Sivut

maanantai 20. tammikuuta 2014

"US Naval Might on hiipumassa," Niinkö?

 "US Naval Might on hiipumassa": They Say piloillaan

3. tammikuuta amiraali Viktor Bursuk, apulaiskomentaja Venäjän laivaston, joka valvoo aseiden hankintaa, sanoi Venäjän laivaston on tarkoitus hankkia 40 uutta sota-alukset ja ylimääräisiä aluksia vuonna 2014.
Lisäksi laivoja eri luokkiin, Navy myös teettää kolmannen Borey luokan ydinkäyttöinen ballististen ohjusten sukellusvene, Vladimir Monomakh ja Varshavyanka-luokan diesel sähkö sukellusvene.
Venäjä jatkaa korjaukseen ja huoltoon Admiral Nakhimov ydinkäyttöinen ohjus risteilijä ja kolme ydinkäyttöinen hyökkäys sukellusveneitä tänä vuonna. Admiral Nakhimov odotetaan jälleen Venäjän laivaston vuonna 2018 pisimmällä asejärjestelmiä sen alustyyppi, Sevmash telakalla sanoi viime vuoden kesäkuussa.
Lausunnon mukaan, apualukset olla valmis viimeistään vuoden 2014 loppuun mennessä muun muassa Igor Belousov, site-ja-pelastusaluksen suunniteltu parantamaan laivaston kykyä pelastaa sukellusveneitä ja merihätään joutuneita aluksia, amiraali  sanoi .
Yhdysvaltain merivoimien aivoriihille raportoi Venäjän laivasto on  kasvussa , sen lakon osat ovat uudestisyntynyt . Kiina on ottanut sen ensimmäinen lentotukialus iskuryhmä merelle, uudet ohjukset aiheuttaa uhka Yhdysvaltain tasainen topit ja maan merivoimien mahti kasvaa harppauksin  ja rajoja .
Tämä kaikki tapahtuu taustaa vasten Yhdysvaltain laivaston kohteena leikkaukset heikentävät sen kykyä puolustaa kansakunnan merellä. Esimerkiksi Rep Randy Forbes (R-VA), puheenjohtaja Sea vallan ja projektio Forces alakomitean House Armed Services komitean, varoitti sen haastattelussa  Real Clear puolustaa viime vuoden lopulla.
«Olemme teknisesti" out-tarralla "Kiinan anti-alus risteilyohjuksia (ASCM) juuri nyt» , Forbes sanoi kysyttäessä valmiuksia RCD: n Editor-in-Chief Dustin Walker.
«Merivoimien omaa tuista, harppuuna, on jokasään, over-the-horisontin, anti-alus ohjus-järjestelmä. Kuulostaa tekniseltä, mutta todellisuudessa se oli suunniteltu vuonna 1970 ja nyt ei ole alue-tai selviytymiskykyä haittaamaan kehittyneempiä anti-pinnan uhkia näemme Kiinan PLA Navy tänään .... Oma alakomitea on nyt johtava asema tarkasteltaessa eri vaihtoehtoja uuden hyökkäyksen Anti-Surface Weapon (OASuW) ».
Energia Aseet ja Loukkaava kuolleisuutta
Yhdysvaltain laivaston pinta laivasto on tultava loukkaavasti tappava. Kuten Aviation Week raportoitu 12. tammikuuta, vara-amiraali Thomas Copeman, komentaja Naval Surface Force ja Yhdysvaltain Tyynenmeren Naval Surface Force,  korosti , «pintavoima on parantaa sen loukkaavaa kuolleisuutta»: 
«Meidän on siirryttävä pelkästä ohjus kuin puolustusjärjestelmän», hän sanoo «Vision for 2026 Surface Fleet» raportti, joka julkaistiin aiemmin tässä kuussa ennen Surface laivaston Association konferenssi ja Symposium  järjestetään  tammikuu 14-16 Arlington, Va Mr. Copeman sanoi,  «Aseemme kehittäminen ja osto kehityskaari on tasapainotettava hyväksi energiaan perustuvaa aseita puolustukseen, joka edullisesti tuottaa valmiuksia ja kapasiteettia velvollinen käymään nopea ja jatkuva taisteluoperaatioihin kautta tulossa vuosikymmeninä »...
Hän korosti myös, että  «Navy on keskityttävä enemmän rikos» . Palvelu on varustettava «aseet, jotka voisivat merkittävästi parantaa kuolleisuutta pintavoima ovat saatavilla lähiaikoina». 
LRASM
Long Range Surface Attack ohjusten (LRASM) tarkoituksena on voittaa pintakohteet kauas vihollisen hyökkäys tai puolustava aseita "alue. LRASM on DARPA ja US Navy rahoittama ohjelma antaa Navy ja Yhdysvaltain ilmavoimat loukkaavaa anti-pinta aseen tai uusia ilma-ja meri käynnisti pitkän kantaman anti-pinta ohjus. Kolme testiä onnistunut viime vuonna, kaksi kahden aluksen perustuva testit ohjus odotetaan tehdä vuonna 2014.
Lockheed Martin on kuvannut ominaisuuksia ohjukseen:  «pitkän kantaman valmiudet LRASM mahdollistaa tavoitteen sitoutumista hyvin ulkopuolelta valikoiman suoraan vasta-palo aseita.LRASM myös käyttää aktiivisen ja passiivisen selviytymiskykyä ominaisuudet tunkeutumaan edistynyt yhdennetty ilmapuolustusjärjestelmiä. Yhdistelmä alue, selviytymiskykyä ja kuolleisuutta takaa operaation onnistumista ». 
Se on ilmaa ja pinta-käynnisti valmiudet, matkustaa ääntä hitaammilla nopeuksilla ja kuljettaa 1000-kiloisen lävistyskokeen ja blast-pirstoutuminen ydinpommi. Ohjus on liian kehitetty torjumaan Kiinan kasvava laivaston voimin Pacific.
Toinen, kunnianhimoisempi kehittäminen hetkellä varhaisessa käsitteellinen vaihe DARPA on Arc Light, ohjus järjestelmä suunniteltu kytkeytymään laivoja tai muita tavoitteita valikoimia 3000 kilometriä.
Ohjuksen terminaalivaiheessa vauhdittavat raketti Booster reunaan ilmapiiri, jossa se tavoittaa hypervelocity nopeus, purjelento yli tuhansia kilometrejä syöttää uudelleen ilmakehään ja saavuttaa tavoitteensa alle puolessa tunnissa.
Vastaavaa konseptia aiotaan esitellä tämän vuoden alussa toisen testin DARPA / US Air Forces "  Falcon HTV-2 .
Eri tehtävä myös harjoitettiin DARPAn kehittyneitä aseita ohjelma on Triple Target Terminator (T3) ilman ylivoima ase. Tällä ohjelmalla virasto kehittää nopea, pitkän kantaman ohjus, joka voi harjoittaa viholliskonetta, risteilyohjuksia ja ilmapuolustuksen tavoitteet.
Ohjelma suunnitellaan sisäisen kuljetettavaksi varkain ilma kuten F-35, F-22 ja F-15SE, tai sen ulkopuolelle hävittäjiä, pommikoneita ja UAV. T3 antaisi lakko hävittäjän nopeasti vaihtaa ilma-ilma-ja ilma-pinta (counter-ilma) voimavarojen.
Sekä Raytheon ja Boeing olivat kukin sai 21.300.000 dollaria sopimuksia kehittää uusia ohjus, jonka odotetaan tulevan  koelen  vuonna 2014.
Merivoimat on kehittää moduuli työnnetään nykyinen Virginia luokan ydinkäyttöinen hyökkäys subs, jotka merkittävästi lisätä niiden kykyä iskeä pintakohteet valtamerten suojelualueita käyttäen risteilyohjuksia - jolloin ne ase valinta monissa Tyynenmeren skenaarioita Kiinaa vastaan.


