Sivut

maanantai 20. tammikuuta 2014

Japani ja Etelä-Korea vielä pelaa rooli hännystelijöitä Palvelussa USA: n imperialismin

Post Kategoriat: Aasia
Dale Han / neljäs Media Uutiset | maanantai, 20 tammikuu 2014, 20:36 Peking
Valitusvirsi on "Comfort Women": Kuka myi meille alas jokea?


S. korealaiset ovat valittiin presidenttinsä rakas Korean neo-puolia, tylsä ​​/ yli-mitoitettu / itsepäinen / my-way-tai-valtatie tytär murhattiin / sotilas totalitaarinen / diktaattori elämän, kenraali Park CH, kun taas naapurimaahan / entinen siirtomaa pomo Japani valitsi Shinzo Abe niiden pääministeri, jonka isoisä, Kishi Nobuske oli vihoviimeinen tutorina tyrannin Parkin 'Yushin "diktatorinen hallinto 70s. 
Nyt 21st Century, sekä sisaruksia Japanin imperialismin ja S. Korean diktatuuri on tulossa yhteinen etujoukko agentti yhteisen pomo, Uncle Sam, joiden "Pivot Aasiaan" politiikkaa interdicting Kiinan Power Tyynenmeren alueella tulee vuonna täydessä vauhdissa.
Toistaiseksi, Ms Park ja Mr. Abe olisi facetiously ristiriidassa toistensa maallikon mielestä, mutta he molemmat kasvoin perheessä, joka juurtui sugutaulut kasvatus, Park nostetaan ylös lakeija luokan palvovan Japanin imperialismia / kärsivät 'Princess Complex ", joka asettaa hänen edellä Joe Iskuja ja Abe ympäröi syntyperä, että täytäntöön Japanin keisarillisen pyrkii Aasiassa, uskoen, että Japanin toisen maailmansodan rikolliset eivät de facto sotarikollisia ollenkaan vaan patriootteja.
Ne ovat aivan pohjimmainen veriveli / sisar, joka luottaa lopulta tarjoamaan yhteistyötä ja apua toisilleen kotimainen / ulkomainen politiikkaa kuin siamilaiset kaksoset / Kahden posket samalla derriere.
Äskettäin Yhdysvaltain kongressi hyväksyi ei-sitova asiakirja kiinnitetty menojen lasku vuonna 2014 kehottaneet valtiosihteeri edistettävä 2007 päätöslauselman "lohtunaisten" kysymys.
Se on ällistyttävää nähdä amerikkalaiset sekaantuu osaksi asia, joka ei ole mitään tekemistä niiden kanssa ... ellei Amerikkalaiset olivat Enforcer (Mafia) asettua vastus kahden kapot (Japani ja Korea), jonka kinastelu pitäisi päättyä lähellä, jotta kapot saada yhdessä linjassa Kiinaa vastaan.
Suoraan sanottuna, Yhdysvallat, ikään kuin S. Korean hallituksen mukaan kenraali Park Vietnamin sodan aikana edellyttäen seksuaalista palvelua expeditionary voimia, ei ollut viaton sivustakatsoja niin pitkälle kuin prostituoitu liittyvissä kysymyksissä ... niiden sotilashenkilöiden viihdytti seksuaalisesti varten vuotta Japanin hallituksen että jos bordelleja 1945 etenee American maantieteellisten mantereelle Japaniin.
Prostituutio, kun kaikki on vanhin kaupallisten yritysten ihmiskunnan historiassa.

Liittyvä artikkeli on kirjoitettu  01 maaliskuu 2007

(): "Comfort Women" on kaunistelee termi viittaa ryhmiin eri etniset naiset kuten japani, korealaiset, filippiiniläiset, Vietnam, Burma, indonesialaiset ja Hollannin aikana toisen maailmansodan, jotka rekrytoitiin Japanin keisarillisen armeijan varten palvelevat japanilaisten sotilaiden bordelleissa koko Aasian ja Tyynenmeren alueella.
(B): Ei korealaisia, tutkija, historioitsija, professori, toimittaja tai poliitikko, ei uskalla kirjoittaa tai julkisesti sanoa jotain että kirjoitan seuraavassa artikkelissa, ei koska he eivät tiedä sitä, vaan he tietävät, että he olisivat heti hyökkäsi valehtelija, arvosteli sellout, pummeled petturi ja hautasivat on-ollut yhteiskunnassa.
(C): Koska freelance-toimittaja, joka arvostaa eniten tiedonvälityksen vapautta, ilmaisun ja paina, minä kirjoitan mitä tiedän on oikein ja oikein ilman pelkoa siitä, että muut korealaiset puistattaa paeta.
Ennen sukeltaa osaksi asioissa "lohtunaisille", pitäisi myös huomata viimeisen historialliset tosiasiat:
  1. Koska prostituutio on maailman vanhin ammatti ihmiskunnan historiassa, seksuaalisen kaupan sekä Japanissa että Koreassa on menestynyt, hyväksytty ja lisensoitu laillista liiketoimintaa antiikin yhteiskunnassa, jossa monet alaluokkaa ja vähävaraisten ihmisten oli pakko luottaa myydä omaa ruumistaan niiden ainoa hyödyke. Se oli keino alhaisen kastin ihmistä palvelemaan seksuaalisesti korkea, etuoikeutettu, ja rikkaiden luokka vastineeksi rahaa tai hyväksi.
  2. Ei ole mitään keinoa määrittää tarkasti, kuinka monta naista joutuivat toimimaan "lohtunaisille", koska ei ollut tietoa tai asiakirjaa saatavilla joko Sota-arkisto Japanin hallituksen tai mama-san tilikirjat. On arvioitu, historioitsijat että noin 200000 naisia ​​työskenteli seksuaalista työmiehet parantaa moraalia Japanin sotilaallisen ja etnisestä taustasta seksuaalisen työmarkkinoille vaihtelee, ja väheneminen riippuen joille sinä kysyä: eteläkorealaiset vaatia 80 prosenttia " lohtunaisista "olivat Korean naiset. Kuitenkin Japanin tutkija jakautuvat seuraavasti: 40% Japani, 20% korealaiset, 10% Kiinan ja muiden vastaavien Filippiinit, Vietnam, Burma, ja Hollanti, jotka muodostavat loput 30%.
  3. Liittämistä Lee dynastian (Korea) Japaniin vuonna 1910 voitaisiin rinnastuvat Hawaiian kuningaskunnan imeytymistä Yhdysvaltoihin ... suvereniteettia Korean dynastian luovutettiin Japanin imperiumin ja Koreasta tuli osa Japanin imperiumin ja kaikki korealaiset Japanin aiheita, vaikka sen oikeutus on kiistetty, koska perustamissopimuksen joutui kautta ministerit uhkaa ja lahjonut japanilainen. Siksi teknisesti ja oikeudellisesti, korealaiset tarjoillaan lohtunaiset, työskenteli työmiehet ja laadittu sotilaallisen kuin japanilaiset aiheet onko korealaiset sitä tai ei. (Jos Japani voitti sodan, korealaiset kuin Japanin keskuudessa oli tulossa mestarit Aasian ja Tyynenmeren alueen sotilaat Havaijin aboriginaalit eivät taistele Irakissa Yhdysvaltain miehitysjoukkojen nyt.)
  4. Vienti naisten seksuaalista palvelua rintamalla ei ollut moraalinen paheksunta sitoutunut yksinomaan Japanin keisarillisen armeijan ... Etelä-Korean hallituksen Vietnamin sodan aikana vuonna 60-luvun lopulla teki saman, mitä japanilaiset ovat tehneet toisen maailmansodan aikana, lähettäminen satoja tuhannet heidän ammatillinen huoria sodan rintamilla tarjoamalla seksuaalista nautintoa heidän palkkasoturi sotilaita. Ei ollut patologisia eroa Japanin ja Etelä-Korean perustelut "lohtunaisten järjestelmä" muuta kuin riidan onko naiset olivat väkisin ja coercively laadittu seksiorjiksi tai työskennellyt vapaaehtoisesti rahaa.
  5. Jotkut Korealaiset yrittävät verrata "lohtunaisten" ongelma juutalaisten holokausti "... hakevat apua tehokkain eturyhmän, AIPAC, Yhdysvalloissa ... mutta on yksi ja ainoa symmetria niiden välillä: nämä kaksi asiaa ilmenee vasta kahden tai kolmen vuosikymmenen jälkeen toisen maailmansodan päättyi, kuten holokaustia ilmenee Yhdysvalloissa loppuvuodesta 1960 ja "Comfort Women" alkoi kvetching ja meni gaga alkuvuodesta 1982 ... Toisin sanoen, "lohtunaiset" tapahtuma oli ei-kysymys heti toisen maailmansodan kautta 1980, koska Etelä-Korean armeija hallitus kenraali Park CH ei nostanut asiaa julkisesti, koska General oli tyytyväinen Japanin korvausta vuonna 1965.
Haamuja "lohtunaisten" viime aikoina debytoi jälleen poliittinen areena Pohjois-Amerikan mantereella tuhansien kilometrin kauimpana jossa se lepää rauhassa, ja he silti heijastuvat tanssivat pitkin käytäviä ja kuulo huoneet Yhdysvaltain kongressin koreografiasta eri kansalaisjärjestöjen Korean-Amerikan yhteisö.
Vaikka ne vähitellen ovat tulossa uhanalainen laji kuin vuodet vierivät, jäljellä "lohtunaisten" kieltäytyvät kadota unohduksiin ja pitää yelping kuin juutalainen Yenta.
Ja ilmestykset ovat ilmenee muodossa HR 121 päätöslauselma on Yhdysvaltain kongressi, joka vaatii Japanin hallitus tunnustaa virallisesti, pyytämään anteeksi ja hyväksymään historiallinen vastuu selvästi ja yksiselitteisesti sen Imperial Army pakkokeinojen toimintaa vastaan ​​"lohtunaisille" aikana siirtomaa-ja sota-ajan miehitys Tyynenmeren ja Aasian saarilla 1930-luvulla läpi kesto WWII.
Outoa kyllä, päätöslauselma osoittaa erikoisuus ... vastaisesti siihen, että elämme maailmassa, jossa jokainen mälli on sen quo, päätöslauselma ei ole sanaakaan vaatimasta korvausta uhreille, "lohtunaiset" muka laadittu seksiorjiksi pro bono.
Ja Korean kansalaisjärjestöt ovat innokkaasti vältettävä kaikkia institutionaalisia intervention kuten apua valtiolta tai Corporate merkintäsitoumukset saadakseen pääsyn valtaa ympyrä Belt Way of Washington DC.
Cui bono?
Sen lisäksi epäilys, miksi Yhdysvaltain kongressi mukana yritys, joka on saanut mitään tekemistä Yhdysvaltojen kanssa, olisi vaikutelma lukemalla päätöslauselmassa, että Japanin hallitus ei ollut koskaan tehnyt mitään, korvausta tai anteeksipyyntöä, koskevissa kysymyksissä "lohtunaisten" .
Päinvastoin, levy osoittaa, että Japanin hallitus oli antanut yli kaksi kymmeniä selvitys tilikauden yli kolme ja puoli vuosikymmentä vuodesta 1972, jossa he ilmaisevat lohdutuksen, anteeksipyyntö, ja pahoittelen nimissä lähes jokainen japanilainen pääministerit (Tanaka, Suzuki, Nakayama , Hosokawa, Murayama, Hashimoto, Obuchi, Koizumi), Kansliapäällikön sihteerit ja ulkoministerien.
Ja jopa kaksi keisaria, Hirohito vuonna 1984 ja Akihito vuonna 1996 ilmaistuna virallisessa kokouksessa Etelä-Korean presidentit että Japani pahoittelee valitettavaa viimeisen kahden maan välillä ja sitä ei toistu.
Mutta eteläkorealaiset ovat kieltäytyneet hyväksymästä näiden lausuntojen virallisiin asiakirjoihin, koska se ei ollut ratifioinut Japanin parlamentti (edustajainhuone) tai hallituksen kokouksessa.
Asiasta vahingonkorvausvastuun, se oli auki ja kiinni tapauksen mukaan kansainvälisen oikeuden ... että Japanin ja Etelä-Korean hallitus ovat päässeet omnibus ratkaisun 1965 tehdyn sopimuksen Basic suhteet Japanin ja Korean tasavalta (Etelä-Korea )
Asiakirjan mukaan, joka on kuvattu vuonna 2005, Etelä-Korean hallituksen vuonna 1965 pyysi ja sai korvauksia 800 dollaria miljoonaa euroa avustuksina ja korkotukilainat Japanista, ja suostui olemaan kysyntää enemmänkin korvausta joko hallituksen tai yksilön tasolla suhteessa Japanin hallitus .
Niistä 800000000 dollaria, 364.000.000 dollaria on nimenomaan myönnetty korvauksena 1030000 korealaiset conscripted osaksi työvoimaa ja sotilaallisen siirtomaavallan aikana, nopeudella 200 dollaria per perhe, 1650 dollaria per kuoleman ja 2000 dollaria per loukkaantunut henkilö.
Asiakirjat paljasti myös, että Etelä-Korean hallitus väitti, että se käsittele yksittäisiä korvauksia kansalaisille, jotka kärsivät aikana Japanin siirtomaavallan mutta hylkää Japanin ehdotuksen suoraan korvaamaan yksittäisten uhrien ja vastaanottaa koko määrän avustuksia uhrien puolesta.
Aikana ja sen jälkeen Japanin ja Etelä-Korean sopimus, sopimuksen sisältö on pysynyt sumuisella pohjassa sekä Japanin ja Etelä-Korean hallitus arkistojen puoli vuosisataa ... Japanilaiset halusivat tyhmää, koska he eivät vielä ole päässeet sopimukseen Pohjois-Korea, jotka vaativat huimat 10 miljardia dollari korvauksia, ja sotilashallinnon Etelä-Korea yritti epätoivoisesti saada rahaa, rahaa, likainen, verinen, fake, vilpillinen tai mafioso.
Sopimus oli taivaan lahja rahaa nälkään Sotahallituksen kenraali Park CH joka lähetti veljenpoikansa sopimuksen neuvottelu-luutnantti Colenel JP Kim, silloinen johtaja Korean Central Intelligence Agency (KCia) - lähettiläänä extroadinary ja täysivaltainen.
Jopa Korean ulkoministerin oli pois silmukasta neuvotteluprosessissa että JP Kim raportoi suoraan presidentille, joka piti korvausta rahaa hänen keksipurkissa maksaville koska hänen mielestään asianmukaista, koska keisari antaa joitakin lahja hänen alamaisensa.
Harva tiesi, mitä kauppa oli paitsi kenraali Park, KCia, ja jotkut korkea-arvoiset lapdogs in totalitaarisen hallinnon.
Oliko Etelä-Korean hallitus maksaa 364000000 dollaria varten 1030000 uhreja perustamissopimuksen mukaisesti?
Ehei!
Maksettuaan vain noin 200 dollaria per kuolema korvaamisesta alle kymmenen tuhansia pakkotyön uhreja vuosina 1975 ja 1977, kenraali Park CH finagled loput rahat lahjuskassa ostaa pois hänen vastustajansa ja muut eläkkeellä olevaa kenraalia, ja siementen rahaa rakentaa pääteillä, teollisuuslaitosten ja Pohang Iron & Steel Co
Toisen maailmansodan aikana aikana kenraali Park oli ensimmäinen Lieutenant Japanin keisarillisen armeijan asemapaikkanaan Mantsurian palvelevat vapaaehtoisesti ja uskollisesti kuin useilla muilla Korean yhteistyökumppaneita teki keisarillisen sotilaallisen miehityksen Kiinassa ja Tyynenmeren alueella.
He olivat ilmeisesti on varustettu "lohtunaisille" heidän R ja R lomauttaa ja nautti heidän seksipalvelujen ilman epäröinti tai tunnontuskia.
Tämän imperial hybrikselle General Park lähetetään uudelleen vuonna 1965 tuhansia Korean naisten "comfort" hänen viisikymmentä tuhatta outoa palkkasotureita Vietnamin sodan aikana, varastin rahaa ryöstely huonosta Vietnameses, ja käyttää kovaa valuuttaa rahoituksen taloudellista kehitystä esillä Etelä-Koreassa.
Pahamaineinen KCia oli työryhmän yksikkö rekrytoida prostituoitujen avulla paikallinen poliisi, joka aktiivisesti hankkiakseen huorat niiden syke, ja lisäksi Navy haketetaan kuljetukseen ja sotilaspoliisi sodassa edessä ajaa mukavuutta aseman valvonnassa KCia tapauksessa upseerit.
Työryhmä yksikkö oli myös ylimääräistä työtä hankkia seksipalvelujen nuorten college tyttöjen ja naisten viihdeteollisuudessa jotta mahtuu kyltymätön ruokahalu yleisen libido.
Lopulta veri rahaa "lohtunaisten" toisen maailmansodan aikana ja Vietnamin sota oli kivetty Teiden, ja parkkipaikat vuoksi kaikki eteläkorealaiset joiden johtohahmot myydään lohtunaisista alas jokea.
Toisin sanoen, tuhansia "lohtunaisten" sekä siirtomaa-ajan ja vapauttamisen jälkeen ovat vaikuttaneet heidän verensä talteenottoon ja kehittäminen Etelä-Korean talouden.
Ja kaikki luottoja taloudellista vaurautta mennä kenraali Park ja hänen ikäluokat mukaan lukien hänen tyttärensä, jonka tavoite tulla seuraava El Presidente lähtöisin veriset kädet hänen murhatun isänsä, entinen Japanin keisarillisen Officer.
Ja voila!
Eteläkorealaiset ovat vielä haukut väärää puuta!
Matkustamisen sijaan punasilmäisyyden lento yli Tyynenmeren valtameren esiintyvät Yhdysvaltain kongressin kuulemistilaisuudet, "lohtunaisten" pitäisi olla sit-in edessä osoitettiin kansalliskokouksen Soulissa, jossa Kenraalin tytär flirttailee verirahansa.
Sijaan pumppaus niiden huojuva kädet ilmaan edessä Japanin suurlähetystön Soulissa, ne pitäisi tehdä protestin käynti asuinpaikan JP Kim jonka kanssa Japani on tehnyt niistä pennyless ja kunniaton.
Ennen tuomitaan Japani, joka kunnioitusta Yasukuni, ne pitäisi mennä theirnational hautausmaalta, jonne kenraali Park sijaitsee mukavasti ja vaativat heidän verensä rahaa myymällä ne alas jokea.
Se on vähintään outoa ja järjetöntä pitää tuoda "lohtunaisten" kysymys Yhdysvaltojen kongressille, jossa amerikkalaiset tue, rahoitus ja suorittaa keisarillinen politiikkaa maailman herruus ikään japanilainen Imperiumi oli pyrkinyt asuttaminen Aasian ja Tyynenmeren alueella.
Se on kuin valtataistelu kahden kapot vuonna mafiaperheen etsien hyväksi heidän pomo ... toisin sanoen pomo (USA) kysyi Capo (Etelä-Korea) siirtää hampaaton ja ei-sitova fiat näennäisesti rankaisee toisen Capo (Japani) , pomo suosikki poika, ja pomo on suostuttu tekemään kuusi kertaa aiemmin, ja mahdollisuus on ehdottomasti nolla kulkea kongressissa ja se hyväksyttiin Yhdysvaltain hallitus.
Pähkinänkuoressa asia olisi käsiteltävä YK: n toimivaltaa, kuten Kansainvälisen rikostuomioistuimen, ihmisoikeuskomission, tai YK: n toimikunnan naisten asemaa.
Tai anna jäljellä "lohtunaisten" elää rauhassa mukavasti, niiden käyttöön riittävästi rahaston kansallisten arkku.
Mutta ota lakata tekemästä tyhmyyksiä kuten lähettämällä heidän Toy Soldiers Irakiin ja Afganistaniin, mikä "Comfort Women" kysymys sinun Overlord, USA, tai valitsee Kenraalin tytär ensi El Presidente.
Tekemällä niin, olet ilmoittaa äänekkäästi maailmalle, että eteläkorealaiset ovat yhä pelissä rooli hännystelijöitä palveluksessa USA: n imperialismin kuin jos niiden yleinen palveli Japanin keisari yliluutnantti, joka nautti seksipalvelujen "Comfort Women "hänen työjakso Japanin keisarillisen armeijan toisen maailmansodan aikana.

Dr. Dale Han on yksi usein osallistujien neljäs Media.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Ei kommentteja: