Mr. Hörstel, teidän mielestänne opposition hallita niitä, jotka osallistuvat ralliin Kiovan keskustassa?
Kun tähän kokoukseen kaukaa en voi tehdä niin 100% tuomiota, mutta yksi asia, jos muutamme kysymykseesi vähän, joka voidaan nähdä hyvin selvästi: ilman suostumusta oppositiopuolueiden ja erityisesti Vitaly Klichko, väkivalta jollaisia ​​olemme nähneet olisi täysin käsittämätöntä. Ja se tekee tarinan erittäin huono asia meille saksalaisille varsinkin koska tiedämme, että puolue perusta hallitsevan hallituspuolue Saksan Konrad-Adenauer-Stiftung on auttanut Klichko perheen perustaa tämän poliittisen Udar puolue Ukrainassa.Joten, jos Klichko uhkaa jonkinlainen sisällissota Ukrainaa, hänen äitinsä maa, joka on Saksassa hänen takanaan, ja se on syy, miksi hän voi riskeerata niin iso suu, ja se on hyvin ongelmallinen juttu juuri nyt.
Jos näin on, luulet Klichko menetät Saksan liittolainen ja muita mahdollisia maita ja osapuolia, jotka ovat ilmaisseet tukensa Vitaly Klichko?
Katsos, en ole nuori mies. Olen nähnyt aika paljon asioita kuten Afganistanin sota puolelta. Joten, voin kertoa teille elämäni kokemus on hyvin selkeä, Mr. Klichko olisi koskaan uskaltanut aloittaa sellaista tarinaa hän on alkanut hänen äitinsä maassa Ukraina, jos hän ei olisi ollut täysin palanut Saksan tukensa hänen valitettavaa politiikkoja.
Eli olet sitä mieltä, että tämä suostumus ja salaliitosta takana rallit, että olemme nähneet viimeisen 24 tunnin aikana?
Kyllä, valitettavasti niin. Valitettavasti Näen tässä jotain, joka ei ole kotimaista Berliinissä takapihalla puutarhassa. Tämä on jotain Nato on päättänyt aiheuttaa, kun Ukraina ei sillä tässä mukava pieni maa Ukrainassa, mutta koska puuttumista politiikan Venäjästä ja joka tekee siitä erittäin vakavat.
Kuka muu mielestäsi voisi olla tämän takana, jos se ei ole vain Saksassa?
Katsos, nämä asiat toimivat hyvin erikoisella tavalla. Nato on suljettujen ovien takana, jossa esityslistan vuotta ja johtavat poliitikot tehdä tämän, ja siellä on salaisia ​​papereita ympäri ja toivon vielä Snowden paljastaa ne yleisölle, koska meidän media valitettavasti ovat sekaantuneet näihin aggressiivinen taktiikka käytämme Ukrainaa vastaan nyt, Valko aikaisemmin ja koko Venäjällä yleensä.
Niin, tämä tapahtuu koko ajan, he päättävät, tämä on välttämätöntä, jos haluamme jatkaa tunkeutumista Venäjää vastaan, niin meillä on potkia laillisen hallituksen Ukrainan ja se on politiikkaa vastaan, että hallitus ja Saksan laittaa ylös sormen taivas ja sanoo "tässä onnistumme pienet juhlat liiketoimintaa Mr. Klichko" - "erittäin hyvä", sanoo Naton ryhmään. Sitten muut maat tehdä tämän, ensi maa tekee sen, joten tämä on eräänlainen jakamisen rasitteiden jota käsitellään keskuudessa Naton ja tällä kertaa ensimmäistä kertaa, että tavaramerkit muuttunut toisen maailmansodan jälkeen, Saksa on ruorissa liikkeen. Saksan, kuten juuri julkisesti kirjoitti puoluejohtajana Saksassa, tänä aamuna se on osasyyllinen johtaja tällä Nato toiminnon Ukrainaa.