Rail gun laser-ensimmäistä kertaa merellä aikaan vuoden 2014 alussa
Navy käyttää tällä hetkellä noin 40 miljoonaa dollaria vuodessa tutkimiseen laser aseita. Nyt se on käyttöön prototyyppejä sähkömagneettisen rautatie aseet, solid-state-laser aseita ja vedenalainen miehittämättömät ajoneuvot toiminnallisiin yksiköihin.
Teknologia seisoo tarjoamaan lisää erilaisia ​​maa-lakkoja sekä lisätään valmiuksia ballististen ja risteily ohjuspuolustusjärjestelmä. Rail gun, joka voi lyödä valikoimia 100 kilometriä tai enemmän, käyttää sähköä tallennettu alus tuottaa nopeita sähkömagneettisen pulssin riittää kuljettamaan kineettinen energia ydinpommi.
On selvää,  vetonaula laser on sen kyky tuhota tavoitteita pitkällä kantamalla klo valon nopeudella,  ja lakeja on monia etuja sekä hyökkäävä ja puolustava ase. Navy visioi sitä käytetään tarkkuutta ja peitellyn sitoumuksia, alkaen tulipalot, ja mitä se kutsuu «valmistui kuolleisuutta». Se myös näkee sen vastatoimi vastaan ​​UAV, ohjuksia ja laumoittain pieniä veneitä.
Navy johtajat ilmoittivat suunnitelmista huhtikuussa käyttöön solid-state-laser USS Ponce vuonna 2014, kaksi vuotta etuajassa.
Ponce on merivoimien ensimmäinen pystyssä eteenpäin lavastus pohja, ankkuroitu Persianlahdella, erityisesti stressaavaa käyttöympäristö puolustava lasereita, koska paikalliset ilmasto-olosuhteet heikentävät sädetehon ja Iranin joukot on monia vaihtoehtoja hyökkää sotalaivoja pikaveneellä ja raketteja miehittämättömät ilma-alukset.
Merellä mielenosoituksessa FY 14 on osa laajempaa salkun lähiajan Navy suunnatun energian ohjelmia.  Office of Naval Research (ONR) ja Naval Sea Systems Command äskettäin suoritettu mielenosoituksia korkean energian laserit kyytiin liikkuvan pinnan taistelija laiva sekä vastaan ​​kauko-ohjatut ilma.
Ase on myös pidetään läpimurtona voidaan käyttää Kiinaa vastaan.
Kuten Loren Thompson kirjoitti 6 tammikuu Forbes painos,  «kysymys on, mitä Navy aikoo tehdä ylläpitää asemaansa läntisen Tyynenmeren Kiina hyödyntää sen maantieteellinen etu pyrittäessä alueellisten sotilaallisen valta-aseman. Viimeaikaiset suuntaukset eivät ole rohkaisevia, ja nykyinen lähestymistapa suojeluun laivasto ei todennäköisesti voi onnistua suuri konflikti, jos kansan vapautusarmeijan ratkaisee sen tiedustelu ongelma. US Navy tarvitsee peli-vaihtaja, ja laserit ovat näköisenä yksi harvoista uskottavia vaihtoehtoja ».


Naval drones
Viime kesänä laivaston  X-47B drone  valmiiksi uusimman kierroksen testien pois Virginia rannalla, joten se ensimmäinen miehittämättömiä miehittämättömän jet historiassa maa kyytiin liikkuvat lentotukialus. Tänä vuonna neljä yritystä odotetaan kilpailla sopimuksen suunnitella seuraavan version X-47B silmä kohti laittamalla ne ilmaan vuonna 2020, mukaan Navy.
Joiden valikoima yli 2100 meripeninkulmaa X-47 pystyy kuljettamaan aseita ja voi hyvinkin olla edelläkävijä drone ohjelman, joka tarjoaa tiedustelu-, valvonta ja tiedustelu-kaikki läpi state-of-the-art GPS-navigointi, korkea-eheys verkkoyhteyden, ja kehittyneet lennon ohjaus ohjelmisto kartoittaa  alueellaan .
Uusi valtameri tekevien vedenalainen tiedustelulennokeille, nimeltään «Slocum Purje», ei tarvitse polttoainetta toimiakseen kuten heidän antenni neuvottelukumppanimmekin. Sen sijaan he valtaan itsensä merivir itse, vaivihkaa skannaus ympäröivän alueen ja tietojen hyödyntäminen muita sotilaallisia aluksia.
Käyttäen menetelmää, kopioidaan «hydraulinen noste», Glider voi sen tiheyden säätämiseksi, joka perustuu veden ympärille. Tämä mahdollistaa drone vajota laskea tai korottaa itsensä kesken merivirrat, liikkuu nopeudella jopa yhden mailin (1,6 km) tunnissa.
Merivoimien tavoitteena on lähettää vedenalainen drone, jota se kutsuu «purjelentokone», on vuoristorataa kaltainen polku enintään viisi vuotta. Laivaston niistä voisi parvi vihollisen rantaviivaa, auttaa Navy metsästämään miinakentät ja kohdistaa vihollisen sukellusveneitä.
Toisin kuin ilmassa serkut, Navy liitimet eivät powered by lentopolttoainetta. Sen sijaan ne vetää energiaa meren termokliini, pari kerrosta lämmintä vettä lähellä pintaa ja chillier veden alla.
Purjelentokone ensin tilaamassa laivaston vuonna 2009, jolloin se sijoitti hieman yli 56.000.000 dollaria jopa 150 «Littoralin Battleship-Sensing» purjelentokone. Nämä määrä saapua vuonna 2014.
Merivoimat on käynnistänyt drone päässä sukelluksissa olevan sukellusveneen, saavutus joka voisi osoittautua arvokkaaksi antamalla tiedustelutietoa ja tiedustelu sotilaallisten erityistehtävissä vuosikymmeniä  eteenpäin .
Pieni drone ammuttiin Providence sukellusveneen torpedo putki, jossa se toistui siipiään, lähti ja lensi «useita hour» missio osoittaa live video-ominaisuudet virtasi takaisin sub, Navy sanoi.
Hanke, joka otti 15.000.000 dollaria ja noin kuusi vuotta saavuttaa, suoritettiin Naval Research Laboratory. Se tapahtui laivaston Atlantin Merenalainen Test ja arviointi Center Bahama.


Andrei AKULOV  | strateginen kulttuuri Foundaiton


***
Uudelleenmuotoilua Mark Twain raportit Yhdysvaltain laivaston kuolemasta ovat suuresti liioiteltuja.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: