Sivut

maanantai 20. tammikuuta 2014

Vuonna 1997 Dexter Scott King poika tohtori Martin Luther King julisti, että hän ja hänen perheensä uskoivat, että James Earl Ray ei ollut syyllistynyt murhaan hänen isänsä, Rev Tohtori Martin Luther King Jr. televisioidussa haastattelussa, Mr. Kuningas vakuutti, että presidentti Lyndon B. Johnson on ollut osa puolustusvoimille ja viranomaisille salaliitto tappaa Dr. King.
Minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Lyndon Johnson oli murhaan kykeneviä MLK, luultavasti yli vastustavansa Vietnamin sodan, joka ajoi LBJ virastaan. Kuten olen hahmotella kirjassani - Man Who Killed Kennedy-Case Against LBJ , Johnson vastasi vähintään kahdeksan murhaa ennen murhaa John Kennedy, Todennäköisempää on MLK mahdollisuudet tukea vihattu Robert Kennedy (LBJ arkkivihollinen ilmeisistä syistä - LBJ murhattiin JFK) vuonna 1968 presidentinvaalikampanjan. Vain 19 päivää ennen kuin hänet murhattiin kuningas, voimakasta hallituksen valvontaa ja kyytiin FBI wire-tap) kertoi pitkän ajan poliittinen liittolainen Kelly Brown että RFK oli hänen "salainen tärkein mies" kilpailussa puhemies, J. Edgar Hoover , joka vihasi Kuningas kertoi LBJ noin kommentin mukaan Clark Clifford. LBJ tiesi, että kuningas on ollut keskeisessä asemassa JFK hänen kapea voittaa Nixon. Tohtori Kuningas murhattiin 4. huhtikuuta 1968. RFK, joka järkytti insiderswhen hän sanoi vapauttamaan kaikki JFK Assassination asiakirjat, on itse murhattiin voitettuaan Kalifornian demokraattisen ensisijainen 6. kesäkuuta 1968.
Kuten New York Times kertoo Family of Dr. kuningas ajatella LBJ ollut merkitystä Kingin murha
Kevin Sack, 20 kesäkuu 1997
Kolme kuukautta sitten, Dexter Scott kuningas julisti, että hän ja hänen perheensä uskoivat, että James Earl Ray ei ollut syyllistynyt murhaan hänen isänsä, Rev Tohtori Martin Luther King Jr. Tonight, televisioidussa haastattelussa, herra kuningas vakuutti, että Presidentti Lyndon B. Johnson on ollut osa puolustusvoimille ja viranomaisille salaliitto tappaa Dr. King.
'' Todisteiden pohjalta, että olen ollut osoitettu, luulisin, että olisi hyvin vaikeaa jotain sen suuruus esiintyy hänen katsella ja hän ei tarvitse kuulla sitä,'' Mr. Kuningas sanoi ABC News ohjelma'' Turning Point.''
Mr. King vetäjä Martin Luther King Jr. Center for Nonviolent Social Change Atlantassa, ehdotti, että armeijan ja liittovaltion tiedustelupalvelut olivat mukana isänsä murhasta, Memphis 4. huhtikuuta 1968.
'' Olen kuullut, että se oli olennainen osa armeijan tiedustelu, CIA, FBI,'', hän sanoi haastattelussa. '' Minusta me tiesimme sen koko ajan.''
Mr. Kingin vanhempi veli, Martin Luther King 3d, sanoi tv-haastattelussa, että Mr. Ray ollut'' periaatteessa mitään tekemistä tämän murhan.''
Mr. Ray, 69, on kuolemassa maksasairaus vankilan sairaalassa Nashville. Alun perin hänen tunnusti tappamisen ja tuomittiin 99 vuodeksi vankeuteen. Useita päiviä myöhemmin hän recanted, sanomalla, että hänen asianajajansa oli kannustanut häntä syyllisyytensä välttääkseen kuolemantuomion.
Kongressin tutkimus ja tutkimukset useat historioitsijat ovat todenneet, että Mr. Ray on lähes varmasti mukana tappaminen, vaikka toiset ovat olleet osa salaliittoa.
Käsite salaliitto armeijan ja tiedustelupalvelujen tappaa Dr. Kuningas on pitkään selittäneet William F. Pepper, Mr. Ray asianajaja, joka hakee oikeudenkäynti hänen asiakkaansa. Viime kuukausina, herra kuningas, hänen kolme sisarusta, ja heidän äitinsä, Coretta Scott King ovat ilmeisesti omaksuneet Mr. Pepper teorioita.
Broadcast, Forrest Sawyer ABC heikensi ainakin osa Mr. Pepper teoria tuomalla Mr. Pepper Billy Eidson. Mr. Eidson on entinen armeijan upseeri, jonka kanssa Mr. Pepper on kuvattu johtaja yksikkö, joka oli valmis tappamaan Dr. Kuningas jos salamurhaaja ei onnistunut.
Mr. Pepper on väittänyt, että Mr. Eidson on itse myöhemmin murhattiin. Oltuaan esittelyyn Mr. Eidson, Mr. Pepper sanoi,'' myönnän että ehkä olin varustettu väärää tietoa.''
Maaliskuussa Dexter kuningas matkusti Nashville tapaamaan Mr. Ray ja kertoivat hänelle kasvotusten, että hän ja hänen perheensä uskoivat Mr. Ray ilmoitusten viattomuutta.
Kanssa kuningas perheen tukea, Mr. Pepper on voittanut tuomioistuimen hyväksyntää uusille ballistiset testit kivääri liittyvät Mr. Ray ja tappaminen Dr. King. Mr. Pepper toivoo, että uudet tieteelliset menetelmät tulee osoittamaan, että kivääri ei lauennut kohtalokas laukaus. Testit on saatu päätökseen, mutta kuulo on vielä pidetään tuloksia.
ABC-ohjelma, rouva King Andrew Young, entinen top avustaja Dr. Kuningas sekä entinen edustaja YK ja pormestari Atlanta, kehotti presidentti Clintonia nimittää komitean tutkimaan tappaminen uudelleen. Rouva Kuningas ehdotti, että kuka tahansa tietoa murhan myönnetä armahdusta.
Kumpikaan Mr. Young tai mikään Kings voisi tavoitettu kommentteja varten tänään.
http://www.nytimes.com/1997/06/20/us/son-of-dr-king-asserts-lbj-role-in-plot.html



Ailes"... Auttoi Fox News pelata määritellään rooli suuri sosiaalinen ja poliittisten kiistojen kahden viime vuosikymmenen"
"... Tuli mestari strategina meidän poliittinen maisema"
"... On kehittänyt vertaansa vailla valtaa keinutella poliittisella asialistalla"
"... On yksi kiehtovimmista, välillisistä luvut nykyajan arkea."
"... Syvällinen ymmärrys painopisteistä keskellä Amerikassa, rakennettu vaikutusvaltaisin uutiset imperiumin aikamme."

Ei kommentteja: