Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014


Varapääministeri Vu Duc Dam "Uncle Ba Body"

Security - Poliittinen ) - Ehkä menestys sankari Dang Van Body postipalvelu, joka ei vain näytä oikealta, oikea valinta teknologian lisäksi myös mielen ja korvat näyttävät, ja uskomme käyttäen ....

Iltapäivällä kansalliskokous valitsi hallitukseen kaksi varapääministerit (PTT) uusi, kävimme PTT Vu Duc Dam, "tietoisesti" PTT haastattelussa. Kuten aina, PTT hauskaa, mutta silti ... "lopeta juttelemassa, tehdä haastatteluja, älä kirjoita jotain itsestäsi" ja puhua meidän ystävällinen ja avoin.
"Tämän päivän, uskon, että useimmat kukaan?", PTT nauraa: Ei aikaa ajatella ollenkaan.Katsoin ylös kuvia roikkuu edessä PTT, joka on yrittänyt muotokuva pääministeri Vo Van Kiet, kysyin: So ministerit vannoneet kuka hän ajatteli eniten? Vu Duc Dam PTT kasvot sävy tunteita.Hiljaisuus muutaman sekunnin, PTT todella syvällä: "Mielestäni paljon vanhemmilleni, setä ja setä Body Kolme kuusi henkilöä. Isäni ja setä Sau Dan katoaa. Huomautus Kolme elimen on oltava vakavia komplikaatioita monta vuotta ... ".
Katsokaa silmiin PTT, menemme hiljaa, kukaan ei sanonut mitään.
Silmäyksellä, PTT nauroi takaisin: "Hei, kirjoittamisen sijaan itsestäsi, kirjoittaa Setä Kolme Body. Ei setä Ba Than, kirjoita vesi ei ole niin hyvin tänään enkä istua täällä teidän kanssanne "...

Kävimme ... perhe Dang Van Body - entinen pääjohtaja Pääposti, sunnuntaina lähellä loppua kalenterivuoden 2013. Jälkeen eläkkeelle, hän palasi tuttu kotiin pienessä kujalla District 10, HCMC.
Perheet entinen pääjohtaja Dang Van Body (vuoden 2013 lopussa kuvia)
Kuten monet muut lomat, sekä "Postal perhe" keräsi täyden (Ms Nguyen Thi Xuan Ha, hänen vaimonsa on eläkkeellä upseeri BD, paitsi vanhin poika - Bac Son Dang, työllisyyttä rakennusalalla Rakentaminen, toinen tytär - Ms Dang Thi Ngan, joka on nyt johtaja HCM City Post Office ja nuorin, - Mr. Dang Van Dung, joka on nyt varajohtaja Centerin 6 (VMS 6) yhtiön Information Mobile (VMS-MobiFone). Dung Hänen vaimonsa työskentelee VMS 2, kun hänen vanhempi tytär työskenteli myös VMS Venäjä 6.
Jälkeen aivoverenvuotoon, nyt sankari postipalvelujen, teollisuus on sekä rakastettu, luottamus nimeltään "kolmen kappaleen" enää puhu, kuule, tunnustaa mitään, vain istua hiljaa pyörätuoli.Mutta hänen kasvonsa oli seesteinen, ikään tietoinen siitä, että hän ei enää mitään valitettavaa, valitettavasti ...
Vuonna tarina tapaus välillä hänen miehensä uskottu ja työtoveri-vuotias nuoriso, Nguyen Thi Xuan Ha, Dang Van Body sankarillinen vaimo vielä tuttu viittaavat pikayhteyspuhelun Vu Duc Dam on tuttu "Conversation ...".
Hän sanoi, hänen äänensä pehmeä, ilmava hieman surullinen: Aiemmin kun mieheni jäi eläkkeelle, samoin kuin terveitä, kun aivohalvaus, aina töissä, ja ei ollut koskaan uskaltanut mutta joskus enemmän kuin, että vain pitää juosten Dam muutaman minuutin ajan pitäen "jumalat" selänpesin hieroen olkapää ja sitten karkuun ... On aikoja, mieheni melkein ei tunnista ketään, mutta siellä näyttää vastaanottamaan Dam. Eilen, katsella televisiota, katso Dam puhui konferenssissa asema PTT, rakastan hänen ruumiinsa liikaa. Hintaan kuin hän on vielä terve ...
Vu Duc Dam PTT surullisesti: "Joka kerta, tunsin, että hän vielä tunnistaa hänen setänsä. Kun keskus istahtaa vanhoihin muistoihin maksaa, vain ajattelin kuulin hänen sanovan, epäilemättä sanoissaan setä nimeltään "keskustelu" ja kyyneleitä ... Tuon PTT myös punainen, teary ...
Pääjohtaja Nguyen Dang Van Body (kolmas vasemmalta) ja työtovereiden Vu Duc Dam (neljäs vasemmalta) aikana työmatkalla. (Kuva antamat perhe)
Hän väitti vastuu ... Body vt pääjohtaja Pääposti vuonna 1986. On aika seisoa Vietnam vaativat radikaaleja teknologisia innovaatioita ja palvelua. Kiivaasti vaativa, että komentaja laitettu ennen teollisuus on tärkeä päätös jatkaa analogista teknologiaa käyttävistä tai siirry suoraan Western Digital. Yhteistyö Länsi kapitalististen maiden, päätös käyttää optisen kuidun sijasta kuparikaapeli siinä vaiheessa, jossa suurin osa ihmisistä on mahdotonta, epäkäytännöllistä, ei vaikka otettaisiin huomioon kommenteista syömällä sekä kohta.
Haluatko uuden teknologian, niiden on oltava rahaa. Mutta tuolloin, Vietnam on kielletty, posti sivukonttorin ole rahaa. Joten ainoa tapa on tehdä yhteistyötä suurten yritysten myös nähdä potentiaali Vietnamissa on houkutteleva markkina. Mutta tuolloin, "kättelee kapitalistinen liiketoiminta on herkkä sopia vakuuttamaan, alla, sopimus, sopimuksen ulkopuolelle" kovaa kuin tie taivas ", että pääjohtaja Posti-ja telelaitoksen Dang Van ruumis myöhemmin siirtyi hänen ihmisiä tunnustettu sankareita.
"En tiedä miten kuvailla, voi vain sanoa, että se on äärimmäisen vaikeaa, joskus jopa vaarallista poliittiseen elämään uudelleen. Sekä äitini tiesi, oli joku kotona puhua isälleni: "Tiedätkö, en ole kovin seikkailunhaluinen? Miten annos se? "- Poika, poika jakaen iso body.
"Saavuttaa suuria asioita, ensin viraston johtajan täytyy olla sydän, on uskoa, ei ajatella henkilökohtaista hyötyä. Isäni on juoppo ja työtä vilpittömästi siihen, mitä hän uskoo on oikea, niin älä saman kohtalon ... Älä ymmärrä kuinka tapasin hänet kolme kilometriä ja luotettu nuorten upseerien lännestä opiskelemaan tähän. Mutta ihmiset, jotka auttoivat häntä, kun hän oli tehnyt innovatiivisia ideoita heidän postialan "- Venäjän sisaret, vanhin tytär herra Body sanoi.
"Ohita middleware-tekniikka, mennä suoraan nykyteknologian kohti digitointiin, automaatio, palvelujen monipuolistaminen," se on politiikkaa johtajat rohkea latvuksen post aikaa.Määrätietoisuuden ansiosta, uskalla, uskaltaa ottaa vastuuta ennen puolueen ja valtion pääjohtaja Mr. postilaitoksen Dang Van Body tuolloin, että IT-alan Vietnamin posti-ja telealan sekä uusia mahdollisuuksia eteenpäin ja kasvaa kehittämistä ".
Ensimmäistä kertaa PTT Vu Duc Dam tapasi pääjohtaja Dang Van Body on vuoden 1989 alusta, kun uusi vienti-tuonti yritys työskentelee Post Office jälkeen opiskella ulkomailla.
PTT muistuttaa häntä eräänä iltapäivänä johti tavata pääjohtaja. Kääntyy pois, hän kutsui kysyä ohjeita siitä, miten käyttää elektronisia laitteita tallennettu puhelinluetteloon. (80 vuotta, elektronisia laitteita kuten VN ei kukaan osaa käyttää). Olin tarkat ohjeet, jotka täyttävät korkeimmat teollisuuden johtajia, kuuluu johdon puolueen. On vaikea kuvitella, että tässä ensimmäisessä kokouksessa, hän oli soittanut jumalia "Master". Hän on lempeä hymy, laita kone, hyödyntää istuu siellä katsomassa ja sanoi näin: Soita Notice vain jumalat Aasiassa. Sitten lisätään ulkopuolisten ihmisten North tai aikuinen kutsutaan Etelä-tai setä kutsutaan myös huomautukset. Olen hiljaa istui alas ja katsoin pieneen koneeseen. Hänen kova tosiaan ei olisi pysähtynyt vain parinkymmenen minuutin ajan, että Hän on pääjohtaja ... poimitaan pinaatti kyykky meni falteringly "käytettäväksi ... sir." Hän on hyvin onnellinen hymy: "Ai, joo. Silti setä jatkoi kysyä häneltä, "ja sanoi:" Minä kokki sekä riisiä ja lapsenlapset, sitten syödä vain jäädä huomiota. Kaksi lastenlasta ja setänsä poimittuja vihanneksia nopeasti ... ".
Sittemmin kolme suurta setä kutsui häntä, joskus vain kysyä ongelmallinen projekti, sillä ulkomainen kumppani, joskus vain kuulla puhua idea ... En välitä, että uusi työntekijä on pääjohtajaa suoraa tiedonvaihtoa ja työ ei ole "normaali". Tämän jälkeen monet asiat, on ylä-ja alamäkiä sekä Ymmärrän, että hänen setänsä voittanut kolme rakkauden erityistä luottamusta.Main kiintymystä, luottamusta Special Huom Kolme, esimerkiksi yksinkertainen, omistettu työtä setänsä johdolla kiinni, työskennellä kaikkien työtä innostuneesti. Olin erittäin onnekas, jälkimmäinen setänsä Sau Dan liikaa.
Kolme vuotta myöhemmin hänen setänsä osastolta Tiede, teknologia ja kansainvälinen yhteistyö osaston pääsihteeri yksityisinä, mutta silti vaativat vanhan tehtävänä on neuvotella sopimuksia ja partnereiden kanssa ulkomailla. Vuotta myöhemmin, olin otettu ja sitten palautetaan puolueen vanhojen osasto sijainen. Myöhemmin, Nguyen Dinh Cat (veli kirjailija Nguyen Dinh Thi) jälkeen hänen yö oli otettu puolueen, Uncle Ba kuin 10 km pyöräretkelle asuntoloita Nguyen Du Mai Dich julkisessa virassa keuliminen: "Tänään Party kelpuutettiin "poika" sitten. Hän sanoi myös Cat Gods tehdä (mitä me yleisen osaston) on luottaa osapuolelle. (Koska tänne, PTT ei kyyneleitä ...).
Ehkä menestys sankari Dang Van Body postipalvelu, joka ei vain näytä oikealta, oikea valinta teknologian lisäksi myös mielen ja korvat näyttävät, ja käyttää tietoja ....
Kotoa ... entinen pääjohtaja Dang Van Body, kertojan muistuttaa PTT, kaikuvat hänen sanansa Ha, mate 50 vuotta Mr. "kohtaaminen hänen ja kiinni ruumiini ja että se on taivaassa to ... ", kyyneleeni piti virtaa ulos. Huomautus ihailla ja loukkaantui kolme henkilöä - Haluaisin myös soittaa hänelle.
Vanhemmat, Mr. Dang Van Phuoc Long vuonna 1932, Giong Trom District, Ben Tre maakunnassa. Vuonna 1950 hän liittyi armeijaan, raportoitu yksikön tietoja Military Zone 9.Jälkeen Geneven sopimuksen (toukokuu 7-1954), hän lähti Pohjois-, käännä sektori mukaan posteissa Sin Ho, Lai Chau maakunnassa, jonka jälkeen hän työskenteli Institute of Science and Technology, alle General Post Office. On 1975-04-28, hän seurueineen postipalveluista vie koko hallintojärjestelmän Saigonissa Posti-ja telelaitoksen.
Vuonna 1986 hänet määrättiin Hanoi, kuten oikeuksien johtaja, sitten pääjohtaja Pääposti.Hänet valittiin kansanedustajat VII jäsen toimeenpanevan komitean buyout VI. Sai Medal of Labour.
Vuonna 1997 hän jäi eläkkeelle mukaan do.Ngay 09.08.2000, hänelle myönnettiin otsikko Hero of Labor. Vuonna 2012 hän sai valtion Medal of Independence.
(Vietnam Posti-ja telelaitoksen)
 artikkeli, video, valokuva maksuosuudet tällä foorumilla, lähetäbanbientap@trandaiquang.net

Ei kommentteja: