Sivut

maanantai 20. tammikuuta 2014


Ampuma yleensä älykkäät ihmiset muuttuvat ampujat

Military Maailma ) - Yhdysvaltain armeija testaa uutta kivääri älykäs, voi pyrkiä automaattinen, että kuka tahansa voi tulla innokas ampujia.

Smart aseet, puoliautomaattinen, itse näky, Gunner, Sniper
Valmistaja sertifioitu Yhdysvaltain armeija osti kivääri älykäs, itsekritiikkiä näky. Kuva: Daily Mail
Yhdysvaltain armeija uskotaan omistaa 6 fiksu kivääri, arvoltaan lähes 27000 dollaria, koska Point Tracking yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Texasissa, tuottaa. Haastattelussa Military.com sivuston, yrityksen edustajat vahvistivat Tracking Point on myyty Yhdysvaltain joukot joitakin tuotteita viime kuukausina arvioitavaksi.
Erikoista järjestelmän Smart uusi kivääri on, että se liitetään tietokoneeseen käynnissä Linux-käyttöjärjestelmä, anturit keräävät kuvia ja ballististen tietojen sääolosuhteissa, kallistus ja pienetkin muutokset maapallon pyöriminen.
Gunner käyttää laser etäisyys mittari tunnistaa haluaa hyökätä tavoitteita ase välillä. Teknologia kuvankäsittely tech laskee sitten kosteus, tuuli ja syksyllä luoti on ammuttu tietyltä etäisyydeltä.Kun kohde on valittu, etsin antaa tutka. Tarkkuuden varmistamiseksi, ase on suunniteltu ampujille voinut edes liipaisinta ellei keskipisteen ja akselin linjassa kohti tavoitetta.
NBC ilmoitti, että tekoäly kivääri voidaan kohdistaa enemmän tavoitteita 450 metrin päässä ja automaattisesti ampua heitä, vaikka kohde liikkuu nopeasti nopeus 16 km / h.
Videoesittely itse kivääri näky järjestelmä, kantama on jopa 1 km päässä sen TrackingPoint
Lisäksi tietokonejärjestelmä aseet älykäs iOS App on myös yhteys aseilla etsimen läpi Wi-Fi-matkaviestinverkon, kaikki tiedot lähetetään soveltamisesta etsimen, jonka avulla käyttäjät voivat iPad tai iPhone voi toimia todistajina ja kääntämällä yhä upload video internetiin. Tämä auttaa ampujaa saa välittömästi neuvoja asiantuntijoiden näkönsä kautta verkkoympäristössä sekä mahdollistaa hänelle / hänen tavoitteensa ja tallentaa kaiken julkaistaan ​​verkossa todisteena.
Patentti väittää, heidän uusia aseita turvallisempaa vakio kivääri taisteluun. Syystä, se auttaa välttämään vammoja, kun kiikarikiväärejä sokki hermostunut.
Guns American sotilastiedustelu ei koe aseita itse ensisilmäyksellä tai on kaukaisin alue TrackingPoint yhtiön tuottamia, mutta se on tavallaan puoliautomaattinen aseet ensin katsella maailmassa. TrackingPoint myös kehittää itsestään näky kivääri kantama on jopa 1 km ja pistooli näky.
(VietNamNet)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: