasasiantuntijat ymmärtää kuitenkin, että Yhdysvaltain hankkeen asentaa ns ballististen ohjusten puolustus ohjukset ja erityinen tutka Puolassa, Tšekissä, Turkissa ja Bulgariassa on erittäin provosoiva toimi, Washington Venäjää vastaan ​​ja saattaa ajaa maailman liipasinherkkä ydinsotaan.
Putinin huomionsa raportin tulisesti-pro US Saksan päivittäin, Bild Zeitung. Useita päiviä ennen Putinin huomautukset, Bild sanomalehti kertoi, että salainen satelliittikuvia osoitti Iskander-M ohjuksia sijoitettu lähelle Puolan rajaa. Sekä Bild ja valtavirran Yhdysvaltain ja Euroopan media kuvata Kaliningradin raportin vahvistuksen Venäjän aggression, ja paluuta kylmän sodan.
Itse asiassa, sillä Washington ja Yhdysvaltain armeijan, kylmän sodan koskaan päättynyt.Washington n Missile Defense on kaikkein provokaatio kuviteltavissa ydinvoiman aikakauden.Se on atomi versio Venäläinen ruletti joka tekee todennäköisyys ennaltaehkäisevä reaktion Moscow vastaan ​​Puolan ohjuksia tai Tsekin AMD tutka erittäin looginen. Vähän taustatietoa on hyödyllinen.


Putin Münchenissä
Helmikuussa 2007 Venäjän presidentti Vladimir Putin osoitettu vuotuinen Saksa International Conference on Security Münchenissä, aiemmin Wehrkunde konferenssissa. Tuloksia pääpuhujana joka oli satunnaisia ​​kaikkien mittapuiden mukaan,  Putinin huomautukset  kiinni monet West yllätyksenä:
"Nato on jäädyttänyt etulinjan joukot rajoillamme. On selvää, että Nato laajentuminen ei ole mitään suhteessa nykyaikaistamiseen Alliance itse tai varmistaa turvallisuutta Euroopassa.Päinvastoin, se on vakava provokaatio, joka vähentää keskinäistä luottamusta. Ja meillä on oikeus kysyä: ketä vastaan ​​tämä laajennus tarkoitettu? Ja mitä tapahtui vakuutuksia meidän läntisten kumppaneiden teki purkautumisen jälkeen Varsovan liiton? "
Putin jatkoi puheessaan:  "On mahdotonta rangaista syntynyt uusia, epävakautta huipputeknisiä aseita ... uusi alue vastakkainasettelua, varsinkin ulkoavaruudessa. Star Wars ei ole enää fantasia, se on todellisuutta. Venäjän mielestä ulkoavaruuden militarisointia voisi olla arvaamattomia seurauksia kansainväliselle yhteisölle, ja provosoida vähempää kuin alussa ydinvoiman aikakauden. "
"Suunnitelmat laajentaa tiettyjä osia anti-ohjuspuolustusjärjestelmä Eurooppaan voi auttaa, mutta häiritsevät meitä. Kuka tarvitsee seuraava askel, mikä olisi tässä tapauksessa väistämätön kilpavarustelu? "


Venäjän ulkoministeriö virallisesti vastasi Washington AMD ilmoitus tuolloin vuonna 2007, julistaa,  "Yhdysvaltojen suunnitelmiin sijoittaa ohjuspuolustusjärjestelmän osia, tulee strategisesti sotilaallista toimintaa välittömässä läheisyydessä Venäjän rajoja on lähde erityistä huolta. Meidän on pidettävä mielessä mahdollisille tilat edelleen Venäjän sotilaallis-poliittisia toimia ja sotilaallinen suunnittelu. Tällaiset suunnitelmat ovat ristiriidassa Naton sitoutumista hillitä joukkojen, joka tehtiin Venäjän ja Naton perussopimus. "
Tammikuussa 2007, vähän ennen Putinin kriittisiä huomautuksia Münchenissä, Pentagon ilmoitti Yhdysvaltojen suunnitelmista sijoittaa anti-ballististen ohjuspuolustusjärjestelmä Euroopassa.Pentagon väitti, että käyttöönotto tarkoituksena oli suojella Amerikan ja Naton laitteistot uhkia vastaan ​​vihollisia Lähi-idässä, nimenomaisesti Iran, ei Venäjältä.
Seuraavat Putinin Münchenissä huomautukset, Yhdysvaltain ulkoministeriö antoi virallisen kommentin huomata, että Bushin hallinto on  "hämmentynyt toistuva happamia kommentteja siitä suunnitellun järjestelmän Moskovasta."
Edelleen lausuntoja, Washington vaati, että Euroopan AMD käyttöönottoa tarkoituksena oli mahdollista uhkaa Iranin ohjus hyökkäys Naton eurooppalaisen maan tai USA itse. Kuten Putin huomautti hänen Münchenissä huomioita, että ei tehnyt sotilaallisessa mielessä.  "Kun sanomme Venäjällä, se olisi sama kuin käyttämällä oikean käden päästä vasempaan korvaan."
Nyt, noin seitsemän vuotta myöhemmin, vaikka Moskova on helpottanut diplomaattinen ratkaisu sekä Syyrian andIran kietoutumisten Washington, Washington on laajentanut että AMD rengas Venäjän ohjus sivustoja Romaniassa, Turkissa ja Bulgariassa sekä Puolassa ja Tšekin tasavallassa. Ratkaisevaa ahne miksi Moskova kieltäytyy vastaanottamasta Yhdysvaltain ohjus käyttöönotto on mitä se tekisi tasapainon rauhan.


Soittaminen Washington bluffi
Venäjän hallitus ei hukannut aikaa vastaamiseen viime P5 +1 läpimurto välillä Washington ja Teheranissa neuvottelee diplomaattinen ratkaisu Iranin ydinohjelmasta. 25. marraskuuta, Venäjän ulkoministeri Lavrovin  kertoi Länsi median Roomassa ,  "Jos Iran kauppa on käytännössä, Syyksi rakentamiseen puolustuskilven ei enää sovelleta."
Moskovan kutsutaan Washington bluffi että sen Missile käyttöönottoa Euroopassa oli tavoitteena ei ole Venäjällä, vaan Iranin. Washington oli nopea vastata.
Joulukuun 16. päivänä Yhdysvaltain puolustusministeri Chuck Hagel  julisti  , että P5 +1 yhteisen toimintasuunnitelman, totesi Iranin ja P5 +1 koskevissa jäsenvaltioiden Teheranin ydinohjelmasta,  "ei poista tarvetta Yhdysvalloista ja eurooppalaisten liittolaisten toteuttamaan edelleen ohjuspuolustusjärjestelmän suunnitelmat Euroopassa. " Hagel jatkoi,  "Nato ohjuspuolustusjärjestelmän ponnistelut eivät ole vaaraksi Venäjällä",  ja kehotti molempia osapuolia jatkamaan neuvotteluja tulevista ohjus suunnitelmat Euroopassa. Hagel ei vaivaudu selittämään, miksi Teheranin sopimus ei poista Yhdysvaltain AMD  "tarpeeseen" .
Presidentti Putin lisäsi, "Iranin ydinohjelma kerran toimi keskeinen syy käyttöönottoon ohjus kilvet. Ja mitä meillä on nyt? Iranin ydinohjelmaa ongelma on hiipumassa, kun ohjuskilpi pysyy paikallaan. Lisäksi se on vasta kehittymässä. "
Puuttuva linkki ensimmäinen lakko
Luopua hienouksia, Hagel yksinkertaisesti valehtelee.
Kuten entinen johtaja presidentti Reaganin torjuntaohjuspuolustusjärjestelmää Pentagon ohjelma, eversti Robert Bowman kertoi tälle kirjailijalle puhelinhaastattelussa vuonna 2009, kehittämisellä Yhdysvaltain ohjustorjuntahanketta "kilpi"  ympäri Venäjää, läheskään puolustava, on loukkaavaa äärimmäinen. Bowman nimeltään AMD käyttöönoton,  "puuttuva linkki First Strike".
USA pyrkii mahdollisuutta ydinsodan sen läsnä vain ydinvoiman kilpailija, Venäjällä, koska "ajateltavissa!" Tämä on jotain, joka on todella oikeasti "hullun".
Ensimmäinen kansakunnan ydin ohjus "puolustus" Shield (AMD) merkitsisi tosiasiassa ole ensimmäinen lakko kyky, "koska ne voisivat lamauttaa muut ydinohjelmaa vastatoimia lakko lyömällä ohjukset temmattu. Yhdysvaltain ydinaseiden ohjuskilpihankkeen, joka oli ollut huippusalaista kehitystä Pentagon vuodesta 1970 liittyy maa-pohjainen järjestelmä, joka voisi vastata rajoitettu ohjus hyökkäys.
On tällä hetkellä viisi osaa Yhdysvaltain AMD, mukaan lukien vaiheohjauksisen tutkalaitteita, joka voi havaita käynnistää vihollisen ohjuksia ja seurata niitä. Teoriassa kun havaitaan ohjuksia käynnistetty ja varmistuvat Yhdysvaltoihin kohdistetuissa tai muu erityinen tavoite, seuraava vaihe olisi laukaista yksi tai useampi sata torjuntahävittäjä ohjuksia tuhota vihollisen ballististen ohjusten ennen kuin se saavutti Yhdysvaltain ilmatila.
Kun Yhdysvaltain AMD pystyy palaamaan toiminnassa ympäri Venäjää, houkutus joidenkin Pentagonin ja Valkoinen talo (ei että henkisesti epävakaa henkilö olisi koskaan miehittää Valkoinen talo), käynnistää ydinvoima ensimmäinen isku Venäjän ydinaseita olisi ylivoimainen.Että ydinenergia  "ensisijaisuus"  on ollut Pentagonin unelma 1950-luvulta lähtien.
Vuonna maaliskuu 2006 artikkelin johtava Yhdysvaltain ulkopolitiikassa lehden, ulkoasiainministeriö, kaksi vanhempi Yhdysvaltain armeijan analyytikot tekivät huomautuksia tätä: jos Yhdysvaltain ydinaseiden modernisointi tarkoituksena olisi todella roistovaltiot tai terroristeja, maan ydinaseita ei tarvitse ylimääräistä tuhatta maa-burst taistelukärjillä se hyötyvät W-76 parannusohjelman. Nykyisiä ja tulevia Yhdysvaltain ydinaseita, toisin sanoen näyttää suunniteltu suorittamaan ennalta ehkäisevää hellyttävä isku Venäjää tai Kiinaa.
Se on pieni ihme, että Venäjä on tai on aikeissa käyttöön Iskander ohjuksia ja toteuttaa muita toimia, joilla torjutaan Washington hullun AMD käyttöönottoa.

F. William Engdahl on geopoliittinen ja energypolitic analyytikko ja kirjailija. Hän on julkaissut useita bestseller kirjoja, kuten "Century of War". F. William Engdahl ei ole harvoin provosoiva, veitsi-terävä ja osuva analyysi arvostavat käsittelyssä maailman yleistä mielipidettä. Hänen artikkeleita on julkaistu kansainvälisissä tiedotusvälineissä, mukaan lukien Asia Times, FinancialSense.Com, Aasiassa Inc, GlobalResearch, neljäs Media ja nsnbc kansainvälisiä. F. William Engdahl usein näkyy kansainvälisiä tv-kanavia, mukaan lukien Venäjä Today (RT). Hän muokkaa hänen verkkosivuilla geopolitiikka - Geoeconomics klo http://www.engdahl.oilgeopolitics.net/ ja verkkosivuilla kirjassaan julkaisuja http://www.williamengdahl.com/.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: